20837
Segítséget kérek
  • balcsi70
    Sziasztok.Megvan a Borlando Delphi 2005 Architect.,erre találok valahol magyaritást? Kössz a segitséget elöre is.!!
  • rushman
    Az két USB szabvány között az a "minimális" különbség, hogy nagyobb sebességre képes a rácsatlakoztatott eszköz függvényében. Tehát ha nem növekszik az FPS 2.0-án, akkor több mint valószínű, hogy nem képes nagyobb sebességre, mint az 1.1 -en.
    A helyedben én utána néznék a gyártó honlapján, hogy esetleg más is találkozott a problémával (már ha az), vagy leellenőrizném a gyári paramétereit a valóssal.
  • rushman
    Mit olyat írtam, amiből ez következik?

Töltsd le, majd a log szöveget illeszd be
  • fle go
    Volt USB 1,1-es webkamom is es az USB 2,0-as ugyan olyan mint az 1,1-es, sebességileg a kép ugyan úgy elmosódik mozgáskor szakadozik szóval semmi javulást nem tapasztalok pedig úgyvélem kellene. ÉS ez akkor is igy van ha nem neten MSN -el használom, hanem csak úgy a sajat softwerével. Mert neten ugyebár természetes hogy nem folyamatos a kapcsolat, sávszélesség és egyéb.
  • pulyka
    alaplap cseret javasolsz?:)
  • rushman
    HijacThis log be
  • rushman
    1. miből gondolod, hogy gyorsabbnak kell lennie?
    2. milyen netkapcsolatod van?
  • pulyka
    sziasztok!
    tegnap elott vettem uj winchestert, mert az elozo kilehetlte a lelket:(
    azzal a winchesterrel nem mukodtek a tvtunerem driverei.. +minden program huzamosabb ido utan kifagyott.. szerencsere ez megoldodott, az uj seagate elbirja:) Volt a masik probelma, az explorer.exe amely akkor is, es most is egy ido utan 80-90% -ot es sokszor 60 megat visz a procibol es a memorybol.
    Hangsulyozom zsir uj a rendszer es a winyo is (3nap)
    Ha esetleg van valami 5letetek hog ymitol lehet ez, kerlek segitsetek! Nagyon el vagyok keseredve:(
    itt van a feladatkezelom.. igy nez ki:S
    elore is koszonom:)
    PULYKA©
  • fle go
    igen hatsora
  • rushman
    a hátsó USB portra van csatlakoztatva?
  • TopGun
    Sziasztok! tudna valaki segiteni? dotPocket 2.1-hez keresek serial-t.
  • fle go
    Udv!
    Mivel a webkameras forum mar elegge elavult itt probalok segitseget kerni.
    Egy USB 2,0-as webkameraval van gondom, ez nem kompatibilis hanem a valos USB 2-es sebessegen mukodik (Webcam Live! Pro)de nekem ugy tunik nem a megfelelo sebessegen gurul a dolog mert kiprobaltam egy olyan gepen is amin 100% csak USB 1,1 van es mindketton ugyan az tapasztaltam. A gepen amin van USB 2,0 (A7N8X-E Deluxe alaplap) megneztem a Biost, jo a beallitas, frissitettem drivert de nem tudom mi lehet a baj, van valakinek otlete mit lehetne meg csinalni?????, mert szerintem sokkal folyamatosabbnak kellene legyen a webkam altal adott kep (nem MSN-en vagy egyeb progiban ahol a netet is hasznalja, csak alapbol.
  • rushman
    HprSnap5.exe
  • blackgamer
    tessék
  • clayman
    Hello!

Szeretnék kérni valakitől segítséget, hogy az oldalamra fórum kerülshessen.. nem értek hozzá..
    Aki tud segíteni kérem szóljon!
    Köszönöm!

