2111
Hirek a Max új verziójáról
  • bati
    Ja! Akkor szerintem ez a gond! Ez a valami pre-alpha! (szerintem)
  • ember
    valami pre-alpha,

brazilból még nincs végleges
    ez a váltoazt letölthető a honlapról
    "http://www.splutterfish.com/sf/b_download.php3"

• bati
    Teljes a progi?
  • ember
    legújabb, nemrég szedtem le.
    elvileg lehetne vele area lightot csinálni, de nem találtam, hogy hogyan
  • bati
    Hát inkább ne kérdezz! Nem tudtam sajna én sem rájönni! Egyébként milyen verziód van, mert lehet, hogy ez a probléma!
  • ember
    hogyan lehet area lightot csinálni benne?
    miért nem rendereli nekem a tükröződéseket?(se raytrace, se reflect/refract, se sima reflectiion map)
  • bati
    Ember!
    A Brasilt?! Próbáltam!
    Ha érdekel, kérdezz!
  • K.András
    Azt nem tudom hogy az miatt de köszönetet érdemelsz mert sikerült
  • ember
    az alapján, amit írtam?

akkor szívesen
  • K.András
    Ugy néz ki hogy sikerült köszi!!!!!!!
  • ember
    nincs icq-m, de szerintem zárd be a creative launchert, mielőtt indítod a setupot.
    a tálcán jobbra lenn van az ikonja vagy az a cd a lámpakörtével, vagy az a zöld-sárga hangszóró-ikon. ha ráviszed az egeret, kiírja.

ez az első hibára

a második, hogy nem találja a file-t, azzal szerintem az lehet a baj (ha rip verziód van), hogy nem kell az install elején kiválasztani hogy a példa-animációkat is feltegye. válassz custom setupot, és ne tegyél föl semmi sample cuccot, csak ami kell.

(ezek csak tippek, nem biztos hogy megoldják a problémát)
  • K.András
    itt egy icq szám:129307059 ha tudod mi a baj akkor légyszi...
  • K.András
    ment...
  • ember
    küldjed
  • K.András
    Sziasztok volna egy problámám fel szeretném telepiteni a 3dsm4.et és egy hibaüzenetet kapok ha valaki szeretne segiteni elküldeném képben a hibaüzenet...köszi
  • ember
    Brazil rendering systemet próbálta már valaki?
  • bati
    Hi! Max Payne!
    Tudod mit próbálj meg? A Belmondo-n a downloadra klikkelés után nyisd meg a jpg-et, jelöld ki a szöveget, másold a vágólapra (CTRL+C), majd hozz létre egy fájlt max4b01.zip néven, és illeszd be a 'jpg' tartalmát (CTRL+V). Csináld végig az összessel, és így próbáld meg kicsomagolni!
    Sajnos nem tudok garantálni semmit!( Sok sikert!))
  • bati
    Tényleg nem tudja senki a dinamikai kérdésemre a választ? Én szivesen segítek bárkinek, ha tudok!!
    Szóval kérdezzetek!
  • bati
    Én csak 3D Studio Max R3 Bibliáról tudok (II. kötet)! Le vagyok maradva?
  • John Rambo
    Kosz a sok infot, az oldalakat megneztem, toltogettem, nyomtattam :) Most egy darabig el leszek veluk. Megegyszerkosz!!! :) A szoveg terbe kinyomasa mar egesz jol megy :)
  • bati
    Itt is nézzetek szét: http://max3d.3dluvr.com/main.html (kb. 520 freeplugi is van itt!)
    Meg itt is: http://maxplugins.de/
  • bati
    Háj!
    A material editorhoz nyomj egy "m" betüt! A modify panelt megtalálod a jobb oldalon, a nyíl ikon (create) mellett.Az "A 3D Studio R4" című könyv és a pdf megegyezik, tehát felesleges elküldenem, (egyébként van vagy 130 mega). Apropó, ha angolul tudsz akkor tutoriálok vannak a http://www.3dcafe.com/asp/tut3ds.asp oldalon is. Meg nézd meg ezt is: http://people.inf.elte.hu/vinczeak/max/
    Na 1enlőre ennyi! Byte!)
  • John Rambo
    Oks! Hazamegyek es megnezem egybol. Material Editort mar mindenfele kerestem, de biztos jol el van dugva..fenebe. Az extrude + bevelt megkeresem, ha nem talalom asszem atterek a Max3-ra :(
    Addig is kosz a helpet. Egyebkent a bati altal irt oldal nagyon allat, szedem le a leckeket, pdf-t.
    Nyomtatok ezerel :)
  • ember
    "Most inkabb az erdekel hogy a 2D-s textnek hogy adok kiterjedest., es mondjuk hogy lesz uveg az anyaga"

