The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maximálisan egyetértek. Talán csak a 100 ezres "terelgetõk" számában kételkedem. Igazából még annyira sincs szükség. Gondolj csak a médiák szerepére a hülyítésben. Ez sajnos már itt nálunk is jól megfigyelhetõ.
Még azt is hozzáfûzném, hogy a terelgetõk nagyrésze sincs tisztában, hogy merre is terelgeti azt a 200 millió bírkát, csak annyit tud, hogy ezt kell tennie és ezért neki most "nagyon jó".
Még azt is hozzáfûzném, hogy a terelgetõk nagyrésze sincs tisztában, hogy merre is terelgeti azt a 200 millió bírkát, csak annyit tud, hogy ezt kell tennie és ezért neki most "nagyon jó".
Én úgy vettem észre, hogy ez egy sajátos evolóció. Talán az elsõ generációt, aki kiköltözik az usa-ba még nem tudja teljesen megfertõzni, de a gyerekeik már izzig-vérig "amerikaiak" lesznek, ha meg véletlenül még maradt volna némi kis emberi érték bennük, az õ gyerekeik már garantáltan agymosottak lesznek.
Igaz! Viszont az irritál, hogy az egyik déli szomszédos ország cigánynemzetnek titulál minket.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én sajnos miránk magyarokra is nagyon sok nem kevésbé hízelgõ jelzõt tudnék mondani. Minden népnek meg van a maga szegénységi bizonyítványa!!
www.extragyongy.hu
😊)) Van benne igazság!
Amúgy, jó kis kalandjáték topic ez. 😊
"az élet néha nagyon sz@r, de a grafikája nagyon ott van!"
Amúgy, jó kis kalandjáték topic ez. 😊
"az élet néha nagyon sz@r, de a grafikája nagyon ott van!"
jóisaz😄 Annyi a különbség hogy mi tudjuk/van róla fogalmunk mi micsoda, és tudatosan romboljuk magunkat. Innentõl ez már saját felelõség, míg kint beeteteés van.
Én usával kapcs azzal a hasonlatommal szoktam élni, hogy olyan mint az alföld, 100ezer juhász terelget 20millió birkát. Mindenkinek nyugost az élete, a természet bebetonozott lágy ölén😄
Én usával kapcs azzal a hasonlatommal szoktam élni, hogy olyan mint az alföld, 100ezer juhász terelget 20millió birkát. Mindenkinek nyugost az élete, a természet bebetonozott lágy ölén😄
[merlinw.org]
És valami szakmai része is legyen a dolognak. Néha kuriózumnak számító dolgokat kérünk itt. Én most ezt tenném.
Weird War info: http://pcdome.hu/review.php?id=1604
Na, ezt a dolgot nem találom sehol. Pedig...nem néz ki rossznak.
Weird War info: http://pcdome.hu/review.php?id=1604
Na, ezt a dolgot nem találom sehol. Pedig...nem néz ki rossznak.
Én pl. tegnap este füstölt kolbászt ettem, és egy dobozos arany hordót görgettem le a torkomon utánna. Kaja elõtt egy kis vill(a)mos körte.😊 Ennyit az egészséges életmódról nálam. Pedig anno sportoltam is jó pár évig, de mára csak ezek az egészségtelen "táplálék-kiegészítõk" maradtak. 😊
Jó reggelit!
Jó reggelit!
Macsek drága, kedvesen, aranyosan és személyesen hozzád intézett válaszom kimerült a "behát... 😄" -ban, utána az OFF rész már public volt, jól😄
pusziak😊
pusziak😊
[merlinw.org]
Azt nem tudom, hol derült ki számodra, hogy felnéznék én személyesen rájuk. Ráadásul az én barátaim normális kajákat esznek és nem dagatt USAlakók 😊
Aki nem hiszi, járjon majd utána, mert az biztos, hogy lesznek majd fent képek az oldalamon!
