Team Fortress 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nandris94
hmm emberek, megajándékozott a tf2 isten! benéztem inventoryba hátha van vmi újj, erménykedve erre... miajówtf ottvolt a huntsman... nemis írta ki sohase h megkaptam
csak ottvolt... aztán vadászkottam vele és jött a lazorback! (razor 😛) azt már kiírta ugyan 😛 szal sniper számomra kész, még a spy cuccokat akarom, deazt nagyon :/ (jaés jött 1 szendvics is útközbe xd)

Crabby

sonic syndicate
#9850 clientregistry.blob-ot töröld

Narxxis
Aha. 😄

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

motyodlee
ha lesedem a steamet, akkor a tf-et is ujra kell tennem? 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Az a baj mire tradelni lehet majd addigra mindenkinek meg lesz minden. De ha nem akkor az egyik Razerbacket elbótolom! 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Nekem azt írta ki egy ideig, hogy túlterheltek a szerverek, kb 12-3 percig. Azt hittem letépem a fejem, aztán szerencsére update-elt. kb 5 órás játék után 1 bonk, 2 razerback, 2 blutsuager, 1 flaregun. Volt egy bugom, cloakoltam és az új órát rakta be a régi helyett, de halál után visszaállt a rend.

Rage47
tüzfal, router, virusirto, steam reinstall esetleg
motyodlee
töröltem de ugyanaz a próblémaaa ....<#szomoru1>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Rage47
asszem a steamclient.dll -t kell törölni a Steam mappájából
de tesco ezt jobban tudja.
jackcsabi
<#csodalk><#conf> Nemtudom milehet

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

motyodlee

motyodlee
hejjhajj mivan most?
indítanám a steam-et ,és nem bír csatlakozni...
hányan szembesültek evvel a problémával?

jackcsabi
Hát én nem szoktam kasztot váltani, egyszerüen taktikát kell váltani és nem szúrnak ki, amúgy meg nem akartam több oldalas dolgot írni azért nem említettem sok dolgot... hidd el értek én a spyhoz...
Hát az már biztos, hogy mindenki gyanus 😊 De ha jól csinálod eredményes lehetsz 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

armageddon666
Én demo meg pyro álcát szoktam használni... azoknak jó a sebességük... ritkán soldier ^^ arra nem gondol senkit... hisz melyik kém menne egy olyan lassú cuccal... ellenben a heavy már túl lassú... most már a spy is jó álca lehet ^^ sniper ellenséges vonalak mögött megfigyelni és a jó alkalmat kivárva a védelmet kicsit megtörni jó. engi sentryk közelében esetleg... bár nem tudom :S

ha pyroval vagyok nem is azt nézem milyen kaszt van a közelemben hanem hogy hogy viselkedik... hiába próbál egy spy beilleszkedni nem fog menni neki... ha meg igen akkor nem fog tudni backstabbelni 😄 se sappolni... mert ha sentry közelében van valaki az már gyanús -.- ha társ háta mögött az is 😄 mindenki gyanús!

@

Rage47
Én is találkoztam veled! 😊

Julius Caesar
én is láttalk most sg-n. megint rákaptam.

de MMO részt vágják ki a picsbe, vagy adják ki a vanillát. lassan csak úgy lehet eladni gémet, ha wow klón? ez szomorú.

jackcsabi: az is fontos h nem szabad minden halál után rohanni be az ellen közé. mert ha sokszor kiszúrnak elõbb utóbb készüli fognak rád, és sokkal nehezebb a dolgod, ha figyelmesebbek. olyankor én 3-4 percre kasztot váltok lássák hogy más lettem, majd visszaállok spy-ba. megint meglepi lesz. de spyt nem vágom, de sztem ez jó takitika. meg ugye ahogy egyre többet játszunk egyre nehezebb a dolga a spy-nak, egyre több trükk lesz (mindkét oldalon, szóval ez lehet baromság. ahogy fejlõdik a pl csipa úgy a spy is)

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Narxxis
Láttalak, keményen aprítottad az ellent. xD

balvin
na sikerült rábeszélnem anyámat (tavaly mikulás óta) hogy vegye meg nekem a gamet😄
GoKu néven jövök ölni mostantól titeket😄

jackcsabi
A demot én is használom, de azért nem olyan ritkán, mert sok spy demonak álcázza magát ezért gyanusabb kicsit mindig, de azért hasznos.

