2111
Hirek a Max új verziójáról
  • bati
    Tika!
    Érdekel még a Corelből Max spline?
  • bati
    Csákó!

Illustrate plugi (is) letölthető:
    http://download.gglb.com/pc/

Van itt még más is!
  • RoadkilleR78
    Valaki nem találkozott véletlenül a Swift 3d max-al full verziójával, vagy töréssel a demóhoz? (flash exportáló plugin a 3smax-hoz)
  • RoadkilleR78
    Steph: Ha neked Help kell a VIZ-hez, akkor gondolom meg is van neked a progi. Esetleg meg tudnád mondani, honnan lehetne leszedni?
  • seri
    Tibi mihez nincsen serial+cd key?
  • TIBI
    Nekem vabn egy óriási problémám nincs serial számom és cd key-em hozzá.Ha nem nagy kérés dobjon meg vele valaki. kösszi
  • ember
    Szívesen.

Próbáld meg a 3d studio spline-jaival megcsinálni, amit akarsz. Valszeg kicsit körülményesebb, de ha nincs más megoldás, akkor muszáj.
  • ember
    Az első problémára nem tudom a megoldást. Nem tud valami más (pl 3ds shape (.shp)) formátumban exportálni a corel?
    A második egyszerű. Megvan mindkét tárgy (kocka + az új). Bemész a track view-be (track view menü/open track view). Megkeresed a kockát, kijelölöd a "transform" -ot, fönt katt a copy controller gombra. Ezután megkeresed az új tárgyat, kijelölöd a transformot és paste controller gombra katt (paste as copy). Ezután letörlöd a kockát. (megjegyzés: a kontrollerek a pivot helyzetét adják meg, tehát jó, ha az új tárgy pivot-ja ugyanott van, mint a kockáé volt (pl a test közepén))
  • ember
    Ha valami átfogó dologra gondolsz, abban nem tudok segíteni, vannak ilyen könyvek, persze iszonyú drágák. Ha konkrétabb dolgokra (pl egy bizonyos modellezési feladat, animáció, stb), akkor vannak tutorial-ek a www.3dluvr.com, www.3dcafe.com, www.the3dstudio.com címeken. Esetleg kérdezősködhetsz más (nagyobb) fórumokon, pl www.raph.com vagy az előbbi címeken.
  • lacax
    Hali mindenkinek tudom, hogy ez itt a Max R4 fórum de azért megkérdezném, hogy kinek van Max R3-hoz SandBlaster pluginja vagy honnan lehet letölteni ?

Üdv.
  • RenderMan
    Nézd meg a Macromedia honlapját. De van itt is egy pár dolog: http://3dgraphics.about.com/compute/3dgraphics/cs/3dstudioplugins/
  • RoadkilleR78
    Ja! De az még nincs :-(
  • RenderMan
    A MAX4 nem tud flash-be exportálni. Plugin kell hozzá.
  • RoadkilleR78
    Hi all!

Valahol (asszem pont a supergamezen) egyszer azt olvastam, hogy a 3ds max4 képes flash-be konvertálni. Hát én nem találtam ilyent sehol. Meg aztán az Electric Rain épp most fejleszt egy plugint ami erre képes. Ha alapból bent van akkor minek? Na valaki tud mondani erről közelebbit? Most akkor tud, vagy nem tud flashet csinálni?

ui.: Igencsak haldoklik ez a topic.:-( Nem hiszem hogy csak ennyi embert érdekel a 3d, vagy igen?

