20837
Segítséget kérek
-
#1634 A KURVA ÉLETBE
keresésnél is újraindult -
#1633 Trójaid van! Leírás és megoldás itt: katt.
-
#1632 hello, találkozott már vki olyan hibával, hogy ha be akar menni egy mappába akkor a gép újraindul és kékhalálba kiírja h vdnt32.sys file ilyen meg olyan hiba+ hogy frissítsem a bioszt, vegyem ki az árnyékozást, és távolítsam el a leállításnál azonosított programokat?
valaki segítsen plz, hogy mi lehet ez....megnéztem vírusirtóval de vagy nem talált vagy újraindult közbe.
mi ez a vdnt32? hogy lehet megoldani?
kösz -
blackgamer #1631 nekem is megszakította a kapcsolatot, de a router beállításai között találtam valami olyant, hogy mikor szakítsa meg, ezt a számot átírtam 999-re azóta nincs ilyen gondom
DC-s oldalakon olvashatsz leírást, hogy hogyan kell portot nyitni routeren, egy a sok közül: link
gondolom email kliensben módosítható hogy törölje a kiszolgálóról vagy csak lekérdezze -
LeslieBraun #1630 Hali mindenki!
Vásároltam egy Routert (TrendNet TW100-BRF114) Össze van vele kötve 3 gép és ezen keresztül netezik a család az Axeleronál Otthon csomagban.
A net működik (Letöltés e-mail stb.)
De az alábbi gondokkal állok szemben:
- Mircen keresztül Chatelek és folyton ledob a szerver. A kapcsolat állandóra van állítva a Router Setupjában de ha huzamosabb ideig nem írok semmit ledob, még akkor is ha más egyéb netes tevékenységet folytatok közben. Tűzfalam Zonealarm Vírus védelem bit Defender és AntiVir Op rendszer Xp pro
- Hálóba szeretnénk Diózni itthon a párommal. A fórumon azt írták hogy szabadítsak fel két adott portot a win-ban a Routeren és a tűzfalban. ezt Hogyan tudom megenni?
- Van egy családi közös Mail címünk amit szeretnénk több gépről is kezelni a nélkül, hogy valaki lemaradna egy levélről. Hogyan lehet a Maileket úgy elolvasni hogy az ne törlődjön a postafiókról?
Ha bárki tud segíteni előre is köszi Laci
-
balint08 #1629 szevasztok
nem tud valaki logitech z-540es hangszóróhoz software-t? -
#1628 megprobalom, de nem lattam olyat -
#1627 Eszközök - Beállítások - és itt a "Lejátszó beállításai" résznél törlöd a pipát a "Képernyőkímélő engedélyezése lejátszás közben" előtt. -
#1626 egyszeru hulye kerdes: win XP alatt ha nezem a filmeket mediaplayerrel elojon a kepernyovedo. ezt kellene kikapcsolni, hogy a mediaplayernel ne jojjon elo. hol? -
#1625 ACA Capture Pro 5.0
Hardcopy 15.1.03 -
#1624 van :-) -
#1623 egértelmű codec hiba. járj utána milyen kódólással van tömörítve a média fájl és szerezz be egy ingyenes codec-et hozzá.telepítsd és voálá! -
#1622 szevasztok!
mondjatok egy programnevet amelyikkel feltudom venni az asztalon történő műveleteket, akármilyen formátumba (.avi volna a legjobb), ha valaki ismerne egy ilyen programot az írjon már róla pár sort. előre is köszönöm!
supi007 -
#1621 Épp azért mondtam.
DE azért tettem oda a kérdőjeleket, mert többször előfordult már itt, hogy valaki rábukott egy valamilyen nevű fájlra (játék, spéci progi, stb stb), aztán kiderült, hogy az valamilyen más op-rendszerre való.
Mint pl. a .LIT kiterjesztésű fájlok, lehetnek az AMOS op-rendszer bináris futtatható fájljai. -
#1620 Az, a Microsoft Reader kell neki. A "lit" egy ebook formátum.
-
#1619 MSReader.exe ??? -
#1618 Én azt szeretném megtudni hogy a .lit kiterjesztésű fájlokat mivel lehet olvasni? -
tudatlanka #1617 Frank a Smart ripper-tpróbáltad már? -
tudatlanka #1616 FRe4k:Winiso Ultraiso ezek pl jók erre neked. -
#1615 Létezik olyan program amivel egy létező lemezképbe tudok fájlokat belerakni? -
#1614 PH kérlek szépen a prohardver (www.prohardver.hu)
-
#1613 mi az a PH?
amúgy az isobuster is köpött rá egyet.
-
#1612 #1602-ben leírt progikkal is szenvedtél már? -
#1611 Hali!
2. fordul velem elő, hogy egy dvd-t olvasási hibával nem tudok grabbelni. A film új semmi karcolás.
Minden program megáll vele, a dvddecrypter és a shrinker is.
ja, az egyik film a Seagal új filmje, 2-3 hete jelent meg.
Akinek megvan megnézhetné, mi a pálya vele.
szeretnék biztonsági másolatot csinálni az enyémből...
