30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#13826 köszi :D -
#13825 Nembaj, attól még kurvajó amikor így ölöd meg az engiet :D -
#13824 Ha nem állsz rajta közvetlenül akkor nem öl meg, tapasztaltam... De igaz, hogy sok a hülye engi aki rááll :/ -
#13823 lehet elég csak nagyon közel lenni. 2 kör alatt 2-3 teleportot szedtem így szét engineerrel együtt. -
#13822 A hülyébb fajták állnak rá max :D Legalábbis én sose szoktam, mióta spy is használhatja... -
#13821 #13791: Na ezt jó ötletnek tartom, csak hát ott vannak az archifarmolók...
#13800: Jól tetted :D
#13803: Szerintem nagyon is jó, hogy bekerültek az achik. Már szinte minden játékhoz ha steamen veszed meg, kapsz valves achikat pluszba. Jó dolog ez :)
#13808: Én is törlöm, mert minek tartogassam... Ha valami értelmeset dob azt talán megtartom. A magasabb szintü fegyvereket meg tényleg kijavították! Ma mikor voltam fent 3 órát, dobott 4 blutsaugert és mindegyik lvl5ös volt, tegnap egy dead ringer ugyanúgy... Bár a backpackemben elvileg a magas szintüek megmaradtak, de ebben nem vagyok biztos...
#13815: Egyet értek :)
#13816: Én meg úgy érzem már nem tudok érvényesülni a spyal, mint régebben :/ Kijöttem a formából...
-
#13820 Ügye mindenki tudja, hogy most ha egy spy sappol egy teleportot, akkor a másik vége is sappolódik + az engie ugyanígy tudja javítani.
Utálatos dolog, de megvan az új kedvenc szórakozásom: Sappolom a bejáratot, ráállok, engie leszedi a sappert, azonnal telefragelem, sappolok újra (engineerek általában ráállnak a teleportra javítás közben) -
Mad Monkey #13819 Szia!
Köszi szépen a segítséget...megnézem mi fog történni!
Ja és másnak mondom, hogy a gugli nem segített...legalábbis nekem nem...és ha problémám van 1. mindig ott keresgélek...
Minden jót! -
xxxpaulxxx #13818 de az alap fegyvereknek is meg van az előnye a talált fegyókkal szemben...már amelyiknek
pl sima sinergy gun jobb mint a Fan, ha az erejét és a tárát nézed
Sima pisztolya a snipernek erősebb és gyorsabb... amíg a ambassador csak fejesekre jó
sniperrel tudsz távolra lőni és pontosan... huntsmannel csak ha sok mp-ig felhúzod akkor tudsz távolra és akkor se úgy
és még lehetne sorolni:D
A gépigénynövekedést viszont én is észrevettem már fél év alatt... remélhetőleg karácsonyra összegyűlik a pénzem új gépre... nem új játékokkal akarok játszani
hanem fullban akarom futtatni az összes steames játékom és nem akarok órákig várni míg elindul vagy kilép, esetleg lerakom tálcára:D -
#13817 Persze, nem muszály használni a fegyvereket, de attól még más használja. Épp ezért lenne ésszerű egy egyszerű mod ami kiveszi ezeket.
Arról nem is beszélve hogy másfél éve még futott high-on 30 FPS-el most meg fut low-on 800*600-ban 15-20-al... köszi Valve.
Új gépet nem fogok venni mert inkább másra költöm a pénzem... szal röviden annyi hogy ki tudja, pár hónap múlva már nem is egy mmofps lesz számomra hanem egy képregény. -
xxxpaulxxx #13816 nah nálam is ez a baj, lövök kettőt egy kaszttal... áhh nem megy, következő...
A legtöbbet pedig mindig a pyroval vagyok, de tegnap belemélyültem a spyolásba jobban is... nah eddig én azt hittem, hogy ha láthatatlanná válok akkor az emberek ugyan úgy látnak, mint én a láthatatlan spy csapattársat... szóval nem láthatatlan csak nehezebb kiszúrni... hát tévedtem:D
Tegnap szépen fogtam cloack and dragger és szépen lopakodtam ahogy kell:D Szóval csak esélyt kell adni az új kasztokra és nem azt nézni hogy jajj nem megy... idő után fog:D -
chooselee #13815 Nekem tetszenek az update-k, pedig egy sapim sincs. Tetszenek az új mapok is és a játékmód is, engem mindig lenyűgöz ez a f@sza rajzfilmes graf, beleéltem magam a kis fenyőfás mapokba is, úgy mint most a havas, esős/borongós tájba. Nagyon hangulatosak. (Nekem új még a sawmill és a hó is a pályákon!)
