269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Menj le a balcsira vagy mittomén :)) Amúgy addig jó amíg szabad a nyarad :) -
nekem sem ártana már egy kis vakéjsün a vakéjsünben
elég uncsi mindig itthon lenni...
-
Jövő hét vasárnap jövök vissza. -
mennyi időre?
-
Németországba :) -
és hova mész?:) -
jó neked 

-
Én majd megyek szombaton :))) -
senki nem ment sehova:P
-
Mindenki elment nyaralni???? :))))))))) -
hát még én milyen akciósan vettem a maybachot meg a 300c-t:P 
-
A kabrióra kíváncsi lettem volna :)A merci E kombit és a Maybachokat akciósan vettem mint te. -
Sziist #231 Most csak ezek vannak (( Talán Rush gépén van még, amit régebben átküldtem neki. Betelt a vinyóm és szinte az összes régi képet kitöröltem. Egyébként volt még porsche 997 (legújabb kereklámpás) bbs felnikkel). 2005ös merci slk, merci cls amiből kabriót csináltam
, kyosho merci e-osztály kombi, meg a 300c és a maybach, amiket Rushnak adtam el
-
szerintem csak az van neki most
-
Vagy már csak azok vannak amikről képet beraktál?
Milyenek voltak még? -
Nekem mondod mintha az ereimet vágdosnám fel :))
Az audiból a 4.2 TDI A8-as van tervbe véve.Ha van képed a modelljeidről szúrd be a fórumba. -
Köszi :) -
ú vaze gyönyörűű 
gratula
-
Sziist #225 
Amikor ez megjelent, nagyon odavoltam érte. Aztán megjelent az a8 w12..gyönyörűek ezek a kyoshok, csak sajnálom rájuk a keményen megkeresett pénzt
.
-
Na megvan az M6-os bömös KYOSHO :
-
lehet
-
Írni kéne azoknak akik már jártak itt csak gondolom azért nem tértek vissza mert sokáig behalt a topic :) -
uhh... az szép:P annyim nem lenne most:D
jó8
-
Sziist #220 buktam rajta rendesen...talán 7500+pkért asszem 

-
Sziist #219 Késő bánat
Na tényleg jó8
-
igaz most sincs pénzem:D de talán még az kijönne... mennyiért adtad el? -
LOL:D akkor valszeg nem volt kesem.. most rögtön igent mondanék rá
-
Sziist #216 qss...felajánlottam
Ha van róla képed, beteheted, mert én tegnap letöröltem a fél vinyót a régi képekkel együtt
-
Hehe nekem is :))) Jó8 -
Sziist #214 Na nekem ugyanaz volt feketében, csak brabus felnikkel...ebayen vettem azt is 9500 ft-ból itthon volt. Egy merci kereskedés csinált kiárusítást, azért volt ilyen olcsó -
jó8
-
mert bolond voltál:P nekem adtad volna inkább el
bánom,hogy nem csaptam le rá..
-
Sziist #211 Holnap meló, jó8 
-
Jaja nekem van E kombim Kyosho ha visszakeresel láthatod képen. -
Sziist #209 Az aston Bburago, az slr meg a murcielago maisto, a dodge pedig Jada...vannak nagyon szép maistok, bár a legszebb sztem a Kyosho. Volt egy gyönyörű lakkfekete 1:18as E-osztály kombim, de azt is eladtam sajna
-
Sziist #208 Köszi :-) Ebay nagyon jó dolog, csak alaposan kell keresni, meg nem árt tudni németül/angolul, nehogy átvágjanak a szállítással. Bár ez a lambo, ami Rushnak van, illetve az én Murcim olcsóbban kijöttek az Ebayes áraknál, de általában 1-2 ezer ftal olcsóbbak ott a cuccok..igaz a szar ft miatt már ez egyre kisebb különbség
-
kéne még valahonnan pár embert behívni ide,hogy többen legyünk.. csak nemtom honnan:S -
Mind MAISTO? -
Sziist #205 -
Ebay-en még nem vásároltam de láttam már egy-két jó akciót.
Szépek a kocsik grat:) Ezek a felnik nan dúrvák :))))