20837
Segítséget kérek
  • balcsi70
    Szia.Tudnál abban segiteni,hogy hol kel kikapcsolni a rendszervisszaállitási pontot vagy micsoda az,mert állandoan tölti meg a vinyot.szerintem ez nekem biztos hogy nem volt bekapcsolva mert régebb nem volt ilyen problémám.Amióta elosztották a netemet,(router-rel),és pont nem voltam ithon,nem tudom mit csináltak még a gépemmel.Ja és hogyha itt valaki foglalkozik torrentes oldallal,és tudna válaszolni amit megirtam a torrent-es forumba a 2044-esre akkor megköszönném,mert ott nem igazán segitökészek.Kössz mindenkinek
  • burkusdió
    http://crackspider.net szvsz ez a legjobb crack,serial kereső oldal... ;)
  • Aspyrin
    Van igen, de eszidiszível tényleg egyszerűbb volt ;-)
    [már csak egy serialért fáj a szíve]
  • burkusdió
    sztem ACDSee-vel könyebb :)
  • blackgamer
    ha esetleg van a közelben PhotoShop: Automatikus képméretezés
  • Aspyrin
    Köszi, máris megkeresem.
  • burkusdió
    Próbálkozz ACDSee-vel!
    abban van csoportos átméretzési lehetőség!
    én 7-es verzsiont használtam, abban benne volt, nemtom régebbiekben mennyire található emg ez a lehetőség....
  • Aspyrin
    Zzevazstok
    Adott kb. 200 db. nagyfelbontású(4MP) fényképem, amit szeretnék átalakítani 1024x768-ba bizonyos okok miatt. Egyesével nincs kedvem nekilátni, zsal egy olyan program kellene ami mindezt egy csapásra elintézi.
    Htx
  • burkusdió
    refreshlock a megfelelő program rája ;)
    keress rá gogléba, biztos megtalálod :)
  • Montanosz
    hello!
    van egy régebbi játékom de alapból nem hajlandó csak 60mhz futni (azaz kifolyik az ember szeme), van valami program amivel elérhetem hogy 75-85mhz-n fusson?
    ati 9200 vid.kártyám van
  • Crem
    Haldoklik a modemed-hálókártyád...

Erre nincs orvosság, csak a csere...
  • nagybajszu
    Ismer valaki módszert a PowerDVD-ben amivel lehet finoman "belepörgetni" a
    lejátszásba ?
    Mint a videónál.
    Ha az alul lévő csúszkával próbálom, még a legfinomabb mozdulatnak is óriási ugrás az eredménye.
  • sajtmester
    Hello!
    Az lenne a problémám, hogy a tegnapi és a mai nap folyamán többször előfordult, hogy nem jöttek be a honlapok és leállt minden letöltésem. Ilyenkor kihúzom és bedugom a modemet, de ez 30-45 percenként már elég zavaró. Chellom van, letöltöttem a Dr. Net nevű programot, mire az kiírta, hogy nézzem meg a modem ledjeit, de azok rendben vannak. Felhívtam a szolgáltatómat is, azt mondták nincs semmilyen központi hiba. Szerintük a modemmel lehet csak hiba, azt mondták ki fogják cserélni, de csak szerdán.
    Lenne valakinek olyan ötlete amivel megoldhatnám a próblémát vagy legalább addig ellehetnék valahogy?
    Előre is köszi a segítséget.
  • balcsi70
    Na sikerült végül.Mostmár a 38-bol 32-gb szabad.kösszike.
  • balcsi70
    Hali.Kösz a választ.Most néztzem meg.Töredezetségmentesitést akartam megint,már megint lekajált egy csomo gigát valami a vinyombol.Már csak 3,4gb-szabad.Ilyen 756 mb System Volume information van a gépen.Ez honnét jött? Frissitéssel? Köszi ha tudsz valamit.
  • Novartis
    szasztok tud valaki ajánlani valami jó kis kértelen programokat eltáolító programot .. előre is kössz
  • burkusdió
    használj Winampot,vagy JetAudiot! :P
  • McGrady
    hm...akkor nemtom
  • rettriwer
    Sziasztok.

Megtudná valaki mondani,hogy a Netscape 8-hoz honnan szedhetem le a magyar nyelvi fájlt?Mert a Language menüpont alatt hiába válsztom ki a nyelvet, nem vált át magyarra.
    Köszi.
  • manocsek06
    csak sima cd-ket
  • [Jakuza]
    Javitom mert az eleresi utat a windowsos valtozathoz irtam.
    Tehat:

config.sys:
    DEVICE=C:\DOS\display.sys con=(ega,,1)
    Country=036,852,C:\DOS\country.sys

autoexec.bat:
    mode con codepage prepare=((852) C:\DOS\ega.cpi)
    mode con codepage select=852
    keyb hu,,C:\DOS\keybrd2.sys

