32214
Maya
  • Rigley
    Na jo , biztos én vagyok a láma , de nem látok semmi ujjat... hogy tudom előcsalni??? Nekem , ha bekapcsolom a shelf-et, akkoor csak a hagyományos régi van , semmi más. Valami tipp ???

Nézegettem a fluid dolgot, és a 2d-s szimuláciok tetszettek a legjobban , mert nem tul bika a gépem. Pl. egy auto-modellt beraktam egy szélcsatornába... :) Mayaaa jeee !!!
  • RenderMan
    Bocs mage! Nem néztem be a linuxos könyvtárba csak láttam hogy ott van, de IRC-n utol lehet érni az usert aki feldobálja oda a cuccot. Lehet hogy tud neked segíteni. Van ott egy mIRC_603_serial.txt a gyökérben.

Rigley: Hát az új Shelf-ek. Minden kategóriánként ki van pakolva. Még Fur presets-ek is vannak. Ez szerintem jó húzás volt.
  • MuERTe
    Azért elég durva ez a 2 cd-s megoldás, lazán csináltam belőle egy egycdset és még maradt is egy csomó hely a plugineknek.
  • Rigley
    #1591 ---> itt még fenn van, ha minden igaz...
  • Zocsi
    Sziasztok!
    Lenne két pici kérdésem?
    - Honnan lehet leszedni a full Maya 4.5 Unlimited-et? Mostanság nem foglalkozok a NET-el, szal nem tudok semmiről semmit.
    - Nem tud valaki olyqan helyet, ahonnan profi újlenyomat textúrákat lehet leszedni???
  • Rigley
    www.imageafter.com

sok ingyen textura
  • Rigley
    Renderman mondtad, hogy tetszenek az uj polcok a Mayaban... Én nem látok semmi változást... Hol vannak ?
  • MuERTe
    Amugy a maya4 pluginek mennek a 4.5 alatt?
  • MuERTe
    Tsöts :)))
    A linuxos maya miért 2 cd a winfosos meg csak 1 ??
  • MuERTe
    Próbáld meg a zonealarm pro-t az nem csinál ilyesmit.
  • Ams
    én ha kikapcsolom is blokkol nem tom miért
  • MuERTe
    Bocs, de ha nincs bekapcsolva hogy blokkol bármit is? Milyen zonealarmot használsz te? Csak mert most töltöm a mayat és nekem is zonealarm a tűzfalam. Igaz az enyém pro.
  • Ams
    De nem volt bekapcsolva. a háttérben nem engedte a mayanak elérni az internetet, és nem is jelzett.HA láttam volna, engedtem volna. Nem kell hülyének nézni.
  • MuERTe
    Bocs, de meddig tart zöld pipát tenni a piros iksz helyett a zonealarm-ban???
  • RenderMan
    Ha jol látom van már itt letölthető Maya 4.5 for linux is 8)
  • RenderMan
    ftp://210.252.131.109/rmarma/ com1 /thx/
  • RenderMan
    Norton firewall 8)
  • RenderMan
    Mellesleg a Win2000 és az XP rendelkezik saját beépített tűzfallal. Nem a legprofibb, de nem is vagy nagyválalat hogy szükséged lenne profi tűzfalra.
  • RenderMan
    Egy jótanács:
    Ha lehet ne telepíts olyan veszedelmes vírusokat mint pl. a zone alarm. Ha ezzel kezded rögtön rávilágítok a problémára.
  • Ams
    ezer hálám, megy, újraraktam , a hiba az volt, hogy zone alarmot használok, és nem engedett a vmit a mayanál, ami elakarta érni az internetet. Bocs mindenkinek, hogy ennyit szaroztam, és kösz. Megy a szőr. :DD
  • Ams
    akkor ujra rakom 3x-orra
  • RenderMan
    Szerintem azok a pluginek nálad is fel vannak telepítve. Újra kéne telepítened az egészet és a custom setup-ot választva megnézni, hogy a Maya Unlimited minden alkotóeleme telepítésre kerül e.
  • Ams
    de ez az utolsó esélyem...
  • Ams
    Ltudnád küldeni a plugins-ből a furrel kapcsolatos fileoat? bocs hogy így szarozok...
  • Ams
    én mértnem tudok ilyet? nemigaz... segíts!
  • RenderMan
    Itt a scenne amit csináltál az én prezentálásomban:

Némi igazítással a jeleneten 8)
  • Ams
    AMD ATHLON XP 2000+, GEF4 TI4200, 512 DDR...
  • RenderMan
    Ez nekem elég különös. Már-már arra gyanakszom hogy a te géped nem támogatja a fur renderinget 8) Én a Maya 2.5-től mayázok és soha semmi gond nem volt a fur renderingel. Max a lassú számítási idő.
  • Ams
    Ltudnád küldeni a plugins-ből a furrel kapcsolatos fileoat? bocs hogy így szarozok...
  • Ams
    reinstal volt de semmi...
  • Ams
    :(
  • Ams
    én a kacsababától töltöttem. te?
  • Ams
    nekem nincsenek...
  • Ams
    ftp://ftp.supergamez.hu/upload/mayaforumba/fur.mb
  • Ams
    a scene
  • Ams
    gyorsan 2mp
    még írj tippeket :DD
  • Ams
    1000 köszi
  • Ams
    de bevan pipálva
  • RenderMan
    Ha a renderingben nem látszik a fur akkor az lehet a probléma, hogy a for render globals-ban be kell kapcsolni az enable fur-t.
    Fur>Fur globals
  • Ams
    Mage:tudsz segíteni vagy olvassam L 32x-erre (komoly) a helpet?