30108
  • Viktor99
    Na a mai TF2 színvonal bemutatása is megvolt. Felcser most szedett le 2 embert mediccel akik üldözték, erre amikor meghalt, közölte hogy, idézem... "viccek vagytok". Erre visszaírok neki hogy nem lehet mindenki fpshuszár überpro! Na és ezután volt képe azt mondani nekem hogy mielőtt NAGY LENNE A SZÁM, 20 fps-el szedett le... Na jó, ez nekem sok! Nekem nagy a szám mikor ő szól le valakit mert nem olyan pro mint ő. Grat!
  • xxxpaulxxx
    nem rég volt erről videó berakva:)
    jópofa lehet
  • sonic syndicate
    nem ez az egyetlen ilyen szerver, kapásból tudok neked mondani ezen kívül 2 ip-t még :)
  • Rage47
    RPG szerver végre :))
  • Narxis
    Mármint, hogy "csakazértsem" használja a válasz erre gombot? Akkor olyan mintha meghunyászkodna és mi győztünk vagy mi?
  • trident
    Mindenki hülye. Azért. Csak. Én például a "http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=771375" linkre nem a google-n keresztül jutottam, pedig ott is le van írva a registry buhera. Szóval én a jelzett halmazba tartozom, de te is. =)

• Viktor99
    EZ hozzá tartozik az IMIDZSÉhez...
  • sonic syndicate
    szted nem egyértelmű? edig nem tértünk el a paged pool memory hibától...
  • Zomil
    őőő ezt most kinek irtad?

nem tanulnád már meg a válasz erre gombot használni, ha már linkelni nem vagy hajladno?????
  • sonic syndicate
  • sonic syndicate
    nem igaz már, hogy senki nem tud google-zni

http://www.facepunch.com/showthread.php?t=491302
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=698213
    http://www.fpsbanana.com/tuts/4468
  • trident
    Szia,

A nyakam nem teszem rá, de megpróbálok egy ötlethalmazt írni, ami átlagos esetben fél óra alatt végrehajtható, jó esetben meg is oldja.

Töltsd le a tune up nevű programot. Ezzel a registry adatbázist kipucolod, töredezettség mentesítheted, szépen rendbe teheted, kipucolhatod a géped, ráadásul optimalizálási lehetőségeket is nyújt, amivel növelheted a géped teljesítményét és csökkentheted a terhelést. A végére hagytam: a start up managerben minden, nem szükséges programot én kikapcsolnék. Nagyon gyakori, hogy minden szir-szar fut a háttérben, ami csak memóriát foglal - neked pont ebből van kevés.

Másrészt. A steamen belül a játékra jobb klikkel kattintva validálhatod és töredezettség mentesítheted a játék fájljait. Nem árt.

Egy driverfrissítés (alaplap+vga, hang) és windows frissítés sem árthat.

steampowered.com

Sok sikert.
  • csokalaci
    *kártyám
  • csokalaci
    hali nekem is volt ez a hiba amíg XP-m volt és nVidia 5600 kértyám... aztán avirtuális memóriát kellett átírni és megjavult
  • Mad Monkey
    Sziasztok!

Egy problémám van a játék menete közben, ami nagyon idegesítő és már unom, úgyhogy nagyon örülnék, ha valaki tudná a megoldást erre a problémára és segítene nekem =)
    -->
    Amint csatlakozom egy szerverhez, egy kb 20-25 percnyi játék után kiírja a jobb felső sarokba, hogy: "Warning: OS Page pool memory low" és vagy lefagy a gép vagy kilép a játékbol (de mikor elinditom ujra a játékot, kb 5 percen belül lefagy az egész) -> gondolom ez azt jelenti h kevés a virtuális memóriám...de nem hiszem, mert van 2X512 ram-om és a virtuális memória át van állítva minimum 1500 és maximum 3000 megára...szoval nem értem mi a problémája??!!...ezenkívűl a gépem 3GHz-es és igaz, hogy nem egy mai videókártya van benne (geforce FX5200, mert kifüstölt a régi kártyám), de eddig (amig ujra nem raktam az xp-t) semmi baja nem volt és a video kártyával is remekül futott a játék =(
    NAGYON ürölnék ha valaki tudna valami észszerű megoldást a problémámra...=)
    Előre is nagyon szépen köszönök minden segítséget!!

Üdv.: Mad Monkey
  • jackcsabi
    Na csodálom, hogy mégse bannoltak :D

@NanoHun
    Elmész a boltba, megveszed és nincs gond. Már egyáltalán nem drága...
  • Viktor99
    Őőő... Hát persze! Uhh...
  • csokalaci
    én is ezt mondanám
  • sonic syndicate
    nem keresek rá, hanem fórumozgatok
  • Julius Caesar
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha olyan széles a látóköröd vedd már észre a "válasz erre" gombot. Ja és ha megvan eredetiben miért keresel rá nontorrent meg úgy kollektíve?
  • sonic syndicate
    én pl tudnék; az egy dolog, hogy neked nem elég széles a látóköröd
  • Julius Caesar
    "Vki tud... linket?"
    Ha mindenki eredetivel tolja, akkor szerinted tudunk?
    "...non-steames..."
    Tök élevezet hackerekkel tolni
    "...nem torrentes..."
    Nem hiszem hogy vírusos lenne. Miért raknának bele?

• NanoHun
    vki tud non steames nem torrentes linket?
  • ollie
    nem, mert szerintem tök jó egyedül lenni a pályán
  • sonic syndicate
    igen
  • sonic syndicate
    eddig is volt téli map
  • NanoHun
    Helló! Ti mind eredetivel játszotok??
  • chooselee
    Téli map! Rush-oló télapó!!! :P
  • xxxpaulxxx
    biztos reklámoztál:D
  • Viktor99
    WTF? Most vettem észre hogy nem rakta be! :D FAIL! ^^ Mindegy akkor írom:
    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
  • sonic syndicate
    http://www.fpsbanana.com/search?search=koth_
  • Neoncsoves
    nem, de stratégiai játékokban így van...
  • sonic syndicate
    akkor te még nem láttál koth_ mapot...
  • Neoncsoves
    ez a King of the Hill jól hangzik. Gondoljunk bele egy komolyabb, kidolgozottabb pályába... Balancolt, sőt még izgalmas is lehet. Főleg ilyen dimbes-dombos szarok a jók KotH-ra...
  • xxxpaulxxx
    ???
  • sonic syndicate
    ebben az a probléma, hogy nem új, már rég megcsinálták a játékosok, és hát nem igazán játsszák
  • Pio
    Na, van már végre valami épkézláb petíció az új update ellen vagy sikerült kellően összezavarniuk a közösséget ezzel a classless dologgal ahhoz, hogy elfelejtsenek petíciót indítani? ;-)
  • Narxis
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • jackcsabi
    Szerintem jó ötlet az új játékmód, jó lesz :)

Na báj emberek, engem szerintem bannolnak hamarosan, mert megmondtam az igazat a modiknak -.-
  • Julius Caesar
    Nem gond ha kapunk hozzá meet videót. Én elcserélném :) Jó lesz ez a koth, sztem élvezetes lesz, mondjuk arena és plr is kevés van publicon, miért pont ez lenne majd többet :) Ja és nem kell eredetinek lenni az ötletnek, tf amúgy is elég karakteres cucc, sztem ha működik, rakják csak bele!

Amúgy azt hittem ez olyan lesz, hogy van egy sok hp-s egy ember, pl heavy és akkor a többinek le kell szedni 3 percen belül.