Clayman
  • McGrady
    jah ok köszi....érdekes h régebben nem csinálta ezt, mostanába szokása....lehet h nem tud szellőzni mert furcsa zajok hallatszanak a gépből
    köszi szépen mégegyszer
  • PetruZ
    Ez így nem ér semmit, ezen az ablakon semmit sem fogsz elérni. Töltsd le a HiJackThis programot (linket találsz itt mindenfelé, fejből nem tudom), csinálj egy log fájlt (úgy, hogy semmi más ne fusson; legjobb egy friss restart után, nem csökkentett módban), majd a log eredményét másold be ide, és vagyunk itt páran, akik kimazsolázzuk neked, hogy mit és hogyan. :)
  • cirka
    TSÁ!
    Miután VirtualDubbal összefűztem 2 szinkronos avit,a második felének elcsúszott a szinkronja.Mit lehet ilyenkor csálni?
    Köcc
  • koki44
    Ja és úgy hogy ujraindításkor ne fussanak megint.
  • koki44
    Segítség kellene mely folyamatokat lehetne leállítani ezek közzül?
  • PetruZ
    Nekem olybá tűnik, hogy vmi gond lehet a vinyóval, vagy a tápegységgel. Talán melegedés, mert csak egy idő után jön elő. Milyen vinyó? Nincs nagyon besúvasztva kábelek közé, ahol nem tud szellőzni? Próbáltál már egy másik Y kábelt rádugni a táp felől? Még egy dolog: ki kellene kapcsolni az automatikus restart-ot (Vezérlőpult - Rendszer - Speciális - Indítás és helyreállítás csoport, Beállítások gomb - Rendszerhiba csoport, alsó pipát kivenni (Automatikus újraindítás), első pipát betenni (eseménynapló)). Ilyenkor kék halált fog csinálni (remélhetőleg, ha nincs súlyosabb gond), és annak a felső soraiban ott lesz a hibakód, a paraméterei, meg az, hogy mi okozta, mi volt a hibaüzenet. Ez vszleg többet segítene.
  • McGrady
    #1485-re senki nemtud javasolni vmit?
  • ibrik
    Inkább látogasd meg ezt az oldalt: Guru3D
  • [Jakuza]
    RivaTuner
  • Pip Boy
    Hali! Az a problémán, hogy vettem egy 6600Gt-t és nem tudom használni a jól bevállt PowerStrip-et(3.40) Mert állandóan fagy össze-vissza és a frissítés is szar! Kipróbáltam a 3.49 vagy nem is tudom de eggyel frissebbet és azzal jó csak sharware! Azért szeretem azt hazsnálmi mert könnyen állítható játék közben a gama és a többi!!! Valaki tudna mondani egy címet ahol a teljeset találok vagy crackot hozzá??? Vagy esetleg egy másik ehez hasonló progit!!! Előre is köszi!!!
  • izb
    Ragd fel a 10-est az egész korrekt!
    Egyébként alapból szerintem nem fogod tudni kigyomlálni.

• lck
    Nem lehet uninstallálni. marad a format c: vagy esetleg media player 10 ???
    Egyébként nekem soha nem volt gondom a Media Playerekkel. Feltettem a codec-ek miatt, de lejátszónak nem nagyon használtam.
  • nagybajszu
    A hülye fejemmel telepítettem a windows mediaplayer9-et !
    Az internetről.
    A microsoft honlapjáról.
    Azóta egy csomó dolog nem működik.
    Segítsetek nagyfiúk !
    Hogy a bánatba szabaduljak meg tőle ?
  • blackgamer
    igen-igen van lejátszóm + codec pack is
  • McGrady
    lenne még 1 kérésem:
    mostanában kb. 4 napja a gépem újraindul, pl. ha játszok vagy hogyha mappákban lépkedek.
    megpróbáltam lefuttatni nortonnal de a keresés közben is újraindult.
    aztán spybottal leszedtem a botokat, utána 1 ideig jó volt, de most hogy játszottam jedi academyvel egyszer csak restart minden figy. nélkül.
    volt már valakinek ilyesmi hibája? esetleg tudja valaki a megoldást? köszi
  • McGrady
    aha....leszedtem vmi ACE MEgacodecset utána bsplayert és ment!
    köszi szépen a segítséget
  • ibrik
    A BSPlayer önmagában nem lesz elég - szerintem blackgamer barátunknak is fel van telepítve valamelyik általam említett szoftveres DVD-lejátszó (vagy egy kodek-megapakk) és az ő BSPlayer-e is csak ezért tudja lejátszani.
  • McGrady
    ok köszi a segítséget!
    igen vob file, akkor megnézem BS playerrel
  • ibrik
    DVD-t hanggal együtt csak akkor tudsz nézni Médialejátszóval, ha előtte feltelepíted valamelyik szoftveres DVD-lejátszó szűrőjét is (magyarul kompletten fel kell telepítened vagy a PowerDVD-t, vagy a WinDVD-t).
  • blackgamer
    ez vob? én BSplayer-el játszom azzal megy
  • McGrady
    nah király!
    mostmár csak hang kellene.
    szal hogyan tudnék hangot csinálni a filmhez?(DVD)
    media player 10-el játszom le
  • McGrady
    császtok!
    lenne 1 kérdésem:
    leszedtem 1 DVD filmet és media player 10-el el akarom indítani, kiírja h az mplayer.exe hibát észlelt ezért leáll...jó eilnidítom media classiccal ott meg nem tudok váltogatni a jelenetek között.
    tud vki segíteni h hogy tudnám ezt megoldani?
  • eszyyy
    Halihó lenne egy kis go2 gépen szeretném a netet megosztani (xp-xp) látják egymást és tudják hogy van működő internet kapcsolat de mégsem tudok internetezni a másik gépen!!!!!!!!!
    Lécci ha tudtok segítsetek!!!

Előre is köszi

Ha nem nagy gond a választ ide dobjátok [email protected]
  • Balumann
    Hellosztok. Tudnátok segíteni abban, hogy miért van az, hogy akármit csinálok a számítógép nem áll le, hanem újraindul (számítógép kikapcsolása, illetve programokkal időzített leállításnál is). Csak úgy tudom kikapcsolni hogy mikor az újraindulás elején van, akkor megnyomom a kikapcs gombot. Eddig csak néha csinálta, mostmár állandóan.
    Plz help
  • ibrik
    Szerintem erről a freemail-eseket kérdezd...