23325
-
#2443 Majd kiderul, mar jatszottunk vele. -
#2442 Arra nem gondoltal,hogy azota grafikailag fejlodott? eh. -
#2441 Áhh...mindegy is, nem akarok most engine boncolgatásokat
Egyébként a D3-ba se lesz olyan sok minden -
KisKolok #2440 Ha-ha!
Mikor kijött az alfa mindenki büszkén mondta, hogy még optimalizálatlan, és majd ha kijön a végleges sokkal jobban fog futni.
NNa ezt nektek :)))
Radeon 9800? Amikor elkezdték fejleszteni az volt, hogy 30fps-hez kell gf3. Hoppá! Hol lesz akármilyen gépen 30fps gf3-mal? Jóvicc :D
Most meg kijöttek a 2-3ghz-es p4-ek, amd-k, jöttek a 2-3 generációval újabb grafkártyák, és már egyből "jól" megy.
Jó kis optimalizálás, gratulálok... -
#2439 Nemhiszem,hogy tul sok ujdonsagot mutatna multiban, asszem max 4 player lesz es p2p rendszerben, tehat nem lesznek szerverek se. -
#2438 multiban nagyon disznó lesz!!! -
#2437 Farcryban nemsok uj doog van teknikailag. -
#2436 háát jah -
#2435 annak már lőttek....far cry... -
#2434 De ez igy van rendjen, mivel ez lesz az elso uj generacios engine -
#2433 a fix tuti nem!
ha rámförmed egykét vadállat akkro tuti hogy lassulni fog
lényeg hoyg ne menjen 30 fps alá:) -
#2432 de valoszinu ilyen gepen se lesz meg a fix 60 fps (ennyi lesz a max) -
#2431 hááát jah, akkor bekaphatják simán! -
Gabe18 #2430 Bár ahogy nézem,ha nálad nem menne elfogadhatóan,akkor már régen rossz... -
#2429 Szerintem Legalabb radeon 9800 meg normalis proci 2500 felett -
Gabe18 #2428 Majd ha lesz demo kiderül... -
#2427 tuggyam már hogy mit kell venni addigra:)) -
#2426 húhh az kira lenne egy kis bemelegítésnek!!!!
nah mi is a pontos gépigény?? -
davos80 #2425 "Demót is fogunk kapni, de csakis azután, hogy aranylemezre került a teljes verzió"
Infó : gémsztár -
#2424 miokuk lenne ra? annyira azert ok se lehetnek hulyek,hogy mindenfele elozetes beharangozas nelkul kiadjak... -
davos80 #2423 Sztem Gold már, csak még nem tudatták velünk. -
#2422 Végülis mindegy mit írnak, majd, ha kijön, akkor játszunk vele.
Azért azt csípem, hogy mindenféle oldal ír sokféle megjelenési dátumot, csak azt nem értem, hogy az Activision miért nem? -
#2421 Ha Juni 14, akkor par napon belul Gold-nak kell lennie -
#2420 Most olvastam máshol, egy Júni 14.-ei dátumot.
Most akkor mi a pálya?
Tökre össze vagyok zavarva -
#2419 Akkor még cirka másfél hónapot ki kell bírni vhogy.
Aztán az első tíz percben infarktust kapok Pinkytől, szal egész jó kis program lesz -
Colonel Sink #2418 Up -
#2417 Szerintem a nemetek valamit elirtak, a so gamed szamomra viszonylag hiteles hirforrasnak szamit. Valamint mint lentebb irtam a webshopokban is julius van irva, biztosan nem veletlen az egyezes. -
#2416 Nagyon remélem hogy tartják magukat a dátumhoz. -
#2415 This is the day we all have been waiting for. Activision England finally confirms the offical release date for the next blockbuster game from id Software "DOOM 3: The Legacy". It's going to be release on July 14th 2004!
DOOM 3 is going to be released in the USA and Europe at the same time. You have to pay around 59,99$ or 52,99€. -
#2414 Remélem ez már végleges mert ha nem akkor bekaphatják. -
#2413 Hat nemtudom, holvan a hivatalos forras?
a dooom3 hivatalos oldalan levo webshopokban Július 20 van kiirva, nem lehet veletlen szerintem, olyan meg nemnagyon volt,hogy valami azelott jott volna ki.
-
Árnyvadász #2412 DOOM3 hivatalos megjelenési dátum: JÚNIUS 14 HÉTFŐ.
/Activision által adott/
forrás: www.doom3world.hu
Saját vélemény: Elhiszem, csak akkor el kéne kezdeni a reklámkampányt a jövőhét folyamán. Nyilván első lépésben a program befejezése áll, és utána elindul a marketing gépezet. Aranylemez státusznak akkor legkésőbb jövőhét közepére meg kell lennie. -
#2411 Sajnos azt nem tudom milyen mert lekéstem róla és csak az első 3 cd-je van meg. De sejtem mire gondolsz, én arra gondoltam ha valaki nagyon szeretne játszani annak menni fog és élvezni is tudja majd egy darabig. -
#2410 csak nemsok ertelme lesz,ez olyan mintha silent hillezni akarnal multiban -
#2409 Pedig szerintem simán képes lessz az negine multira. Sőtt conect x.x.x.x (IP) a konzolba és mehetünk is 6-an végignyomni a singleplayer pályákat. -
#2408 hihetetlen, talán a pc-sek nem szeretnek együtt játszani?
lol
-
#2407 Brutal egy dög! -
#2406 JaJ!!! -
#2405 Édes pici szörnyike:KIRA -
#2404 hát ha nem akkor meg kapják be komolyan!!