Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csokalaci
nem tudom sokkal könnyebb megnyomni a Printscreent és megnyitni a paintet 😄 de majd máskor használom a snipping toolt 😄

http://facebook.com/musicleander

Ron Ragm
valve time

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Jim Morrison
jaja 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

csokalaci
win7 kurva jó 😄

Jim Morrison
4., Miután rájössz mennyire szar az XP a 7 után, válts vissza Windows 7-re<#eplus2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Viktor99
3. Válts XP-re<#eplus2>
motyodlee
hát jólenne jó lenne, bár én csak szombaton tapasztaltûhatok ebbõl<#pardon1>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Jim Morrison
Nekem is ez volt a háttere, jó ideig 😊
1., Nem tudom ,remélem
2., Próbáld ki a képmetszõt (Snipping tool)

jackcsabi
Ez hülyeség... a kettöt nem kéne hasonlítgatni, eléggé eltérö a megkívánt taktika hozzájuk (eddig).
Remélem nem lesz olyan erös az a pisztoly... a cloakolás és szúrkálás értelmté veszteni, persze nem nálam.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

csokalaci
õõ most akkor ma jön az update? Mert tf2 blogon azt írják :

Viktor99
Nana, az már tesco színes!<#ejnye1>
Hejj, ne legyél már gazdaságos! <#nevetes2>

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Azért írtam hogy szar poén...

elég régen TF2ztem kijöttem a gyakorlatból... de ha megint belejövök: HALÁL! 😄

Viktor99
Ez nem is volt kérdéses!
Jim Morrison
Nem összesen hárman, hanem te, twetrox meg én is+csomóan 😊

Jim Morrison
Ha egy szerón leszünk (3an), akkor nem hiszem <#pias>

Twetrox, mi majd megmutatjuk nekik, hogy a spy jobb mint a sniper 😛

én meg arra vágyom, hogy dezert erõsségû legyen a hevülõs fegyó, és akkor nem is kell majd alakváltani, hanem csak vadászni
sonic syndicate
jóhogy az eddigi legjobb dupla update lesz, hiszen még nem is volt duplaupdate

Jim Morrison
most nézem a háttérben a pályát. Nagyon komoly, mennék foglalni a pontot csak nekem jön a fûrész 😄

Nandris94
hát ma jött volna ki h vmi okból nem maratt volna 2 nap üresen :/ szal holnap lesz még és 23. fog jönni sztem 😄

Crabby

Jim Morrison
Egyértelmû volt, hogy hugy lesz. Amúgy meg az achivementek nem tûnnek nehéznek

Jim Morrison
Az én nevem JimMorrison723

Az eddigi legjobb dupla update lesz! <#idiota>
Félretéve a sz*r poént, tényleg elég ötletes ez a mostani update és elég sok stuffot adnak ki!Még talán államvizsgafelkészülés elõtt nyomok egy jót a hétvégén.

Rage47
és közben tauntolj 😄
tototto
igaz sorry, én már nem is tudom melyik betûvel mit csinál, de ha játszok akkor már rá áll a kezem 😄

sonic syndicate
hagyd elégni ilyenkor...

Rage47
E betüt kell nyomkodni 😄 hülyékkel meg nem kell foglalkozni...
Zomil
hm, pedig ugy volt, h ma jön ki az update

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Twetr0x
Még jönnek a sapkák és a spy kése.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

tototto
hát kartelen tegnap mennyi hülye volt azt nehéz szóba önteni
az ember beáll medicnek mert ugye azt luxus másnak, de jó elvállalom mert szeretem a kasztot, mindenki nyomogatja a Q-t hogy healeljem fel, de ha abban a pillanatban nem teszi az ember mert még a másikat sem uppoltam fel akkor egybõl láma vagyok. Persze hogy beáljon õ is medicnek azt nem , de pofázni azt tud, már sokszor gondolkodtam hogy lenémítom a játékot csak akkor meg az intellignesebbeknek se tudok segiteni meg nem hallom ha spy van a környéken, igazából az ilyenek ellen csak az admin meg a ban segíthetne.

motyodlee
az update 7 napos, vagy várhatunk még esetleg vmit?
<#eplus2>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Jah és áruljátok el... miért nincs meet the pyro?😮

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Amúgy mi ez a saxton szöveg a snipernél?

