20837
Segítséget kérek
-
#1834 nemtudom..figy, nem tudod valahogy átkküldeni a simát?:))
ha nekem ez nemmegy -
blackgamer #1833 SE már kezeli a 3D gyorsítókat, nekem sima NFS 2-m van az megy XP-n is
elvileg nem lehet gond, mert directx kompatibilis a régivel,
nincs külön setup progi ahol lehet választani megjelenési módot? pl. software-es megjelenés hátha úgy elindul -
#1832 lol az sztem semmire se jó..
de azért megnézem -
tomo #1831 probald kompatibilitasi modban . ( probald ki mind ) -
#1830 Szasz!
Videokameráról bedigiztem mpeg-be pár dolgot.
Ehhez kéne egy konverter progi(lehetőleg nem trial verzió) ami normál dvd formátumba átkonvertál,hogy aztán az asztali lejátszók is bírják.
Várom a javaslatokat.
Köszesz. -
#1829 feltettem és ugyanaz....nem lehet h videokártya gond?
plz vki segítsen fontos lenne a játék -
#1828 wow....lol lenne ha kodek lenne...megnézem, köszi... -
#1827 Ez általában kodek hiba, tedd fel a K-lite kodek packot , nekem nem ment a colin 2004,2005 a street racing syndicate sem és ahogy feltettem ment (nekem is az volt a hiba hogy kilépett) ja és xp-m van. -
#1826 remelhetoleg megoldodott, de meg ki kell probalni
2,8 Celeron, 512 Ram, Win XP
ugy latszik tenyleg nem birta a lejatszast mediaplayerben azert irta ki a average frameratet 23 korul. es hogy miert szaggat DVDn, hat mert DVD+RW re tettem 4x sebesseggel... ugy latszik ezt nem komalja a lejacco. meg megprobalom kiirni DVD+R es megnezni, hogy jo muxik-e -
#1825 Mostmár megtaláltam, tárgytalan a kérés... :) -
#1824 Hy all!
Keresem azt a .reg fájlt, amivel vissza tudom rakni XP alatt az egérgyorsítást...
Aki tud, légyszi segítsen! -
#1823 vagyis a probléma gondolom az h túl jó a gép, de hogy lehetne megoldani?
plz segítsetek -
#1822 sziasztok, lenne 1 speciális kérdésem:
feltettem a Need for Speed 2 SE-t a gépre(XPm van)
és ha elindítom akkor fekete lesz a kép és rögtön visszalép vindózba....mi lehet a problemo? -
izb #1821 Milyen géped van??
Lehet nem bírja a tempót. -
balcsi70 #1820 Köszönöm.Müködik. -
tomo #1819 vlc player a baratod. keress ra googleval -
balcsi70 #1818 Sziasztok.Tud valaki erre választ?Letöltöttem egy filmet.Csak annyit ir hogy Videoklip.Probáltam már a WMPlayerrel,a Jat Audio-val a DivX-el a BS Playerrel és egyikkel sem akarja lejátszani.szerintetek???? Kössz a választ -
balcsi70 #1817 ok.kösszi. -
#1816 szerintem jó kiindulási pont lehet:
http://www.virus.lap.hu/ -
#1815 ide is beteszem, hatha tobben jarnak ide
segitseg!!!
van egy nagy gondom. a gepem mpeg2 kodolasnal 23 framerates videot csinal 25 helyet (PAL), de a kepmeret jo (720 x 576) es akar hogy probalom - kiexportalom video serverrel es utana TMPGEng vagy Pinacle studio 8 akkor is rossz a framerate. hol lehete a gond? nem akarom atinstalalni az egesz vindowsot, de cseszi az agyamat ez a dog. persze a DVD szaggat rendesen. -
#1814 A legjobb: www.spywareinfo.com
-
#1813 tényleg formázni akarsz?
hány partíciód van?
van valami fontos azon a partíción, amit le akarsz formázni?
egyébként nem tudod leformázni azt a partíciót, amin fut az operációs rendszered, ez kb olyan lenne, mintha bekapnád a saját fejed!
meg kell gátolnod a betöltődését.
2 egyszerű mód létezik.
(1.)win98 floppy elő - boot róla - fdisk - aztán hagy szóljon! (remélem tudod hogy kell használni az fdisket?, ha nem ne használd!)
