23325
  • janos666 #2243
    Na, akkor nem lehet a BETA2-ben felbontást állítani?
  • HuAn82
    no problem!
  • arty
    ja, most latom ez regi :(
  • arty
    uj kepek:

gamershell
  • Faki
    Mi ez a szerencsétlen "szörny"? Kezd kicsit debil lenni ez a játék
  • csum666
    Ha veszek ramot a gépem teljesítménye jobb lesz?
  • arty
    fikazasert sorry.

amugymeg topik :DDDD ezeka sztorik... :DD
  • arty
    cifu! meg mindig igy gondolod ? ;) azota csak lattad mar a repkedo raksikat, a meglibegtetett lampakat, melyek a forro goztol remego levegon at megtort fennyel vilagitanak ... ;)

doom3 ? ugyanmar .... :D
  • janos666 #2235
    Húú, felszenvedtem a kártyámhoz ezt a 41-es drivert, és most Gef4Ti200 tulajdonságokkal órajelen(!) szenved. De indul a DOOM3 beta2. Nade hogy lehet itt felbontást állítani, mert ez így eszméletlen, és anmenüben ugye minden opció csak arra jó, hogy betölti az 1. pályát.
  • M@TriX
    hát mivel láttam a Far Cry-t, így inkább előjön a kevés poligon kicsit szögletes a környezet vagy nem?
    Persze attól még megnézem
  • hen-tes
    és az kel??
  • dikki*yysw
    Ezen a képen alig látszik a csontváz "húsának szellemképe", de azért megfigyelhető.
  • dikki*yysw
    Hehe, én még nem is láttam :) letöltöttem a 32 megásat, de nem tudom megnézni :DD
  • Davidus
    Nemtom ti hogy vagytok vele de én emiatt a kép miatt most nagyon ráizgultam a D3-ra:) A textúrákból egyenesen Alien hangulat árad:P

• dikki*yysw
    and they started to throw shit at each other (because that's what monkeys really do...
  • dikki*yysw
    Ha csak fantáziálni tudsz, akkor ne szólj hozzá, mert valaki elolvassa, és azt hiszi ez a követendő példa.
  • janos666 #2227
    Olvass bele: "Szerintem" vagyis ez egy lehetséges alternatíva, és fantáziáláson kívül mást mit tudsz csnálni a DOOM3-mal kapcsolatba?
  • janos666 #2226
    ÁÁÁÁÁ, na! he.
  • dikki*yysw
    Jé de jó, még egy ember, aki már járt az id-nél, és mindent tud!
    De jó nekünk.
  • janos666 #2224
    Szerintem is csak túl jót akarnak alkotni, amire képtelenek. Pl.: Összereknak 1 pályát, minden kis textúrát megrajzolgatnak a 0-ról kezdeve. Fasza! Elkezdik összerakni a 2.,3. pályát, ehhez rajzolnak ugye új textúrákat, részben a 1.-hez készülteket is alkalmazzák. Jó! Mire a 4.-ket kezdik nem találják már olyan szépnek azt a 1. pályát, átrajzolják. Mire az 5.-6.-nál járnak, már rájönnek, hogy ha így haladnak akkor mire kiadják az 1,2,3 már nem sokat fog érni az akkori gépeken. Tehaát kezdhetik szinte előlről javítgatni, szépítgetni amit eddig alkottak, és így tovabb... mire a 10.-hez érnek már azt se tudják hol vannak és megint előszedik az első párat, és javítgatják, finomítgatják.....
  • Davidus
    Akkor tudna késni ha az ID mondott volna megjelenési dátumot:)
  • Sephi
    Igy irja gamespot , nekik mindig igazuk van :)
  • Davidus
    késik?
  • Sephi
    Unepeljunk egyutt! Ma van ket eve hogy kesik a doom3 :))
  • Csaba
    Én úgy tudtam, hogy az "amikor elkészül" szlogen 2003 novemberétől él, addig folyamatosan mindenhol azt lehetett hallani, hogy fix dátumok vannak. Mindegy, végülis. Egy demot azért kiadhatnának, nem? Biztos elkészült már pár pálya.
  • toMpEr
    rosszul tudod, id sose mondott meg megjelnesi datumot a "when its done"-on kivul, ezek az idopontok csupan a kepzelet szulemenyei.
  • Zsoltee_a_bator
    azert konnyebb volt lemodellezni a szobat 6 poligonbol, meg megrajzolni a 100*100-as texturakat, mint a mostani progikban amik vannak:) sot urambocsass ha tevednek, a program kodja is "kisse" egyszerubb volt. A fejlesztesi ido egyre no, minel komplexebb egy. Kis tulzassal most egy quake1-et egy hetvege alatt legyartananak.
  • Csaba
    Eszem megáll, hogy mit bénáznak ezen a progin annyit!
    Annak idején a Wolfenstein után szinte azonnal jött a Doom 1-2, és utána rá 2 évre a Quake. Érdekes, ott nem tököltek ennyit. Pedig nem hiszem, hogy túl egyszerű lett volna a Quake látványvilágát megteremteni, mégis időben befejezték... Most vagy nagyon balfaszok lettek a készítők, vagy pusztán azért várnak, mert nem tudják megírni rendesen, csak egy 3Ghz-es P4-re, és muszáj megvárniuk, hogy a jobb gépek elterjedjenek a piacon.
    Vajon miért ámítják az embereket, hogy 2003 májusában, aztán meg novemberében kiadják, mikor még mindig csak a videobejátszások felvételeit veszik fel? Lassan eltelik megint 1 év... Ezalatt mit csináltak? Írtak még hozzá 50 pályát? Meg majd 20 cd-n jelenik meg? Ha egyszer elkészül, biztos nagyot fog ütni, nem vitatom, csak ha 2003-ban adják ki, talán futott volna a gépemen, és kezd unalmasssá válni, hogy állandóan félévente elcsúsztatják a megjelenését. Most hivatalosan nyáron jön ki. Ja. Nyáron majd az lesz, hogy karácsonykor! Nem adtak ki egy 10 pályás demot véletlenül? Nem ilyen alfás bétás bohóckodást, hanem hivatalos demot, hogy addig is, míg 2 év múlva megjelenik, ellegyen a zember vele?
  • oneal1
    :DDD
  • Zsoltee_a_bator
    de igen, ha oraberre dolgoznak :)
  • bfg900
    Szerintem ezt ők jobban tudják, hogy miért. LEhet hog yneked úgy tűnik, hogy 2x annyi munka, lehet hogy nekik is, de abban azért biztos vagyok, hogy nem dolgoznak direkt 2x annyit ugyanazért a fizetésért.
  • Zsoltee_a_bator
    de baromsag :)
    csinalnak egy mozgast, felveszik a hangot, aztan modositjak a mozgast. Minek akkor megcsinalni egy "rossz" valtozatot ha utana ugyis at kell szabni? :) 2x-es melo. ugyis a szovegek hataroz meg mindent. Jo vegulis szivuk joga, de ugy allitani be, hogy ezt a "kenyelmes rendszer" miatt ok megtehetik, mas meg nem, kicsit hulyeseg akkoris :)
  • GaVino
    info a hardwireden:

