20837
Segítséget kérek
-
#1554 szedjél le mindenféle codec-et a gépről. divx, xvid, mpg stb.
a képen az exploler az xvid.dll-re hivatkozik. -
pulyka #1553 akkor jon elo ha belepek egy olyan mappaba ahol sok a file, es pl atnevezem valamelyiket vagy megnezem a tulajdonsagait.
baromi idegesito, es nincs ellenszer:( -
pulyka #1552 ez így jónak látszik.
eseménynaplóban kellene szétnézni.
milyen hibák szerepelnek? ID-i?
csökkentett módban is ue a szitu?
csokkentett modban nem probaltam meg.. egyebkenta hiba csak ez a 2 fajta szokott lenni, hogy leall az explorer.exe es hogy sokat eszik... az a baj hogy nemnagyon ertek bövebben hozza:(
egy kep a hibarol -
#1551 mien formátumot akarsz lejátszani? -
manocsek06 #1550 Tudnátok segíteni?
Media player használatakor, ha lejátszani szeretnék, egy vörös felkiáltójel végigmegy a listán és nem hallható semmi. A súgó azt írja, hogy nem megfelelő az illesztőprogram. hibakód: cod11d1 -
#1549 Egy dolgot elfelejtettél a karbantartásnál.
A legutóbbi kivételével az összes többi rendszervisszaállítási pontot törölheted - vagy ki is kapcsolhatod magát a funkciót, ha bízol magadban... -
#1548 levadásztam....el akarom indítani a DC-t és kiírja kékhalálba h vmi vdtnt32.sys fájlal van a gond, nézzem meg h van-e új hardvare és csökkentsem a memóriagyorsítást....pedig nincs új hardvare...most mit csináljak? -
#1547 a 017 nem "egészséges", bár az nem okozhatja a problémát -
#1546 ez így jónak látszik.
eseménynaplóban kellene szétnézni.
milyen hibák szerepelnek? ID-i?
csökkentett módban is ue a szitu?
-
balcsi70 #1545 Köszönöm.Még annyit szeretnék,hogy a C meghajtom az 40Gb-abbol lát 38,2-öt.Van rajta egy pár(jópár)progi de nem foglal sok helyet.Van 1 játék az 1,94Gb.Valamelyik nap még 18Gb volt üress hely.Az a kérdésem hogy,hogy lehet az hogy most már csak 6 gb-van szabad mikor nem raktam rá semmit.És amiután netezek mindig kitörlöm az ideiglenes mappákat is meg a többit is.Most csináltam a töredezetség mentesitést,és látom hogy már csak 6gb szabad.Ez hogy lehet?És ha bemegyek egyenként a mappákba akkor sem jön ki a 32 gb foglalt terület.Szerinted???? -
pulyka #1544 nekem lejonnek, mindegy bemasolom ide.. csak nem akartam szennyezni a forumot.
