The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
Szoktunk a cuccok mellé sfv filet is rakni, az ugyanezt a célt szolgálja. Én még sosem egyesitettem TCommanderrel, szerintem Winrart ereszd rá.
pluhi
CRC = Cyclic Redundancy Check
Ez egy hibadetektáló módszer. Röviden annyi, hogy az átvitt adathalmaz tartalmaz egy olyan részt is, ami egyértelmûen azonositja magát a hasznos adatot. Miután megtörtént az átvitel ez ellenõrzésre kerül (az átjöt cuccra újra kiszámolja a progi) és ha nem egyezik a két érték, nem lehet ugyanaz az adat sem. Tehát hibás volt az átvitel.
MIMACSKA
rendszeresen megtörténik, hogy ha commanderrel darabolt cuccost töltök le akkor a fájlegyesítésnél valami crc fájl hibát jelez.
Egész pontosan mindig. Még egyszer sem sikerült sikeresen egyesítenem a totallal. Mi ez a crc? Valami image féleség??

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Níd help.
valaki van itt???

www.extragyongy.hu

OFF: nem vagyok 'ezért' a zenékért oda, de a Belga új lemeze nagyon mellbevég! 😊) Már kb. 2 hónapja...de akkor is.

ON:

Na kérem szépen. 😊)

pluhi
Érdekes kérdés. Hát teljesen úgy tûnik, hogy az van a képek fölé irva.
És igen, ez van meg. Amúgy fel tudom tölteni a cumókat természetesen.
Axon
A The Legend of Lotus Spring ezt a játékot takarja?

Axon
....ajjjjajjjj.... mint csiga az akácerdõben.... néha felugrik akár 20 Kb/s -ig. Na ez sem jön le délig, pedig ma addig tart a munkaidõm...

Axon
Na végre az egyik Ausztrál szerver hajlandó volt a letöltésre.

Axon
Megjelent a The Moment of Silence angol nyelvû demoja. Ezt csak azért tudom, mert le akartam húzni a német demot és akkor láttam, hogy kirakták az angol nyelvût is. Próbálgatom a szervereket, de mindegyik fullon van.

Axon
Látom sikerült beszerezned a 7th Guest és a 11th Hour -t.
Pont mostanában gondoltam rá, hogy bele kellene újra néznem a Goblins 1-be. Nagy kedvence volt az idõk kezdetén. Nem is tudtam, hogy létezik ISO verziója. A Goblins 2-t is nagyon szerettem, de a 3. rész már nem jött be igazán. Szerintem a laboratóriumos résznél egy kicsit el lett szúrva. Már nagyon unalmas volt az állandó kotyvasztgatás. Bár azért valahogy átkûzdöttem magam azon a részen. Ettõl eltekintve a többi viszont hozta a szokásos formát.
Fel tudnád tölteni az 1. részt, és idõvel esetleg a másodikat is?

MIMACSKA
na azért....
Én vagyok a gaszda, jogom van az offoláshoz!

www.extragyongy.hu

pluhi
Frissült a listám.
mandm
Nincs semmi gond!
Csak írtam.
Egyébként, az off hozzászólásokat is érdeklõdve olvastam.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

...és én még csöndben is voltam párszor. Csak olvastam. 😊
...ill. dolgoztam! -pfúj-

MerlinW
beszélgettünk... nem értem mi ezzel a gond..

[merlinw.org]

pluhi
Akkor mit szóljak én? Tegnap mit látok? 40 új hozzászólás. Na mondom dühöng az off. A nagyon off. Nem mintha nem férne el, csak ugrottam pár oldalt. Ja és
MerlinW
detto

[merlinw.org]

mandm
Bocsánat!
Azt hiszem eltévedtem! Ez nem a "The Longest Journey" topic, amit annyira szeretek olvasgatni?

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

LezLee
Engem speciel elriasztott a demótól a német nyelvtudásom hiánya 😊))
Axon
Közben egy olddos oldalon megtaláltam a Guest of Glory sorozat elsõ három részét. Az elsõ résszel marhulok, ami még EGA-ban nyomja 16 színnel.
Eszméletletlenül jól szórakozom 😊)

Axon
Ez tényleg nagyon szép. A demo-t próbáltátok már? Mondjuk német nyelvû, de ettöl még megkuksizható. Bár aki tud németül annak semmi probléma.
Majd holnap én is letöltöm. Ma már csak 20 perc van a munkaidõmbõl és ez kevés a letöltéshez.

Az nagyon jónak tûnik. Én szurkolok, hogy csússzon, kivételesen. Nagyon sok restanciám van most gammák terén. 😊

LezLee
Nézz be ide!