ok, csak a fenti linkbõl olvastam, hogy a pyró és a demo a leghasznosabb 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

jackcsabi
Egyébként én nem bánom hogy átmegy ilyen MMO feelingbe, szeretem az ilyet 😊

jackcsabi
Külföldin is lehet nehéz a dolga az embernek, az ellenfelektöl és a csapattól is függ. Spyként sokszor nagyon nehéz érvényesülni, de épp ezért kell taktikázni. Egyébként meg nagyon sok dolog miatt kiszúrhatnak. Az hogy a disguise csak sentryk ellen hasznos egy orbitális hülyeség... Menj be az ellenségek közé disguise nélkül, meglátjuk mi lesz... megkell figyelned öket, hogyan viselkedned és bekell illeszkedni. Az meg hogy pyronak álcázod magad egy baromság...minden pyro egyböl elkezdi égetni a többi pyrot, hiába csapattárs, mert hátha... Engineer és Sniper a leghasznosabb álca, Scout pedig belsö téren jó, ott nem annyira feltünö a lassú futásod, és többször megállhatsz, olyankor meg ki se szúrják.
Ha spyal kapcsolatban segítség kell, akkor vegyél fel steamen: Guardin12
Megjelenés után 1 hónappal kezdtem, spy a fö classom, szóval tudok segíteni 😉

hát ez tényleg így van, most felmentem külföldire, csomót öltem spy-al, magyaron meg 5 perc alatt örülök ha 3-mat ölök.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Julius Caesar
megvan razotback. sütyit kérek. most.

nõvéren szavaival élve: mindent akarok, de azt most!

Na az ilyet nem szeressem. 😊
Nekem a játék a kikapcsolódást jelenti, mikor épp odaülök a gép elé és tolni akarok egy kis multi játékot. Nem túlzottan érdekelnek a statisztikák meg a helyezések. A csapat gyõzzön lehetõleg és ha ehhez az kell, hogy sokszor harapjak fûbe meg nem lesz túl magas a frag arány, akkor legyen úgy. És ha nem nyerünk akkor se vágok eret magamon. 😊
Az se zavart túlzottan (csak kicsit hehe), hogy tegnap vagy 40* szúrt hátba Spy. Nem a játékot meg a játékost szidtam magamba, hogy mekkora szar csicska már le mert szúrni az ellenfelem, hát mit képzel...hanem, hogy akkor erre is figyelni kell. Azt a végére már jó pár Spyt megsütöttem. 😊 Sniperrel sincs semmi gondom itt se meg más multi játékba se. Számítani kell rá, hogy felbukkan, nem pedig õt szidni, hogy le mert lõni távolról.

Narxxis
Ezek a sapkák mekkorák 😄 megkaptam a pyro satyekot, ilyen propelleres "hülyegyerek" sapka, de jól néz ki 😄 medicé se rosz.

Julius Caesar
ja, az elején készülj fel hogy az önjelöl prok elkezdenek szidni. mondd meg h kezdõ vagy és ha tovább pofázik szard le. ennyi. aki értelmes nem fog szólni, inkább segít.

Julius Caesar
én is medickel kezdtem, és egészen mostanáig az volt a fõprofilom. mostanában azonban szinte csak csipázok/demozok.

ingame trade? onnantól egy lépés az npc... meg mi ez baszki? battle.net?

Nandris94
jéé ottvan venom, namind1

szal amit még hozzátennék ehez: kezdõknek én a heavit ajánlanám inkább, annak amúgysincs túlnagy esze, megy oszt lõ... aztán hátbaszúrom 😛
vagy még a soldiert, esetleg engi 😛 (én pyroval keztem lol)

Crabby

Mindenki így kezdi 😄

armageddon666
hááát kezdõnek medickel? :S értem miért ajánlod és teljes mértékben igazad van... csak sajnos a többi player nem feltétlen teszi majd élvezhetõvé -.- mondjuk ha már megvette biztos nem hagyja abba egy darabig 😄 csak ilyen "faszé nem nyomtá übert" "healejjé má noob medic" "minek nyomtad be az übert" meg hasonlókra fel kell készülni ^^

@

Nekem tök mind 1 😄 egyik achievment se érdekelt utáltam meg utálom is mindet nekem ez így tetszik aki achievmentezni akar csinálja én leszarom nem azért hónapokat várni ,hogy kipróbáljam az új fegyvereket

Köszönöm a tanácsokat, nézem a videót és kipróbálom a medicet is. 😊

Ron Ragm
egyrészt, másrészt meg hogy update után ne egy kasztból álljon az egész csapat. Ötletnek jó, még kicsit fogják finomhangolni, no para.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lacccca
Egyet értek.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Viktor99
Ja ha teljesen kezdõ vagy ajánlom az ilyen videókat... 😊
Ron Ragm
Tudom minden újoncnak ezt mondják, de érdemes egy-egy ismeretlen mapnál medicként követni és gyógyítani a csapattársakat, már csak azért is hogy megtanuld a pályát és esetleg ellesd a trükkjeit.

