33675
-
#6578 Megértünk gyermekem...
-
M.A.D. #6577 Akkor ha van hely, 14.15-kor elkezdem tölteni. Azért akkor, mert nem az én gépemen van az anyag, és....szóval...:))
-
#6576 Hát MAD fel is rakja pikk-pakk, ha minden igaz:))
-
#6575 Srácok, MoS feltöltéssel hogy állunk? Valaki tud benne segíteni? -
#6574 Arról sem írtak sok jót:) -
#6573 Kell, kell, kell -
M.A.D. #6572 Casanova (the Black Rose vagy mi) az is jön. :))
A MOS-t kb. el tudom kezdeni, úgy ma délután 2 felé. Ami azt jelenti, hogy kb. 2-2.5 óra alatt fenn lenne a szerveren. Ha kell persze. :)
-
#6571 Megerősítem! Mindenki szeretne mindent:)
Mondjuk a Timeline és a Necronomicon a leírások szerint nem vmi nagy szám, bár Timeline-t megnézném, mert olvastam a könyvet;)
-
#6570 Kérdem, hogy a MOS mikor lesz fent? ha fent lesz -
M.A.D. #6569 Az Arthurs 2 (The Secret of Merlin)-nek nem hiába nem volt "törése". Kéri mindhárom cd-t az elején össze-vissza, és csak utánna engedi magát. -
M.A.D. #6568 :)) Na, a Timeline leért végre (2CD). Kereken 6 napig tartott míg lejött. Ezt otthon tuti nem csinálnám. A Mystery of Nautilus is jön szépen, és valaki kérte tőlem a Jack Orlando-t, az is lent lesz ma. -
#6567 Így igaz. Igazi kincsvadász van közöttünk és persze gondol ránk is. Tényleg valamennyi jöhet szépen sorban! -
M.A.D. #6566 Necronomicon : The Dawning of Darkness (2CD) ez is jön szépen a "háttérben". :)
-
M.A.D. #6565 :)) Jó reggel(i)t!
-
#6564 Hétfő délelőt van
Sosem hallott ritkaságokra bukkantál már megint. Úgy is az lesz a vége, hogy a közakarat folyamatos ostromának engedve, tolhatod fel a szerverre az összest -
#6563 :) -
#6562 Van egy #adventure csatornám IRCneten, de soha nem jött be senki.. szal az jó platform lehet:D -
#6561 akkor lemaradtam rola. a fene
-
#6560 teleg, hagy kerdezzem, hogy nincs valami irc-es csati ahol lehetne onlany beszelgetni veletek?
-
#6559 MI3 most volt fent egy hónapja... -
#6558 Oh, szal nemsokar a MOS fent lesz a szerveren?
Esetleg nem tenne fel valaki a Monkey Island 3-at?
Sehonnan sem tudom megszerezni. -
#6557 Ajaj, én a Faustra is dobok szavazatot;) -
#6556 Arthur 2-re én dobok egy szavazatot;) -
#6555 MoS-t elkezdhetem majd tölteni. Beszéljük meg ki melyik cd-t tolja. -
#6554 Sziasztok!
nah 3 napig én sem voltam:)
Jöhetne a Moment of Silence, ne hagyjatok ki a kalandokból minket sem!!:) -
M.A.D. #6553 Ja, jön még a másik leszólt Rhem és valami Faust (4CD) is (nem a Jazz and Faust!) -
M.A.D. #6552 Ja, lejött már rég a MoS, de csak jövöü hét közepén viszem haza (mert nincs hely a vinyómon otthon, egyiken sem). Ez a Darkened Skye nem is olyan rossz. No meg az Arthur'S 2. S.o.M. sem. Az Arcatera viszont bűnrosszul van megírva. Most csordolgál a Secrets of Nautilus, a régen lehúzott Timeline (nem az időgép!) és a Mystery of the Druids.
-
#6551 zuppa:D -
M.A.D. #6550 Hahó Mindenkinek!
Én most kezdtem el tölteni a MoS-t, és ahogy látom 3-4 órán belül leér hozzám (120-130 kb/sec.). :)))
...de közben töltök még vagy 5 kaland progit is. Azok lassan jönnek.
sebaj. majd hétfőn délelőtt ránézek..:)) -
#6549 Ha tölteni kell, nekem is van MoS. -
#6548 Mondjuk most nem sok időm van rá. A szabadidőm legnagyobb részét a SW:KOTOR köti le. Valami eszméletlen jó game, pedig nem is vagyok SW fan. -
#6547 Viszont ami nem tetszik az a karakterek kidolgozása. Khm... hát elég poligonszegények, viszont a hátterek, meg a környék nagyon szép. -
#6546 Ez is elegendő a kíváncsiság felkeltéséhez -
#6545 Én belekezdtem. Egész jó, az átvezető animok gyönyörűek, van hangulata, és picit nehéz, ami nem baj. Bár még nagyon az elején vagyok, így egyebet nem tok mondani... :)) -
#6544 Hűha, két napig nem voltam és már a 3. oldalról kellett felhoznom a topicot.
Közben megjelent a The Moment of Silence, Legalább is a warez oldalakon már kint van. Valaki próbálta már? -
#6543 nagyon szivesen:) -
Köszönöm!! Már régóta vadásztam rá.
-
#6541 Interstate 76 a szerveren! -
#6540 tUDOM, ÉN IS VICCBŐL TETTEM BE EZT A POFÁT. -
#6539 Nem Rád lőttem:)
Csak kiengedtem a gőzt, a napi feszültséget:))