33675
-
#5016 Külföldön már biztosan megjelent, mert a játék hiv. fórum oldalán már beszélnek róla.
Most találtam egy oldalt, ahol azt írták, hogy csak DVD-n fog megjelenni.
The Moment of Silence - DVD
Format: PC
Released: OUT NOW!
Description:
Peter Wright’s world is torn apart as he is drawn deep into a tale of technology, surveillance and espionage. Forced to deal with the death of his family, the abduction of his neighbour and accusations of mass sabotage… £29.99 -
#5015 Reggelt;) -
M.A.D. #5014 Jó reggel(i)t! -
M.A.D. #5013 A The Moment of Silent már tavaly ősszel megjelent, német és francia nyelven. Láttam már több helyen a 3 CD-t, de mivel nem angol, így tárgytalan. Patch is jött időközben hozzá. Szóval, várunk. Amúgy a Gameboomers oldalán már a megjelenés után 5-6 nappal kint volt a teljes végigjátszás!
-
#5012 Bár nem tudom, hogy mi van, emrt szerintem máshol már rég megjelent, csak európában nem. Vagy nem? Nem tudom:) -
#5011 Sőt nem csak előzetes, hanem leírás is. Nem tudom honnan szerezte meg magának:) -
#5010 Itt egy előzetes róla, ha még nem láttátok:
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=10364 -
#5009 Nincs vkinek híre a The moment of silence-ről? -
#5008 Rendben. -
#5007 Jahm, szerintem sem kellene a városneveket lefordítani. -
Ersiman #5006 Na, csak felraktam a Vampire-t. Bocs hogy beleszólok, de ha itt az elején a fordításban Visegrád van, akkor az teljesen félreérthető! Mindenki a "mi Visegrádunkra" gondolna, pedig a prágai Vysehrad kastélyról van szó. Épp elég zavaró a Géza püspök (vagy mi) is az eredeti szövegben, mivel kizárt hogy egy főpap pogány magyar névvel működhetett volna. És egy apró tipp azoknak akik tesztelik: a harcokban a 3. egérgombbal klikkelve erősebben csap oda Christof, igaz lassabb is. -
#5005 Sanitariumot én is tudom rakni és akkor hamarabb felér a 3 cd -
#5004 Csorog a Time Machine! -
#5003 Holnap felteszem, ha mehet... -
#5002 Ha nincs ellenvetés, akkor megköszönném. -
#5001 Ja, ez a Vampire: The Masquarade - Redemption-re vonatkozott...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#5000 Nekem megvan a Sanitarium,úgy emlékszem működött. Feltegyem? -
#4999 Nos, Axon jelezte, hogy a Játékban az ezüst és az arany érmék nem jól jelennek meg. Sajna, ez nem az én saram.
Részlet a játék kódjából:
// treasure
DIAMONDS Gyémántok
EMERALDS Smaragdok
RUBIES Rubintok
SAPPHIRES Zafírok
GOLDCOINS Arany érmék
SILVERCOINS Ezüst érmék
BONDS Kötvények
CASH Pénz
GOLDBULLION Aranyrúd
GOLDWATCH Arany óra
SILVERWATCH Ezüst óra
A Játék ezeket hívja meg, amikor történik valami a gyűjteményünkkkel.
Amint látható, nem írhatom a "GOLDCOINS" helyére, hogy ezüst, és a "SILVERCOINS" helyére sem, hogy arany érmék, ha egyszer nem azt jelentik...
Ráadásul, tudom, hogy a Játékban mindkettő szerepel.
#4998 Ja, pontosítok, Ersiman jól írta.
#4997 Vishegrad = Visegrád.