Na persze nem art egy DOS konyvtar amiben megvannak a kovetkezo fajlok.
    display.sys,country.sys,ega.cpi,keybrd2.sys

• [Jakuza]
    Nem artana a config.sys-be illetve a autoexec.bat fajlba belebigyeszteni a karakterkod laphoz tartozo sorokat.

config.sys:
    DEVICE=C:\DOS\display.sys con=(ega,,1)
    Country=036,852,C:\DOS\country.sys

autoexec.bat:
    mode con codepage prepare=((852) C:\WINDOWS\COMMAND\ega.cpi)
    mode con codepage select=852
    keyb hu,,C:\WINDOWS\COMMAND\keybrd2.sys
  • Szabca
    Szeva! Több géppel dolgozom, egy számviteli programot használok rajtuk amely
    MS-Dos alapú. A kérdésem az lenne, hogy miért van az, hogy egyés gépeken MS-DOS módban (Windows 9x alatt/NT) nem tudok ékezetek használni, ugyanakkor a Windows tökéletesen kezeli őket????
  • ScoobyDoo
    Kösz a segítséget, de megoldottam nagy nehezen. Sokszori unistall és reinstall a driverrel és most jó minden.
  • burkusdió
    de 3 perc mire feláll a hálózat rendszerinduláskor
  • ironmaiden
    Nézd meg esetleg ezt:
    Kattints jobbal az asztalra, majd tulajdonságok.
    Itt Beállítások fül majd Speciális gomb.
    Hibaelhárítás fülön a Hardvergyorsítást állítsd teljesre, ha nem azon van.
  • rushman
    ha a net problémamentesen megy, akkor ne legyél
  • burkusdió
    valaki nekem nem tudna segíteni?
    el vagyok keseredve teljesen :/
  • ScoobyDoo
    A dxdiagban azt írja, hogy nem érhető el: hm.

próbáltam újra tenni a drivert és a dx-et, de semmi nem javul...
  • ironmaiden
    A dxdiag-ban van ilyen. Képernyő fül, itt a DirectX szolgáltatások.
  • ScoobyDoo
    hy.

Felraktam nemrég a legújabb catalyst drivert, win restart. Első észrevétel, hogy belassult minden az asztalon és ha játékot indítok, akövetkező fogad: kép. Hol lehet ezt a direct3d gyorsítást beállítani? A dxdiagban nem találtam.
  • burkusdió
    nincs router PPOE adsl modemhez kapcsolódik a gép közvetlen
  • izb
    Router van??

• burkusdió
    hy midnenki!

A Helyi kapcsolat ikon (óra mellett a jobb alsó sarokban)sarkában egy kis sárga hárömszögben egy felkiáltójel van, és ha az ikon fölé viszem az egérkurzort, azt írja ki,hogy a kapcsolat korlátozott, vagy nem jött létre.(a net működik, különben nem tudnám ezt most leírni :))

Most volt winreinstall és nemtom mitől lehet ez a probléma. Aki esetleg tud orvoslást a helyzetre, az pliz írja le nekem, mert nagyon idegesítő,hogy egy friss windows már ezt csináélja :/.
  • pulyka
    kiprobaltam ezt: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;819946
    es asszem segitett.
    eddig a "kritikus mappakban" 2 kattintas utan elojott a hibauzi, es most nem jott elo pedig nyomkodtam 1000rel!!:D
    ha ez tenyleg mukodik akkor orok halam!
    Nagyon Szepen Koszonaom!:)
  • pulyka
    #1539 nalam ez a link (katt)
    köszi kiprobalom ezt is:)
    win xp sp1 hun (kabelnet, routerrel ketteosztva)
  • PetruZ
    A #1541-ben adtam egy linket, az ott leírtakat próbáltad?
  • atterg
    Hi
    én még ilyen problémával nem találkoztam (bár nem is használok media-playert)
    de esetleg az lehet a gond,hogy hiányol valamilyen kodeket
    a megoldás: felejtsd el a májkroszoftos hülyeséget és töltsd le a VLC media playert a www.videolan.org-rol ez a progi nem használ kodekeket(fogalmam sincs hogy mükszik) és az összes népszerű formátumot simán lejátsza
    ha nem találod akkor dobj egy üzit és elküldöm
  • atterg
    kérdésedrea válasz
    megnyitod a start menüt és ott találsz egy hálózati helyek ikont
    arra kattintasz és ha egy munkacsoportban vagy a többi géppel akkor látjátok egymást
  • pulyka
    mar probaltam.. multkor teljesen csupasz rendszerrel volt ugyanez a hiba.. csak a nyomtato hangkartya videokartya driver es tuzfal es antivirus... ezek voltak a gepen.
    a hiba igy is jelentkezett.
    elozo winyora ha fletettem a tvtuner drivert es elinditottam a tv-t az kifagyott. ezt megoldotta a winyo csere.
    lehet hogy egy alaplap csere (+proci) lesz a megoldas:(
    ezt irja a tuzfalam a hibajelzes utan