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 23:09:37, on 2005.05.29.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe
C:\WINDOWS\System32\devldr32.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\PROGRA~1\Agnitum\OUTPOS~1\outpost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\explorer.exe
C:\Program Files\SlimBrowser\sbrowser.exe
D:\MAXTOR (F PROXY) TARTALMA\Flash fxp\FLASHFXP.EXE
C:\WINDOWS\System32\dwwin.exe
D:\HijackThis.exe
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://www.java.com/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
R3 - URLSearchHook: (no name) - {CFBFAEA6-B9D4-11D0-9C78-00C04FD64497} - (no file)
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx
O3 - Toolbar: (no name) - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [UpdReg] C:\WINDOWS\Updreg.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Outpost Firewall] C:\PROGRA~1\Agnitum\OUTPOS~1\outpost.exe /waitservice
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [PCLEPCI] C:\PROGRA~1\Pinnacle\PPE\ppe.exe
O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Browser Adjustment - {44627E97-789B-40d4-B5C2-58BD171129A1} - C:\PROGRA~1\Agnitum\OUTPOS~1\Plugins\BrowserBar\ie_bar.dll
O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O9 - Extra button: Trashcan - {072F3B8A-2DA2-40e2-B841-88899F240200} - C:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall\TRASH.EXE (file missing) (HKCU)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show Trashcan - {072F3B8A-2DA2-40e2-B841-88899F240200} - C:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall\TRASH.EXE (file missing) (HKCU)
O12 - Plugin for .mov: C:\Program Files\Internet Explorer\PLUGINS\npqtplugin.dll
O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll
O16 - DPF: {B38870E4-7ECB-40DA-8C6A-595F0A5519FF} (MsnMessengerSetupDownloadControl Class) - http://messenger.msn.com/download/MsnMessengerSetupDownloader.cab
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{F9064801-DF91-42E7-967B-BA90513A8979}: NameServer = 194.149.0.156,194.149.0.157
O23 - Service: Ati HotKey Poller - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Unknown owner - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: Outpost Firewall Service (OutpostFirewall) - Agnitum Ltd. - C:\PROGRA~1\Agnitum\OUTPOS~1\outpost.exe
-
#1543 Ha azt akarod, hogy a gépek ne lássák a te géped, tiltsd le a "Fájl és nyomtatómegosztás" szolgáltatást (hálózat), a "Vendég" usert (Felhasználókezelés), a NetBIOS-t (hálózat + szolgáltatások). A partíciók tulajdonságainál kapcsold ki a megosztást (az alap C$, D$, stb. megosztásokat is). De egy sima netmegosztásból általában még nem következik az, hogy a router mögötti gépek látják is egymást egyfajta lokális LAN-ban.
A gépedhez - esetlegesen - csatlakozott belső, LAN-os gépeket a Számítógép kezelésnél tudod nézni (Megosztott mappák fül).
Ha egy mappa kék az intézőben, az nem baj, az csak tömörített mappát jelent. A Win néhány dolgot így tárol (pl. a frissítések uninstall-jához szükséges régi, lecserélt fájlokat).
-
balcsi70 #1542 Hali.Bocsi.ADSL-t ossztottunk meg.Nekem Xp-m van a másodiknak is XP-je a harmadiknak ME(jol irtam?) a 4-iknek még nincs gépje.Routerrel osztották meg.Én csak arra lennék kiváncsi amit irtam hogyha valaki akarja akkor látja az én gépemet a tudtomon kivül? És hogy honan tudhatom meg? És ha igen mit tudok tenni hogy ne lássa? Ja meg még egy kérdés. Ugy érzem van valami a gépen.Rajta van a NI-Security 2004-es frissitve rendesen.Most néztem a Windows mappát és ott láttam hogy két mappának a felirata kék.Ez virusos? A Norton nem talált semmit.Most ráraktam a Trojan Huntert 3.7-est ,de az se talált semmit.Szerinted? Kössz a választ
-
#1541 Nem írtad, milyen oprendszered van, és milyen net / mivel osztották meg.
-
balcsi70 #1540 Sziasztok.A 1524-re valaki tudna nekem választ adni?Arra lennék kiváncsi hogy,valaki a 3-ból látja az én gépemet a tudtom nélkül? Kösszi. -
#1539 Nekem sikerült letölteni őket, de így szemre nem látszik benne semmi zavaró, oda nem tartozó dolog, elég tiszta. Tehát úgy tűnik, nem vírus/spy van a háttérben.
Az MSDN-en ezt találtam, egy próbát megér: katt
-
#1538 dwwin info
tehát ártalmatlan. a Microsoft Doctor Watson része
nem jönnek le a logok. :( -
pulyka #1537 C:\WINDOWS\System32\dwwin.exe
ez a kulonbseg a 2 kozt, vsz ez a hibauzi ablak.. mostmar csak azt kene tudni h hogyan kuszoboljem ki... -
pulyka #1536 ez pedig amikor kidobta a hibauzit (hatha latsik valtozas, esetleg felbukkan a hiba) -
pulyka #1535 oks, megcsinaltam ezzel is
a log pedig ez volna
az elozot szorol szora kovettem, de ugy is megmaradt a hiba: intezoben valo mappak kozott torteno bongeszes kozben felugrik az explorer.exe hibat eszlelt es leallt.. ha nem ez jon elo akkor 90%ot zabal a procibol.. kerestem valaszt a guglin is.. de sokr anem jutottam.. csak kerdeseket talaltam:( -
blackgamer #1534 esetleg itt találsz rá választ -
#1533 Régi a hjt amit futtattál.
