Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://facebook.com/musicleander
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
1., Nem tudom ,remélem
2., Próbáld ki a képmetszõt (Snipping tool)
Remélem nem lesz olyan erös az a pisztoly... a cloakolás és szúrkálás értelmté veszteni, persze nem nálam.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Crabby
Félretéve a sz*r poént, tényleg elég ötletes ez a mostani update és elég sok stuffot adnak ki!Még talán államvizsgafelkészülés elõtt nyomok egy jót a hétvégén.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
az ember beáll medicnek mert ugye azt luxus másnak, de jó elvállalom mert szeretem a kasztot, mindenki nyomogatja a Q-t hogy healeljem fel, de ha abban a pillanatban nem teszi az ember mert még a másikat sem uppoltam fel akkor egybõl láma vagyok. Persze hogy beáljon õ is medicnek azt nem , de pofázni azt tud, már sokszor gondolkodtam hogy lenémítom a játékot csak akkor meg az intellignesebbeknek se tudok segiteni meg nem hallom ha spy van a környéken, igazából az ilyenek ellen csak az admin meg a ban segíthetne.
<#eplus2>#eplus2>
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Jó arena map lesz valószínûleg, vicces kis kiegészítéssel.😊
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
amúgy az elcsésedés megakadályozása sztem az adminok munkája lenne rövidtávon, hosszútávon meg a játékoské. én ha admin lennék az ok nélküli sértegetést (csak mert lelõtt a nubpiró) nem tûrném. repülne ban oszt menny oroszokhoz balhézni, onnan leszarom. ha 10 normális ember maradna akkor 10.
amúgy most szent korona szerverre egész rászoktam. kedvesek az adminok is meg sztem színovanalas is. sokal jobb mint ogc(nekem is ott a kuss a bajom, de inkább kuss mint 8 éves nemtomkik) vagy argo, sztem már egyszintû kartellel sok esetben. sg is jó lenne, de valamiért mindig üres, és 5-6 ember alatt fel se fogok lépni. 1v1-ben elég gyatra vagyok.
szóval remélem nem fog a színvonal cs-re süllyedni, ami már szinte játszhatatlan a sok balfakk miatt (max barátokkal zárt szerveren).
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Azthiszem sniper fog a 2. kedvencemmé válni 😄
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Day 7, Sniper vs. Spy update

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Például, mert gyõzelem után jól esik meggyalázni a vesztes csapatot. 😄
Az SD szintén jó móka. Jobb mint kapni egy feliratot amin az áll, hogy mind lúzerek vagytok...
Egyébként pedig nem véletlenül tették bele a humiliationt...
Kár babrálni, mert hozzá tesz a hangulathoz még ha nincs is jelentõsége a játékmenetet nézve.
egyébként én 99%ban magyar szerverekre megyek, mindig arra, amelyiken többen vannak😊 kivétel akkor, ha haverok másik szerón vannak:p
A humiliation lerövidített (de, hogy miért azt nem értem...) és nincs sudden death sem. Ezek pedig alapjaiban tartoznak hozzá a TF2-höz.
A napokban toltam ott párszor, de a hangulat elég sovány volt. Szinte mindenki kussolt mindkét csapatban. 😞