Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Twetr0x
reggel 10 óta játszom, eddig van
2 Blutsauger
2 Sandman
2 FaN
2 Backburner
2 Sandvich
1 Ambassador
1 Cloak & Dagger
1 Huntsman

AMBASSADOR ODABASZ

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

nameless1229
Én meg azt közölném legszívesebben a Valve-el, hogy a jó k***a anyjukat szituálják szájba, mivel már több mint 3 órája csak ápdétel és ápdétel...eredmény nélkül... A sok ingyenélõ meg gondtalanul játszik..PFF

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

ja most nezem hogy a nev elotti avataromat meg MSN-rol lopta a steam
Nagy Testver mindent figyel 😄😄😄
kösz, nekem ez szimpatikusabb megoldás jóval!
meg tetsztik még az ábra is, a kaszt név helyett!
Julius Caesar
pedig kaszt rendszer, van akinek kempelnie kell. csipa, engie ilyen.

rainbow15: szertettel várunk, tényleg megéri a pénzét!

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

nyomtam vagy 40 percet valami francia serveren vegig elsokent soldierrel adott egy ijat, amivel aztan kaptak a fejest kicsit tul erosnek is tunik kozeptavra 😄
mondjuk tolem tavolall a kempeljunk hatul jatekmod ezzel rendesen mentem vadaszni 😊
az lehet, de nekem még nincsen bankkártyám 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Rage47
2800ft inkább nem? steamen...
Narxxis
fuck valve<#boxer>

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

jackcsabi
4 óra = razorback,jarate <#kuss>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Nandris94
hát a valve alaposan darabokrakúrta a játékélményt... 8 óra alatt semmi... SEMMI!!! hát bazz

Crabby

jackcsabi
Nagyon is megéri a pénzt, én anno 1 hónappal megjelenés után vettem meg orange boxban még magas áron, de megérte 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

egész jó ez a játék, lehet majd kiadok érte 3,5k-t, mert megéri. az tetszik benne, hogy nem egyszerû, mint pl. a csé.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Julius Caesar
én most szorgalmasan gyüjtöm csipa achikat. amúgy is csipázni szoktam mostanába. meg persze remélem lejön vmi cucc.

cloak & dagger megvan (permanent cloak) és gigamegabrutkó!

kakaoskalacs
Mosthogy gyakorlatilag feleslegesek az achievmentek mivel nem adnak uj fegyvert én nem láttam értemet annak hogy vegig kuzdjem mindet 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

armageddon666
(Y) /meg büszke...
gondolom nem achievementes szerón meg spanokkal farmoltad össze, hanem rendes public játékban dolgoztál meg keményen értük 😊

@

nameless1229
Eddig 4X ápdételt a játék, egyenként félórát és még mindig nincs az achievementsek között a spy-és a sniper pack...szánalmas!!! Már lefuttattam a validating-et meg a fragmentation-t is... neveccséges ami itt folyik -.-

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

Viktor99
Megyek SG-re látom vannak. 😊
Viktor99
Szerintem is csak random dobálja azt ami meg van már... Eddig 2 fegyot szedtem össze. Természetesen a Natashát meg a flare gunt... -_-
RatBaG
nálam eddig semmi. nulla.

Per Aspera Ad Inferi.

Hát hogy hozzád bassza az túlzás, inkább mintha a valve egyes accountoknál elzárta volna a "csapot", másiknál meg pazarol...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

RatBaG
én ezt nem tudom elhinni... most komolyan annyiból áll az egész, hogy játszok bármilyen class-al mint eddig, és random hozzám bassza a updates fegyvereket? az achievementek meg ismét csak villogni jók... <#kuss>

Per Aspera Ad Inferi.

Ha kapok egy fegyvert azt meddig használhatom?

Jim Morrison
Komolyan mondom, marha szar lett az update, a fegyvereket meg mindig nem szereztem meg.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jackcsabi
Na helyzetjelentés: kb 2 óra alatt meglett a Razorback és a Jarate 😛 Mondjuk Razor jobban bejön...

terribad
büszke lehetsz a fekete vonatra

bloody fucking murder

csokalaci
nekem meg megvan a hugy 😄 és dobtam krites hugyot is 😄

http://facebook.com/musicleander

kakaoskalacs
Megvan az Íj 8)) meg az összes achi

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Julius Caesar
nekem 2x van meg már blutsauger, 1x a cloak & dagger. scout, spy meg csipa cuccok kellenek. új map is nagyon faja! ja és csipa + célkereszt = rome was made to rule the world! (magyarul aláz)

viszont remélem lehet átruházni majd fegyókat. akkor simán eladom mind a 8 blutsaugerem (és lenne is értelme 6x ugyanazt az itemet akpni, vkinek van2 kritz, vkinek 2kgb és elcserélik az egyiket).

