269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#323 Oks:) Majd megpróbálom:D -
#322 Ok szúrd majd be a képeket :) -
#321 Ma megnéztem a Tacskóban amit belinkeltél egész jó szerintem ha teheted vedd meg. -
#320 köszi!
mivel ma itthon maradtam, ezért majd lekapom az én autóimat! nagy felhozatalra ne tessék számítani, csupán 2 szétszedett 911 Carrera, egy Corvette, egy 360 Modena, meg egy SLK 230 van -
Fossa Dei Leoni #319 Urak
Én Verdák sorozatból keresek kisautókat. Tud valaki segíteni, hol kapom meg? -
#318 dehogy is:D Anno volt ilyen 1000 ft-os neonos meg mindenes tuning autó... siklóson azt sme lehetett kapni pécsen meg roskadoztak tőle a polcok:DDD -
#317 Vagy elkapkodták már vagy még ki sem rakták :) -
#316 Nem,szig azt mondta csak ezüstben van:) Voltam a siklósi tesco-ban itt nem volt.. mondjuk gondoltam h nem leszmert ez kisebb tesco:)Majd megnézem a pécsiben is:D -
#315 Lehet ,hogy olyanban is van ha el nem kapkodják ennyiért :D -
#314 jah csak nekem vmiért tűzpirosban az igazi:P -
#313 Jaja, de jónak néz ki így kép alapján... -
#312 akkor újra festem:D
Nah amúgy először látnom kell élőben eldöntöm h megveszem-e aztán meg h átfestem-e:D -
#311 Jaja tudom de ha nem sikerül jól akkor csúnya lesz -
#310 azt nem tudom,hogy profi vagyok-e de te is tudod,hogy makettezek tehát lefestettem már 1-2 kasztnit:P -
#309 Tedd, de a festést csak akkor ha profi vagy :DD -
#308 Nah akkor asszem beújítok 1et:P de lehet átfesteném tűzpirosra:D -
#307 Annyit meg és elég jó kidolgozottságúnak tűnik 1:18-at ennyiért nem nagyon kapsz valszeg a Tacsko bespejzolt belőle :) -
#306 Szerinted egy ilyen megéri 3500ért? SZIG mondta,hogy ilyet dobálnak a tesco-ban :)
katt -
#305 Jó is lenne :DDD Sajna nem, ezek most szülinapi cuccok és sokat akciósan veszek. -
#304 Hallod mi vagy te olajmágnás?:D úgy veszed a modelleket mint más az újságokat:PPPP Nagyon szépek! -
#303 Hello
Itt egy link ahol megnézheted létezik e régebbi M5.Az új szerintem olyan 18-19 ezer környékén járkálhat képet már raktam be róla ha rájuk telefonálsz akkor meg tudják pontosabban mondani ,hogy mennyi és esetleg mikor lesz ma 18-ig nyitva vannak. -
#302 M5 mennyibe kerülhet kb, nem tudod? meg régebbi M5 modellek (E39,E34 pl) nincsenek? nem vagyok nagy szakértője a fém autóknak, én makettekben utazom inkább! :D -
#301 Mai két szépségem
Bugatti Veyron és Lexus GS 430 mindkettő Auto Art
-
#300 Észre vettem -
#299 Ezek drága cuccok ... -
#298 18???? ehh akkor ezt nem mostanában fogom megvenni -
#297 olyan 18 körül van de szerintem csak rendelésre mindenesetre érdemes odacsörreni ,hogy van e és itt kapod meg. -
#296 király:) Akkor ha rámszakad az otp veszek egy ilyet:)) Mennyi kb és hol kapni? -
#295 Ez a sima verzió:
És ez az M5:
-
#294 Dehogynincs sőt az M5 is kijött már.Azért vettem kombiban mert egy sorozat része az Audi A6 kombi és az új E merci kombi mellé került. -
#293 ááááááá!!! imádom ezt a bmw-t! Főleg lépcsőshátúban! Gyönyörű! NAGYON IRIGYELLEK! Tényleg lépcsős hátúban nincs ilyen? -
#292 Mai szerzemény 1:18-as BMW 545i kombi Kyosho
-
#291 Valóban :) A cadillac megdöbbentő méretű :) Egyébként igen, de jobb szeretném ha GTR es festésű/reklámozású lenne (tudod az a fehér-kék) Hétvégén csinálok pár képet róla és beteszem :) Ja meg még vettem ezt azt :) Egy 1:18as Ducati 999est, és egy Porsche 1:10es veresenybringát :) De ezek ajándékok igy majd tesznek ők képet róluk ha akarnak. -
#290 Én lassan 1 éve gyűjtöm az 1:18-as modelleket de gyorsan töltik a polcokat és kinövik a helyüket :)
Ilyen BMW M3 GTR van tervben?:
-
#289 ÖÖ makettjeim vannak de azok "hagyományos" makettek, azaz műanyagok, némi fém feljavitóval, de azok csak repcsik illetve tengeralattjárók. Az 1:18as autóvilágba ezzel a Cadillac-kel török be. :) De gyűjteni fogom őket, mert nagyon szépek. Legközelebb egy BMW M3 gtr 2004est szeretnék. Bár arra gondoltam hogy 1935-től 75 ig készülteket kéne mert azok még igazi benzintemetők :) -
#288 Köszi. Más modelled nincs? -
#287 A Boss az van majdnem mindenkinél, de Eldorádót beszerezni csak Maistot lehet. Ami ugye nem Biarritz még ha az is van rá irva, de ezen még túlteszem magam :) Az F16os pedig Revell. Mert más nem gyárt fémből repcsimakettet. -
#286 Hello
Ezeke melyik gyártótól vannak? -
#285 Nos uraim, én is csatlakozni szeretnék :) Egy Cadillac Eldorado-n illetve egy Boss Musttang-on gondolkodom, de nem tudok választani. :) Mindkettő 1:18as. És gyönyörű :) Azért nem mindkettőt veszem meg mert már mellette megveszek egy F-16C-t szintén fémből :) Szóval még tűnödőm, de ha megvettem valamelyiket, majd beteszem a képét :) -
#284 1x úgy is meg kell jelennie:PPP