Aki nem hiszi, járjon majd utána, mert az biztos, hogy lesznek majd fent képek az oldalamon!
www.extragyongy.hu
behát... 😄
-OFF #2-
Még egy sztori idénrõl. Telefon, uncsitesa:
Kaptam az arcomba mikor kiderült hogy húst és alkalomadtán alkoholt fogyasztok. Jött az "egészségtelen" meg "ártalmas" mekkorát csalódott bennem stb ... cseppett felhúzott és elküldtem a mekkdonácos kanyukájába, mert hogy állítása szerint az táplálékkiegészítõ, nem úgy mint a dohányzás, az alkohol (jó a hasonlat mi?😊), és a gusztustalan, rosszízû marha, sertés, csirkehús... ekkor megkérdeztem mégis mit eszik. Salátákat. Néha hamburgert. Hol? Persze hogy a Mekdánolcban. -hangos kacaj- Tudja e mit eszik a mekiben. A válasz annyi volt hogy nem tudja, nem érdekli, de õ legalább nem eszik állatot. (Mondjuk lehet hogy igaza van, én is megkérdõjelezem hogy mekiben mennyi marha van a húsban)
Jelenleg ez a divat usáéknál. Vegetáriánus kaja, no alkohol, no cigi és yesss McDonalds.
Zsír.. melyik az egésszégtelenebb?😄D A nép akire felnézünk, szép
-ON EARTH-
-OFF #2-
Még egy sztori idénrõl. Telefon, uncsitesa:
Kaptam az arcomba mikor kiderült hogy húst és alkalomadtán alkoholt fogyasztok. Jött az "egészségtelen" meg "ártalmas" mekkorát csalódott bennem stb ... cseppett felhúzott és elküldtem a mekkdonácos kanyukájába, mert hogy állítása szerint az táplálékkiegészítõ, nem úgy mint a dohányzás, az alkohol (jó a hasonlat mi?😊), és a gusztustalan, rosszízû marha, sertés, csirkehús... ekkor megkérdeztem mégis mit eszik. Salátákat. Néha hamburgert. Hol? Persze hogy a Mekdánolcban. -hangos kacaj- Tudja e mit eszik a mekiben. A válasz annyi volt hogy nem tudja, nem érdekli, de õ legalább nem eszik állatot. (Mondjuk lehet hogy igaza van, én is megkérdõjelezem hogy mekiben mennyi marha van a húsban)
Jelenleg ez a divat usáéknál. Vegetáriánus kaja, no alkohol, no cigi és yesss McDonalds.
Zsír.. melyik az egésszégtelenebb?😄D A nép akire felnézünk, szép
-ON EARTH-
[merlinw.org]
Dehogy bántódom meg! Maximum megsértõdöm. 😊)
Esetleg abbahagyom mára a melót! 😊
Most!
Esetleg abbahagyom mára a melót! 😊
Most!
Remélem nem bántódsz meg, de ez így ebben a szövegkörnyezetben nem túl szellemes. Persze lehet, hogy ott és akkor más volt.
www.extragyongy.hu
Az egyik nagynéném (a férjével) Hawai-on lakott pár évig. Aztán átköltöztek Chicagó-ba. A fene a jó dolgukat. 😊
A buzzancs-témáról pedig egy köszönés. Egy hölgytõl hallottam anno:ajd egy puszit, ne légy buzi!
A buzzancs-témáról pedig egy köszönés. Egy hölgytõl hallottam anno:ajd egy puszit, ne légy buzi!
Odaköltözni????
Bár a legjobb barátnõm kint maradt. Most Hawain tengõdik szegénykém. Néha küld képeket és el el fog a hányinger 😄D
Csakis nyaralásos célból!!! Én nem tudnék ott élni!!
Bár a legjobb barátnõm kint maradt. Most Hawain tengõdik szegénykém. Néha küld képeket és el el fog a hányinger 😄D
Csakis nyaralásos célból!!! Én nem tudnék ott élni!!
www.extragyongy.hu
-OFF énis😊-
Egyik rövid amcsi sztorim, hamár homár.😊
Jártam náluk pár éve, nyaralásnak buli, odaköltözni csak nagyon nagy célokkal érdemes. Viszon nyaralni egyet nagyon ott van.. Európai arccal isten voltam a partihelyeken. Emléxem (franciáknál volt átszállás és volt valami gáz ezért késtem),odaültünk unokatesómmal a pulthoz, majd megkérdezte, hogy mi volt a francia reptéren. 10 percen belül komplett társaskör jött létre körülöttünk, hogy wow. Pár percre rá valaki meg mert szólalni (!!! 😄) és megkérdezte hogy Fr-ban hol lakom, mire mondtam hogy HUN vagyok. Ezek után mint a filmekben, leült arccal továbbállt mindenki...