Mielőtt nem voltak update-k hallottam egy pár játékostól, akik elég intenzíven játszottak, hogy már eléggé unják a játékot. (Néha én is csak ugráltam a kasztok között, nem találtam a helyem!) Update-k óta unalomról nem hallottam semmit... -
#13814 Mert hát az milyen szar ha 1000 fraget akar szerezni naponta és elmegy szarni és a program meg kirúgja őket? :p -
#13813 Ejj de rohadt rossz volt most egy szerveren, ahol fél órán keresztül 3-an voltak afk-ban a csapatomból, és persze a szerverben nem volt beállítva, hogy rúgja ki őket. -
#13812 A Valve célja az volt hogy csináljon egy jól kiegyensúlyozott kaszt alapú FPS-t, a patchek is balance-olnak folyamatosan. Itt-ott aláásta magát néhány extra fegyóval(backburner pl szerintem minden téren jobb mint az alap lángszóró, compressed blastet meg úgyse használta az emberek 90%-a), de nem fogja az egészet szétbaszni erősebb megszerezhető fegyverekkel meg szintezéssel. A csicsára meg csak annyit tudok mondani jöjjön minden mennyiségben. Úgyis szeretem ha némi egyéni színt lehet vinni egy karakterbe, akinek meg nem tetszik, nem kell használnia. Más szóval: sapik rulz, bár többet is kellett volna csinálni a patchben, hogy értelme legyen, de ez legyen a legkisebb baj. -
#13811 Nem is tartom valószínűnek egy ilyen update kiadását. -
#13810 nem kell minden hülyeséget elhinni :) -
#13809 Hát nem tudom, nagy hülyeség lenne, hogyha tényleg az lenne, amit egy szerveren hallottam valakitől, mégpedig azt, hogy jönni fog egy olyan update, ami azt (is) fogja tartalmazni, hogy a nagyobb szintű fegyverek többet sebeznek. Ez már csak azért is hihetetlen, mert akkor a Kritzkrieg gyorsabban healel, a pisi meg több ideig hatásos/nagyobbat sebez a mini crit?
-
xxxpaulxxx #13808 én az összes kettőt cuccokat törlöm... rosszul teszem?
Mindig a nagyobb szintűt tartom meg... bár várjunk csak... a Valve azt mondta ez egy bug, hogy más más szintűek a cuccok
Akkor meg mi a lófszért nem javították még ki? -
#13807 nah, mostmár jó, újra is kellett indítani a Steam-et -
#13806 Na, kitöröltem én is, de most ezt írja:
"This game is currently unavailable. Please try again at another time." -
#13805 HA lenne trade adnék neked übersawt, akár 2-őt is.
pio: "Egyik azt akarja, hogy vegyenek ki mindent a másik azt, hogy ne legyen random a harmadik azt, hogy kapjon meg mindent, a negyedik azt, hogy..... :)" Az ötödiknek meg az a gondja hogy a másiknak gondja van az új rendszerrel ;)
#13791, neoncsöves: így-így, legalább összefarmolhatnám!
De midnegy, úgyis nektek van igazatok. -
#13804 Nekem is ezt írta ki de csak a tf2-nél, fogtam kitöröltem azt a blob fájlt és már ment is. -
xxxpaulxxx #13803 jó hát ok, azt tudom, de 1.6 is azóta is bugos:| Lehet hogy nem is tudnák ezeket kijavítani?:D
#13800:üdv
jah és#13786: még annyi, hogy az achievementek is megszokottak már a steamnél... ez az ikszboksz miatt ragadt ránk de nem okoz bajt, lehet bajlódni velük:) -
#13802 "The Steam servers are currently too busy to handle your request. Please try again in a few minutes."
Ti is ezt az üzenetet kapjátok, amikor akarjátok indítani a játékot? -
#13801 -
c115 #13800 Háhh megvettem,csak hogy örüljetek. Éljen a STEAM :D -
#13799 CSn bugjavítások, optimalizálás, új engine, optimalizálás, bugjavítások, optimalizálás, és egy kis optimalizálás jól jönne a bugjavítások mellé :)
Esetleg új játékmód? valami pontokat beraktak anno az SDK-frissítésébe, ami azóta nincs kihasználva...
