Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor99
Demoman is gay! utána hogy röhögnek 😄DD
Pancakes! Sandich! Pancakes! Sandvich!
You look like shit! 😄D
z99999
Viktor99
😄 Kishotoltam a vidibõl 😛
Aquir
már megint
vagy még mindig?😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nitramk
fúj....

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Viktor99
szar -_-
Viktor99
<#hehe>
Viktor99
z99999
nem. 😊

Pszt.

Viktor99
Lol mekkora ez a banner 😛
Viktor99
Akkor csúsztatható sapper lesz? 😄
Rage47
Vkinek megfordult a fejében, hogy nem eredeti?<#wilting>
Julius Caesar
valószínû. elég profi, a megszokott sémát követi, eredetik a szinkron hangok, felfed pár újdonságot, minden képbe vág. egy fan made sokkal szarabb lenne (sztem a legnehezebb a szinkronhang pótlása)

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Viktor99
Ez most komoly? Télleg az eredeti? :o
Mert szerintem kurvajó!
IcE TeE

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Viktor99
Két napig nem voltam és 86 új üzenet?<#wilting>
armageddon666
képet hogy honnan jön ez az egész Pyro a Scout anyja dolog -.-

@

Julius Caesar
durva lenne pyro a scout anyja tényleg. és a red spy a blue pyro szeretõje. wtf?! legnagyobb ellenfelek (meg az engievel, csipával) de otthon már nem. bár nemtom, lehet ez belemagyarázás.

jackcsabi
Mind látszik rendesen. Amúgy nagyon jó a banner.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Rage47
jaja majd alakítgatom 😊
armageddon666
bannerben szerintem lehetne az összes vidit HDre rakni. meg fölösleges így sokszínûen... csomó alig látszik.

@

Twetr0x
de.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Julius Caesar
pedig a pyro ruhája felett egy retikül van 😄

Nitramk
Lazán lehetne belõle egy film is, ilyen Hihetetlen család féle. Bírnám 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

z99999
Nem.

Pszt.

Narxxis
Az durva lenne.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Twetr0x
Scout anyja a pyro.

Narxxis
Ez kurva jó. 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

jackcsabi
Én se :d

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

sonic syndicate
kamu...aztán majd jön, hogy az engi egy sticky-n áll, aztán utána meg egy rakéta közeledik <#idiota>

romeozor
én, mint fõállású spy, nem örülnék egy ilyen holminak :p

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Julius Caesar
link? sehol nem találtam.

meet the spy állati. ÉS FRANCIA! sejtettem 😊 amúgy scout anyja... looooool. ma még vagy 30x megnézem.
soldier: one, one, one and um.... one!

de nekem demoman is nagyon tetszett. meet the pyro és medic MOST! meg TF2 sorozatot/mozifilmet. valve csinálná, állat lenne egy 90 perces film így.

armageddon666
ez túl imba lenne :\

@

csokalaci
már azon sem lepõdnék meg ha mindegyik kasztot frissítenék 😄

http://facebook.com/musicleander

Jim Morrison
nem Sniper, Spy update lesz, hanem :

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DJ bigpapa
Úgy, hogy az kék spynak is feltételezhetõleg volt egy pillangókése! 😊

Twetr0x
Az õ kése volt a sniperben, hogy lenne belõle 2?

Aquir
olvassvissza😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

IcE TeE
Kiszivárgott már a Spy

Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu

Aquir
nézd már meg a steampowereden...
demomant kihagytad

Aquir
A végén lehetett volna az hogy a scout még megvizsgálja közelrõl a hullát, rejtve kiszedi a másik pillangókést, és utána mondja hogy right behind you, amiközben mindkettõvel lecsap 😊

zozyk
Ezek a videók vannak eddig csak?

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

kicsit agresszív lett a többihez képest nem?😛
de szerintem is a legjobb eddig
Aquir
jóak 😊

Rage47
Ez eddig a legjobb video. Nagyon tudnak a készítõk😮
DJ bigpapa
Aki tud angolul annak külön finomság! Fõleg a vége amikor elemzik a videót, ugyanis nem kevés rejtett dolog van a videóban és nem utolsó sorban olyan tárgy amit lelepleznek!
TF2 WIKI

Aquir
király😊

DJ bigpapa
armageddon666
van egy olyan érzésem hogy nem véletlen 😊

@

Ez milyen kemény😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx