30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#13786 Amúgy sztem is egyre jobban elbasszák a játékot. Másfél éve még nem ezzel játszottam, hanem egy csapat alapú egyszerű FPS-el aminek meseszerű grafikája volt. Ennyi, semmi achievment, semmi előny-hátrány, semmi LvL, semmi drop rendszer, meg barbibaba öltöztető ház, hanem egy sima játék. Nincs semmi baj az új updatekkel, csak egyetlen dolog:
Hol van a régi TF? És miért nem játszhatok azzal?
Annyit kéne tenniük hogy beleraknak egy modot, vagy valamit ami kikapcsolja ezt a sok baromságot, hogy lehessen végre azzal játszani amit megvettem.
COD-hoz is járt kiegészítő, csak ott nem erőltették rád.
CnC 3-hoz is, ott is külön kellett telepíteni... (igaz külön is kellett megvenni)
TF2-nél miért nem lehetett ez így megoldani? -
#13785 Na jelentem, kb. 3 óra játék alatt ismét semmi........ -
#13784 Te ingyenélő.
(csak vicceltem) -
#13783 jah értem, már azt hittem:D akkor mentem volna ingyenélősen gamelni -
#13782 csak a szokásos update utáni hisztéria -
#13781 Na mé lett népszerü a téma?? Ingyenes hétvége vagy mi? -
#13780 Ez a vicc! Cs-t le se szarják, itt meg már átestek a bizonyos ló bizonyos oldalára :D -
Neoncsoves #13779 ezt a szart én 4ezerért vettem, l4d-t meg megjelenéskor 12ezerért... van különbség nem gondolod? és tf2höz több support van mint l4d-hez -
Pio #13778 Mi azért írjuk a petíciót, mert update-elnek ők meg azért, mert nem update-elnek :D -
#13777 ja mint a l4deseknek -
Neoncsoves #13776 pénzt fizettél érte 1x!
ha igazán reklamálhatnál ahhoz fizetned kéne minden szar DLCér! -
#13775 Havidíj az sosem lesz, vagy ha mégis, megszűnik az élet a szervereken az biztos. -
#13774 Én is kábé. Csak azért húzom fel magamat a textúra halmazért, mert hát azt vettem. Nem lennék felhúzva, ha lenne vanilla mod. -
Pio #13773 Én három haverommal szoktam játszani nagyjából heti 2-3szor 3 órát. Ennyit játszunk amióta kijött a sapkás update és egyikünknek sincs egy sapkája se ;) -
#13772 És ki mondta, hogy ez nem MMOFSP lesz karácsonyra
"(ami mint tudjuk olyan, mint a s*gglyuk: mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra :D )" milyen igaz -
#13771 Én 2 óra játék után jelentem, hogy ugyanolyan ütemben dobja nekem. Azaz semennyire -
Pio #13770 Semmi bajom a véleményeddel csak nekem is van egy sajátom (ami mint tudjuk olyan, mint a s*gglyuk: mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra :D ) ami szerint bolhából csinálod az elefántot, nem olyan nagy dolog ez és nem lesz más a játékélmény attól, hogy ott a sapka a karaktered fején (amit mellesleg Te nem is látsz csak ha tauntolsz), sőt, feltűnőbb célpont leszel tőle ;-)
Wowosok szoktak ennyire kiakadni 1-1 item miatt nem FPSesek... -
#13769 Ha szerinted így jó, akkor neked nem kell aláírni a petíciót... Egyesek itt nincsenek tisztában a "vélemény" fogalmával. Baj, hogy valami nem tetszik? Azt hittem 89 óta már bármit szabad mondani.... -
Pio #13768 Az hagyján de képzeld el hogy ha már egy plusz textúrahalmaz a karakter fölött ilyen indulatokat vált ki akkor mi lesz akkor ha bevezetik az itemstatokat, havidíjat meg azt, hogy valódi pénzbe kerül az ingame lőszer. Úgyhogy ezeket is mindenképp írd bele!
