Team Fortress 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Jó ez a trade,de mit ad érte a vásárló?Én minden újdonságnak örülök, ha gáz lesz akkor úgy is leül egy idõ után és mindenki sz*rik rá, ha meg jó akkor öröm a köbön
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
How long do I have to play to get an item?
* When we were tuning this system we first looked at the average amount of time that players spend playing TF2 daily. From there, we set the goal of most players having around 20 items in their inventory after a couple of weeks of play. If you're someone who plays a lot of TF2, you're going to get items a lot faster than that. In the first few hours after the release yesterday, we had some issues that prevented the system from working properly, so that timeframe was not indicative of the system as it's designed.
"
Tessék már leállni ezzel a "mindent akarok és azonnal" dologgal, vagy tényleg azt fogom hinni, hogy a TF2-bõl is WoW lett és itt is mindenki csak a lootért meg az öcsivmentért játszik 😛
@
Na eddig ezek estek
-1 Axtingueser
-1Flaregun
-1KGB
-1 BONK
-1 FAN
-2 Natasha -_-
-1Backburner
-1 Ambassador :3
Nekem dobott három óra alatt egy szendvicset, meg egy Ambassadort ... az utóbbinak kicsit jobban örültem 😊
>én anno 1 hónappal megjelenés után vettem meg orange boxban még magas áron, de megérte 😊
Black Box, ingyér, megjelenés elõtt 2 hónappal, a bétával már tudtam tolni. Rulez? 😊
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
játszottam vagy 6 órát, fejen állva meg mindenhogy próbáltam, de a nagy büdös semmit kaptam csak. kurva jó kis újítás, nehogy az ember önerõbõl meg tudja szerezni magának a cuccokat, ááá bízzuk inkább a véletlenre... faszkivan
Per Aspera Ad Inferi.
(Nekem ma esett 2 natasha, 1 KGB, 1 flaregun, 1 axecluenizé,1 FaN... Azt hiszem ennyi. Ja és ez már mind meg volt -_-)
blog
Lehet volt már ez a tipp.
De esetleg http://www.steampowered.hu/
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
<#vigyor>#vigyor>
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
akkor biztos rossz helyen keresed amit keresel.
bloody fucking murder
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Felkeltem fél tízkor, azt hittem még van idõ 'szt olyan furcsa csend meg világosság volt...
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
@
(legalább lenne az optionsben egy olyan beállítás hogy "don't use animated death")
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Update-bõl eddig annyi sikerélményem volt, hogy gyorsabban szórom a fejeseket! 😊
engem a Jarate jobban zavar...
@
@
amúgy érdekes, h vkinek 10 perc alatt 3 fgyvert is dob, nekem meg 2,5-3 óra alatt 2-õt. azért legyen valami min-max limit (pl óránként 1-3ig dobhat fegyót) mert így a szerencsén múlik...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
sõt, ki is veszik a többi kasztot mert már fölösleges frissíteni meg foglalkozni velük, csak terheli az internetet a modelljeik letöltése
bloody fucking murder
van Dagger and Cloak: másfajta megközelítést igényel 😊 mintha nagyon gyorsan kifogyna :S meg ha ugrunk akkor még gyorsabban... mint Crysisban a cloak.
és egyelõre ennyi van...
@
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"