20837
Segítséget kérek
  • izb
    Milyen digitális géped van,ami mov-ba nyomja??
  • mikee
    Sziasztok!

Egy olyan progit keresek, ami a digitális fényképezőgépemmek készült rövid .mov videókat egyesíti. Több apróból szeretnék egy egészet. Tudnátok 1-2 nevet mondani? Ezer köszönet,

Mikee
  • balcsi70
    Sziasztok.Van erre valami tippetek?Most vagy kétszer olyat csinált a gép,(elöször játék közben vettem észre),hogy fogta magát az egér és azt csinált amit akart,összevissza lövöldözött meg stb.Most meg bekapcsoltam a gépet és a Windpws ahogy bejött csinálta vagy félpercig nagyon gyorsan futkározik az egér megnyit egy két mappát stb.Lefuttattam egy spiware keresöt de nem talált semmit,most meg a Nortont,és hálistennek semmi.Szerintetek mi volt?Vagy csak egyszerüen meghüjült a gép?
  • blackgamer
    itt 64. hozzászólás
  • tangabuvar55
    vkinek tipp a #1781es hsz-re? van ilyen progi, egyet ismerek, az a fájl daraboló találó néven :-) talán filmhez is jó..
  • mlaci
    Hello! Segítenétek abban hogy létezik-e olyan program amellyel filmeket lehet több részletre darabolni? Ha igen akkor honnan tudom letölteni. Előre is köszi!
  • blackgamer
    a win asztalon lévő Sajátgép ikonon kattintva, majd azon a meghajtón jobb gomb amit osztani akarsz, és megosztás....
    bár nekem egyik gépbe márkás LAN kártya van (ez tudja böngészni a másikat), másik gépben 1500 Ft-os, ami nem tudja valami miatt tallózni a egyik gépet
  • Fanti
    HAHÓ!!!
    Nem tudom pontosan, hogy mivel foglalkozik ez a téma, de lenne egy kérdése. lehet, hogy nem ide vág. Mind1.
    Szóval. Van kettő gépem, mindkettőn xp. Cross kábellel össze vannak kötve, látják egymást, de mikor nem tudnak egymáson tallózni. Nem látják a megosztott dolgokat. Segítsetek, kérlek! Köszi
  • katinka38
    Sikerült.Az XP SP2-vel,már meg van minda 160giga.
  • tangabuvar55
    Ja és vmikor meg az exe-t nem találja...
  • tangabuvar55
    egyszer a hangkártyára,egyszer vmi arab betűs szövegre, a doom3 meg elindul...ettől függetlenül a hanggal semmi gond!
  • katinka38
    Sajnos nekem csak a sima XP van meg.Az oldal amit ajánlottál nekem az túl magas.De azért köszi
  • ibrik
    Épp a lényeget hallgattad el.
    Mire hivatkozik?
  • tangabuvar55
    Halihó! Srácok van egy jó kis gondom..: nagyon gyakran bontja a kapcsolatot a netem! Nem hiszem, h a kiszolgálótól van, mert mikor bontja akkor jóformán semmit nem tudok elindítani,minden játék és egyéb vmire hivatkozik,amiért nem hajlandó elindulni. Vírusom nincs, és még ami érdekes...ez rendszerint este 6 és 9 közt a legjelentősebb,van, h egy levelet sem tudok megírni,és már bontja a kapcsolatot...MIT TEGYEK?? Ami van a gépen: AVG vírusirtó, Keri PS firevall, és Ad Aware.
  • katinka38
    Köszi szépen a segítséget,sajnos én ezt nem tudtam.Üdv.
  • tomo
    ja es még:

48bit LBA (Large Block Addressing) mobo BIOS support (check for updates)
    or
    Chipset Driver patch in some cases see Intel Driver updates below
  • tomo
    137gb os korlat attorese winxpn
  • katinka38
    Köszi,meg fogom próbálni!
  • katinka38
    A biosba autora van állítva,de hiába.Azért köszi.
  • burkusdió
    ha azt írja,hogy 22 giga nincs partícionálva, akor nem segíthet egy partícionálás mondjuk partíció magiccel? :)

