33675
-
#5376 Miért most 500 rugót keresel a névjegy vagdosással? :))))
Amúgy nem fizet olyan rosszul, az éjszakai potlékok megdobják egy kicsit az összeget. -
#5375 :)))
Ott én is el lennék, ha lehet olvasni;)
Meg ha 500e nettót kapok:)
Én meg névjegyeket vagdosok már egy órája, lol:) -
#5374 A rossz része valóban rossz...
===============================
.:i2k:. from meló -
#5373 Majd szólok, ha lesz üresedés :)) Amúgy vannak hátrányai is. Én csak ideiglenesen (remélem) szeretnék itt dolgozni, most egyelőre tanulok még mellette. Ja és amúgy recepciós vagyok egy elég nyugis helyen, egy aprócska kollégiumban. A rossz benne az, hogy fiúkollégium, és nem lány -
#5372 Na, sürgőssssen mondd meg hol dolgozol! Megyek én is...
#5371 Én sajna nem húzhatom meg magam... 2004. évi összejelentést kell írnom és elküldenem a Foglalkoztatási Hivatalnak, február 10-ig.
#5370 Akkor nekem a legjobb, mert csak 3 naponta megyek melózni, és akkor is alig kell valamit csinálni. Ilyen munka mellett legalább van ideje az embernek az ilyen gyöngyszemekre, mint a Vampires. -
Hát ja. Én nem is fogom agyondolgozni magam, az tuti
Sőt, lehet lazítok egyet és úgy teszek, mintha csinálnék valamit, de közben nem csinálok semmit -
#5368 Legalább legyen már valami jó ebben a hétfőben -
#5367 Beindul a meló, beindul a fórum -
#5366 Le-le;) -
#5365 Az LBA-kat törlöm. Gondolom már mindenki leszedte. -
#5364 Fertelmes mennyiségű beírásotokat időbe tellett átnéznem, de örültem is, hogy ennyire pezseg a téma a Vampires körül :-) -
#5363 Gondolom a QoG 5. részére gondolsz. Ez természetesen ráér és ne szakíts meg miatta semmilyen letöltésedet. Most úgy is a collection - ami az első négy részt tartalmazza - elindításával foglalkozom. -
#5362 Én is kaptam büntetést, először megijedtem, hogy mi lesz. -
#5361 Én már megkaptam a büntetésem a Hercegtől, most menthetem a halandókat is.
#5360 Én a kápolna alagsorában "csatázgatok". A harcokkal jól eltelik az ember ideje. -
#5359 türelem rózsát terem !Józsi 2 csatornánál vagyok! -
#5358 :) -
#5357 Mi az hogy! Sokat segítettél eddig is, s remélem, nem fogysz ki a szuflából a végéig :))
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Ersiman #5356 Szívesen, bár amit küldtem nem a Vampire szabálykönyvből van (az nekem sajnos nincs), hanem a játék magyar kézikönyvéből, lehetnek eltérések a szabálykönyvhöz képest. Megyek én is vámpirozni, sajnos kevesebb időm jut rá mint szeretném, azért remélem tudok segíteni. -
#5355 Tényleg tudtátok ,hogy a vampire játékban az A.I.-t a Valve csapat(half life1,2) segítségével fejlesztették? -
#5354 köszi! -
#5353 Ersiman épp ma pótolta ebbéli hiányosságaimat.
A varázslatok teljes revíziója a következő béta verzióban (holnap este) benne is lesz!
Köszönöm Ersiman - így, itt is![/b]
#5352 olasmi=olyasmi -
#5351 olasmi volt mint a 12 évvel ezelötti betrayal at krondor című szerepjáték csak szebb köntösben stb az alant levő cikket a sg-ről ollóztam.
Na megyek vampirozni!
A varázslatok nevének a forditása ,hogy alakul használod az eredeti Vampire szabálykönyvet Imyke?
Tényleg olvastál eredeti Vampire regényt?
Azért egyet kettőt ajánlok úgy jobban beleéli magát az ember! -
#5350 summoner: innen a sg-ről másoltam valami igaz rá valami nem igazán de általában 90 százalékos értékelésű volt mindenhol a zenéje fantasztikus jó volt!
