Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
háát... nemtudom... én szoktam ilyenek miatt fejelni a falat -.- másrészt én is ezt csinálom xD paranoia+hatodik érzék :\ egyszerûen érzed hogy a csóka nem veled van 😄

@

Zomil
figy én már azon se lepõdök meg mikor megy mögöttem a demo én elötte futok télleg mintha én is vele lennék és rámlõ 4 gránátot....miért???? 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
mert szokás rálõni egyébként is a playerekere általában 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Viktor99
Próbáld használni a spy és a sniper álcát is, és ne ott változz vissza ahol látják.
Viktor99
Hát nem éppen. Amikor megtudtam, hogy nem kell achi a szeróhoz mentem normálisra...(miután megszivattam a népet az acsiszerón engivel<#eplus2>)
legtöbbször spy-al vagyok, mindig átváltozom pyro-vá vagy demo-vá, beépülök az ellenséghez, de kiszórnak, pedig úgy csinálok, úgy mozgok mint õk. Miért?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

A Spy a képen nagyon Joker-es! 😊
Jó ez a trade,de mit ad érte a vásárló?Én minden újdonságnak örülök, ha gáz lesz akkor úgy is leül egy idõ után és mindenki sz*rik rá, ha meg jó akkor öröm a köbön

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

"
How long do I have to play to get an item?

* When we were tuning this system we first looked at the average amount of time that players spend playing TF2 daily. From there, we set the goal of most players having around 20 items in their inventory after a couple of weeks of play. If you're someone who plays a lot of TF2, you're going to get items a lot faster than that. In the first few hours after the release yesterday, we had some issues that prevented the system from working properly, so that timeframe was not indicative of the system as it's designed.
"

Tessék már leállni ezzel a "mindent akarok és azonnal" dologgal, vagy tényleg azt fogom hinni, hogy a TF2-bõl is WoW lett és itt is mindenki csak a lootért meg az öcsivmentért játszik 😛
armageddon666
nekem a fõmenüben ninsc zene mostanában😞 az mitõl lehet?

@

armageddon666
és van egy olyan érzésem hogy ez biza az achievementfarmolósok miatt lett így 😊 tessék nekik köszönni 😊

@

Viktor99
Hehe... Most hallom, hogy a fõmenü zenéi közé berakták a meet the spy zenéjét ,méghozzá amikor megy a spy a sentyhez 😛
Viktor99
Teljes lista 😊 (hozzá teszem elég sokat játszottam... ne mazóta vagyok fent hanem azóta már aludtam 😛)
Na eddig ezek estek
-1 Axtingueser
-1Flaregun
-1KGB
-1 BONK
-1 FAN
-2 Natasha -_-
-1Backburner
-1 Ambassador :3
Phoenix007
Nahh nekem most update-elt, eddig játszottam, kiléptem, vissza akartam menni, és valami baja van a particles/water_dx80 mittudoménmivel... És ledob. Hát ez milyen már?

Nekem dobott három óra alatt egy szendvicset, meg egy Ambassadort ... az utóbbinak kicsit jobban örültem 😊

>én anno 1 hónappal megjelenés után vettem meg orange boxban még magas áron, de megérte 😊

Black Box, ingyér, megjelenés elõtt 2 hónappal, a bétával már tudtam tolni. Rulez? 😊

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

RatBaG
az updaterõl a véleményem röviden: AZBESZT
játszottam vagy 6 órát, fejen állva meg mindenhogy próbáltam, de a nagy büdös semmit kaptam csak. kurva jó kis újítás, nehogy az ember önerõbõl meg tudja szerezni magának a cuccokat, ááá bízzuk inkább a véletlenre... faszkivan

Per Aspera Ad Inferi.

Viktor99
Magyarul leírnátok majd a lényeget?
(Nekem ma esett 2 natasha, 1 KGB, 1 flaregun, 1 axecluenizé,1 FaN... Azt hiszem ennyi. Ja és ez már mind meg volt -_-)
Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Rage47
na tessék, lesz trade... -.-
blog
trident
Én nem tudom mi lehet a gond, de a steampowered,com support részében lehet érdemes körbenézned, keresned.
Lehet volt már ez a tipp.
De esetleg http://www.steampowered.hu/

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

nameless1229
Komolyan??? Nagyon okos vagy...

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

Narxxis
Helyes, jó minõségû kötél legyen...<#alien2>

<#vigyor>

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

terribad
jah az csak a következõtõl lesz

akkor biztos rossz helyen keresed amit keresel.

bloody fucking murder

terribad
10 dollárért kell megvenni a dlc letöltõ központban

bloody fucking murder

nameless1229
Újraraktam a játékot, felfrissített 100%-ra és nem kaptam meg az új packokat!!! kurva istenit

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

...már vágom is méretre a kötelet 😊
RatBaG
szégyelld magad! <#ejnye1>

Per Aspera Ad Inferi.

Én is játszottam haverommal most pár órát, nem esett semmi, mégis jól éreztem magam és továbbra is tetszik a játék, elnézést kérek érte...
Twetr0x
Anyám otthon hagyott, mert nem keltem fel idõben D:
Felkeltem fél tízkor, azt hittem még van idõ 'szt olyan furcsa csend meg világosság volt...

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Magh
8-9 órát voltam ma fent, esett Kritzkrieg meg mikor elmentem AFK-ra egy Razorback. Másnak ennyi idõ alatt kiesik 10-15, vicc az egész. Remélem holnapra kijavítják, mert az update miatt vettem elõ a játékot, de ettõl csak elmey a kedvem (épp elég a free weekend színvonala).

Rage47
mind1, a lényeg, hogy kis idõn belül minden normalizálódni fog, és a valve is figyeli a reakciókat egyébként, próbál mindig javítani a helyzeten, kisebb nagyobb sikerrel, a többségnek megfelelõen
Magnificat
kb december óta tolom, szóval még csak egy scout frissítést éltem meg élõben

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

armageddon666
jah. Speciel Sniper valahogy nem feküdt ebben a játékban nekem... túl gyors volt hozzá meg nem elég halálos >.< de most kis játszás után tök fasza ^^

@

És nem múlik a hétvége után sem, én sem nyugszok egy ideig. Jó ez, meg megszeretteti velem azokat a kasztokat is, amelyekkel nem nagyon játszottam eddig.

Rage47
nem tudom mióta játszol, de eddig ha megfigyelted volna, minden update-nél ez a helyzet. volt hogy akár 1 hétig is 90% pyro volt.
Julius Caesar
szerintem meg 98-as grafikai motort idéz, és nem source DX9-hez méltó. meg persze RANDA. <#nezze>

(legalább lenne az optionsben egy olyan beállítás hogy "don't use animated death")

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Magnificat
hát reméljük, hogy az ingyenes hétvége után ismét konszolidálódik a helyzet akkor...

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

Nekem tetszik, bár a heavy fejesénél kicsit hátrabukhatna a feje, csak eldõl mint a egy zsák kecskerágó! 😊
Update-bõl eddig annyi sikerélményem volt, hogy gyorsabban szórom a fejeseket! 😊

armageddon666
??? mibajod vele? sztem tök jó... mint a meet the spy videóban 😄
engem a Jarate jobban zavar...

@

armageddon666
eddig is adott volt a lehetõség... ill mégsem mert nem firstday ingyenhétvégés emberkék tolták, meg nem mindenki sniper volt... SGre felment néhány komolyabb ember és egybõl megfogyatkoztak a spyok és sniperek MERT ÉLETKÉPTELEN VOLT... és ezt belátták az emberek 😊 de amíg kezdõ ingyenhétvégések vannak, addig bizony sok spy meg sniper lesz mert jóérzés a nobbokat halomraölni 😄

@

Julius Caesar
ui: ha hátba késelik a csipát, na az valami hihetetlenül megjátszott szar death animáció... komolyan, 1.6-os csét juttatja eszembe. úgy hal meg, mintha nem is lenne fizika az egész játékban. egy szar... a szemet is bántja, értelme sincs.... ritka gusztustalan lett.

Magnificat
lol, eddig azért nem volt olyan, hogy egy kém 2 sec alatt 5 embert késeljen végig a kocsi mögött... úgy késel, mint mások gépfegyverrel lõnek... csak itt minden vágás halálos...

Julius Caesar
sõt, a játékot be is tiltják.

amúgy érdekes, h vkinek 10 perc alatt 3 fgyvert is dob, nekem meg 2,5-3 óra alatt 2-õt. azért legyen valami min-max limit (pl óránként 1-3ig dobhat fegyót) mert így a szerencsén múlik...

Ti hogy a francba csináljátok ilyen gyorsan az achievementeket?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

terribad
így fog maradni örökre
sõt, ki is veszik a többi kasztot mert már fölösleges frissíteni meg foglalkozni velük, csak terheli az internetet a modelljeik letöltése

bloody fucking murder

Magnificat
hát én eddig nem láttam az egészben semmi túl jót sajna... kb 4 óra játék után sem kaptam semmi itemet, ellenben a pályák 80%-án, amin jártam (kb 10-bõl 8), 15 emberbõl legalább 8-10 kém van... ez eddig azért nem volt így... ahol pedig nincs korlátozva a sniper szám, ott gyakran legalább 4-5 sniper is lett mellé... egyszerûen nem lehet csapatban játszani, mert mindenki van sniper vagy kém... volt olyan, hogy alig találtam ellent, mert mindenki láthatatlan volt... nagyon remélem, hogy gyorsan megunják ezt az emberek...

armageddon666
van Ambassador: NAGGGYON TUTKÓ
van Dagger and Cloak: másfajta megközelítést igényel 😊 mintha nagyon gyorsan kifogyna :S meg ha ugrunk akkor még gyorsabban... mint Crysisban a cloak.
és egyelõre ennyi van...

@

megvan az a hatalmas pisztoly és nagyon állat, csak azt nem értem hogy miért adnak olyan fegyókat amik már megvannak, már van 2 ugyanolyan backburnerem

Ron Ragm
állítólag viszonylag gyakorira akarták rakni a fegyverdropokat és ritkára a kalapokat, csak valamit elcsesztek útközben, úgyhogy lesz ez még javítva.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

nameless1229
Már 6X ment végi 1-100%-ig az Update...és semmi eredménye..... ezmi?!

Zomil
mi lenne, ha máshonnan töltenéd(options-be be lehet álltitani, nekem benelux van kijelölve onnan mindig max-al jön)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Viktor99
Úristen! Mekkora kocka vagy te 😄... Suliba se mentél vagy nem volt? 😄