32214
Maya
-
Na jo , biztos én vagyok a láma , de nem látok semmi ujjat... hogy tudom előcsalni??? Nekem , ha bekapcsolom a shelf-et, akkoor csak a hagyományos régi van , semmi más. Valami tipp ???
Nézegettem a fluid dolgot, és a 2d-s szimuláciok tetszettek a legjobban , mert nem tul bika a gépem. Pl. egy auto-modellt beraktam egy szélcsatornába... :) Mayaaa jeee !!! -
Bocs mage! Nem néztem be a linuxos könyvtárba csak láttam hogy ott van, de IRC-n utol lehet érni az usert aki feldobálja oda a cuccot. Lehet hogy tud neked segíteni. Van ott egy mIRC_603_serial.txt a gyökérben.
Rigley: Hát az új Shelf-ek. Minden kategóriánként ki van pakolva. Még Fur presets-ek is vannak. Ez szerintem jó húzás volt. -
Azért elég durva ez a 2 cd-s megoldás, lazán csináltam belőle egy egycdset és még maradt is egy csomó hely a plugineknek. -
#1591 ---> itt még fenn van, ha minden igaz... -
Sziasztok!
Lenne két pici kérdésem?
- Honnan lehet leszedni a full Maya 4.5 Unlimited-et? Mostanság nem foglalkozok a NET-el, szal nem tudok semmiről semmit.
- Nem tud valaki olyqan helyet, ahonnan profi újlenyomat textúrákat lehet leszedni??? -
www.imageafter.com
sok ingyen textura -
Renderman mondtad, hogy tetszenek az uj polcok a Mayaban... Én nem látok semmi változást... Hol vannak ? -
Amugy a maya4 pluginek mennek a 4.5 alatt? -
Tsöts :)))
A linuxos maya miért 2 cd a winfosos meg csak 1 ?? -
Próbáld meg a zonealarm pro-t az nem csinál ilyesmit. -
én ha kikapcsolom is blokkol nem tom miért -
Bocs, de ha nincs bekapcsolva hogy blokkol bármit is? Milyen zonealarmot használsz te? Csak mert most töltöm a mayat és nekem is zonealarm a tűzfalam. Igaz az enyém pro. -
De nem volt bekapcsolva. a háttérben nem engedte a mayanak elérni az internetet, és nem is jelzett.HA láttam volna, engedtem volna. Nem kell hülyének nézni. -
Bocs, de meddig tart zöld pipát tenni a piros iksz helyett a zonealarm-ban??? -
Ha jol látom van már itt letölthető Maya 4.5 for linux is 8) -
ftp://210.252.131.109/rmarma/ com1 /thx/ -
Norton firewall 8) -
Mellesleg a Win2000 és az XP rendelkezik saját beépített tűzfallal. Nem a legprofibb, de nem is vagy nagyválalat hogy szükséged lenne profi tűzfalra. -
Egy jótanács:
Ha lehet ne telepíts olyan veszedelmes vírusokat mint pl. a zone alarm. Ha ezzel kezded rögtön rávilágítok a problémára. -
ezer hálám, megy, újraraktam , a hiba az volt, hogy zone alarmot használok, és nem engedett a vmit a mayanál, ami elakarta érni az internetet. Bocs mindenkinek, hogy ennyit szaroztam, és kösz. Megy a szőr. :DD -
akkor ujra rakom 3x-orra -
Szerintem azok a pluginek nálad is fel vannak telepítve. Újra kéne telepítened az egészet és a custom setup-ot választva megnézni, hogy a Maya Unlimited minden alkotóeleme telepítésre kerül e. -
de ez az utolsó esélyem... -
Ltudnád küldeni a plugins-ből a furrel kapcsolatos fileoat? bocs hogy így szarozok... -
én mértnem tudok ilyet? nemigaz... segíts! -
Itt a scenne amit csináltál az én prezentálásomban:

Némi igazítással a jeleneten 8) -
AMD ATHLON XP 2000+, GEF4 TI4200, 512 DDR... -
Ez nekem elég különös. Már-már arra gyanakszom hogy a te géped nem támogatja a fur renderinget 8) Én a Maya 2.5-től mayázok és soha semmi gond nem volt a fur renderingel. Max a lassú számítási idő. -
Ltudnád küldeni a plugins-ből a furrel kapcsolatos fileoat? bocs hogy így szarozok... -
reinstal volt de semmi... -
:( -
én a kacsababától töltöttem. te? -
nekem nincsenek... -
ftp://ftp.supergamez.hu/upload/mayaforumba/fur.mb -
a scene -
gyorsan 2mp
még írj tippeket :DD
default -
1000 köszi -
de bevan pipálva -
Ha a renderingben nem látszik a fur akkor az lehet a probléma, hogy a for render globals-ban be kell kapcsolni az enable fur-t.
Fur>Fur globals -
Mage:tudsz segíteni vagy olvassam L 32x-erre (komoly) a helpet?