Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
24/7 2fort foreva!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxxis
Na lesz má Day 7?

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Twetr0x
"I'll be seeeing youuu!" -creepy spy voice

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

z99999
goldrushon meg badwater basinen mi?

Pszt.

Nitramk
Én PL mapokon szoktam TOLNI 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Viktor99
Ez mekkora buta! 😄 (nemkomolyan)
Twetr0x
néha elszáll a kapcsolat a steam szerverekkel.

armageddon666
hmm... sry hogy elõzõbõl kimaradt:
OGCvel mi a tök van? O.O nincsenek meg az unlockolt fegyvereim :\ pedig Force-a-nature (triplejump x)) meg Axtinguiser, meg a gyógyítós tûszóró meg az übertöltõfûrész jók 😞

@

armageddon666
én OGC, vagy Szent Korona, Kartelre jártam régen... aztán sosem fértem be szal nem járok oda... aztán amúgy megnézem hol van ismerõs (fav helyett friends fül) és oda megyek... de az a groupokon belüli playereket is nézi, szal soxxor nem is ismerek senkit... de jót játszom ^^

arena_ egyébként tök jó 😄

@

kakaoskalacs
én OGC , Kartel ,Orange_X serverek , meg ballon race néha 😊
N neven vagyok amugy megtalalhato, remelem fogok sokakkal gamelni akár hazain akár kulfoldin

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Nandris94
émmeg Crabby vok yayz, és eme 2 szerón töltöm mindennapjaim:

8.2.120.212:27015 -ez az elmebeteg szeró amit montam tegnap, néha vagyok csak itt 😛
69.65.34.74:27015 -de általába nezen mert ez 2fort és jók a népek, soxor találni magyart 😄

és néhány surf szeró, de ezeken mindennap 😄

Crabby

Twetr0x
Én ogc-n tolom legtöbbször. Többnyire cloakolva.

jackcsabi
Engem Heffi néven találtok meg. De ahogy mondtam magyar szervereket már kerülöm.
De van egy amcsi szervercsalád az XFG, van 24/7 dustbowl, 2fort meg ilyenek, oda járok általában.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

zozyk
Én mindenhol zozyk vagyok. 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

kakaoskalacs
Gondolom jártok kartel kocsmára 😊 bár valszeg nem az sg-s néven szal ha talalkozunk is nemtom kiaz 😄 ottani társaság egészjo 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

sonic syndicate
igazából maga a játék 16+, szóval elvileg csak 16 fölött lehetne játékos

jackcsabi
Azt hiszem tudom kire gondolsz... én már jó ideje kerülöm a magyar szervereket, túl sok a nagyképü seggfej már kartelen is...pedig régen kedvencem volt.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Viktor99
Érdekes... <#wow1>
sajnos ismerem ricot. utálom azt az embert😄

jackcsabi
<#whatever>

armageddon666
tegnapelõtt hallottam hasonló esetet... szörnyû :S bár csak megjelennének a régi mintára (CS, régi... before source) ilyen 18+ jellegû szerverek... ahol nem kérdezik meg hogy mennyi vagy de ha látszólag nem ütöd meg a kívánt szintet gondolkodás nélkül kidobnak 😊

@

<#merges2>

Viktor99
Nem
Viktor99
S lõn tesco...
csak nem R1CO?<#nyes>

sonic syndicate
hát akkor kussoljál...mi sem egyszerûbb

sonic syndicate
a sticky sebzése változó - eddig is változott, de egy update után már a távolságtól is függ - eredetileg csak a fej-nem fej találatkor különbözött, 150 sebzés fejre, 80 ha a pont alattad van
na most ez maradt így, de már minél távolabbra dobod, annál kevesebbet sebez

Viktor99
Ma bazze! Rám szólt egy kb. 10 éves hogy kussoljak mikrofonon... o.O
Viktor99
Most miért én vagyok a <#kocsog>? Én csak valami indokot mondtam amiért úgy hívják. Én már elfogadtam hogy ez is hozzá tartozik a játékhoz.
Nandris94
bocs, nem 8, 6...

Szólottam.

Crabby

Nandris94
a legrosszabb, hogy nemcsak a tf2 fog átmenni csbe (remélem nem) hanem az emberek is... máris akármeik szerón megtalálható a "low" nevezetû "sértés" és önjelölt prok mászkálnak mindenütt... ráadásul azmár rögtön egy noob rohatt f*****opó aki megölt... hát hûha, meg jönnek a haxorok is, meg minden szar átjön a csbõl, szerencsére azért még vannak jó szerók ahol normális a társaság 😛 (és a 8éves oroszok mikrofonnal is átjünnek onnan ááá xD)

Crabby

jackcsabi
Ez is igaz de most a revolverre gondoltam. Csak mert azt én kitapasztaltam spyként, hogy annak igenis a távolsággal van kapcsolatban a dmg.

