269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#163 az kemény -
#162 Robotizált autótároló asszem a VW gyárban. -
#161 ez durva! most láttam galériádban.. mi akar ez lenni?
-
#160 A legót,bélyeget stb. meg lehet unni de ezeket valahogy nem. -
#159 hát én sem... de tudod hogy van ez az embernél.. lehet ami pár éve érdekelte,meghalt érte arra most rá se néz,nem érdekli:D sokat változik az ember pár év alatt... na mondjuk remélem én nem fogok elfordulni az autóktól:P -
#158 Én úgy vagyok vele , hogyha ilyen gyűjteményem lenne nem szívesen adnám el. -
#157 nekem még vitrinem sincs,nemhogy ennyi vitrin ennyi modellel
egyébként nem rossz dolog ilyet gyűjteni... ha meg tudod őrizni szép állapotban dobozzal együtt,és mondjuk 10 év múlva úgy érzed nem kellenek lehet csomó pénzért el tudod adni vmi fanatikusnak:D főleg,ha ritka modellről van szó -
#156 Szeretnék én is már itt tartani :D -
#155 lehet gyűjti
-
#154 anyááám
-
#153 vazzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
#152 + a felni többet ér mint a kocsi -
#151 Jaja 5 métert sem tud vele menni :))) -
#150 az emberi hülyeség határtalan:S:D -
#149 Csak úgy eszembe jutott a MINI-ről -
#148 PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF -
#147 Tessék: :))))))
-
#146 ez elég hülyén néz ki... olyan felni van neki a mini alatt mint nekem 300c alatt
-
#145 azt várhatodmax akkor lesz,ha már senki nem veszi és utolsó darabok vannak.. -
#144 Na pontosan ezt mondom :))) Max akkor veszem meg ha nagyon akciós lesz :)) -
#143 ehh.. szeretem a smartot de nem hiszem,hogy ha lehetne választani,hogy pl vmi fasza nagy bmw 7000-ért vagy egy smart 7000-ért akkor bizony a bmw-t választanám -
#142 De a jobb minőségű bizony drága ezért kerül a sor végére mikor már minden meglesz és akkor én is csinálok egy ilyen vicces képet :) -
#141 mennyi egy olyan smart? azt ne mondd h annyit elkérnek érte mint egy rendes nagy autóért:D -
#140 Nekem már csak a Smart hiányzik de az majd a sor végén lesz :) -
#139 ja:D a két ellentét -
#138 Nálam ez viszi a prímet: :))))))
-
#137 jaja,pont azt néztem -
#136 ez nagyon komoly kép -
#135 102 "lapja" van érdemes végignyálazni :) -
#134 ú basszus ez nagyon vad oldalköszi:) -
#133 Gondolom :)))
Amúgy érdemes elnézni ide bár csak a képeket nézem de van itt egy-két brutál gyűjtemény :) -
#132 alig várom,hogy a gallardo-t fotózzam -
#131 Nem tom én valahogy nem tenném ki a cuccost :) -
#130 olyan szép volt a friss hó,hogy muszáj volt ott fotóznomde nem lett rozsdás nyugi -
#129 Az a chrysler nan brutál Szegény maybach meg mit vétett ,hogy megfüdetted? -
#128 nah akkor:
maybach:P
300c:))
-
#127 ok,leméretezem:D -
#126 Persze nyomasd be! :) -
#125 találtam néhány képet a maybachról meg a 300c-ről (a jók,amiket múltkor kerestem) berakjam? -
#124 nekem is jövőhétre tolódik a dolog a gallardo-val:)) ha minden jól megy kedden már nyomhatom ide a képeket:P