(2.)átviszed egy haverodhoz, akinek van egy partition manager programja és néhány egyszerű mozdulattal elintézitek a hdd-t! (előtte jumpert elenőrizzétek!)
ELENŐRIZTESD A LEÍRSOM, MERT LEHET HOGY VALÓTLANT ÁLLÍTOK -
#1812 szevasztok.
tud nekem valaki egy címet adni, hogy honnan tudok infokat szerezni a trójai programokról és a kémprogramokról? mik ezek? hogyan működnek?
szóval valami használható leírást róluk. az se baj ha át fogó is! :)
előre kössz! -
nagybajszu #1811 Megtenné valami nagytürelmű ember, hogy leírná, hogyan kell formázni WinXP Corporate Edition MAGYAR rendszerű operációs rendszerű gépem esetében ?
Vissza szeretnék térni a Win98-hoz.
Aztán, persze pormentes műanyag zsákba az egész.
Archiválva.
Jobb gépet szeretnék, de ahoz cserélni kellene mindent.
Akkor inkább veszek egy újat, de a régi is maradjaon meg.
Tehát:
Van valami türelmes ember, aki leírná lépésről lépésre a formázást WinXP esetén ?
Nem vagyok számítógépes guru !
Üdv.
-
#1810 biosban Secondary Slave. Windows-on belül természetesen betü jele van. -
flashX #1809 Van olyan, hogy secondary slave?!
Meg mért arra van állítva? Mértnem simán vmi betűjeles meghajtó? Ez nem lehet az oka? -
#1808 tud valaki segíteni? nagyon sürgős lenne!
comment: #1796 -
#1807 sikerült, köszi még1* -
#1806 töltök először codecet..
ACE MegaCodecs Pack és majd meglátjuk,hogy lejátssza-e... -
#1805 Elvileg le kéne, hogy játsza, bennevan a leírásában.
Próbáld akkor a hozzá való lejátszóval (Real Player, RealOne Player) -
#1804 ezt írja ki:
-
#1803 neked is köszönöm! -
#1802 kössz a segítséget! -
#1801 Nem kell semmit konvertálgatni.
RealPlayer (illetve RealOne Player) vagy a Media Player Classic lejátsza.
Egyébként vátlozó bitrátás (VBR) real-video formátumról van szó. -
#1800 Ez lemaradt:
http://www.boilsoft.com/rmconverter.html -
#1799 Én ezt használtam pár hónappal ezelőtt:
-
#1798 Hy mindeki!
Hogyan tudok megtekinthető állapotba hozni 4 darab .rmvb kiterjesztéső fájlba "darabolt" videót?
A Detroit - San Antonio között zajlott hatodik mérkőzésről lenne szó.
Ezek a fájlok vanak a mappába:
DETvsSA-2005.06.22-A-YDY.rmvb
DETvsSA-2005.06.22-B-YDY.rmvb
DETvsSA-2005.06.22-C-YDY.rmvb
DETvsSA-2005.06.22-D-YDY.rmvb
Valakinek van 5lete?
Sürgős lenne :)
Előre is köszi.. -
blackgamer #1797 lehet, hogy az egér kábele megtört valahol, néha érintkezik néha nem, nekem is volt ez a probléma egy irányba szaladt a mutató, nyomta a gombokat, egeret vagy kábelt kell cserélni -
#1796 Hali!
sürgősen megoldandó problémára keresem a választ. Haverom gépébe lett véve egy DVD iro. Telepitot nem adtak hozza. A BIOS felismerni, bevan kötve Secondary Slave-nek. De win-en belül se sajátgép, se commander nem látja. Viszont az eszközkezelőben megtaláltam, de egy piros icon van előtte. A meghajto tulajdonságai között az van hogy engedélyezve, meg hogy driver működik. Van valakinek ötlete arra hogyan tudnám elérni hogy a win lássa, és tudja használni? Jah és ez formatálás után lépett fel pár nappal, mert előtte volt használva is más. Csak egyik bekapcsolás után, amikor épp kellett volna irni vele, akkor derült ki hogy nem megy. Mi lehet a probléma? Ha a BIOS, és még azx eszköz kezelő is látja, de a sajátgép meg nem..? Ötlet? Pliz help! sürgős lenne! -
mikee #1795 Nikon 8800...
Így, hogy mov nehezebb ügy?