-
xxxpaulxxx #13798 teljes mértékben egyet értek
Már rég kivettem volna patchekkel a random droppot és csak a sapik droppolását hagytam volna benne...
ok... nekem sincs meg még a natascha meg az übersaw... de ezeket is tudom nélkülözniXD -
#13797 Szerintem nem feltétlenül rontottak a játékon, csak ez a sapkadobálósdi nem jó, mert még mindig szinte csak fegyvereket lehet kapni, aztán még mindig vannak achievementek, ami nem volt egy rossz ötlet. Ha csak sapkát dobna, és azt olyan rendszerességgel, mint a fegyvereket, nem lenne senkinek baja. Lefogadom, hogy nagyon sok olyan ember van, akinek azért nem tetszik az egész, mert még nem kapott sapkát, ami amúgy abszolút nélkülözhető.
Amúgy totalsteam.hu-n olvastam, hogy lehet, hogy hosszabb videókat, vagy akár filmet akarnak belőle csinálni, meg képregényt. Én vevő lennék rá. -
Pio #13796 szerk.: láthatod, hogy még azok is megosztottak, akik az új tartalmak miatt nyavalyognak. Egyik azt akarja, hogy vegyenek ki mindent a másik azt, hogy ne legyen random a harmadik azt, hogy kapjon meg mindent, a negyedik azt, hogy..... :) -
xxxpaulxxx #13795 Nem szűnne meg hidd el, mert rengetegen játszanak ezzel... de a Valve nem arról híres, hogy havidíjat szedjen... van így is bőven pénze:D
#13780:Csn mit kéne updatelni? Az 1.6 is úgy maradt ahogy volt...
#13786: Régi tf? Ott a TFC:D Egyébként meg szerintem teljesen korrektek ezek az update-k... színesítik a játékokat... most ez a sapka dolog az nagy szám... olyan mint amikor CSben más terrorista skint választol... a fegyverek meg... hát megoszlik róla az emberek véleménye... én bírom őket... mindegyiknek van előnye és hátránya:) -
Neoncsoves #13794 Sapka, meg majd a cipő, köpeny, pajzs, kard, stb... tehát h öltözteted a karaktered :D -
Neoncsoves #13793 És ha megcsinálod az összes achit a játékba, akkor meg választhatnál egy tetszőleges sapkát. -
Pio #13792 Szerencsére azért a többség elégedett és örül az update-eknek. A gond az, hogy nem az a réteg szeret mindent teleírni, amelyik elégedett és ezért tűnik úgy,h goy húúú most mindenki ki van akadva mert van merszük ingyen új tartalmat adni a játékhoz.
A barbiház amúgy micsoda? :) -
Neoncsoves #13791 Lehetne olyat, hogy ha megcsinálod valamelyik kaszt összes achievementjét, akkor választhass egyet a sapkái közül... -
#13790 Én sem értem, hogy mi zavar a dologban.
Más lesz valami, mert megcsináltam egy achievmentet? Nem
Muszáj beraknom a fegyvereket, amit szerzek? Nem
Muszáj felraknom sapkákat? Nem
-
#13789 Ezaz, nem hogy örülnének neki, hogy nem kell fizetni. -
#13788 achievement miért zavar? opcionális....
előny-hátrány? új fegyvernél? használata: opcionális...
lvl? szerintem még mindig csak dísznek van....
random drop félrenyúlás volt... achievementfarmolók miatt...
barbiház: opcionális...
Miért nem szarod le? A játék még a régi... az hogy adtak hozzá extrákat, amiket NEM KÖTELEZŐ HASZNÁLNI? ...
Így csináljon az ember játékot... SEMMI nem jó... L4D szar, mert nem jön ki új tartalom, TF2 szar, mert jön ki új tartalom... INGYEN... omg...
-
#13787 Kiegészítőktől a falra mászok, mert elég átlátszó rókabőrök. Cnc3 kiegje jó, de mondjuk ezresnél többet nem ér meg az a pár új egység.
Annyi kéne, hogy lenne egy mod, ami kinyom mindent. És akkor lehetne pl. kartel kocsma - update items, kartel kocsma - standard items. Kész, és akkrr mindenki azt választ amit akar... (persze most nem akarom, hogy két szervert fizessen a kartel, csak példának hoztam fel).