20837
Segítséget kérek
  • Impi
    Igen. Nőnél már egy picit bonyolultabb :DDDDD
  • whitetiger
    thx Impi, csak nem voltam bíztos benne, hogy csak összedugom :)
  • Impi
    Megnézed milyen a hangkártya kimeneti csatlakozója és a HIFI AUX bemeneti
    csatija, majd elmész a boltba és megveszed a kábelt kellő hosszúságban.
    Összedugod és a HIFI AUX gombjára rátenyerelsz :)
  • whitetiger
    Hi All
    Lehet, nem jó helyre írok, de nem akartam új témát nyitni :)
    Kérdésem lenne, PC-t hogyan tudom a HIFI-re rákötni, milyen kábel kell, vagy más kiegészítő?
    Előre is thx

• bazza
    Játék iso, de hely szűke miatt ki kell írnom, de csak cd-re tudom, ez pedig dvd...
  • ibrik
    Esély mindig van, de nem biztos, hogy mindent vissza tudsz szerezni, amit töröltél a Lomtárból is.
  • ffxi
    Ez most mit jelentsen? Nincs rá esély, hogy visszanyerjem?
  • blackgamer
    én Daemon tools-al játszom le a dvd iso-kat
  • tomo
    tartalma? film , jatek? nem mindegy
    legegyszerubb, ha feldarabolod mondjuk total commanderrel es kiirod... persze gondolom, ez nem a te esetedben, igy ha normalis valast akarsz kerdezz ugy hogy mi is ertsuk mit is akarsz.
  • bazza
    Hi!
    Segítséget kérek: Adott egy DVD iso. Ezt cd-kre akarom kiírni, mivel nincs dvd íróm. meglehet valahogy ezt oldani?
  • gyorgy
    Kezdő vagyok és segítséget szeretnék kérni!Anyira lelasult a gépem,hogy amikor feljövök az internetre kb.10 perc kell hozzá,ha meg valamit beakarok zárni egyszerüen lefagy!Tud valaki segíteni,köszönettel veném!
  • ibrik
    Ejnye, most miért kell ugranod, mert félreértelmeztél valamit?

Hogy nem kell zaklatni senkit, azt arra értettem, hogy megadtam egy oldal linkjét, ahol minden le van írva.
    Erre te meg az idegbajost játszod...
  • nagybajszu
    "Nem kell zaklatni senkit (engem se a továbbiakban)..."
    Mi az hogy a senkit a továbbiakban ?

Választ kértem attól, aki tud segíteni.

Ha ennyire gőgös vagy, mi a francért állsz velem szóba, tudatlan senkivel ?

Az viszont tény, hogy az ajánlott cím tartalma roppant tanulságos.
    Köszi.
  • ibrik
    Nem kell zaklatni senkit (engem se a továbbiakban)...

Hardver: bármelyik digitalizálókártya - legjobb, ha olyat veszel, amiben eleve van MPEG-2 kódoló - ez a DVD videóformátuma.
    Szoftverek és leírás: http://www.doom9.hu/capture/start.html
  • nagybajszu
    Régi, pótolhatatlan videokazettáim tartalmát szeretném átmenteni DVD-re.
    Milyen hardver és szoftvereszközökre van szükségem ?
    A válaszolót később is háborgatnám további, vonatkozó kérdéseimmel.
  • ibrik
    A GetDataBack-el is ugyanaz a gond, mint bármely más hasonló progival.
    Ha közben volt fájlmozgás a gépeden - vagy akár amikor utólag feltelepíted a GetDataBack-et is (az is fájlmozgás), már nem lesz mit visszaállítani.
  • ffxi
    Hol lehet azt letölteni? Kell hozzá crack vagy ilyesmi?
  • tomo
    esetleg probalkozhatsz a getdataback nevuvel
  • ibrik
    Joseph: akkor passz - talán újratelepítés segítene...