hiába, mindenki fél az ismeretlentõl😄
-ON AIR-
Egyik rövid amcsi sztorim, hamár homár.😊
Jártam náluk pár éve, nyaralásnak buli, odaköltözni csak nagyon nagy célokkal érdemes. Viszon nyaralni egyet nagyon ott van.. Európai arccal isten voltam a partihelyeken. Emléxem (franciáknál volt átszállás és volt valami gáz ezért késtem),odaültünk unokatesómmal a pulthoz, majd megkérdezte, hogy mi volt a francia reptéren. 10 percen belül komplett társaskör jött létre körülöttünk, hogy wow. Pár percre rá valaki meg mert szólalni (!!! 😄) és megkérdezte hogy Fr-ban hol lakom, mire mondtam hogy HUN vagyok. Ezek után mint a filmekben, leült arccal továbbállt mindenki...
hiába, mindenki fél az ismeretlentõl😄
-ON AIR-
[merlinw.org]
Most el ne mondja itt nekem senki, hogy ki szereti és ki nem a buzikat.....
Én csak próbálom az embereket elfogadni elfogadni (nem mindíg sikerül ám)
Ez is egy nagy kaland ám az életben, szal annyira nem is off 😄
Én csak próbálom az embereket elfogadni elfogadni (nem mindíg sikerül ám)
Ez is egy nagy kaland ám az életben, szal annyira nem is off 😄
www.extragyongy.hu
Na szép, éppen most mondtad rám, hogy egyszerû és tudatlan vagyok 😞
Nem tudom mikor tanulják már meg a fórumozók, hogy ami után egy rakat szmájli van azt nem szabad komolyan venni. Poén volt. Lehet hogy szar poén, de poén 😊))
Amúgy nekem sincs semmi bajom a buzikkal, mondjuk nem ismerek egyet sem, de ha ismernék is, akkor sem érdekelne, hogy buzi. Pont.
Mostmá hagyjuk abba, elég volt mára (meg ezévre) a komoly témából!!!
Nem tudom mikor tanulják már meg a fórumozók, hogy ami után egy rakat szmájli van azt nem szabad komolyan venni. Poén volt. Lehet hogy szar poén, de poén 😊))
Amúgy nekem sincs semmi bajom a buzikkal, mondjuk nem ismerek egyet sem, de ha ismernék is, akkor sem érdekelne, hogy buzi. Pont.
Mostmá hagyjuk abba, elég volt mára (meg ezévre) a komoly témából!!!
Ennél tovább sosem mennék, mint az aláhúzás. Ismersz már egy ideje és tudhatnád, hogy nem szoktam. Nekem a vitáról sincs kedvem vitatkozni.
Én mostantól befogom a szám és jól eltakarodom innen ha ilyen gondolataim támadnak.
sry mindenki!
Én mostantól befogom a szám és jól eltakarodom innen ha ilyen gondolataim támadnak.
sry mindenki!
www.extragyongy.hu
Látod erröl beszéltem.
Indulatokat kelt a téma.
Már te is aláhúztad a mondandódat. Ezután jön a vastag betûs, majd a nagy betûs írás és utolsó lépcsõként jönnek a gázkamrák.
A témával kapcsolatban továbbra sem vagyok hajlandó vitatkozni a provokáció ellenére sem
Viszont magáról a "vitáról" már hajlandó vagyok vitatkozni
Indulatokat kelt a téma.
Már te is aláhúztad a mondandódat. Ezután jön a vastag betûs, majd a nagy betûs írás és utolsó lépcsõként jönnek a gázkamrák.
A témával kapcsolatban továbbra sem vagyok hajlandó vitatkozni a provokáció ellenére sem
Viszont magáról a "vitáról" már hajlandó vagyok vitatkozni

Én nem vitatkozom, de megvan azokról a véleményem akik elitélnek másokat csak azért mert mások.
www.extragyongy.hu
Mit tesznek a kalandjátékok.