(vagy hülyeséeket beszélek? , szóljatok ám rám :))
  • biomage
    Nekem is volt ilyen problémám.
    megoldás menj a biosba és állitsd át a vinyó érzékelésés autora (cmos featur)ban tudod átálitani
  • katinka38
    Vettem egy 160gigás wincsit,de csak 130nak látja a gépem,már kettő P4-es gépen is kipróbáltam,de hiába.Vissza mentem a boltba ahol vettem ,ott kiirta,hogy 22giga nincs particiónálva.A biosba felismeri a gépem,de telepítésnél csak 130-nak írja.Masternek beállítva és beszerelve.Mi lehet a baj?Segítsetek!
  • McGrady
    NAGYON KÖSZI
  • balcsi70
    Hali.Valaki nem tudna választ véletlenül a 1764-esre?
  • Szabca
    Szeva!
    Kérdés: XP alatt hogyan lehet megoldani azt, hogy az Explorer-ben az Internet beállításokon belül a proxy beállításokat zárolni lehessen (vagyis a proxy címét és a portot)? Vagyis azt szeretném, hogy illetéktelenek ne tudják módosítani.
    Köszi_!
  • weise
    Sziasztok!
    Az alábbi problémát szeretném megoldani! Van egy Windows NT-s hálózatom amelyben van XP-s és Win98-as gép. Az XP-en simán meg tudom oldani hogy valaki korlátozott felhsználó legyen a gépen de Win98-alatt hogy lehet ezt megcsinálni? Esetleg milyen progi kell hozzá?
  • Sil78
    Esetleg nézd meg ezt, hátha segít.
  • McGrady
    érdekes..nekem nem lehet olyat h kikapcsolni a jelszót:O
  • Tremby
    Köszönöm Neelix és Ironmaiden! Ez tényleg megoldotta a problémámat.
  • imp99
    Na a kaspersky kijelentette hogy trójait talált töröltem de még mindig xar a gépem egyre szarabb már lassan el se akar indulni a gépem sztem vmi rezidens vagy boot-vírusom van desajna már ide is nehez jutottam el lehet kuka lesz a vége...
  • balcsi70
    Sziasztok.Az Ulead DVD M.factory-val készitem a képeket dvd formátummá.Az lenne a nagy problémám hogy ugye a képeket több mappára szeretném választani,mert ha csak egybe rakom be akkor csak egy számot(zenét)tudok hozzáadni.Tehát odáig eljutottam hogy külön mappákat csináltam külön zenével,tehát már át is konvertálta DVD formátummá,és ugye automatikusan irja ki,ha átkonvertálta.Tehát minden egyes mappát miután elkészitett kiirta dvd-re,én meg visszahuztam a Video TS-t a total commal a gépre.Mostmár csak az lenne a kérdésem hogy adott egy mappa amibe van külön 3 Video TS mappa készen,hogy azt hogy a csudába tudnám mind a 3-at (vagy ha lessz még több)egyszerre kiirni egy dvd-re? Mert probáltam utána ugyanezzel a progival de nem lehet,probáltam a Clon DVD-vel(létezö adatok irása)de ott mikor megnyitom a filet csak egy Video Ts-t enged berakni.Megköszönném ha tudtok erre választ.
  • Hitm@n
    Kiszedtem azt a sort, majd meglátjuk...
    Thx!
  • ironmaiden
    Talán ez:

O4 - HKLM\..\Run: [hpsysconf1] C:\WINDOWS\System32\ywtxlvp.exe
    C:\WINDOWS\System32\ywtxlvp.exe

Általában ilyen random fájlneveket vírusok stb. szoktak létrehozni.
  • neelix31
    Vezérlőpult - Felügyeleti eszközök - Szolgáltatások

Nézd meg mik futnak és próbáld letiltani illetve leállítani amik nem feltétlenül szükségesek.
    Pl. feladatütemező, hibajelentő stb.
  • Hitm@n
    Szóval itt a log file. Ebből akkor rá lehet jönni, hogy mi akar a netre csatlakozni?
  • imp99
    Megtaláltam azt a svchost.exe-t ami pörgeti a procim és ezt tartalmazza de nekem ez már nemsokat mond szal bárki akinek van tippje help hogy lehetne megállítani a procim
    svchost.exe tartalma

egyéb adatok:
    ezen az oldalon
  • oldproximusz
    Blaupunk TravelPilot autonavigációhoz keresnék navi-cd-ket.
  • ironmaiden
    A szolgáltatásoknál nézd meg, hogy mik futnak ami nem kell azt próbáld leállítani illetve letiltani.
    Egyébként a nemrég ajánlott Startert kipróbáltad?
    Én használom már két éve, ahhoz képest, hogy ingyenes nagyon jó, ráadásul magyarul is tud.
  • imp99
    Végülis ha minden bekapcsoláskor kikapcsolom azt a svchost.exe-t amelyik használ procit akkor megszűnik a túlpörgetés de sajna ez macerás így megint format c: lesz
  • imp99
    Régen nekem is csinált ilyet, start/vezérlőpult/fiókok/ és ott kikapcsolod a jelszót, ha nem müxik peched van velem is megtörtént ez