20837
Segítséget kérek
-
balcsi70 #1594 Szia.Tudnál abban segiteni,hogy hol kel kikapcsolni a rendszervisszaállitási pontot vagy micsoda az,mert állandoan tölti meg a vinyot.szerintem ez nekem biztos hogy nem volt bekapcsolva mert régebb nem volt ilyen problémám.Amióta elosztották a netemet,(router-rel),és pont nem voltam ithon,nem tudom mit csináltak még a gépemmel.Ja és hogyha itt valaki foglalkozik torrentes oldallal,és tudna válaszolni amit megirtam a torrent-es forumba a 2044-esre akkor megköszönném,mert ott nem igazán segitökészek.Kössz mindenkinek -
#1593 http://crackspider.net szvsz ez a legjobb crack,serial kereső oldal... ;) -
Aspyrin #1592 Van igen, de eszidiszível tényleg egyszerűbb volt ;-)
[már csak egy serialért fáj a szíve] -
#1591 sztem ACDSee-vel könyebb :) -
blackgamer #1590 ha esetleg van a közelben PhotoShop: Automatikus képméretezés -
Aspyrin #1589 Köszi, máris megkeresem. -
#1588 Próbálkozz ACDSee-vel!
abban van csoportos átméretzési lehetőség!
én 7-es verzsiont használtam, abban benne volt, nemtom régebbiekben mennyire található emg ez a lehetőség....
-
Aspyrin #1587 Zzevazstok
Adott kb. 200 db. nagyfelbontású(4MP) fényképem, amit szeretnék átalakítani 1024x768-ba bizonyos okok miatt. Egyesével nincs kedvem nekilátni, zsal egy olyan program kellene ami mindezt egy csapásra elintézi.
Htx -
#1586 refreshlock a megfelelő program rája ;)
keress rá gogléba, biztos megtalálod :) -
#1585 hello!
van egy régebbi játékom de alapból nem hajlandó csak 60mhz futni (azaz kifolyik az ember szeme), van valami program amivel elérhetem hogy 75-85mhz-n fusson?
ati 9200 vid.kártyám van -
#1584 Haldoklik a modemed-hálókártyád...
Erre nincs orvosság, csak a csere... -
nagybajszu #1583 Ismer valaki módszert a PowerDVD-ben amivel lehet finoman "belepörgetni" a
lejátszásba ?
Mint a videónál.
Ha az alul lévő csúszkával próbálom, még a legfinomabb mozdulatnak is óriási ugrás az eredménye. -
#1582 Hello!
Az lenne a problémám, hogy a tegnapi és a mai nap folyamán többször előfordult, hogy nem jöttek be a honlapok és leállt minden letöltésem. Ilyenkor kihúzom és bedugom a modemet, de ez 30-45 percenként már elég zavaró. Chellom van, letöltöttem a Dr. Net nevű programot, mire az kiírta, hogy nézzem meg a modem ledjeit, de azok rendben vannak. Felhívtam a szolgáltatómat is, azt mondták nincs semmilyen központi hiba. Szerintük a modemmel lehet csak hiba, azt mondták ki fogják cserélni, de csak szerdán.
Lenne valakinek olyan ötlete amivel megoldhatnám a próblémát vagy legalább addig ellehetnék valahogy?
Előre is köszi a segítséget. -
balcsi70 #1581 Na sikerült végül.Mostmár a 38-bol 32-gb szabad.kösszike. -
balcsi70 #1580 Hali.Kösz a választ.Most néztzem meg.Töredezetségmentesitést akartam megint,már megint lekajált egy csomo gigát valami a vinyombol.Már csak 3,4gb-szabad.Ilyen 756 mb System Volume information van a gépen.Ez honnét jött? Frissitéssel? Köszi ha tudsz valamit. -
Novartis #1579 szasztok tud valaki ajánlani valami jó kis kértelen programokat eltáolító programot .. előre is kössz -
#1578 használj Winampot,vagy JetAudiot! :P -
#1577 hm...akkor nemtom -
rettriwer #1576 Sziasztok.
Megtudná valaki mondani,hogy a Netscape 8-hoz honnan szedhetem le a magyar nyelvi fájlt?Mert a Language menüpont alatt hiába válsztom ki a nyelvet, nem vált át magyarra.
Köszi. -
manocsek06 #1575 csak sima cd-ket -
#1574 Javitom mert az eleresi utat a windowsos valtozathoz irtam.