Ja és azt is, hogy tiltsák be az összes teli/jelszavas szervert mert én is pont ugyan annyit fizettem a játékért, mint akik ezeket a szervereken játszanak én meg mégse mehetek be hát hogy van merszük ilyen rendszert kitalálni?
És persze a szokásosak: örök élet, ingyen sör, adócsökkentés, ezek nélkül nem petíció a petíció! -
#13767 Ja gyakrabban, most felnézek valamelyik szerverre. Majd jelentem milyen gyakran :D -
#13766 misc rész: medáloknak
juhéé, végre twetr0x! :D
igenis gyakrabban dobálja a sapikat
a kesztyűféleség a pyro fején lesz -
xxxpaulxxx #13765 KarácsonyfaXDXDXD
#13764: Nem viccnek szánta:D -
#13764 Hiába viccelődsz, nekem nem tetszik a rendszer. Pénzt fizettem érte, és nyeljem is le? A rahedli pénzt nem azért fizettem, hogy legyen munkája, hanem hogy szórakoztasson. -
#13763 #13761
Na akkor ezt is beleírom a petícióba, elcseszték a scoutot és túl ritkán dobja a sapkákat... -
#13762 Bocs a dupla postért, de múy total tf rpg modos? Remélem azért nem ez lesz az új divat, hogy minden rpg modos... -
#13761 Valaki. Én még egyet sem. Már eléggé frusztrál, hogy 10 óra játék óta egy büdös sapkát képtelen dobni... Kurva anyjukat, erre csak ennyit tudok mondani. Ennyi erővel félkarú rablózok. Ha meg jönnek achik csakazértis össze farmolom, mert kb annyi az élvezet ebben a randomban, mint a farmolásban.
btw, a misc rész mi lett a karakter setupnál? Már ruha is lesz? Mint a karácsonyfa bazzeg. -
#13760 ja :D -
#13759 Az szakáll akar lenni?o.O -
#13758 az nem az Engie kesztyűje? -
#13757 vagy szakáll a spynak -
chooselee #13756 Vannak elég poénos sapik, pl pyro kesztyű a fejre,vagy a lábas soldiernek! :) -
#13755 Ja akinek servere van.
Volt elviekben server odlalon eg második update is mert valamit nagyon elkúrtak valve-nál :)
Elviekben akinek ez a 2. frissítés is megvolt ismét láthatja HLSW-ben a szerveren futó modokat. -
#13754 Hehe, olvasgatva a kommenteket úgy tűnik csak a Sourcemod és metamod képes indulni Tf2 szervereken (viszlát mani és eventscripts helló jó világ :)) -
#13753 Dejó, hazaérek és egy nagy update vár
btw mi történt ebben a 486 üzenetben amíg elvoltam? (azon kívül, hogy kibeszéltetek?) -
#13752 #13749
van aki kapott már új sapit
-
xxxpaulxxx #13751 bebaszna!:D
viszont az is ha achikhoz kötnék mert elkezdenek majd sírni (még jobban, mint eddig) a játékosok, hogy nekik nincs:D
Én is sírnék... de én meg sem próbáltam fent lenni napokat játszani:D -
PunkZoli #13750 majd kiadják megvehető dlc-nek egyszer úgyis :D -
xxxpaulxxx #13749 és van aki már kapott is update óta?:D -
#13748 Az is igaz hogy már nagyon rég nem játszottam én se vele, szóval így biztos nem lesz sapkám :D -
PunkZoli #13747 nekem sincs, csak hát nem is játszom annyit, hogy legyen, vagy hogy dobja..
csupán kiváncsi vagyok
tesco, vagy valaki legyen kedves egy másik helyre feltenni a képet, pl ide: http://tinypic.com/
mert ami bigpapás link, azt az avirám blokkolja, és nem vagyok hajlandó emiatt feloldani :)