HijackThis.exe
ezzel próbálj logot készíteni. -
qisy #1532 hi! most kezdem tanulni a photoshopot és sehogy sem találom meg meg a könyv se írja le hogyan lehet átméretezni egy rajzot vagy akármit. egy 100 X 100 pixeles képre akarok rárakni egy másik képet csak előtte kivágom de ha a kivágás előtt lekicsinyítem a kép méretét akkor már nem tudok úgy rázoomolni hogy ki tudjam vágni. thx -
pulyka #1531 hat kiprobaltam, hiba maradt:( mostmar komolyan nemtudom mit lehetne tenni..
azert nagyon koszonom:)
sziasztok -
pulyka #1530 m=b -
pulyka #1529 nagyon koszonom, kipromalom
:) -
#1528 a megoldás Blackspear üzenetében rejlik -
balcsi70 #1527 Ja meg most irt ki egy ilyet a NI Security: A Microsoft Generic Host Process for Win32 Services megkisérli a más gépek felöl érkezö kapcsolat figyelését. Mit csináljak tiltsam le vagy engedélyezzem! ??? -
balcsi70 #1526 Hali.Hát azt hogy mondjuk valamelyik látja mondjuk az én gépemet a tudtom nélkül? -
#1525 Hálózatra gondolsz? -
balcsi70 #1524 Sziasztok.Lenne egy kérdésem:Tegnap osztották el a netet,négyfelé.Én nem voltam ithon.Azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet megnézni hogy egyik gép látja e a másikat vagy sem!Ezt megtudhatom én az én gépemen?Kössz a választ! -
#1523 Az egyik lehetőség:
Vezérlőpult - Megjelenítés - Beállítások - Speciális - Monitor - Képernyő-beállítások: Képernyő-frissítési gyakoriság.
Az ATI-knál konkrétan nem tudom, hogy néz ki, de az nVidia-knál van egy olyan lehetőség, hogy a tálcára kitehetsz egy ikont, amire kattintva, egy olyan menü bukkan elő, aminek segítségével közvetlenül állíthatod a különböző beállításokat - mint pl. a "Képernyő frissítési gyakorisága". -
#1522 Van jónéhány különbség a verziók közt. Ha részletesebben érdekel, látogass el ide:
PowerDVD 6 vs. PowerDVD 5 -
nagybajszu #1521 WinXP-m van.
Hol találom a képernyőfrissítés frekvenciájának beállítását ?
Valószínűleg túl nagy érték van nálam alapból beállítva.
"Szakemberek" szerint a 75 Hz fölötti beállatás okozhatja a
lassúságomat. -
nagybajszu #1520 Származik-e bármiféle hasznom abból, ha a jelenlegi PowerDVD5-ömet lecserélem a 6-osra ? -
pulyka #1519 es amikor zabal az explorer... -
pulyka #1518 es a log amit kiirt -
pulyka #1517 ---------------------------
HijackThis
---------------------------
Warning!
Since HijackThis targets browser hijacking methods instead of actual browser hijackers, entries may appear in the scan list that are not hijackers. Be careful what you delete, some system utilities can cause problems if disabled.
For best results, ask spyware experts for help and show them your scan log. They will advise you what to fix and what to keep.
Some adware-supported programs may seize to function if the associated adware is removed.
OK
ezt irta ki.. bocs, csak nem ertettem mit takar a HijackThis:)
-
#1516 Helo.. amr kiterjesztést meik progival tudnám konvertálni vmi másba ?? (audio v video :o ) -
#1515 Viccelsz?