HTML szerkesztés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
THX, SuTTi
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
egy form-bol nyitott pop-up-ban megjelenitett lista egyik elemere kattintva bemasolja azt a nyito form meghatarozott input fieldjebe?
remelem ertheto volt
(tehat ______ - szolista (szolista egy link) kattintok, bejon egy pop-up ablak, amin egy szolista van, alam, korte szilva meggy, a litaban kattintok korte, erre a az ablak becsukodik, az input mezobe pedig beirodik a korte szo)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Tenyleg, vegulis miert hasznalja a wing tsun a bruce lee-t reklamfiguranak, ha o maga mondta, hogy egy stilus lenyegtelen, hatraltato tenyezo?
tudna nekem valaki abban segíteni hogy hogy lehet megcsinálni hogy egy oldalra amikor megnyitják egy kép ússzon be és utána ott is maradjon
elõre is köszi
<param name="movie" value="elemek/top.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="SCALE" value="noborder">
<embed src="elemek/top.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" scale="noborder" height="90" width="499" style="float:left;">
</object>
Zöld színnel jelöltem a kiegészítendõ kódrészletet.
az utóbbi tippedet kipróbálom....de nem nagyon vagyok otthon css-ben
http://www.webpix.hu/wtszeged/main.htm
ie-ben jó,de firefox alatt szétesik a logo. egy flash van beillesztve két kép közé, amik egy magasságúak,de keretet tesz a böngészõ a flash köré.
már próbálkoztam a méretek állítgatásával stb. de nem lett jobb. vki tud segíteni?
csakhogy a javahoz nem nagyon ertek
a php-t meg szerver nelkul a hajamra kenhetem
adatbazisszerver nelkul?
Szoval egy komplex adatbazis hasznalatot szeretnel elerni mindenfele szoftvertamogatas nelkul, varazsutesre? Huha... Hat sok sikert hozza 😊
adott egy CD
azon van akarmilyen adatbazis, amit bongeszo alatt, selectekkel el lehet erni, anelkul, hoggy barmit allitgatni kene (pl. ODBC driver) vagy futna barmilyen szerver/adatbazisszerver
nekem igazabol egy pelda kell, hogyan erem el a tablakat, mi mododn teszem fel a kerdest, hogyan jelenitem meg az eredmenyt
aki csinalt mar ilyet, vagy ismert valakit, aki csinalt, nyomjon egy privatot,
koszi
És ha én úgy szeretnék egy képet, hogy:
itt van egy szöveg
Itt meg egy kép
Tehát a kép fölött legyen balra egy szöveg úgy hogy a szöveg ott kezdõdjön, ahol a kép? 😊
[/spam]™
Adj a div-nek magassagot aztan vertical-align: middle; -t nyomj arra, amit kozepre szeretnel, hatha. De asszem ez IE alatt nem megy (szokas szerint..)
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-2"?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>Középre</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
</head>
<body>
<div id="container">
</div>
</body>
</html>
A style.css:
body {
margin: 0px;
padding: 0px;
border: none;
text-align: center;
}
#container {
position: absolute;
width: 770px;
height: 577px;
top: 50%;
left: 50%;
margin: -288px auto auto -385px;
padding: 0px;
border: none;
}
body {
text-align: center;
}
div.container
{
position: relative;
margin: 0 auto;
text-align: left;
}
(itt a position: relative; -et hajlamosak elfelejteni az okito site-ok, anelkul nalam nem mukodott rendesen)
Es a containerben mar azt csinalsz amit akarsz.
azt hogy lehet megcsinálni hogy pl. lejátszik egy filmet vagy bármit és ha vége akkor utána megcsinál vmi mást (pl. átirányítás, zenelejátszás, bármi) ?
remélem érthetõ
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
[/spam]™
Köszi! Most nem nekem kell, hanem egy csoptársamnak, aki éppen ezt csinálja. Bár én sem értem, hogy mé nem "találta" meg a htmlspec oldalán.
Köszönöm!
Catti
[/spam]™
A <map>/<area> elemek használatáról bõvebben:
10.4.1 Kilensoldali image map: a MAP és AREA elemek
Kliensoldali Image Map használata
<map>/<area>
"Térképek"
Kliens oldali térképek készítése - csak nem az ELTE-s leírás?
Alternatív megoldások:
CSS Image Maps
Night of the Image Map
HV Menu v5.5
AceMenu
DHTML tutorial
Kicsit más de ezek is hasonlóak:
Vertical list 1
Csomó megvalósítás
valami ilyesmi menüt szeretnék csinálni mint a itt bal oldalon....itt
Szépen megkérlek, tudnál adni olyan linket, amin tök jól leírják, hogy hogyan kell htmlben megcsinálni ezt a (asszem) map area dolgot. Amikor van egy kép, és ha a képnek a felsõ részére kattintunk, akkor az ide.hu-ra visz tovább, ha meg az alsó részére, akkor az oda.hu-ra visz. És be tudunk állítani alakzatot, pl a képen belül egy pici képet, alakzatot (kört, kockát, csillagot), amire kattintva az új oldalra visz.
Köszi!
Catti
[/spam]™
Ami ezen a képen láthato és pirosal be van karikázva azt hogy hozam elö dreamwear katintásal be ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
9.2.1 Blokkszintû elemek és blokkdobozok
9.2.2 Soron belüli elemek és -dobozok
lele: Ej, de lusták vagyunk!
Üzenõfal készítése
Chat scripts