A GameSpy emberkéi ellátogattak a DOOM 3 hangfelvételeire, ahol többek között a sokat foglalkoztatott Phil Lamarr színész mondta föl hősünk és néhány mellékszereplő dialógusát. A hörgések és sikoltások közepette elejtett "ITT NE HAGYJATOK RÖFIBÉKÁK" (vulgáris) és egyéb kellemes szövegek után, a teremből kilépve taps fogadta az úriembert.
    Marty Stratton, az id egyik embere örömmel újságolta, hogy a kétállású kapcsolót a fejlesztésről a "nyúvasztjuk magunkat, míg kész nem lesz" állásba billentették. Willits hozzátette, hogy a hangalámondásokat a legtöbb modern animációs filmben elsőként veszik fel és a meglévő szöveg köré öntik a modelleket, ellenben velük. Az id-nél ez pont fordított, hála a D3 motorjába épített kényelmes rendszernek. Utoljára jönnek a szövegek, majd ezt követően módosítják a karakterek mimikáját és mozgásait.

Természetesen a GS emberei feltették a nagy kérdést, amire a válasz a megszokott veniccdán volt. Talán idén nyáron már játszhatunk az id legújabb gyermekével.

• Zsoltee_a_bator
    de miert egy hatszog a koponyaja :)
  • Árnyvadász
    Jó ez a kép, csak a Far Cry "bumpmapping"-ja után már visszalépés a faltextúrák kinézete. A fények viszont finomabban, lágyabban oszlanak szét a karakter és a környező textúrák pixelein. Akkor már csak egy dolog maradt hátra:

Vár ránk a nyár és még lehet is késni...... Trálálá lá lááá lá lá lá...
  • [NST]Cifu
    Banyek, ÚÚÚTTTTTÁÁÁLLLOOOOMMM a fileplanetet!!!
  • dikki*yysw
    Nem tom, de a 32 mega régen teljes játék volt, most meg egy KÉP :DDD

JC tv méretű monitorán készült a kép biztos :)
  • dikki*yysw
    Egyébként ez a kép, nagyban.

A teljes cikk: gamespy dúm3 cikk
  • [NST]Cifu
    Screenshot? Vajon milyen videókari/megjelenítő kell ilyen felbontáshoz? :)))
  • dikki*yysw
    Elértünk oda, hogy már a képeket is le kell tölteni! :DD

egy új, 4000*3000 pixel méretű DOOM^3 szkrínsát