Ez a játék hivatalos topikja 😊)))
MIMACSKA
Oké!
További jó töltögetést kívánok!
Sziasztok!

www.extragyongy.hu

Axon
Valami infot beszúrhatnál. Esetleg 1-2 képet. Most sajna nincs idõm utánakutakodni a neten, csak ebbe a topikba tudok benézni néha.

Axon
Ezzel meg is kaptuk a farkába harapó kígyót és pontot is tehetünk erre a témára.

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

LezLee
Úgy legyen. Szóval térjünk vissza a kalandokhoz.
Ha minden igaz a napokban jelenik meg a Moment of Silence. Máá naon várom, mostanában kevés jó kaland jelent meg. Ezt az Atlantist sem próbáltam még.... épp most szedem.
MIMACSKA
Jó igazad van de akkor csak azt kérdezem, hogy mit szeretnénk akkor.
Jóléti szerinted ostoba társadalmat, vagy szegény acsarkodót.
Nekem mindegy mert én mindíg még a legnagyobb szarban is tudok valaminek örülni. Voltunk szegények, laktunk a nagypapi 6 nm-es szobájában, kettõnk közül az egyik volt már halálos beteg és leküzdötte szerencsére. És még akkor is ott is tudtunk boldogok lenni néha. Lehet, hogy ez isteni adotság, de nem a mostani viszonylagos anyagi biztonság miatt gondolkodok így. Nincs rózsaszín köd.

www.extragyongy.hu

Jó beszélõkétek van. 😊)

Axon
Ez részemrõl nem vélemény volt, hanem egy elmélet. Ez igazából nem csak amerikára áll, hanem szinte az összes jóléti társadalomra. Gondolj csak a római birodalomra. Pontosan ugyanezek voltak a tünetek.

"Az a probléma, hogy mindig másban keressük a hibát nem pedig magunkban.
-Az amerikaiak miatt van háború, a cigányok miatt bûnözés, a fidesz miatt gyûlölködés, az mszp miatt kommunizmus és ezt akármeddig lehetne folytatni!!!

Soha, de soha nem hallom azt, hogy ezt elrontottuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Válaszod többi részét nem igazán értem, mivel ezekrõl a témákról nem volt szó írásomban én ilyen kijelentéseket nem tettem és nem is szokásom ilyen sarkosan fogalmazni, mivel ezek a témák jóval bonyolultabbak annál minthogy el lehetne õket intézni egyetlen jelzõvel.

De a kisördög azért belém bújt és nem tudom kihagyni, hogy ne reagáljak az egyik feltevésedre.
Az utazgatást hoztad ki megoldásnak, mint ami megváltoztatná a szegény emberek konzervetív lelkivilágát.
Nem gondolod, hogy a jó anyagi helyzetûek, (akik elmondásod szerint sokat utazgatnak, és ezáltal ismernek egy "jó" cigányt és egy "jó zsidót") nos ezek az emberek már sokkal civilizáltabb látásmóddal rendelkeznek. Véleményem szerint õk egy kis szigeten lebegnek, ahonnan csak azt látják meg amit akarnak és ez többnyire szép és jó. Nem hiszem, hogy a látásmódjuk változna meg, csak egyszerûen rózsaszín szemellenzõn keresztül vizsgálják a világot, ahol boldog, szorgalmas, elégedett emberek élnek nemre, fajra, vallásra való tekintet nélkül.
Nem akarok senkit megbántani, de ez is egy lépcsõje annak az (általam evolóciós folyamatnak nevezett) jelenségnek amit a #3864-es hozzászólásomban - igaz roppant pongyolán - boncolgattam.

... off-okra visszatérve: tudom, hogy ez egy kaland játékokkal foglalkozó topic, de egyben egy kicsiny közösséggé is kovácsolódott. Például rögtön segítettünk LezLee-nek amikor problémája volt és nem zavartuk el valami hibás rammokkal foglalkozó topicba. Ez a téma úgy is hamar lecseng és visszatérünk a kalandokhoz.

IMYke2.0.0.0

De nagyon szeretném a Világot, ha az emberiség 50%-a így gondolkodna - kevesebb baj lenne az Élettel, az emberekkel, és azt hiszem, nem is rohannánk a teljes megsemmisülés felé sem ...

Én szeretem és tisztelem az amerikai kultúrát - béna politikája megmosolyogtat. De ez a magyarra is igaz!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
off és én tényleg ezzel befejezem megigérem!

