33675
-
#5976 Talán egyedül a Duke zenéjét tudom fejből, ami egyből beugrik. -
#5975 Ami fel sem merült még a fejlesztők agyse(le)jt állományának mélyéből...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
----------------------------------------- -
#5974 Aztán eltűnünk lassan, mint a Duke Nukem Forever:) -
#5973 Azért ma elég sokat írogattunk;) Sokat magas színvonalon! Éljen
;) -
#5972 Na végre itthon.
Kösz, most már tuti jobban fog menni. -
#5971 Mert kifinomult az ízlésed -
#5970 Érdekes, engem ezek közül csak a Longest Journey topik gerjeszt kattintásra...
#5969 Egyedül kezdünk, de hamarosan újból lesz két társa.Londonban lesz mindez. -
#5968 Jaja!
Legnépszerűbb témák
1. BogyóKatica
2. Wehrmacht, Waffen SS
3. Football Manager 2005
4. World of Warcraft
5. Tibia
6. America's Army
7. Longest journey
8. Star Wars: Knights of the Old Republic 2
9. White may
10. Call of Duty
Nem is tudom hova spájzolom el ezt a sok dicsőséget :-)
Egyébként pontosan ez a lista lehet az öngerjesztő folyamatért a felelős. Tizes lista, biztos jó topic-ok, oszt' benézek...
Sokan így gondolkodnak, még mi is amikor bogyót, megvizuáltuk. -
#5967 A Vampire 1-el hogy haladtok? Jutott már el valaki a modern korszakig? Arra lennék kíváncsi, hogy Christoph-al kezdünk egyedül, vagy pedig marad ez a 4 karakter. -
#5966 Na, mire ezt leírtam visszacsúsztunk a 8. helyre. Bár sok jelentősége nincs :)) -
#5965 Hohóóó jövünk fel, mint a csajok miniszoknyája nyáron! :)) Már a 7. helyen vagyunk. Naon jók vagyunk, bár nem igazán értem a dolgot. Ilyen sokan néznének be ide???? Mivel alig van hozzászólás, így másképp ném tudom magyarázni. -
#5964 Ajaj, ezt sajnos jól ismerem. Szoktam én is osztani a nullát nagykomolyan a sok tuskóval.... -
#5963 Majd koccintunk az egé.... akarom mondani az angoltanulásodra -
#5962 "egységnyi idő alatt létrejött hozzászólások számában mérik... "
Én is így gondolnám, mivel így logikus, de szerintem nem így működik. A Wehrmacht-os topikban például 5 beírás volt az elmult 2 órában, amivel kétlem, hogy a 2. helyen maradhatnának (ennyivel még az első ötvenbe sem kerülnének be). Ők inkább a hangzatos és megbotránkozató nevükkel kerültek oda a 2. helyre, mivel a név miatt többen benéznek hátha valami zaftos zsidózás közepébe pottyannak. Ezért úgy gondolom, hogy a topickba benézés számít vagy a beírások és benézések/megnyitások eggyüttes száma. -
#5961 Na go home, letöltés izzít;) -
#5960 Most meg 20 percig beszélt velem egy ügyfél a semmiről:) -
#5959 Én meg 5ig és nem sörözök hanem otthon angolozok:) -
#5958 Én 6-ig vagyok, úgyhogy nincs még vége (sajnos) a melóidőmnek.
A jó hír számomra csak az, hogy 6-ra idejön egy haverom és elmegyünk sörözni. Már a nyál is összefut a számban :-) -
#5957 Bogyóka a csevegőszoba főbogyója. Kora hajnaltól késő éjszakáig. Mindenképpen munka nélkül lehet szegény. Igy könnyű ám! -
#5956 Szerintem a bekukkantások nem számítanak, mivel szerintem (szóismétlésben jó vagyok) a topic népszerűségét az egységnyi idő alatt létrejött hozzászólások számában mérik... szerintem. Úgyhogy remélem senki se szólt ott semmit közülünk. Na beiskukkantok, hogy leellenőrizzem :)) -
#5955 [hallgat]
#5954 De jó nagy a forgalom minálunk. A bekukkantások tényleg bogyóéknak kedvez, de teljesen nulla a csapat, meg a topic. Szóra sem érdemesek. -
#5953 Ohhóóó, rájöttem mijeza nagy csend itt a topicban: vége a munkajidőnek!!! Háháá, most rögtön kiderül, ki túlórázik és ki netezik otthonról. -
#5952 Ok, bár a minőséget ritkán díjazzák.
Na akkor: mijótmondjak, mijótmondjak!? Khmmm, inkább hallgatok... :)))) -
#5951 ...és milyen volt kifelé jövet... (hosszú, rövid, lágy, kemény, na és a barna melyik árnyalatában pompázott) -
#5950 Bogyóék túlerőben vannak.
Feküdjünk rá inkább a minőségre és ne a mennyiségre. Hátha lesz egy olyan lista is, hogy minőségi top10 topik :-) -
Marcus_ #5949 Köszönöm=) -
#5948 Örökbefogadlak, ha hozod a neted:D Etetlek, itatlak, adok zsebpénzt -
#5947 Vegyünk példát az 1. helyezett topicról és kezdjünk izgalmas, ötletdús, fordulatokkal teli beszélgetésbe! Ki mit ebédelt ma? -
#5946 Belenéztem. Olyan bogyókatica szintű. Tehát Imyke szavaival élve "Nem nekünk való hely az" -
#5945 Na, nagyon leült a topic gyerekek, így sosem érjük utol a Bogyókakit. :)))) -
#5944 LoL -
#5943 Most látom, hogy időközben felkerült a settlers 5 is.
Húzom is lefele. -
#5942 Akkor ez vmi szekta lehet:) -
#5941 Fehér május... lehet, hogy olyan, mint másnál a fehér karácsony... :D -
#5940 És ez a white may mi akar lenni? -
#5939 Lol már 8.!! -
#5938 Vááááááá -
#5937 Hm, nem rossz tipp
Lol voltam:)