A sticky szerintem ugyan akkorát sebez akármekkora távolságra lövöd.

Julius Caesar
nem minden fegyvernek van távolság után dmg fallja. pl a flaregunnak növekszik a távolságtól, niperrifle-lel változatlan. de hogy stickynek mér esik dmg-je ha 20 méterre lövöm... kevesebb TNT lesz benne vagy mi?

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

jackcsabi
2 sima lövés* nem fejlövés bocs

jackcsabi
Én a revolverrel is megvagyok elégedve, ha meg ez valami überbrutál imba vacak lesz, a régi jó öreg revolver még mindig ottlesz. Amúgy a sebzés közelröl növekszik nem attól hogy fejbe lösz vagy máshova. kb. 5 láb táovlságról 2 fejlövés max hps sniper revolverrel. Ez mondjuk 20 lábról már lehet egy tár is vagy több.

Nitramk
Mármint jól felgecinoobkodok a szerverre és jól legecinoobpyrozok minden gecinoobot. Asszem ebbõl szállóige lesz.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nitramk
Most jól felmegyek Kartelre és jól legecinoob pyrozok mindenkit. Igen, égni fog mindenki.

Julius Caesar
igazad van, pájrót tilcsákki kormányrendelettel!

ha nem tetszik a játék nem kell vele játszani. attól még más pirózhat.... még ha gecinoob akkor is. nekem se tetszik codnak pár fegyvere, mégse mondom hogy hö de núb. bentvan a játk szabályában, nekem ez nem tetszik nem játszom.

zozyk: hát ott a pont.

Viktor99
Na jó, ha kérhetném hagyjuk abba ezt a noobge*izést mert már idegesít. Köszönöm.
zozyk
Régebben én is beirtam mindig,hogy: "pyro,elromlott az egered,zárlatos a gomb",vagy : "w+lmb skill good".

De rájöttem,hogy én vagyok a pöcs,mert ha 2x megöl,és nem váltok taktikát vagy kasztot,akkor nem az ellen a béna noob,hanem én. Mindig meg lehet találni az ellen gyenge pontját,csak figyelni kell,esetleg segitséget kérni. Elvégre csapatjáték. 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

armageddon666
sztem akik tolják a "gecinoob <insert classname here>" szöveget, azok a legnoobabb gecik -.- és csak azért szólnak le egy kasztot mert mindig szopatják õket azzal és nem tud mit kitalálni ellenük >> noobgeci...

ez kb olyan mint hogy CSben lenoobozzák az AWPseket :\ szánalmas mind2 😊

@

Viktor99
a mostani revolver is eléggé hatásos az utánad szaladó prok ellen.
Ron Ragm
ha nem lennél ekkora "noob g*ci" akkor tudhatnád hogy a mostani revolver is eléggé hatásos az utánad szaladó pyrok ellen.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Magh
Én kb. ezt vártam régi revolver helyett, ami amúgy a kedvenc kiegészítõ fegyverem. Szerintem nem fog fejre külön sebezni, sima pontlövõ fegyver lesz, sebzésnek én olyan 80-100-at saccolok, én a perma cloakos órával tudom leginkább elképzelni, a közelharcban sokkal erõsebb alap revolverhez meg ideális lesz a corpsegyártó óra. Alap cloakhoz meg lehet válogatni stílus szerint.

Viktor99
Kérlekszépen akkor nem neveznék "gecinoob pyro"-nak ha nem lenne az hogy az ember tovább ég... Az oké, tudom ez fizika (vagy kémia? <#wilting>) de ha pl lenne olyan hogy a demo meg a soldier lövegeinek robbanásakor bekap az ellen, némi szilánkot és ezért hal meg a végén akkor az is noob lenne.
(Scout - rozsdás sörét 😛 , Heavy túl nagy goló belép fúródik és nem jön ki egy ideig , medic - használt tûk 😄 stb.)
Viktor99
Épp az benne a jó... 😄
Nem, amúgy az tényleg nagy. A revolver kb 30-50-et nyom az ellenre, nem túl messzirõl!
Julius Caesar
rossz példa volt. csak hogy milyen lenne az 1,5-ös szorzó elve.

terribad: igen, a spy-ra a gecinoob pyro a válasz. tudod, kõpapír olló elv. ha nincs a gecinoob pyro mi fogja meg a spyt?

és a pyro miért is gecinoob (azonkívül h az überbrutál prõkket mindig a gecinoob pyro öli meg. szóval ha noob és leöl téged akkor te is noob vagy, nem?)

jackcsabi
ööö... azért elöbb gondolj bele mekkorák azok a sebzések, ha 100at törzsre sebezne 2 lövés lenne egy normál ellenfél...

Viktor99
😄
Viktor99
Az jó lenne 😊