Az a sajnálatos, hogy az ország gazdasági helyzete nem teszi lehetõvé, hogy egy átlagnál kicsit szegényebb család biztonságban élhessen és lehetõsége legyen legalább néha néha elutazni (ha akar), hogy megismerjenek más népeket és kultúrákat. Az a tapasztalatom, hogy azok hajlamosabbak utálni más népeket, akik még soha sem jártak külföldön.
Akinek van egy izraeli barátja, már nem utálja a zsidókat
Akinek van egy arab barátja, már nem utálja az arabokat
Akinek van egy amerikai barátja, már nem utálja az amerikaiakat
stb...stb

Nyitottá teszi az embert és láttatni engedi a saját hibáit is.

Ne értsetek félre, nem szeretnék a rosszfajta cigánnyal sötét utcában találkozni, de roszfajta magyarral sem és arabbal sem és így tovább.
Nem vagyok Amerikaimádó, pocsék a politikájuk, sötét az emberek nagy része és tényleg dagattak. De ettõl még egy szép ország és rengeteg értékes ember van, aki normálisan él és gondolkozik csak oda született.

Bocs a sok offért és ende
on

www.extragyongy.hu

Én ezt szoktam mondani. Mármi azt a szót, hogy "elrontottuk". Mikor valamit elbaltázok, teljesen egyedül, akkor a munkatársaimat is bevonom a mondandómba, és akkor mondon ki ezt a szót. 😊)

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

MerlinW
😄D
Én Lacinak😄

[merlinw.org]

MIMACSKA
Oláh Ibolyának szurkoltam!!!!!! 😄DDD

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Illetve az a szomorú, hogy általánosítasz!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Tévedsz ha azt hiszed, hogy általában szeretnek!!!!

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Elég szomorú, hogy így nyilvánítasz véleményt az emberi értékekrõl, anélkül, hogy ismernéd az országot.

Az a probléma, hogy mindig másban keressük a hibát nem pedig magunkban.
-Az amerikaiak miatt van háború, a cigányok miatt bûnözés, a fidesz miatt gyûlölködés, az mszp miatt kommunizmus és ezt akármeddig lehetne folytatni!!!

Soha, de soha nem hallom azt, hogy ezt elrontottuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

MerlinW
hehe

[merlinw.org]

MerlinW
szubjektív off:

Ez a cigányos dolog kicsit bonyolultabb. Én spec úgy vallom ugyanolyan emberek mint bárki más, lehet az fekete, vagy sárga, mindegy.
A hátrányos helyzetük abból adódik, hogy valóban többségük nem hajlandó asszimilálódni társadalmunkkal. És mint következetes emberi szokás arányosság alapján mérlegelünk. Ha egy társaságban 8 rossz ember 2 meg nem az, attól még simán elkönyveljük rossz társaságnak. Ez bõrszíntõl, származástól független. Ezek már csak plusz hülye indokok, hogy kategorizáljuk szín szerint az embereket. Illetve alapvetõ ugyancsak emberi tulajdonság (rendszerelmélet rulez😊)

röviden valahogy így..😄

on

[merlinw.org]

Nos! Ha már itt a világ/élet nagy kérdéseit boncolgatjuk (a birkákról jutott eszembe, meg tudná valaki nekem írni, hogy mit tanítanak a mezõgazdasági szakközépben a pásztorórán?

IMYke2.0.0.0
Ja, ebben az elcigányosodásban nekem is részem van és lesz 😞
De hát senki sem tehet arról, hogy hová születik és kiktõl születik.
Arról már inkább, hogy mivé válik.

S ez érvényes lehet egy kiszármazó emberke gyermekére is.
Én ismerek - személyesen - olyan magyar hölgyet, aki Amerikában szült gyermeket, s úgy igyekszik azt nevelni, hogy ne csak egy pont legyen majd az önéletrajzában Magyarország, hanem tudjon róla minél többet. Sõt, egy hazautazásukról tudok is. A kis dedós még nem nagyon tudhatja mit lát, de érezheti / érezhette a "magyarság" közegét... S talán - ha felnõ - késõbb szeretni is fogja ezt a koszfészek-Kárpátok ölelte kis országot.
Én szeretem.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jõvönk=jövõnk

Bizony. Szép kis jõvönk lesz. A múlt. 😞
Na, ha már nemzetiségi kérdés...akkor én a keresztnevemet megváltoztatom lászlóról dzsanesz-ra. 😊

MerlinW
a magyar egy begyepesedett, makacs, mégis öntudatos nép. Ezért is szeret minket a nyugat (most nem politikailag/gazdaságilag értem). Egyszerûen csak nem tudunk továbblépni a múltból...

[merlinw.org]