Viktor99
Am üdv a téefesek körében, ha kell majd segítség szólj itt vagy vegyél fel steamen (keress rá a v3ktor névre), de ha itt írsz akkor is segítenek szerintem 😛
Ron Ragm
Hát nem tudom milyen külföldi szerverekre mész, nem bántásból de -t én inkább fun szervernek használom (már ha épp vannak rajta), ha kihívást akarok arra ott a .

Amúgy rengeteg apró jel van ami mind elárul, és egybõl elkezdenek keresni: pl ha nem használod a saját csapat álcát (ha látják hogy csapattársuk jön feléjük a rossz oldalról sejtik hogy kém vagy és hiába cloakolsz már keresnek), hirtelen maguktól eltûnõ dobozok, uncloak hangja, fél perce látták már a fronton azt akinek álcáztad magad, na meg a szokásos gyakori spycheck.
Még emelett a rohadt sok tweak mellett is azt kell mondjam a disguise fõleg csak a sentryk ellen jó, a legeffektívebb úgy lehetsz ha megkeresed a legnagyobb csetepatét ahol úgyse tud figyelni rád és ott próbálsz szerencsét.

Viktor99
Mostmár nem...
MEKKORA HÜLYE VAGYOK! XD
Most pakoljuk át a szobát és anyá mondja hogy vigyem ki a szõnyegeket. Én felkapom a 3 feltekert szõnyeget és felkiálltok:
I AM HEAVY WEAPONS GUY... AND THIS IS MY WEAPON!! 😄DDDD
Megvásároltam a játékot az akció keretében. Mivel kezdõ vagyok a játékban egyenlõre csak megyek és lövök a csapatot segítve amennyire kitelik tõlem újoncként. 😄
Úgyhogy semmit nem értek még abból, milyen achivek vannak, milyen farmolás folyik, milyen fegyverek esnek, mikor milyen képességek vannak. Egyszerûen csak játszom. Amilyen felháborodásokat olvasok itt, lehet jobb is ha nem értek belõle semmit. 😊
Fõleg Pyro-val meg Soldier-el voltam. A Spy-t meg a Sniper-t ki se próbáltam (Engineer-t se), mivel a legtöbben azzal vannak, nem is igen fogom, mert próbálok egyensúlyra törekedni.

armageddon666
nem kell vészmadárkodni... lesz a communityn egy plusz felület vagy ingame, és ott lehet majd ... gondolom...

@

Julius Caesar
hát én pont az ellenkezõjét látom, vagyis ponosítok: néha a pyro mindenkit letunkol vagy 5 tonna PB-gázzal, máskor meg se a kocsit nem tolja/nem cappel, de a spyok folyton hátbaböknek. szóval elég változó.

amúgy sztem is a farmolásért tették ilyenné a rendszert, kár hogy így most a becsületes achizókat is beszopatták.

amúgy meg, kereskedelem meg loot? hagyják má picsába. már ez a megtalálósdi rendszer is egy szar. meg a kereskedelm hogy? lesznek NPC-k mindne pályán? meg játék közbe kereskedek? faszaaaaaaaa, köszönjük VALVe, csak az a gond h egy éve én Team-FPS-t vettem, nem MMORPG-t. esetleg a köv update RTS-sé változtatja? vagy adnak hozzá jármûveket? köszönjük, de inkább dugják fel <#levele>

Hát másképp nem derül ki, hogy az most spy-e😄

De figyeljetek már... itt írjátok hogy esik-nem esik fegyver... most már nem achievement alapján kapjuk a fegyókat?😮

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Viktor99
Amúgy, ha megfigyeltétek akkor a magyar szervereken akik játszanak profik. Úgy értem itt a sok R>> izé meg meg minden, de nem is profi hanem tapasztalt. Magyar szerón spyozol nagyon figyelni kell. A külföldin le se sz@rják az embert, úgy bökök hátba mindenkit. Példa erre, tegnap megyek ctf_2fort, red spy (nem in the base 😛), spynak disguisolva. Jön a heavy, shotgun a kézbe. Rám lõ. Nem reagálok tovább megy. Azt már meg sem említem hogy ezután mi történt vele. 😛 Ugyanezt magyaron? Mostanság már szinte lehetetlen. Aki jön feléd, az a fél tárat rád nyomja, még AKKOR IS ha nem vagy spy. :/
Amúgy érdekes, mert én is ezt teszem néha 😛
armageddon666
épp stickey volt a kezében gránát helyett 😄
engem jobban zavar a longrange melee -.-

@

Zomil
jó de egy pyro-tol/ egyéb kaszttól tök normális, de volt már, h a demo sticky-t dobott rám, wtf? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

De mi ez, hogy "esik" a fegyver?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx