Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Harly18
    Igazad van, de.....

Drága....sok helyen interneten is meg boltokban is vannak olyanok, amik megközelítik a 10 ezret, persze ezek nagyon "realisztikusak" és persze vannak olcsók is, amik tudnak szépek lenni....

Szépre megcsinálni lehetetlen......Nagyon profinak kell lenni ahhoz, hogy tényleg tökéletes legyen, de egy olyan ember számára, aki eddig egyetsem vagy csak párat csinált meg, annak biztos nem lesz az, mert a ragazstó nem mindig fog, meg folyik is, ált, a karosszériát festeni kell, de ezt sem lehet szépre, a matricázás (vizbe kell mártani) azok nagyon vékonyak, felhólyagosodnak, idővel meg csak úgy lejön az autóról és a vitrinben is kap port, én már csak tudom, mert 200 autót kellene havonta tisztítgatnom, mert zárt helyen vannak, de nem ér semmit...

Csúnya lesz....A ragasztó megsárgul egy idő után meg a matrica is, amit említettem........Igaz amikor én csináltam ilyet, akkor kicsi is voltam meg tapasztalatlan, s persze megvan a "varázsa", hogy te rakod össze, s valahol egyedi is lesz ettől, de inkább veszek egy szép modellautót, amit nem lehet elrontani...

Nekem 5 makett autóm van, nem gagyik (IMAI, TAMIYA, GUNZE SANGYO, bár ez lényegtelen :) És sajnos egyik sem szép már, mivel 5-6 évesek....Nagy szívfájdalmam, mert nem 100 forintba kerültek...