30108
- [ TF közösség ] -
- [ Steam HU ] -
- [ Vásárlás Steam-en ] -
- [ TF 2 Leírás ] -
- [ Magyar szerverek ] -
- [ OGC ]
SG.hu bővítmény a böngésződhöz
-
#13866 Én meg inkább túlélem a harcor, hogy legyen +x% überem :) Igazából mindegy, ha kiakar csinálni egy scout, demo, soldier vagy pyro kicsinál, nem a fűrészen múlik. -
#13865 Pontosan, egyszer ondoltam nosztalgiázom és kipróbálom azt a jó öreg Bonesawt.
Az egy dolog hogy nem tölti az übert, de lehet vele mészárolni rendesen, és inkább túlélem a harcot minthogy meghalok +x% überrel. -
#13864 Mondjuk én jobban szeretem a sima fűrészét a medicnek mert gyorsabban üt, de a lényeg ez volt, hogy van unbalanced fegyó/item(újabb példa: Cloak&Dagger). Mondjuk azt hozzátenném hogy kb 10-12 óra játék után megvolt majdnem az összes drop fegyver, mindenféle faromlás nélkül, annyi meg kell már csak ahhoz is hogy belerázódj a játékba. Jó eséllyel sokkal de sokkal többet játszik az ember a játékkal, akkor meg már tud válogatni mivel akar menni. Ha több 10 órát kéne gringolni egy extra fegyóért(ami jobb is lenne mint az alap, pl egy többet sebző minigun) akkor jönne be az MMORPG séma. Sapiknak meg igen, oltári nagy eszetlenség lenne statokat adni, de csak nem őrülnek meg ennyire a valve-nál. De nagyobb droppal jöhetne több kozmetika is. Pimp my spy :D -
Neoncsoves #13863 OMG :DDDD -
Neoncsoves #13862 felmentem játszani, ez a teleportos trükk tényleg összejön az esetek 90%ában... :) -
#13861 Aki akar látni egy jó fragmuvit annak erre tessék... Viszont a végét mindenféleképpen nézzétek meg :DDD
(a pattintott stickyn beszartam :P) -
xxxpaulxxx #13860 én azért még kételkedek -
#13859 Jajj köss belém, mert elírtam egyszer az achit... tudom hogyan kell írni, ha megnézed utána kétszer is rendesen írtam, megnyugodhatsz. -
xxxpaulxxx #13858 sztímpávördfórum -
hellgatefan #13857 azt írja duplicate product code -
hellgatefan #13856 azzal jelentkeztem be de úgy se fogadja el -
#13855 Azzal az accounttal kell bejelentkezned, amivel először felinstalláltad a tf2-t. -
#13854 Nem kell kóddal szarakodni, bejelentkezel Steambe és jobb klikk, download vagy ha kiírtad dvd-re akkor onnan telepíted. -
hellgatefan #13853 akkor mit tudok csinálni ha egyszer fel volt rakva a tf2 és most újra fel akarom tenni de nem fogadja el a kódot? -
Neoncsoves #13852 jók vagyunk -
xxxpaulxxx #13851 Hoppá
-
xxxpaulxxx #13850 köcsög????:O
Válaszoltam a kérdésére... befizet pár dollárt és már töltheti is bármikor bárhonnan:)
Még a cdt se kell magával vinnie... tök jófej vagyokXD -
#13849 Én is akartam de legalább lenyúltad előlem a köcsög szerepet :D -
#13848 és milyen igaza van :D -
#13847 XD -
xxxpaulxxx #13846 Szia!
innen -
#13845 *tudnám -
#13844 Hellosztok !
Honnan tudnm letölteni a játékot ?
Előre is Köszönöm ! -
#13843 Überjuggling :D gecinagy mókat überheavyt feldobálni xD -
#13842 "backburner pl szerintem minden téren jobb mint az alap lángszóró, compressed blastet meg úgyse használta az emberek 90%-a"
Még ha nem is használod rakéták visszalövésére, visszalökheted vele az ünereket és kiolthatod vele a csapattársakat. -
#13841 pong -
xxxpaulxxx #13840 a 68as fakanál és társai:D Meg hogy minél többet játszol annál jobb cuccaid lesznek
#13839: Miről beszélsz? Terep 2:D -
#13839 #Egyszerű játékot akarok
menj codozni :D -
#13838 FPS ingadozás, archizés, varsi flémelése vagy sapek tulajdonság? -
xxxpaulxxx #13837 NEM lesz ilyen
Most se ilyen
ezután se lesz -
#13836 Archi? Achi max.
Varsi: te is beszállsz a flémelésbe?
Dajer: sawmillen volt 40 fps-em, offblaston 170. Ez is kiegyensúlyozott.
lobster: übersaw is sokkal jobb mint sima bonesaw. Sapiknak tulajdonság? És random dobja? Aha, szóval aki többet kockul -> több sapit dob -> erősebb lesz? Engem ez kicsit emlékeztet már az mmo sémára (több gém -> nagyobb lvl, több loot). De ne legyen igazam. Ja és ha lesz tulajdonsága a sapeknak akkor se háborogjak? Bár ez eléggé feltétteles mód de.
Na, és nekem tetszenek az updatek, örülök hogy foglalkoznak a játékkal, de félek hogy olyan lesz, hogy vérpistik menőznek a "lvl 68-as fakanál" meg "lvl 122-es sapka, ami ad +32 hp-t", és ez közben a játéékélmény, rovására megy. Egyszerű játékot akarok, nem egy olyant, ahol egy karinak van 56 itemje... -
#13835 Hmm :D majd hetfö este nekiugrok :) kiváncsi vagyok -
#13834 vagy classless... kinek hogy tetszik -
#13833 volt egy nonclass update, amiben mégtöbbsapka+újjátékmód+hozzáegypálya+nucleus átalakított pályája.
meg sok kis bug fix -
#13832 Héélo :)
2 hete nem tf-eltem , lesz/van/volt valami update ami lényeges? -
xxxpaulxxx #13831 endzsi juing
Amúgy a snipernek a fogas sapkája meg olyan mint a krokodil dundi -
#13830 azon röhögtem, h az engi abba a fehér sapkájába ugy néz ki, mint ha a Dallasból jött volna ki :D -
#13829 Az is bejátszik, de nagyon sokszor összejött. Ezerszer poénosabb mint a sapper :D
Meg ha éppen valaki másra lövöldöz a sentry, akkor az engi úgyse hátra figyel, mert a sentryt javítja, ilyenkor a legjobb tauntolni :D -
#13828 hát elég béna az engi, ha ezt sikerül kivitelezned -
#13827 Én azzal szoktam szórakozni, hogy úgy piszkálom az engiket, hogy sentry elé beállok, gyorsan uncloak, taunt és gyorsan visszacloak. Az a poénos mikor belefutnak még páran és akkor repkednek a sentrydarabok meg a hullák :D