Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 Blutsauger
2 Sandman
2 FaN
2 Backburner
2 Sandvich
1 Ambassador
1 Cloak & Dagger
1 Huntsman
AMBASSADOR ODABASZ
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Nagy Testver mindent figyel 😄😄😄
meg tetsztik még az ábra is, a kaszt név helyett!
rainbow15: szertettel várunk, tényleg megéri a pénzét!
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
mondjuk tolem tavolall a kempeljunk hatul jatekmod ezzel rendesen mentem vadaszni 😊
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Crabby
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
cloak & dagger megvan (permanent cloak) és gigamegabrutkó!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
gondolom nem achievementes szerón meg spanokkal farmoltad össze, hanem rendes public játékban dolgoztál meg keményen értük 😊
@
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
viszont remélem lehet átruházni majd fegyókat. akkor simán eladom mind a 8 blutsaugerem (és lenne is értelme 6x ugyanazt az itemet akpni, vkinek van2 kritz, vkinek 2kgb és elcserélik az egyiket).
de amúgy reélem az itemeknek nem rpg lesz a vége :S
akkor nagyon jó fegyver ha makker vagy, mert skill az nem kell hozzá 😄
bár nekem bevált, mert általában mázlim van 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
--
Másik: Cloak & Dagger + Disguise + Taunt = WIN! Csendes, láthatatlan, és kinyírtam vele egy snipert gravelpit kezdõn 😄 Sentryket is könnyû vele ölni btw.
teljesen mindegy milyen kasztal vagy bármilyen fegyvert dobhat
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://facebook.com/musicleander
"AKINEK NEM FRISSÍTENE A TF2JE MINT NEKEM MEGOLDÁS: Steam - My games - TF2 - Jobbklikk - Properties - Local files és Verify and Defragment"
nektek is getszilassan updatel? <#falbav>#falbav>
Per Aspera Ad Inferi.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
"Majd csinálok egy sima szerót otthon, felmegyek, kinyomom a monitort, elmegyek füvetvágni, azt közben csak kapok valamit"
😄
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Achievementek nem számítanak már. Milestone sem.
Azt olvastam, hogy elvileg a Valve nemsokára közölni fogja a rendszer pontosabb leírását, hogy is mûködik. De eddig csak annyit tudni róla, hogy tök random.