The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Visszatérve a fordításra, lökjél át elõször egy rövidebb egyszerûbb szöveget, (semmiképpen ne azt a részt add nekem ahol arcadia multjáról beszél a pap)<#idiota>#idiota> Lefordítopm, visszaküldöm és te megmondod, hogy megüti- e a szinvonalat. Nem sértõdök meg ha nem, most csinálnék elõször ilyet.
Ezt csak azért szögezném le, hogy nehogy az legyen utána, hogy mimacs is megigérte aztán tessék.....
Amúgy folyamatosan járok angoltanárhoz, szóval gyakorlásként is jól jönne.
www.extragyongy.hu
A monitor: HP 1730 17" TFT-moncsi! 1280*1024 / 75 Hz!
Beszarok!
Remélem, az én gépem is ilyen lesz - még nem érkezett meg az irodámba a cucc.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Rendben. Otthon kiszedem a szövegeket (Varga Sándor már végzett egy adaggal!) és akkor mehet a meló.
P4 3.0 HT
512 DDR (400 MHz)
40 GB
LG 2 rétegû, 12x DVD-író!
ON>
P4 3.0 HT
512 DDR (400 MHz)
40 GB
LG 2 rétegû, 12x DVD-író!
ON>
Sorry!
Szóval?
www.extragyongy.hu
Mivel neked megvan a Monkey Island 4, biztosan tudsz nekem segíteni.
Telepíteném a gamét, nextre kattintok, és behozza a readme-t, és nem tudok továbbhaladni.
(nem szar hozzá a gépem, esetleg túl jó?)
lécci válaszolj hogy mi a teendõ ijen esetben, és neked is volt-e ijen gondod vele?
<#help>#help>
\"Mikor az EU konformál Jaj, ne lázadjál már! Mindenütt tiszta WC vár...\"
Hétfõn délelõtt, úgy 10 felé fenn lesz a game (ha még kell). 😊)
Csak tájékoztató jellegû a fenti információ. 😊)
Szabin voltam, de végre ismét dolgozom :-)
A szerveren nagy törlést rendeztem utólagos engedelmetekkel, mivel jócskán túlléptük a 10 gigás keretet. Majdnem 2 gigával. Régebbieket töröltem, de mivel azok túl picik voltak, így lenyomtam a Larry-t is. Elnézést ha valakinek kellett volna még. Legfeljebb feltöltöm, ha szükség lesz rá. Így most több mint 3 giga hely van. Legalább lehet újra töltögetni :-)
Pluhi: A #3910-es ígéretednek nagyon örültem. Ha tudod tölteni akkor mehet fel a Goblins1 és Goblins2 is.
TLJ magyarítás szuper lenne. Sajnos elég hiányos angol tudásom miatt én sem tudom szaporítani a fordítók csapatát, amelyikbe ha jól látom egyedül Imyke szerepel, de õ is csak aktuális fordításainak befejezése után...
De látom, sokan jelentkeztek a magyarításra... <#zavart2>#zavart2>
Hát ennyit jelent nektek a LJ?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szerintem ahogy a helyzet áll ,ha megoldaná szobrot emelnénk neki!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Más!
Kigyütt:Return to Mysterious Island (c) Dreamcatcher
81x15MB
😊))
Megoldódni látszik a LONGEST JOURNEY magyarítása!!!
Vargasan (Varga Sándor) barátunk írt egy programot, mellyel bele lehet nyúlni a játék archívumaiba és ki/be lehet azok állományait tömöríteni!
Tehát, aki fordítani akar, jelentkezzen MOST!!!
Fontos, hogy a Longest Journey fel legyen telepítve a gépedre!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
9 nap mulva le is jon a gam 😊
www.extragyongy.hu
A www.suprnova.org oldalon meg is találod a torrentet.
Meg van más lehetõség is itt, ha esetleg érdekel dobj privit.
Különben itt van fent a szerveren amirõl szó van. A lakástervezõ prog.
www.extragyongy.hu
Amúgy mindig érdemes a legújabb WinRAR-t használni!
Total Commander-t pedig el kell felejteni!
A WinRAR is ki tudja bontani az ilyen fájlokat: filmcíme.001 (stb.), ha rákkatintasz a *.001 fájlra és Megnyitás WinRAR-al, vagy eleve WinRAR-ból nyitod meg a fájlt!
www.extragyongy.hu