The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon kössz!!! 😊

\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ja és Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a seggítséget! 😊) Kösz srácok, nem is tom mire mennék nélkületek 😊)))
Akkor nincs mese. Találni kell még egy, másfajta címet, ahol jól van.
Kössz!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
A magyarítása jelenleg 2%-nál tart.
1MB 2004.09.27. (kb. 2%, csak szöveg)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A CJ-t most le tudod húzni hisz fent van a szerveren, bár tudom, hogy mindig akutt helyhiányban szenvedsz :-)
Bizony, jó is a Contract Jack. Le kéne szedni megint. 😊
Nagyon bejön. Már várom hozzá Imyke magyarítását. Addig nem méllyedek el benne.
Atlantis 4.CD-je úgy 11 felé fenn lesz.
[merlinw.org]
A ház oldalának levétele kb. 5-12 fokos hõmérsékletesést szokott okozni (attól függõen mennyire profi a ház). Ilyenkor viszont ki lehet húzni a ház ventijeit, ami csökkenti a zajt. Már gondoltam rá én is, hogy befektetek egy profi házba, 12 centis hangtalan házventikkel, de sajnálom rá a pénzt.
Aztán a nyáron RaveAir éátbuherálta a munkámat... 😞
RESPECT, biztos nem lehetett kis meló!
Igaz, az én masinériámat alapvetõen hidegnek nevezhetem:
A Feel IV háznak van elöl egy 6cm-es, hátul egy 9cm-es ventillátora, emellett a gépben (az eszközökön) van még 5 ventillátor.
Mindenesetre a ram az tuti hibás, ezt a memtest is bizonyította, tehát hétfõn azzal kezdem, hogy visszaviszem.
Nyitott ház vagy jó hûtés a megoldás. Míg az utóbbi drágább, addig az elsõ olcsóbb, viszont hangosabb és több odafigyelést igényel (pl gyakoribb portalanítást)
[merlinw.org]
Amúgy megint történt egy érdekes dolog a gépemmel. Még dél fele leszedtem a gép oldalát, és érdekes módon azóta egyszer sem indult újra. Ráadásul föl tudtam telepíteni a Max Payne 2-t (Imyke magyarításával együtt), és azzal már játszani tudtam, viszont egyszer kilépett desktopra, egyszer meg totál lefagyott, csak resetelni tudtam. Tehát a RAM gondolom tényleg hibás, viszont nem értem, hogy amióta nincs oldala a háznak, azóta mért nem csinálja azt az állandó váratlan újraindulásokat. Az ötleteket továbbra is várom 😊
Amúgy, sorry! 😞( És szurkolok.
On:
Aztán gubanc volt akkor is, amikor új winchit vettem bele. Azt meg az istennek se akarta felismerni. Szóval akármikor veszek bele valami újat, mindig szívok vele. Komolyan mondom lassan én is kezdek PC ellenes lenni 😊)))
www.extragyongy.hu