Szerintem ezt a "kemény" szót pihentessük egy kicsit. 😊)
Amerika témában nem tudok vitatkozni mivel én még nem voltam ott. Egy ismerõsöm már volt, na de õ sem látta ez "egészet". Amit mesélt az fedi azt a "valóságot" amit a médiákban is hallani (elhízás, elhülyülés). Természetesen mindenhol vannak kivételek.
A buzi témában viszont tudnék vitatkozni, de elõször is ez a topic tényleg nem errõl szól, másrészt ez egy roppant kényes téma lett amiröl lassan indulatok nélkül nem is lehet vitát nyitni, ez meg igazán nincs innyemre.
A "buzi-tv" hírt én is láttam tegnap a híradóban. Na errõl aztán pláne lehetne vitatkozni elég keményen.
A buzi témában viszont tudnék vitatkozni, de elõször is ez a topic tényleg nem errõl szól, másrészt ez egy roppant kényes téma lett amiröl lassan indulatok nélkül nem is lehet vitát nyitni, ez meg igazán nincs innyemre.
A "buzi-tv" hírt én is láttam tegnap a híradóban. Na errõl aztán pláne lehetne vitatkozni elég keményen.
Én sem nyomom. Nincs hely. 😊)
off
Ebbe ne menjünk bele, de hidd el nem a hátsó szándék ( :o] ) miatt kedvesek. Ezt csak az egyszerû és tudatlan emberek gondolják. 😮]
on
Én még nem
Ebbe ne menjünk bele, de hidd el nem a hátsó szándék ( :o] ) miatt kedvesek. Ezt csak az egyszerû és tudatlan emberek gondolják. 😮]
on
Én még nem
www.extragyongy.hu
Na hogy azért mégse offoljunk annyit:
Nyomja már valaki az Atlantist? Benyomások?
(Hupsz ez is félre érthetõ, még a végén valaki azt hiszi, hogy egy pasit hívnak Atlantisnak 😊))))))))))
Nyomja már valaki az Atlantist? Benyomások?
(Hupsz ez is félre érthetõ, még a végén valaki azt hiszi, hogy egy pasit hívnak Atlantisnak 😊))))))))))
Az "állásra" nem is gondoltam. 😊)
-ehh, de off lett a topic-
-ehh, de off lett a topic-
Nekem ez nem fáj! 😄
Buzibárban meg jobb dolgozni mert sokkal kedvesebbek az emberek.
Sazlé nem olyan rossz állás az 😮]]]
Buzibárban meg jobb dolgozni mert sokkal kedvesebbek az emberek.
Sazlé nem olyan rossz állás az 😮]]]
www.extragyongy.hu
Errõl jut eszembe. A fõhírek között volt az egyik magyar kereskedelmi adón tegnap, hogy elsõként a világon a Pink TV lett a "hivatalos buziadó".
😊) "reggeli órákban térnék haza a melóhelyemrõl, ami egy pincéri állás lenne valamelyik buzibárban"
Igen. Ez a 85%!
De azért vannak ám normális emberek is. Ilyen barátokhoz megyünk pl. decemberben Nyújorkba!! vékonyak és normálisak és leszarják mit mond a Pritni 😮]
De azért vannak ám normális emberek is. Ilyen barátokhoz megyünk pl. decemberben Nyújorkba!! vékonyak és normálisak és leszarják mit mond a Pritni 😮]
www.extragyongy.hu
... bár ha amerikaiak lennénk, akkor Macsek a reggeli mérlegelésnél már ütné a 160 kilót. Én meg biztos, hogy a reggeli órákban térnék haza a melóhelyemrõl, ami egy pincéri állás lenne valamelyik buzibárban.
A számítógéprõl csak annyit tudnék, hogy van rajta explórer, viszont fejbõl ismerném az összes csipsz márkát és azt, hogy a tegnapi napon britni hányszor mondta azt, hogy "fuck"
A számítógéprõl csak annyit tudnék, hogy van rajta explórer, viszont fejbõl ismerném az összes csipsz márkát és azt, hogy a tegnapi napon britni hányszor mondta azt, hogy "fuck"