269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#123 Jaja megrendeltem majd szólnak ha mehetek érte az Auto Modell Szalonba a Victor Hugo utcába,ami kb. a jövő héten lesz. -
#122 Én eldöntöttem ,hogy csak jóminőségű és ezért sajna drága és csak 1/18-as méretarányú modelleket veszek amiből a vaterán kevés van. -
#121 igen,de azok 1/24-esek:P mi 1/18-ban utazunk
spider: te is megrendelted már bömbit? -
#120 Köszi mindkettőtöknek! Igen,én az amerikai izomautó fanatikusok közé tartozok.
Nézelődtetek egyébként a vaterán? Mert ott rengteg urago modell van 2999ft-ért. -
#119 Na szuper
Én meg már várom az M6-os bömöst :) -
#118 királyság van
haverom talált boltban 6600-ért gallardo-t,pk-ból meg enged a szívességekért cserébe,így 7000 ft-ból nálam lesz hétfőre a gallardo!alig várom -
#117 gyönyörűek,gratula -
#116 Grat nagyon szépek főleg a fekete
Ezekszerint amerikai autó mániás vagy ? :) -
#115 És a további tervek:
-
#114 Ez a '72-es Chevelle (az előbb 1970-nek írtam véletlenül):
-
#113 Hali! Én egy kicsit más stílust gyűjtök,de én is szeretem a modelleket.
Most van egy '65 Pontiac GTO Hurst, egy '70 Chevy Chevelle, egy '67 Chevy Camaro, és egy Dodge Viper GTO. Ezek 1:18 arányosak. De van 1:24 arányúban egy '65 Mustang GT350, egy '66 Chevy Chevelle is. Ezen kívül több tucat 1:48-as muscle car,hot rod meg minden ami amerikai.
Egy kép a GTO Hurst modellről:
-
#112 Jaja de ez van sajna. Nemrég kapartam elő a TT vonatgyűjteményemet. -
#111 ehh az elég idegesítő -
#110 Nekem meg az összes gygyüjteményem elkutyulódott sajna :( -
#109 jaja! hál istennek én még nem maketteztem mielőtt költöztünk,hanem itt kezdem el,szóval ilyenektől nem kellett félnem:D meg a modelleket is itt szereztem:)) -
#108 Ja egy költözés szépen szét tudja bombázni a dolgokat nem is beszélve a sérülésveszélyről(mármint letörik egy tükör ,kitörik egy kerék stb... ) -
#107 huhh annál nincs rosszabb mint amikor költözésnél eltűnik vmi:S pláne,ha ilyen..
nekem van egy peugeot 206 wrc-m rc-ben,és eltűnt az irányítója nagyon pipa vok -
#106 Most ennyi meg volt egy Ferrari 250 GTO de sajna eltünt a költözésnél meg két bburago dodge viper gts de a méretarányát nem tudom. -
#105 kár...
neked amúgy annyi modelled van amennyit mutattál? nincs több?:) -
#104 áááá nincs nan rég volt :) -
#103 na pont kiütöttem a kommentedet -
#102 JEEE! ENYÉM VOLT A 100-ADIK KOMMENT:D -
#101 JEEE! ENYÉM VOLT A 100-ADIK KOMMENT:D -
#100 kép van róluk? -
#99 Régen én is raktam össze repülő és hajó maketteket. -
#98 a makettezés azért jobb.mert akkor nem csak kirakod a polcra és nézed,hogy milyen szép (mint modellnél) hanem előtte dolgozol vele csomót,aztán elmondhatod,hogy ez a te munkád:P -
#97 Tudom :)) -
#96 de az modell:P -
#95 Mondjuk én csak 1:18-asat gyüjtök :)) -
#94 1/24... autóknál ez a megszokott arány:)) -
#93 Köszi :)
És milyen méretarányúak a makettjeid? -
#92 hát... röviden ja:D kicsit részletesebben: öntőkereten vannak a darabok,minden kis szar darabot le kell festeni,aztán a kasztnit is festeni,és szépen összeszerelgetni a dolgokat:D -
#91 A makett az milyen? Ragasztod és színre fújod? -
#90 ez olyan mint az enyém.. nagyobb és komolyabb kiadásban! ez nagyon tecc
-
#89 egy ilyen 300zx-et is szívesen bevállalnék:)) most csináltam makettben egyet:P
-
#88 mondjuk ami tényleg félelmetes az valóban a h1... a h2 az már szelidített verzió:D -
#87 Az már városi cucc ahol dolgozom szokott állni egy bazi peres gumikkal de én inkább H1-est vennék :) -
#86 Na igen a maybachok kettős fényezésűek de szerintem ez az ezüst/szürke combo nagyon szép, az 57-es fekete/bordó de olyan sötét bordó hogy szinte feketének néz ki. -
#85 szeretem a h2-est... marha komoly autó! -
#84 neeee