33675

• Atomreaktor
    Az a helyzet, hogy engem nem fogott meg az SW univerzum:) Tesóm már 4szer látta moziban... Én a másik oldalon állok:)
  • serito
    Nekem megvan a SW3 DVD ráégetett felirattal.
  • Atomreaktor
    Helyes:) Nekem is így kéne a leírásokkal tennem:) Csak az a fránya idő... Mondjuk ha igazán akarja az ember, akkor van ideje:) Úgyhogy nem panaszkodom, csak gyűjtöm az erőt:) Pedig még nem is láttam az SW3-at, bár nem is fogom:))
    Héten én is írok mégegyet, úgyhogy vmi csak lesz:)
  • serito
    Most sikerült elküldenem a levelet innen az sgmail.hu -ról.
    Lesz elég anyag az oldal indításához?
    Az Echo-t már meg is szerkesztetem, a demó alapján az elje még jó is lett csak egy kicsit kell átírnom a szöveget. És ha végre meglenne a full game akkor végigtolni, javítani amit kell és az is kész lenne.
    Dolgozom mint gép. Nagyon rákaptam a fordításra.
  • rorr
    Azért az nagyon szar lenne :) Meg kellene hackelni a starforce-ot Kievben nem? :)
  • Atomreaktor
    lehet;)
  • Atomreaktor
    :))
  • rorr
    sajnos igazad van!de az is lehet ,hogy mind starforce-os!
  • serito
    A mailbox.hu egy akkora szemét, hogy nem igaz!! Egy szaros levelet nem tudok elküldeni.
  • Atomreaktor
    Azért jelent meg bőven játék, ami még nincsen sehol. Azért odatett most nekik ez az fbi "eksön".
  • rorr
    megvan a centropy is meg minden csapat csak gondolom nem igazán jelenik meg játék ilyenkor!uborkaszezon van! Majd szeptemberre beindulnak a játékmegjelenések!
  • serito
    Ez egy baromság.
  • Atomreaktor
    lollerek...
  • IMYke2.0.0.0
    Hozzászólás-vadászok IQ-fájter topikja...
  • Atomreaktor
    Hát ezt nem értem. Ennek a fórumnak mi az értelme?:)
  • Atomreaktor
    Na jó, de azért a fejlesztőknél is ott van a szellemi tőke, amit ezek a csapatok loptak el tőlük:) Tényleg! itt igazán el sem lehet dönteni, hogy melyik a jó oldal:)) (Jedi powa ) az FBI-os vagy a cracker a sith?:)
  • Atomreaktor
    Adj neki
  • nagykispeter
    Hát a Deviance ahogy nézem megmaradt!Egy ideig biztos óvatos lessz,aztán majd látjuk!
  • serito
    Én is elkezdtem játszani vele de ott ahol kergetnek az őrök (az ominózus deviant megszólításnál nem tudtam elmenekűlni) aztán abba is hagytam.
    Magyarul viszont megpróbálnám mégegyszer.
    Ja nálad ilyen csúnya a játék vagy csak a kép rossz?
  • M.A.D.
    Nyugodjatok meg! Pár hét és csak úgy dölni fognak megint a játékok. Így van ez, amióta internet van. :)
  • M.A.D.
    ...mármint a ritkaság nevére. :)
  • M.A.D.
    Na, erre már én is kiváncsi vagyok! :))
  • Axon
    Meghalok! Ezen a torrent oldalon olyan ritkaságra bukkantam, amit már régóta keresek és főleg M.A.D.-ot nyüstölöm a letöltéséért. (Nem kalandjátékról van szó)
    Felszaladok az emeletre és belerugok a tűzfalszerverbe
  • Axon
    Valószínűleg a MobiCat mondatokat lefordító modulját használta :-)
  • IMYke2.0.0.0
    És ráadásul hibás is a szöveg... ejnye-bejnye fordító bácsi!

• Axon
    A cedega mérete igazán nem nagy. Előre is köszönöm!
  • Axon
    Egy furcsa kérés hozzátok. Mivel nem tudok torrent-et használni, így megkérek valakit aki tud. A legújabb Cedega (4.4-es) kellene nekem. Tudjátok, ezzel lehet windows-os játékokat, linux alól elindítani.
    A szerverre feltettem a cedega alkönyvtárba egy letöltött torrentet hozzá. Akinek sikerül letöltenie, az másolja már be a Cedega alkönyvtárba.
  • Axon
    Na ez mocskos nagy kép lett...
  • Axon
    Mint már említettem egyszer megjenet az Atlantis Evolution magyarul.
    Ettől függetlenül egy srác elkezdte lefordítani.
    Itt egy kép a készülő műből:

• Axon
    Itt igazából a hatalmas szellemi tőkéért kár és a megszerzett tapasztalatokért.
    Ha belegondolsz mostanában a starforce 3-as védelem volt a törö csapatok rémálma. Alíg tudta valamelyik is feltöni és akkor sem mindig egy sima crack volt a programhoz, hanem mindenféle machinálás. Most ezek a profik elmentek az újak meg nem biztos, hogy boldogulnak majd az egyre jobb védelmekkel.
  • Atomreaktor
    ;))
    Lehet elkaptak párat, de a többiek annál dühösebbek lesznek. Harc végletekig...
  • serito
    A cikkben olvasható válaszüzenet nagyon tetszik.
  • Atomreaktor
    Ezt viszont még érdemes hozzáolvasni;)
    Sztem úgyis jönnek újabb csapatok, akiket meg nem kaptak el, azok meg csak megerősödnek. Mostantól még óvatosabbak lesznek és sztem vhogy vissza is fognak majd vágni. Ez is egy soha véget nem érő rabló-pandúr játszma lesz... Kezd egy kicsit szétszakadni a világ... (általánosan tekintve is)
    Mindegy, nekem tele a tároló, évekig ellennék régebbi játékokkal:)
  • Atomreaktor
    Értem a helyzetet;)
  • Axon
    annnyukat...!!!!
    és mégegyszer
    annnnnnyukat...!!!!

Vehetjük boltban a szoftvert.
    Még nagyobb értéke lesz az eddigi gyűjteményeknek...
    Egyre többen fognak a régi játékokkal játszani. Mivel nálunk a bérek még mindig a béka segge alatt vannak, így csak nagyon kevesen fognak megvenni egy-egy játékot. Érezhető lesz ez majd a topikjaikban is, hiszen kevés ember játszik majd velük és azok keveset beszélnek majd róla :-(
  • serito
    Atom,
    Nem működik a privát posta az Sg-n !! Megpróbálom később.
  • serito
    Ha így tennék ahogyan te gondolod akkor nagyon sok pénztől esnék el. A mostani helyemen már 6 éve dolgozom, és nem az én hibámból rúgnak ki hanem mert más veszi át a céget és a saját embereit akarja foglalkoztatni. Visszatérve 5 év után 2+1 havi végkielégítést kapok. Szerintem nem hangzik rosszul, úgy, hogy közben másik munkahelyem megmaradt, és valószínű onnan nem rúgnak ki mert az apámé. Ezzel nem nagyarc akartam lenni, csak ez egy biztosíték számomra.
  • Atomreaktor
    Nem kaptam meg!
    Hát, részvétem a munkahely miatt.
    Én még az első helyemen vagyok, úgyhogy nem akarok ilyen tapasztalatokat szerezni:)
    Különben ha kirúgnának én előtte még felmondanék!
  • Atomreaktor
  • serito
    A privát üzenetet megkaptad, mert nekem nem jelez semmit, hogy átment volna csak áll az egész.