269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#243 Menj le a balcsira vagy mittomén :)) Amúgy addig jó amíg szabad a nyarad :) -
#242 nekem sem ártana már egy kis vakéjsün a vakéjsünbenelég uncsi mindig itthon lenni... -
#241 Jövő hét vasárnap jövök vissza. -
#240 mennyi időre? -
#239 Németországba :) -
#238 és hova mész?:) -
#237 jó neked -
#236 Én majd megyek szombaton :))) -
#235 senki nem ment sehova:P
-
#234 Mindenki elment nyaralni???? :))))))))) -
#233 hát még én milyen akciósan vettem a maybachot meg a 300c-t:P -
#232 A kabrióra kíváncsi lettem volna :)A merci E kombit és a Maybachokat akciósan vettem mint te. -
Sziist #231 Most csak ezek vannak (( Talán Rush gépén van még, amit régebben átküldtem neki. Betelt a vinyóm és szinte az összes régi képet kitöröltem. Egyébként volt még porsche 997 (legújabb kereklámpás) bbs felnikkel). 2005ös merci slk, merci cls amiből kabriót csináltam, kyosho merci e-osztály kombi, meg a 300c és a maybach, amiket Rushnak adtam el -
#230 szerintem csak az van neki most -
#229 Vagy már csak azok vannak amikről képet beraktál?
Milyenek voltak még? -
#228 Nekem mondod mintha az ereimet vágdosnám fel :))
Az audiból a 4.2 TDI A8-as van tervbe véve.Ha van képed a modelljeidről szúrd be a fórumba. -
#227 Köszi :) -
#226 ú vaze gyönyörűű gratula -
Sziist #225 Amikor ez megjelent, nagyon odavoltam érte. Aztán megjelent az a8 w12..gyönyörűek ezek a kyoshok, csak sajnálom rájuk a keményen megkeresett pénzt. -
#224 Na megvan az M6-os bömös KYOSHO :
-
#223 lehet -
#222 Írni kéne azoknak akik már jártak itt csak gondolom azért nem tértek vissza mert sokáig behalt a topic :) -
#221 uhh... az szép:P annyim nem lenne most:Djó8 -
Sziist #220 buktam rajta rendesen...talán 7500+pkért asszem -
Sziist #219 Késő bánat Na tényleg jó8 -
#218 igaz most sincs pénzem:D de talán még az kijönne... mennyiért adtad el? -
#217 LOL:D akkor valszeg nem volt kesem.. most rögtön igent mondanék rá -
Sziist #216 qss...felajánlottam Ha van róla képed, beteheted, mert én tegnap letöröltem a fél vinyót a régi képekkel együtt -
#215 Hehe nekem is :))) Jó8 -
Sziist #214 Na nekem ugyanaz volt feketében, csak brabus felnikkel...ebayen vettem azt is 9500 ft-ból itthon volt. Egy merci kereskedés csinált kiárusítást, azért volt ilyen olcsó -
#213 jó8 -
#212 mert bolond voltál:P nekem adtad volna inkább elbánom,hogy nem csaptam le rá.. -
Sziist #211 Holnap meló, jó8 -
#210 Jaja nekem van E kombim Kyosho ha visszakeresel láthatod képen. -
Sziist #209 Az aston Bburago, az slr meg a murcielago maisto, a dodge pedig Jada...vannak nagyon szép maistok, bár a legszebb sztem a Kyosho. Volt egy gyönyörű lakkfekete 1:18as E-osztály kombim, de azt is eladtam sajna -
Sziist #208 Köszi :-) Ebay nagyon jó dolog, csak alaposan kell keresni, meg nem árt tudni németül/angolul, nehogy átvágjanak a szállítással. Bár ez a lambo, ami Rushnak van, illetve az én Murcim olcsóbban kijöttek az Ebayes áraknál, de általában 1-2 ezer ftal olcsóbbak ott a cuccok..igaz a szar ft miatt már ez egyre kisebb különbség -
#207 kéne még valahonnan pár embert behívni ide,hogy többen legyünk.. csak nemtom honnan:S -
#206 Mind MAISTO? -
Sziist #205 -
#204 Ebay-en még nem vásároltam de láttam már egy-két jó akciót.
Szépek a kocsik grat:) Ezek a felnik nan dúrvák :))))