Ötlet? -
#1610 szerintem egyszerűen Everesttel is meg tudod nézni a BIOS-od verziószámát...
-
#1609 Nem csak azzal, hanem szinte bármilyen adathordozóval. Bár nem csak az adatmentés a profiljuk, hanem különféle biztonságtechnikai dolgokban is erősen ott vannak. Igen, nem olcsók, de nem véletlenül őket keresik a világ minden részéből, ha nagy baj van...
-
#1608 Még nem néztem de csak este tudom megnézni. A tipus ASUSP4P800 SE. -
blackgamer #1607 gyártó cd-jén szokott lenni BIOS frissitő progi, már nézted? amúgy milyen márka/típus? weblapon leírják melyik frissités mire is jó -
KNORBI #1606 Igen, hallottam már a Kürt ről, de nem akarom a gatyámat is ott hagyni. Tudtommal csak winyó helyreállítással foglalkoznak. -
KNORBI #1605 Köszi az infót. -
#1604 Sziasztok. Lenne egy kérdésem szertnék venni egy jobb processzort de itt a fórumon mondta valaki, hogy lehet frissíteni kell majd a BIOS-t. Milyen programmal tudom megnézni bíztosan hogy milyen van rajta és a verziószámát? -
#1603 a hálókártyám és a modemem is kb. 2 hónapos!
igen ciki ha ennyi idő alatt bármelyik is elromlott
főleg a modem...
azért köszi a segítséget! -
#1602 szerintem PH-n nézz körül,ott kicsit komolyabban tudnak, hozzá értő emberek foglalkozni a problémáddal, viszont arra számíts,hogy nagyon sokba fog kerülni, ha egyáltalán sikerül...
talán ezekkel próbálkozz: ISObuster, RetroBurn, CDRoller, ezek mind CD/DVD recovery eszközök...
-
#1601 nincs mit :) -
#1600 nagyon köszi))) -
balcsi70 #1599 Köszönöm a választ.Igen,én értettem hogy mit akarok csak hülyén fogalmaztam meg.Egy a lényeg hogy értetted,.Nem mondom konkrétan hogy ö volt csak annyit tudok hogy soha nem volt ilyen a gépemen,mielött belematattak,hogy 1-hét alatt megtelt a vinyó,én is csodálkoztam.ja a rendszervisszaállitás maximumon volt.én ilyet nem állitottam rajta.Elötte meg ok volt.Na mindegy ,sikerült.Mégegyszer kösszi.a torrentes dolgot azért irtam ide bele mert ott kétszer is beirtam de semmi válasz. -
#1598 Ház, sztem annak reszeltek. Én nem tudok olyan programról, ami képes lenne RW-t visszaállítani. Bár az, hogy gyorstörléses volt, az azt jelenti, hogy elvileg az adatok összevissza ott vannak még rajta, csak a teljes katalógus hiányzik az elérésükhöz. Ha nagyon kell, tényleg minden megoldás érdekel, és sok pénzed van, próbálkozz a Kürt-nél...
-
KNORBI #1597 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Alcohol 120-al, gyorstörléssel letöröltem egy RW lemezt.
A törlés sikerült (sajnos). A meghajtóban nem az a lemez volt,
amit le akartam törölni és pótolhatatlan adatok voltak rajta.
Sajnos a programok, amiket találtam, csak a winyó adatait hozzák vissza,
az RW lemezét nem.
Nem tud valaki olyan programot, ami visszanyeri az adatokat róla?
Minden megoldás érdekel! -
#1596 torrent topik 2044-esre egy 5let: mondjuk töltsd le még1* a torrent fileokat és nyitsd meg bitcomettel őket, majd választd a Folytat opciót, add meg a helyet ahova elkezdted tölteni és nyomj ok-t, és sztem menni fog... -
#1595 Sajátgép ikonján jobb klikk ---->Tulajdonságok ---->A rendszer visszaállítása fül
és itt értelemszerűen beállíthatod,hogy egyes meghajtókon mekkora területet használjon rendszer visszaállításra, illetve ki is lehet kapcsoln a szolgáltatást, ám ez szvsz erősen nem ajánlot... ;)
Személyes véleményem szerint 4% tökéletesen elég erre a szolgáltatásra.
Viszont az az igazság,hogy egy kicsit értelmetlen a hozzászólásod, mert ezt pl nem tudom mire vélni: "Tudnál abban segiteni,hogy hol kel kikapcsolni a rendszervisszaállitási pontot", szerintem egy picike fogalmi zavarban vagy a témával kapcsolatban,mert "A rendszer visszaállítása" opciót lehet kikapcsolni, nem pedig a visszaállítási pontot... :) Amúgy pedig el sem tudom képzelni,hogyan "tölti meg a vinyót" a rendszer visszaállítás, ugyanis nekem is be van kapcsolva, de nekem semmi ilyen jellegű problémám nem volt eddi... ;)
A másik ami kicsit furcsán jött le nekem,hogy routeres beállítások közepette mi lehetett az a gondolat, ami arra vitte szegény beállításokkal foglalkozó szakembert,hogy a rendszervisszaállítási beállításokban matasson... :)
Torrenttel kapcsolatban pedig ott van a torrentes topik... :P