Na csákány mindenkinek. (De nem a fejbe:-))
  • serivo
    látogasd a 3dwarez topikot és adj meg egy mailcimet
  • Anee
    kikme.to/freegamez4all
  • Sub
    Jaaaaa... :-)))
  • RoadkilleR78
    Pontosabban a tigris egy ftp site. A Lion az oroszlán :-) És itt nincsenek is ISO-k. És Rigleynek a full CD kellene.
  • Sub
    www.freeweb.hu/lionwt
    a címe ha van olyan aki még nem tudta annak itt van.
  • Zocsi
    Ok! Megnézem!
  • Sub
    Warezoldal
  • Rigley
    mi az a tigris ?
    Tudom elég lama kerdes...
  • RoadkilleR78
    Zocsi: Már működnek a linkek.
    "Alias Power Animator" hát erről annyit tudok, hogy ez a címe. :)
    Rigley: A tigrisen fenn van a 3ds max4.
  • Rigley
    Nekem a 3dsmax4 full kellene , de nincsen se idom , se lehetosegem arra , hogy letoltsem , penzem meg vegkepp nincs , hogy megvegyem...
    Nem tudja valaki nekem cd-n megszerezni , esetleg kolcsonadni ( persze kifizetem a cd-t )
  • serivo
    vagy a mental ray max alá
  • serivo
    a full érdekelne engem is
  • Zocsi
    Igen érdekelne a dolog...
    Hmmm:... :)
  • Zocsi
    R78:Mit tudsz az Alias Power Animator c. programról? A highend3d.com-on bukkantam soxor a nevére, és elég igényes alkotások voltak. Nos, ha tudsz róla valamit, egyáltalán azt, hogy melyik a jobb a MAYA , vagy ez, akkor kérlek írd meg... Köszönöm!
  • Zocsi
    Király nagyon a pagez, amit mondtál. Kérdés: a kezelése a MAYA-nak nagyon bonyolult. Ja még valami a 3dga.sns.hu-n ilyen Maya képek vannak? Ha igen akkor nekem kell ez a progi. Kell. Szeretnék komolyabban is foglalkozni ezzel a műfajjal, mert nagyon tetszik, csak eddig nem volt + a megfelelő gépem hozzá, és ezáltal programom sem...
  • Zocsi
    R78: csak annyit jelent a kijelentésem, hogy a linkek valóban joó lenne ha működnének
    A gépem Duron 800, 128MB RAM, GeForce 2 MX 32 MB ennyi, nem tom húzná az igát a MAYA-ban.
    Ja, hol lehet meszerezni a programot?
    Megnéztem az oldalt...
  • Laalee
    mertvanaz hogy tnt2 vel opengl render mellet lefagy a max4??? sw renderrel megy jol... kell a a dx8 az open gl ez is? vagy miaturo lehet a baj...
  • Zsozso(!)
    Van valahol hozzá leírás vagy segitség????
  • RoadkilleR78
    Zocsi:
    Az schweizeres animokat én csináltam megrendelésre. Mint mindent a lapon. De nem értem, hogy mire célzol avval, hogy jó lenne ha az intróban leírt dolgok valóban úgy lennének ahogy azokat leírtam?
  • serivo
    maya:vitán felül a legjobb animácios szoftver,gépigénye iszonyatos,hardware kihasználása maximális,de a végeredmény meggyőző!!élmény lehet gf3 alatt....
  • Zocsi
    Roadkiller! Megnéztem a lapotokat. Király nagyon!
    A shcweizer anoimok kié? Ki csinálta őket? A lap jó lenne, ha a introban leírt dolgok valóban úgy lennének, ahogy leírtad őket.
  • Zocsi
    RM: Mi az a MAYA, mit tud? Gépigény? Hardware kihasználás?
    Mesélj kicsit te is!
  • RoadkilleR78
    Zocsi:
    Én nemrég kezdtem a 3d-s "ipart". A dos-os verzióba csak belenéztem egy pár éve, de semmi különös. Én most 3ds max 4-et használok. A lap címe http://web.matavnet.hu/misi001
    Itt nincsenek 3d-s melók, csak néhány weblap. Ezek közül és 3 nem elérhető, mert összevesztem a régi társammal és letiltatta velem ezeket a lapokat, amiket akkor csináltam amikor még együt dolgoztunk. Lehet hogy visszateszem őket, mert szerintem jogom van hozzájuk, és neki nincsen joga hozzá. Mivel én csináltam, ő meg tanácsokkal segítette a munkát. Na mindegy. Hamarosan majd teszek fel néhány 3ds max-os képet. Amint lesz rá időm. Most nincs :)
    Esetleg neked vannak szép kis képeid amik a kezed alól renderelődtek ki? Szívesen megnézném őket.
  • Zocsi
    Tehát, mondjuk a MAX3 az egy jó verzió olyanoknak, akik már foglalkoztak a 3D Studio Dosos verzióival?
    Te milyet használsz?
    Nekem kell egy olyan progi, ami kihasználja a gépem, és igényes, szép animációs munkákat tudok rajta készíteni...
    ~:)
  • RoadkilleR78
    A kezelőfelület nem nagyon változott, Szép is lenne ha a vele dolgozóknak minden egyes verziószámnál újra kéne tanulniuk az egészet. Tehát az alapkoncepció ugyanaz, csak egy kicsit szebb, jobb, könnyebb. De nem könnyű. És más grafikus programok, pl Photoshop, Falsh nehéz megszokni, de nem lehetetlen. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! :)
  • Zocsi
    Hol van az a lap? Remélem már renderelt munkák vannak ott. Érdekel!
    A gyakorlásról csak annyit, ha már van program, akkor nincs gond, pusztán elszántság kérdése az egész.
    A kérdésemre kérlek adjatok segítséget (választ)...
    Köszönöm!