A Descent Freespace és Freespace 2 után a Volition új fába vágta a fejszéjét, jelenleg RPG-t fejleszt. Az RPG fanok számára várhatóan vonzó darab lesz a Summoner, hiszen majd mindent tartalmazni fog, ami egy igazi RPG-be kell: sok mágia, sok szörny, és hihetetlenül szép grafika.
A történet
A sztori az egyszerű származású fiatal földműves, Joseph körül forog. Joseph születésétől fogva médiumi képességekkel bír. Az "idézés" tudományával és egy titokzatos gyűrűvel alvilági szörnyeket tud életre hívni, hogy segítsék őt a küldetésében.
Egy véletlen baleset után Joseph megfogadta, hogy többet nem idéz. Egy napon azonban megkeresték a Yago tanács tagjai. Joseph-et különleges feladatra kérték fel: meg kell keresni a Titokzatos Gyűrűt, mielőtt a gaz Orenia kalandorai találják meg. A küldetés során Joseph segítségére lesznek más hősök is, akik majd segítenek megoldani egy-egy problémát.
A játékmenet
A mi feladatunk irányítani Joseph-et és a csapatát. Fel kell fedezni a világot, megütközni az ellenséges hősökkel és szörnyekkel. A főcél eléréséhez rengeteg rövid küldetést kell teljesíteni, és ahogy az várható nem lesz egyszerű feladat a rejtélyek megoldása. A harcban hagyományos fegyverek tucatja mellett rengeteg varázslat, és persze megidézhető szörnyeteg áll rendelkezésre.
A Summoner teljesen 3D-s grafikai motorral rendelkezik. A játékot 3rd nézőpontból lehet játszani, fix és szabadon állítható kamera pozíciókkal. Az objektumok mozgása, a környezet minden eddiginél szebb lesz, real-time renderelt átvezető animációkkal és történetekkel.
Egyéb jellemzők:
• Könnyen kezelhető, állítható kamera pozíciók
• Gazdag történet, minden karakternek egyéni személyisége lesz
• Moziszerű real-time renderelt animációk
• Könnyen megtanulható harcrendszer
• Széleskörű multiplayer lehetőségek
• Rengeteg fegyver, szörny és varázslat
-
#5349 Akkor addig tart, amg be nem fejezzük a Játékot. Nincs mese.
Szart nem adunk ki a kezünkből...
#5348 bétateszt 13ig tart, de addig nem fejezzük be a játékot... az nem baj?:D -
#5346 szedjük:) -
#5345 Vampire 1 - 8. béta - 2005.02.05. 21:05
#5344 Nekem nincs, abba majd én is beszállok, segíteni.
Mike369 koordinálja (az, aki segített az első rész befejezésében is).
Én majd a dialógusok fordításában segédkezem.
#5343 Mér van ahhoz is bétafordításod?:D
Én szimultán nyomom mindkét részt..:D -
#5342 "Hozz feketebodza italt Josefnek..." ---> "Hozz egy kehelyni vért Ecaterionától!" lesz,
annak ellenére, hogy az eredeti szöveg valóban feketebodza italt takart, de hát a fejlesztők is tévedhetnek...
#5341 Az kamion lenne -
#5340 Én készítettem volna annak idején, sikerült is kioperálnom belőle a cuccokat, ám, a részleges visszaimplantálás után a Játék érdekes dolgokat művelt.
Emellett:
* néhol alkalmazhatók voltak ékezetes karakterek,
* néhol azonnal kifagyott, ha ékezetet talált,
* volt olyan, hogyha magyar (ékezetes vagy ékezet nélküli, mindegy) szöveget talált a betöltés előtt álló pályában kifagyott, ha visszatettem az angolt betöltötte...
Szóval, inkább nem téptem a hajam...
#5339 Imyke: megkérdezem a szagértőt. Tudomásod szerint a Summoner RPG-hez készült magyarosítás??? -
#5338 A második részt is jó lenne tesztelni...
Szerintem egy-két hónapon belül készen is leszünk azzal is.
Ersiman #5337 Az sajnos nincs meg, és félek a gépem is gyenge hozzá. Bár azért kipróbálnám :-)