Tehat:
config.sys:
DEVICE=C:\DOS\display.sys con=(ega,,1)
Country=036,852,C:\DOS\country.sys
autoexec.bat:
mode con codepage prepare=((852) C:\DOS\ega.cpi)
mode con codepage select=852
keyb hu,,C:\DOS\keybrd2.sys
Na persze nem art egy DOS konyvtar amiben megvannak a kovetkezo fajlok.
display.sys,country.sys,ega.cpi,keybrd2.sys
-
#1573 Nem artana a config.sys-be illetve a autoexec.bat fajlba belebigyeszteni a karakterkod laphoz tartozo sorokat.
config.sys:
DEVICE=C:\DOS\display.sys con=(ega,,1)
Country=036,852,C:\DOS\country.sys
autoexec.bat:
mode con codepage prepare=((852) C:\WINDOWS\COMMAND\ega.cpi)
mode con codepage select=852
keyb hu,,C:\WINDOWS\COMMAND\keybrd2.sys
-
Szabca #1572 Szeva! Több géppel dolgozom, egy számviteli programot használok rajtuk amely
MS-Dos alapú. A kérdésem az lenne, hogy miért van az, hogy egyés gépeken MS-DOS módban (Windows 9x alatt/NT) nem tudok ékezetek használni, ugyanakkor a Windows tökéletesen kezeli őket???? -
#1571 Kösz a segítséget, de megoldottam nagy nehezen. Sokszori unistall és reinstall a driverrel és most jó minden. -
#1570 de 3 perc mire feláll a hálózat rendszerinduláskor -
#1569 Nézd meg esetleg ezt:
Kattints jobbal az asztalra, majd tulajdonságok.
Itt Beállítások fül majd Speciális gomb.
Hibaelhárítás fülön a Hardvergyorsítást állítsd teljesre, ha nem azon van.
-
#1568 ha a net problémamentesen megy, akkor ne legyél -
#1567 valaki nekem nem tudna segíteni?
el vagyok keseredve teljesen :/ -
#1566 A dxdiagban azt írja, hogy nem érhető el: hm.
próbáltam újra tenni a drivert és a dx-et, de semmi nem javul... -
#1565 A dxdiag-ban van ilyen. Képernyő fül, itt a DirectX szolgáltatások. -
#1564 hy.
Felraktam nemrég a legújabb catalyst drivert, win restart. Első észrevétel, hogy belassult minden az asztalon és ha játékot indítok, akövetkező fogad: kép. Hol lehet ezt a direct3d gyorsítást beállítani? A dxdiagban nem találtam. -
#1563 nincs router PPOE adsl modemhez kapcsolódik a gép közvetlen -
izb #1562 Router van??
-
#1561 hy midnenki!
A Helyi kapcsolat ikon (óra mellett a jobb alsó sarokban)sarkában egy kis sárga hárömszögben egy felkiáltójel van, és ha az ikon fölé viszem az egérkurzort, azt írja ki,hogy a kapcsolat korlátozott, vagy nem jött létre.(a net működik, különben nem tudnám ezt most leírni :))
Most volt winreinstall és nemtom mitől lehet ez a probléma. Aki esetleg tud orvoslást a helyzetre, az pliz írja le nekem, mert nagyon idegesítő,hogy egy friss windows már ezt csináélja :/. -
pulyka #1560 kiprobaltam ezt: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;819946
es asszem segitett.
eddig a "kritikus mappakban" 2 kattintas utan elojott a hibauzi, es most nem jott elo pedig nyomkodtam 1000rel!!:D
ha ez tenyleg mukodik akkor orok halam!
Nagyon Szepen Koszonaom!:) -
pulyka #1559 #1539 nalam ez a link (katt)
köszi kiprobalom ezt is:)
win xp sp1 hun (kabelnet, routerrel ketteosztva) -
#1558 A #1541-ben adtam egy linket, az ott leírtakat próbáltad?
-
atterg #1557 Hi
én még ilyen problémával nem találkoztam (bár nem is használok media-playert)
de esetleg az lehet a gond,hogy hiányol valamilyen kodeket
a megoldás: felejtsd el a májkroszoftos hülyeséget és töltsd le a VLC media playert a www.videolan.org-rol ez a progi nem használ kodekeket(fogalmam sincs hogy mükszik) és az összes népszerű formátumot simán lejátsza
ha nem találod akkor dobj egy üzit és elküldöm
-
atterg #1556 kérdésedrea válasz
megnyitod a start menüt és ott találsz egy hálózati helyek ikont
arra kattintasz és ha egy munkacsoportban vagy a többi géppel akkor látjátok egymást -
pulyka #1555 mar probaltam.. multkor teljesen csupasz rendszerrel volt ugyanez a hiba.. csak a nyomtato hangkartya videokartya driver es tuzfal es antivirus... ezek voltak a gepen.
a hiba igy is jelentkezett.
elozo winyora ha fletettem a tvtuner drivert es elinditottam a tv-t az kifagyott. ezt megoldotta a winyo csere.
lehet hogy egy alaplap csere (+proci) lesz a megoldas:(
ezt irja a tuzfalam a hibajelzes utan