269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
Sziist #203 -
Sziist #202 -
#201 én is jó nagy hülye vok.. le kellett volna méretezni:D -
#200 qqq
-
#199 berakom én LOÁL -
Sziist #198 az lenne...jaj de nem megy ez -
Sziist #197 Maisto -
Sziist #196 -
#195 Jók ezek a Bibi! modellek :)))))) -
Sziist #194 slr -
Sziist #193 Murcielago... -
Sziist #192 LOL csak 2 megapixel...bocs, késő van -
Sziist #191 Hívhatsz sziistnek, mert a SZIG nevet már lefoglalta vmi okos -
Sziist #190 Hali! -
Sziist #189 Bocs a 3 megapixeles képekért, telóval készültek, ha itthon lesz a digit gép csinálok jobbakat... -
#188 nah ő az a haverom akiről beszéltem:))
Hali SZIG:) -
#187 Szia!
Légy üdvözölve :)
-
Sziist #186 Sziasztok!
Lassan majd én is feltöltögetem a képeimet, bár a mostani gyűjteményem, csak 4 db 1:18asból áll...Régebben kb 3szor ennyi volt(pl a 300c, amit Dj Rushnak adtam el) Az összeset az Ebayen vettem, és a felniket is hozzájuk. Szinte az összesen alakítottam vmit (felnicsere, ablaksötétítés, kárpit, hifi, stb.) a leglátványosabbakat sajnos eladtam, amikor megvettem az autómat és kellet a pénz :-) Azokról nem is mutatnék képet, majd az új tulajok beteszik, ha szeretnék. Most van 2 maisto, egy fekete Amerikából rendelt slr (Európában csak ezüst van-nem értem miért) illetve egy murcielago roadster. Van még egy Jada Toys dodge Magnum-om, reverse, ill. lambo ajtóval, monitorokkal, stb. Végül egy Aston Vanquish (bburago) Ezen csak egyéni rendszám és spinner felni van -
#185 köszi -
#184 Grat! Szép darab! -
#183 Na igen ,drága SPORT ez :) -
#182 nálam még nem múlt el teljesen -
#181 Na igen amikor ki kell pengetni akkor pislog az ember egyet-kettőt de utána elmúlik :) -
#180 majd csak mgjön neked is:)) én csak néztem nagyot reggel,hogy állt a postás a kezében a nagy dobozzal:D szerdára vártam..
fizetné kevésbé volt szép -
#179 Még nem szóltak ,hogy megjött sajna :( -
#178 köszi,én is szerelmes vagyok bele
bimmered mikor lesz? -
#177 Nan jól néz ki grat.!!! -
-
#175 MEGJÖTT A GALLARDO!!
-
#174 Ok, az a jó ha minél többen vagyunk:) -
#173 na... ezt
-
#172 nah holnap fog tudni csak írni,mivel 24 óra le kell járjon,addig előzetesben ezt a képet küldi:D
-
#171 nah rávettem haveromat akitől a maybachot meg 300c-t vettem,hogy regizzen sg-re:D szal majd jön ő is -
#170 Jaja, a héten remélem nekem is meglesz a bömös :)) -
#169 már csak pár nap és magaménak tudhatom a gallardo-t -
#168 Ja de mondjuk költözésnél jól jöhet és nem tűnik el a cucc mint nekem a Ferrari :( -
#167 Okés, persze én is dobozzal együtt veszem a legtöbbet, de már soknak nincs meg a doboza. Mind1, úgysem akarom eladni őket. -
#166 Persze, dobozzal együtt veszem és szépen elteszem a dobozokat amik egyre több helyet foglalnak :)) -
#165 a polcra természetesen doboz nélkül tesszük felde amúgy mind dobozzal jön -
#164 Ti amúgy dobozostól gyűjtitek a maketteket? Mert nekem a legtöbb doboz nélkül van, most van 2-3 ami még dobozban van, de sztem ki fogom bontani.
Legújabb szerzeményem: