20837
Segítséget kérek
-
sirdond #1714 köszi szépen a segítséged!
egy próbát megér! -
#1713 Tedd fel a Microsoft .NET rendszert.
Innen letöltheted:
Microsoft .NET 1.1
-
#1712 Miért nem ajánlasz mindjárt Win újratelepítést?:)
Egyébként valamennyire igazad van tényleg hiányzik valami neki.
Már az 1688-as hozzászólásban leírták, hogy a Microsoft .NET kell neki.
-
flashX #1711 Megosztás? -
sd54321 #1710 a te helyedben erre az időra letiltanám a megosztást...
-
flashX #1709 Köszike, majd dolgozgatok, de:
Kapcsolnám be az xp tűzfalat erre:
Hiba történt az internetkapcsolat megosztásának engedélyezése közben.
A függő szolgáltatás vagy csoport elindítása nem sikerült.
:/ -
sd54321 #1708 vili...
ha jól látom volt win reinstall
gondolom miután felmentél a netre akkor halt be ujra.
lehet, hogy egy bizonyos oldalra látogattál el ahonan automatikusan letöltődött és aktiválódott egy féreg vagy trójai (pl. leveid leszedése közben is lehetett)
Az inet + levelezés most müxik? Nézd meg az inetbeállításoknál a biztonsági fokozatot, állítsd magasra, aktiváld az xp tűzfalat és csak azokat enged a nethez férni amikkel dolgozol. Tiltsd le az IE-t is és csak a messengert enged. Ha ez nem megy az xp tűzfalával akkor rakj fel egy tűzfal progit (pl BlackIce) azokkal frankon lehet monitorozni a windoz inet forgalmát. Lehet, hogy kibukik a trójai is, ha van. De mindezt nem ártana egy frissen felhúzott winre tenni, vagy ha be van kapcsolva a rendszervisszaállítás akkor azzal lépj vissza a telepítéskori állapothoz (lehet olyan trójai amely nem kerül a winyóra, de a registryben ott van a cím ahonnét betöltődik). Ha állandó inet kapcsod van akkor próbálj meg csökkentett módban, hálózat nélkül (az ördög nem alszik: a hálózati kábel lehúzásával) bebootolni és így lefuttatni egy antivírust (Kaspersky Av-ra szavazok). A KAV-ank van dos32-bites verziója is amit lehet parancssórból indítani, ha ezt meg tod szerezni (a KAV oldaláról aszem le lehet tölteni) akkor csak parancssórba bootolj a win-nel és onnét futtasd le a már említett dos32-s KAV-t. Ez azért jobb verzió, mert így a vírus (trójai, stb) még nincs a memóriában, tehát nem tud védekezni. Használd a legfrissebb adatbázist!
Meg lehet próbálni csak a messengert ujra felpkaolni (uninstall, reinstall). De az is lehet, h le kellene venni minden biztonsági fokozatot az inet beállításokban, mert lehet, hogy vmi blokkolja az adott messenger szerver elérését. Sok lehetőség van... Egy bizti, ha nem oldódik mega dolog akkor javaslom a Win reinstallt de úgy, hogy addigis lehúzod a gépeta netről! Lementeda win-t pl a drive image progival, hogy ha ujra kellene pakolni akkor ne órákig tartson hanem csa 5 percig. Beállítod az inet hozzáférést, a mesengert, felrakod az azanapi adatbázisú anitvírust és adawaret, és csak ezután dugod be a kábelt és indítod ela csatlakozást! Ha már akkor behal, akkor 2 dolog lehet, vagy a szolgáltatódnál vagya gépedben van vmi gubanc. De az már egy másik téma... hosszú téma:) -
flashX #1707 Nem a havberom az ő gépéről betudott lépni az én felhasználómmal. -
flashX #1706 Nemrég megzúztam egy kis hijackthis-sel, most nyugton van.. -
flashX #1705 De azt láttad, hogy a konfig fájljaim is eltűntek? Beszart az egész vezérlőpult, a cookie-k se jók. -
sd54321 #1704 a haverodat beengedte a gépedről a saját accountjával de téged nem?
ha így van akkor logikus, hogy vmi a regeddel nincs rendjén hiszen a messenger akkor elvileg müxik.... (értsd: nem akadályozza se vírus se trójai)
-
flashX #1703 nem látok a tálcán aktiv antivirus progit, vagy csak én vagyok vak?
Nod32
egy víruskereső lefuttatása javasolt... trójai nem valószínű, de lehet.
Nem talált semmit, se a spybot..:(
lehet a hiba a messenger szerveren is, kérj helpet a mesenger supporttól.
Megpróbálom, de sztem nem ez lesz a probléma
próbálj az accountoddal más gépről csatlakozni, akkor hamar kiderűl, hogy hol a bibi....
Egszer már előfordult ez a szar, akkor volt winreinstall, és nem szeretnék, egyébként kipróbáltam haverral és beengedte őt. :((( -
sd54321 #1702 #1696 -
flashX #1701 Tudtok segíteni? -
sd54321 #1700 kicsit visszaolvastam...
szerintema Norton azoknak való akik viszonylag ritkán nyomulnak az inten. Meglehetősen ritkán frissítik az adatbázisokat (1-2, de sokszor 2-3 nap) iszonyatosan terheli a procit, rengeteg csicsás felületével eszméletelen helyigényes.
Ha valaki teheti válassza a Kaspersky AV-t. Naponta 2-3-szor is frissítik az adatbázist. Több ponton is hozzá lehet férni az adatbázisokhoz. A progi mérete töredéke a NAv-nak. A vírus találatok pontossága pedig messze a jobb minden konkurens proginál. Minde winyóra, memóriába kerülő anyagot átnéz, de ha valaki tojik akkor a KAV InetSecurity-t is használhatja. ebben van tűzfal, trójai és nuke szűrés, meg csomó minden.
Ez volt a reklám helye:)
Szal' a Norton nem magyar embernek való, az amik zabálják a csicsás felülete miatt. -
sd54321 #1699 a tv ntsc??
régebbi tv-k nem támogatjáka pal-t.
az nvidia panelján lehet állítgatnia kimenete tipusát -
sd54321 #1698 a kérdés, hogy azon a perticion van e amelyiken a win is...
ha igen az gáz, ha nem de már írtál olvastol azona particion akkor az is gáz.
egy probát megér...
i2k, a játékhonosítások topic házigazdájának egyik weboldaláról le tudod szedni a Get Databack progit:
http://jatekhonositas.atw.hu/ majd letöltések menüpont
értelemszerűen fat vagy ntfs verziot használj.
ezzel még jó eséllyel vissza tudsz hozni dolgokat... -
sd54321 #1697 próbálj dx ujratelepítést majd ati driver telepítést, valamilyen komponens hiányzik neki... -
sd54321 #1696 a két kép alapján:
nem látok a tálcán aktiv antivirus progit, vagy csak én vagyok vak?
egy víruskereső lefuttatása javasolt... trójai nem valószínű, de lehet.
lehet a hiba a messenger szerveren is, kérj helpet a mesenger supporttól.
próbálj az accountoddal más gépről csatlakozni, akkor hamar kiderűl, hogy hol a bibi.... -
sd54321 #1695 bővebben a notebookról plz...
sata vagy sima ata vagy scsi vagy miféle csatolós a winyó?
ha van egy link ahol írnak ról légyszi linkeld be.
az infókkal dobj meg emilben is, mert azt sűrübben látogatom mint ezt az oldalt.
üdv!
amúgy meg:
ajánlom, hogy egy külső progival (pl. dos-s partition magiccel) csinálj egy particio törlést, nézd mega bios-t, hogy a dma és és egyéb beállítások helyén vannak-e, nincs-e véletlenül bekapcsolav a bootsector virus warning... stb. 1000 lehetőség
de lehet, hogy a win telepítője xar.... -
flashX #1694 Bekapcsoláskor semmi baj de aztán hirtelen elveszik minden, lehet hogy csak egyszerű vírus v trójai, de kétségbeesett vok. :(( -
flashX #1693 http://img149.echo.cx/img149/9246/faszsg11ga.jpg
http://img149.echo.cx/img149/2733/faszsg20mn.png
-
flashX #1692 #1683
Megint ez. És nem oldódik meg, valszeg a konfigfájlokat letörölte vmi faszság..
És kikapcsolni se lehet a gépet a start menüből, NEM akarok megint reinstallt..Vkivel előfordult már?
Bocsi a nagy képekért, le lehet baszni!
PLz HELP!! -
koko99 #1691 Egy új (1 hetes) Fujitsu-siemens notebook- ra telepítenék egy új windows- t,
de telepítéskor ezt az üzenetet nyomja "A telepítő nem talált a számítógépen telepített merevlemezes meghajtót.".
Amúgy a fent lévő windows feláll rendesen.
Hibás a cucc, vagy mi a gond ???
Egy kis segítséget légyszi. -
#1690 Végső esetben segítene, ha visszatenném az Sp2-es Xp helyére az Sp1-est? -
#1689 Én az első tippedre tippelek :)), valami update-elni akar. De erre, hogy tudnék rájönni?
A WinUpdate-et már rég kikapcsoltam, ezt a hijack izét viszont nem ismerem. Ezt ki tudja szúrni a Spybot vagy az AdAware program?
-
#1688 Microsoft .NET telepítve van?
Akkor ad ilyen üzenetet ha nincs telepítve.
-
#1687 Sziasztok!
Tudja valaki ,hogy miért jön be ilyen hibaüzenet az xp-nél mikor elindítom vagy ha az ati catalyst control centert próbálom elindítani ? -
sirdond #1686 hali sürgős segítség kellene!
Véletlenül letöröltem egy programmal egy könyvtárat, csak az a baj hogy nem rakta bele a lomtárba. Vissza lehetne még hozni a "halálból" őket vhogy?
Előre is kösz -
#1685 Tehát:
Megjelenítés tulajdonságai - beállítások - speciális fülön
GeForceMx440 - nview. kiválasztod az 1b kijelzőt azaz a tv-t.
eszköz beállítása - tv formátum kiválasztása - tulajdonságok megjelenítése. -
flashX #1684 Jól van probléma megoldva. -
flashX #1683 A KURVAEGET.
Most, hogy törölgettem a reget, újraindítottam a gépet és megiont találkoztam egy undorító dologgal..
Mégpedig ezzel a rendszer kikapcsolós szarral amit kilehet nyomni a shutdown -a paranccsal, de nem is ez a baj, hanem, hogy nem működik a felhasználói profilom, ha belépek a vezérlőpulthoz, üres képernyő fogad, hogy ismeretlen hiba, és az msn is elveszítette a nevemet és a profilomat.
Help plz!4 -
balcsi70 #1682 az.a körbe van 4-kis puca.másképp nem találna a videókátyába.a videokimeneti formátumot azt hol állitsam? de ha annyit irsz hogy az NVIDIA setingsbe akkor ebböl még semmit nem fogok érteni. kösszi -
#1681 RegCleaner program a legjobb...
rákeresel minden kulcsszóval és kitörlöd a bejegyzéseket... :)
eccerű használni -
#1680 tuti s-videó kábel?
próbáltad már kompozit kinenetre állítani a videókimenet formátumát?
jelformátum: pal-D Magyarország?
-
balcsi70 #1679 Hali.Valaki tudna ebben segiteni? Van egy GeForce4 MX 440-es V.kártyám,bedugtam az out.kimenetbe az S video kábelt a másikfele a kábelnak az AV,abbol az egyiket a tv-be.Letöltöttem az NVIDIA drivert beállitgattam,a kép átmegy a tv-re de sehogy nem akar szines lenni.Szerintetek a kábel a hibás vagy valami mást is be kellene állitani.Ha igen leirnátok pontosan hogy mit! Kösszike elöre is! -
flashX #1678 És azt hol? -
#1677 Hoppá, erről nem volt ám szó, hogy csak bizonyos időközönként akar csatlakozni! Ez azért mindjárt más. :)
Több okát is tudnám tippelni:
-valami futó utilban be van kapcsolva az update ellenőrzés
-be van kapcsolva az XP AutoUpdate szolgáltatás
-(nem valószínű, de ki tudja?) valami browser hijacker beépült a böngésződbe
Ha az első kettő nem jön be, akkor az utóbbihoz készíts egy HijackThis log-ot, és másold be ide (HJT-t találsz ezen az oldalon).
-
#1676 sztem meg kell keresni a registryben a registryket amik megmaradtak és ki kell törölni -
flashX #1675 hi!
Letöröltem a nortont de nem uninstallal sajna...
Szóval ez egy norton 2003 av volt norton internet securityval.
namármost az internet security letiltja a netet indításkor néhány másodpercre.
...és most hogy manuálisan próbálom leölni azt a mocskot,nem enged be az msn..
vanlehet erre megoldás?