269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#283 Ja nagyon zsír csak nem akar megjelenni :) -
#282 ez igen -
#281 Több modellbolt is van pesten de itt érdemes próbálkozni. -
#280 ilyeneket hol?
anyáméknak van T2 meg nekem Golf I, de kéne piciben is :)
szerk: jah megvan a bolt
rendelni nem lehet? :) -
#279 Egy kinti fórumon már benyomtak róla képet egyszer csak kijön at Audi Q7
-
#278 mi a fák megújult a kocsog sg:DD -
#277 Jaja semmi újdonság:( A Q7 sem akar kijönni.. -
#276 hú de kihaltunk -
#275 képet muti róla:P -
Fossa Dei Leoni #274 Corában van egy játékbolt, elég sok autó van. Ott szereztem be a Ferrari F40-t.9000 huf
Van Enzo Ferrari 12 rugóért. -
#273 nah újra jó a nickem -
LENSZ01 #272 áh.. leugattam a sok hülyét aki el van telve magától pedig nagy 0 mind... a fórumukkal együtt:/// de mind1 otthagytam őket a csába:D
szép a mini,várjuk a rendesd képeket:)) -
#271 Ja amúgy új szépségem ő ,még csak ez a kép van róla:
-
#270 Hello
Mit rosszalkodtál?? :DD
-
LENSZ01 #269 Sziasztok! hú de rég jártam itt:P rush vagyok,csak letiltottak mert makett fórumon balhéztam:DDD
ma láttam regio-ban pécsen egy ilyet 1/18-ban gyönyörű volt!!! amint megint lesz pénzem megveszem (remélem meglesz)
-
#268 :))) Vigyázni kell mert nem lehet abbahagyni:D:D -
#267 Ajjaj, veszélyben a fizum, hogy ránéztem az Autó Modell szalonra. Hirtelen őket szemeltem ki:
Bocs a sok képért, de vérszemet kaptam. :) -
#266 A Modell Car World-öt itt az Auto Modell Szalont itt és Játék és modell Bolt IV. Görgey A. utca 4 H-P:10-18; Sz: 10-13 Tel:470-4008 de van a Lurdyban is ahol a Hummeremet vettem. Így hirtelen ennyi de a legkomolyabb választéka az Auto Modell Szalonnak van Pesten.
-
Fossa Dei Leoni #265 Leírnáda a címeket?
Ha van honlap akkor az is érdekelne.
Köszike -
Fossa Dei Leoni #264 Ezt nekem írtad? Mert akkor köszönöm és megnézem. -
#263 Jön az Audi Q7 1:18- ban kíváncsi leszek rá ha minden igaz KYOSHO és szeptemberben.
-
#262 Illetve neten is tudsz venni Bburagot és Mattelt itt most le vannak árazva újpesten a Görgey úton is van egy modellbolt meg ugye aVictor Hugo ban lévő Auto Modell Szalonban. -
Veriga #261 Bp.VII: Király utca -
Fossa Dei Leoni #260 Tudja valaki, hogy hol kapok Ferrari modell autót? Állítólag a bburago gyártotta (Nekik volt rá licencük) , de becsődöltek... -
#259 -
#258 Többet:))) De szerencsére sokat akciósan vettem. -
#257 ugye jól érzem,hogy a kolleksünöd egy 100-ast kb ér?:P -
#256 sehol:D eddig nézegettem a fórumot semmi új volt.. most nem néztem 1 hete rögtön élet van a hátam mögött:D -
#255 Hóóó voltál???? :))))) -
#254 fúú de le vok maradva:(( szééép -
#253 Hehe :) Cifu is ezt mondta :))) Nekem is az tetszik :) Pedig a köv lehet hogy japán lesz:) -
#252 látom "utálod" a német autókat!:D M6 a legjobb -
#251 Ennek a felnijei szerintem sokkal szebbek mint a W12-nek.Amúgy a modellboltos mondta hogy a motoron és felniken kívűl a két modell megegyezik,meg mintha a W12-ből csak sötét színben lenne. -
Sziist #250 Nagyon szép! Mondjuk én benzinpárti vagyok, az igazi kocsim is enyhén benzinzabáló, én a w12t venném meg, bár az majdnem tök ugyanígy néz ki, és az összes a8 gyönyörű -
Sziist #249 -
#248 Tegnap hazaértem szerncsésen:))
Kinti szerzeményem egy AUDI A8 4,2 TDI KYOSHO
És kis gyűjteményem most -
#247 Köszi :) -
#246 aug 12-13 -
#245 Mikor lesz ez az autótuning tali? -
#244 hát.. a nyár csak szabad lehet:D kivéve,ha dolgozom... de az se jött össze:/
A balcsis dolog meg felejtős.. pécstől 30 km-re lakom:D van strand itt is,azzal nincs baj.. de még az is kevés egy nyáron,hogy strandra járok csak... augusztusban megyek majd haverommal kaposvárra autótuning találkozóra:P 2 nap.. na az jó lesz:D meg lehet paintballozunk is