de amúgy reélem az itemeknek nem rpg lesz a vége :S

Zomil
amugy a huntsman-röl egy kis vélemény:
akkor nagyon jó fegyver ha makker vagy, mert skill az nem kell hozzá 😄

bár nekem bevált, mert általában mázlim van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csokalaci
tudom hogy régi taunt de tök jó 😄

Valszeg az update miatt lassú... nah meg most látom, hogy free weekend van😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hmmm... 10kb alatt tölti az update-t... majd valamikor 10kor már játszani is fogok😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

RatBaG
ja, relog után megjavult... <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

Twetr0x
Ez régi taunt csak kiszedték és most visszarakták. Mondjuk régen mondta is hozzá, hogy HAAHHAHAAA! OKTOBERFEEEST!

Twetr0x
telefragelni csak az engineert tudod, mivel õ kapja érte a killt, és csapattársakat nem lehet megölni. Viszont ha van egy haverod, akkor be tud hozni gravelpit kezdõre, egypt kezdõre, etc. etc. etc.
--
Másik: Cloak & Dagger + Disguise + Taunt = WIN! Csendes, láthatatlan, és kinyírtam vele egy snipert gravelpit kezdõn 😄 Sentryket is könnyû vele ölni btw.

Zomil
teljesen random, az eddig unlockolható és a mostani uj fegyvereket is teljesen véletlenszerüen dobhatja

teljesen mindegy milyen kasztal vagy bármilyen fegyvert dobhat

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csokalaci
Tudtátok hogy a kritzkriegnek új tauntja van ? 😄 és healel 😄(taunt közben)

Narxxis
Igen.

Rage47
nekem 3 perc volt

"AKINEK NEM FRISSÍTENE A TF2JE MINT NEKEM MEGOLDÁS: Steam - My games - TF2 - Jobbklikk - Properties - Local files és Verify and Defragment"
RatBaG
lehet egy hülye kérdésem?
nektek is getszilassan updatel? <#falbav>

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
Arra jó a plusz item, hogy törölheted... Asszem 51 itemet tárolhatsz a backpackban. Tehát ha 51 Nataschad van, akkor 51x jelenik meg. Kézzel kell törölgetned. Kaszttól függetlenül kaphatsz akármilyen fegyvert, tehát sniperrel is kaphatsz heavy-set.
Phoenix007
És akkor mi van azzal, amibõl többet kapsz? Az mire jó? Megy egyáltalán, hogy jeleníti meg? Kiírja, hogy Natascha x100? És mennyire random? Kaphatok Sniper cuccot, miközben mondjuk Heavy-vel játszok?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Ti csak az itemekért játszotok? O_O Ez tette a wowot azzá, ami, a játékosok hozzáállása és nem a szabályok...
Narxxis
Akkor mostantól csak specben leszek.

Rage47
Nem egy ember írta már steam fórumon, meg magyar játékos is írta már nekem, hogy specben kapott itemet.

"Majd csinálok egy sima szerót otthon, felmegyek, kinyomom a monitort, elmegyek füvetvágni, azt közben csak kapok valamit"
😄
Narxxis
Nekem azt mondták secben nem kapsz. :S Ha mégis akkor ez már félig WoW, abban is elég volt csak elindítani a játékot és közben bármit csinálhattál, kaptad a honor pontokat amikbõl cuccokat vehettél. 😄

Rage47
Még játszani sem kell, elég ha spectatorban ülsz és nézel ki a fejedbõl😄
Narxxis
Egyszer csak megjelenik a képernyõn, hogy new item, ennyi. Csak játszani kell.

Rage47
Egyszerûen véletlenül (random) kapod a fegyvereket. A rendszer választja ki melyiket, tehát akár 100x is megkaphatod a KGB-t. Az idõ sem számít, volt aki 5 perc belépés után kapott 2 fegyót, volt aki 10 óra játék után sem kapott semmit.
Achievementek nem számítanak már. Milestone sem.

Azt olvastam, hogy elvileg a Valve nemsokára közölni fogja a rendszer pontosabb leírását, hogy is mûködik. De eddig csak annyit tudni róla, hogy tök random.