#4996 Pontosan. Na mindegy, ha valakinek kell, az majd írjon pm-et, aztán egyeztetünk találka ügyben (BP). -
Ersiman #4995 Most épp nincs fenn nálam a játék, majd ha lesz magyarítás újrakezdem. Bevallom már nem emlékszem pontosan milyen vonatkozásban említik Visegrádot, a prágait egyébként pontosan Vysehradnak hívják, de nem lehet nem észrevenni a hasonlóságot. -
#4994 Ha fel tudod tölteni akkor jöhet. Hely is van a szerveren, na meg úgy látom igény is akad többek részéről is a QfG-ra. -
#4993 A szerverek kapcsolatban állnak egymással, tehát mindegy, hogy hol vagy. Amúgy az edonkey hálózatát használja, csak a kliens más.
A TOP20 listához: szerepelt már itt régen, sőt, magam is ebből a listából indultam ki, mikor elkezdtem kalandokat gyűjteni. Aztán elszabadult a pokol, alig tudtam leállni.
Kell a QfG Collection? -
#4992 Szűk kis társaság -
M.A.D. #4991 Hasonlít az edonkey-hez. :) Ja, amúgy /pill. 945.000-en vagyunk a Razoback-en. :) -
#4990 Mondjuk itt egyértelmű utalás is volt, hogy csapatok visszahúzódtak Magyarországra. Azt viszont tényleg nem néztem, hogy az a Visegrád a mi Visegrádunk-e. Ez a Visegrád egy másik város lenne amit ugyan ugy hívnak mint a mi Visegrádunkat, vagy pedig csak általánosságban így hívtak minden magas-vár -at, mert akkor minimum, hogy kisbetűvel kell írni, na és persze nem visegrádnak fordítani. -
#4989 Emule az milyen? Azt még nem próbáltam;) -
M.A.D. #4988 Azt nem tudom, hogy /pill. DC-n fenn van e. Pár hónapja valahol láttam. Emule-nál itt figyel. :) -
#4987 Ha fenn van DC-n akkor lecsorgatom én is. -
Ersiman #4986 Prágában is van Visegrád . Gondolom a Magas-vár minden szláv nyelvben többé-kevésbé hasonló lehet, csak az írásmód tér el a nyelv fejlődéséből adódóan. -
M.A.D. #4985 Nem hinném! A Titanic elején a víz alatti felderítéssel kezdődik a game, de nem csinálták meg jól. Szerintem.
A Watchmakert lehet lehúzom megint. -
#4984 Akkor mégicsak jöhetne a Watchmaker is;)
Arra jó a Titanic nem, hogy végigjárjuk a hajót virtuálisan? (Barinőnek ideális?;)
Mystery képek nekem is bejönnek. -
M.A.D. #4983 Amúgy a Watchmaker nekem nagyon tetszett. Elég nehéz is.
A Titanic nem kimondottan kalandjáték, amire emlékszem.
A Mystery of the Druids-ot viszont hónapok óta keresem. Néha megtalálom, de több hét lenne, mire lejönne. Az nekem tetszik a képek alapján, bár azt írták nekem, hogy a közepétől, értelmetlen és logikátlan a játékmenete. -
#4982 Asszem ma mclesz az 5000 hozzászólás;) -
#4981 Hát igen, jöhet a Syberia, a klasszikus kaland az kalsszikus kaland. Mondjuk lassan a Syberia is az lesz. Bár én nem a Day of the Tenacle-t tettem volna elsőnek... -
#4980 Hali!
Megtalaltam a forrasat a lenti Top 20 Adventure Games listanak, sot mind a 20 game-rol van kis leiras es screenshot is.
Amugy a datum szerint 2004. aprilisi az osszeallitas, szoval nem mai, de egy kalandjateknal - azt hiszem - nem a kor a lenyeg.. -
#4979 Mondjuk ez a Visegrád a gonosz fészke utalás elég dúrva ránk - magyarokra - nézve. -
#4978 Én se hallottam róluk a mai napig:))
Titanic milyen volt? Mit rontottak el benne? -
#4977 Igazából a controls menüből hiányoltam a billentyűparancsok leírását és azt gondoltam, hogy a létrát lehet használni valamilyen billentyűvel