ffxi: Úgy érted, hogy már a Lomtárból is törölted? Mert ha közben voltak már lemezműveletek is, akkor reménytelen a dolog. Mégha akár most telepítenéd pl. a Norton Utility-t, annak az Unerase Wizard-ja sem tud segíteni így utólagosan.
  • Joseph
    2Gb szabad hely van még a C-n.
  • ffxi
    Tud vki ajánlani olyan progit, amely a törölt állományokat visszahozza? Köszi!!!
  • ibrik
    Én megnézném a helyedben, hogy mennyi a szabad hely a "C:" partíción, mert lehet, hogy a virtuális memóriának (swap fájl) nincs elég hely.
    Ha tényleg ez a helyzet, ideje takarítani...
  • Joseph
    Megpróbáltam, de reménytelennek tűnik a dolog.
    Egy másik gépen viszont, gond nélkül fut.
  • PetruZ
    A gépet újra kell ám indítani. Megvolt? Esetleg próbáld növelni az E: utáni értéket, mondjuk a duplájára.
  • Joseph
    Kipróbáltam, sajnos így sem működik. Azért kösz!
  • PetruZ
    Keresd meg a gépeden a "config.sys" fájlt (vszleg a C:\-ben lesz), nyisd meg szerkesztésre (lehet, hogy írásvédett lesz, ezt előtte le kell venni róla), és keress benne egy olyasmi sort, hogy "shell=c:\windows\command.com".
    -Ha van ilyen, és van neki "/E" kapcsolója, akkor növeld meg a mögötte lévő értéket (pl. "/E:2048"). Ha nincs kapcsolója, akkor írd a sor végére: "/E:2048 /P". Az idézőjelek persze nem kellenek, csak kiemelésnek használtam.
    -Ha nincs ilyen sor, akkor hozd létre. A "command.com" az legyen, ami az alapértelmezett, ez lehet a windows könyvtáron belül is, vagy a gyökérben. A lényeg, hogy a teljes útvonalat meg kell adni. A végére pedig írd be a fenti /E-/P kombinációt.
    Szóval a lényeg: a config.sys-be kell egy ilyen sor.
  • oldproximusz
    Keresnék valami jo magyar FTP-t(fizetöst)
    Ha valaki tud ilyet elküldené nekem privátban?
  • Joseph
    Szasztok! WinME alá sikeresen telepítettem egy programot. Amikor elindítom, a következő hibaüzenetet kapom " Elfogyott a környezeti beállításokhoz szükséges terület." Ha valaki tud segítsen. THX!
  • ibrik
    Bemountolod Alcohol 120%-al vagy Daemon Tools-al és a PowerDVD-vel lemez módban lejátszod.
  • CLINT EASTWOOD9
    Vagy milyen program indít IMG fájl-t?
  • CLINT EASTWOOD9
    IMG fájlba van egy dvd filmem de nem indul el?
    A Power DVD programban inditom, és nem indul.
    Mit tegyek?
  • OccsE
    blackgamer: egy dosos "loggolo" program fut a gepen es idonkent ossze-vissza kezd mukodni. de ha ujra inditom akkor minden oke lesz. fel orankent kilonem es ujra inditanam... minden oke lenne....
  • marsu
    Sziasztok, a flashfxp-ét hogyan kell beállítani, hogy a fájlokat folyamatosan töltse fel???
  • Dj Révész
    Bocs! Tudja valaki, hogyan lehet streaming mp3-at a weblapomra tenni?
  • Dj Révész
    Hi! Tudja valaki, hogyan streaming mp3-at a weblapomra tenni?
  • blackgamer
    csak egy példányban futó programot hogyan lehetne több példányban futtatni?
  • flashX
    Nem atw-s?
  • McGrady
    hm....iesmi nekem is szokott lenni, csak akkor másik oldalt kezd el tölteni
  • gyorgy
    Sziasztok!A problémán a következő:Mikor beirok egy weblapot akkor egy idő után kijön,hogy kész és rögtön elkezdi ujból tölteni a weblapot.Olyanak nézem mintha duplázodna.Létezik ilyen vagy nagyon béna vagyok hozzá,mint kezdő.Köszönöm:
  • McGrady
    sry de ideges voltam...de olvasd el a köv. hszemet ott nincsenek "problémák"...vki segítsen plz mert idegesít