Extrude vagy bevel modifier, valamint nézz szét a material editorban.
    Legalábbis max 3-ban (nyilván 4-ben is)

ennél részletesebben kell?
  • John Rambo
    Hja igen John Rambo = Max Payne :)
  • John Rambo
    kosz bati, maris nezem az ajanlott oldalt. "A 3D Studio R4" konyvem nekem megvan, ketkotetes, Cd melleklettel, csakhat ott nem ugy vannak a dolgok mint Maxiban :) Ennek ellenere erdekel az a pdf, sot barmilyen anyag :)
    Most inkabb az erdekel hogy a 2D-s textnek hogy adok kiterjedest., es mondjuk hogy lesz uveg az anyaga... :(
  • bati
    Csákó!
    Örülök, hogy végre írtatok a topicba. Max-es könyvekről itt olvashattok: http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/world3d/ismertetok/hardware/maxbooks/maxbooks.htm. Egyébként én is ezekből tanultam, ajánlom nektek is (már aki tanulni akarja). Magyar pdf doksim elvileg van, méghozzá az "A 3D Studio R4" című könyv (ha kell, utánna nézek).
  • bati
    Csákó!
    Fake hír? Na ja! Csak kiváncsi voltam, hogy egyáltalán olvassa-e valaki ezt a topicot! Hát csak!
    Ha már így összejöttünk, esetleg dinamikában van e valaki otthon, vagy senki nem ért hozzá?
  • Laalee
    a kaloz valtozatok mindig hamarabb jelennek meg :)
  • narumon
    "Hallottátok? Megjelent a 3D Studio Max R5!!!!! Nem gyenge, mi?"

Nem hallottuk, de még a discreet sem hallott róla hogy csinált volna ilyet. CSak kicsit volt fake hir :)
  • bati
    Hi!
    Hallottátok? Megjelent a 3D Studio Max R5!!!!! Nem gyenge, mi?
  • bati
    Csákó!
    O.K. srácok! Legyen a 3-as! Egyébként meg én is a 3-ast használom, már ugye a beszerzett plugik miatt is!
    Szóval? Egy kis 'dinamikus' segítség?
  • ember
    Nyilván ha arról írsz, akkor sem küldünk el.
    Nekem is csak 3-as van.
  • Sman2
    Hello...Max 3-vagy-2-vel jobb lenne a topic....
  • ember
    Fel kéne dobni ezt a témát. Tényleg senki sem foglalkozik MAX-szal batin kívül?
  • bati
    Mizu Maxuserek?
  • ember
    ezt például rögtön nem tudom :D

azért majd utánanézek, dinamikát nem is használtam eddig, csak kipróbálás szintjén
  • ember
  • bati
    Akkor megkezdem a kérdezést:
    Dinamikában azt szeretném elérni, hogy pl.: egy sphere egy asztalon pattogás után az asztallapon maradjon, és ne süllyedjen bele az asztalba!
  • bati
    Hello Mindegyki!

Mi lenne, ha ezt témakört felhasználnánk egy kis tutorialos témák feldobásával. Kérdések - megoldások Max-ban. Na? Hozzászólás?