és milyen képregényt csináltak hozzáXD

rhazid
Milyen jó kis fûrészek vannak a háttérben :oo
Jó arena map lesz valószínûleg, vicces kis kiegészítéssel.😊

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Julius Caesar
múlkor én csövesvadászhoz szóltam, de nyomba egy nyomorék überlow lettem. tökéletes példa a faszi az átlag magyar reprezentálásához és egy önjelölt pro mintára...

amúgy az elcsésedés megakadályozása sztem az adminok munkája lenne rövidtávon, hosszútávon meg a játékoské. én ha admin lennék az ok nélküli sértegetést (csak mert lelõtt a nubpiró) nem tûrném. repülne ban oszt menny oroszokhoz balhézni, onnan leszarom. ha 10 normális ember maradna akkor 10.

amúgy most szent korona szerverre egész rászoktam. kedvesek az adminok is meg sztem színovanalas is. sokal jobb mint ogc(nekem is ott a kuss a bajom, de inkább kuss mint 8 éves nemtomkik) vagy argo, sztem már egyszintû kartellel sok esetben. sg is jó lenne, de valamiért mindig üres, és 5-6 ember alatt fel se fogok lépni. 1v1-ben elég gyatra vagyok.

szóval remélem nem fog a színvonal cs-re süllyedni, ami már szinte játszhatatlan a sok balfakk miatt (max barátokkal zárt szerveren).

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

motyodlee
juhéjj 😄

jackcsabi
Az igen, ez a valve nagyon jól kidolgozta ezt az egészet 😊
Azthiszem sniper fog a 2. kedvencemmé válni 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

ZseniálisTeknős
Érdekes lesz az biztos...csipa rohangál az íjjal a heavy -medic körül, és közben mindenkit "beköpköd" a trutyijával. <#awink>

Day 7, Sniper vs. Spy update

Zomil
közben a shot is megvan 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
loool, shot-om nincs róla, de a day6-os képen a spy felé egy jarate befõttes üveg repült 😄

Lacccca
Barátoknak szólni hogy idõben preloadoljanak 😊

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

sonic syndicate
igazából a sudden death hozzátartozására voltam kíváncsi

am sztem felesleges mindkettõ

Miért?

Például, mert gyõzelem után jól esik meggyalázni a vesztes csapatot. 😄

Az SD szintén jó móka. Jobb mint kapni egy feliratot amin az áll, hogy mind lúzerek vagytok...

Egyébként pedig nem véletlenül tették bele a humiliationt...

Kár babrálni, mert hozzá tesz a hangulathoz még ha nincs is jelentõsége a játékmenetet nézve.

sonic syndicate
ogc, spa és ogc bball, tapley midair szervere, multiplay dm szerverek, ammomod szerver és rogues klánszerver 😛 esetleg argo még

Rage47
hû milyen sok hsz, látom pörög a tápik, ezaz😊

egyébként én 99%ban magyar szerverekre megyek, mindig arra, amelyiken többen vannak😊 kivétel akkor, ha haverok másik szerón vannak:p
sonic syndicate
miért tartozna hozzá? amúgy a szerver akkor jó, ha nincs micspam 8 évesektõl

Nem értem miért járnak annyian OGC-re.

A humiliation lerövidített (de, hogy miért azt nem értem...) és nincs sudden death sem. Ezek pedig alapjaiban tartoznak hozzá a TF2-höz.

A napokban toltam ott párszor, de a hangulat elég sovány volt. Szinte mindenki kussolt mindkét csapatban. 😞