The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem semmi a feltöltési sebességed :-)
Elugrottam vért adni, visszajövök, felteszem a lábam az asztalra és a kapott sört kortyolgatom. Erre mit látok? Már 3 cd-t fel is töltöttél.
Én is ilyen internetkapcsolatot akarok! :-)
Elugrottam vért adni, visszajövök, felteszem a lábam az asztalra és a kapott sört kortyolgatom. Erre mit látok? Már 3 cd-t fel is töltöttél.
Én is ilyen internetkapcsolatot akarok! :-)
Hát sajnos nem fogadta el a kulcsot. Esetleg tud valaki olyan weboldalt, ahonnét lehet ilyeneket leszedni?
😊...ha van helyed.
Amerzone - http://www.sg.hu/cikk.php?cid=10014 😊
Nem írok privátba. 😊
Ez jó lesz?
097F-8CE0-A292-BE6C-834F-9A22-41A8-AF3C
Ez jó lesz?
097F-8CE0-A292-BE6C-834F-9A22-41A8-AF3C
Semmi különös, csak 1999-ben az év kalandjátéka volt asszem.
Az elsõ cd már fenn is lesz lassan.
Az elsõ cd már fenn is lesz lassan.
El kezdtem feltölteni az Amerzone-t. 224kb/sec. 😊 Hmm....
Mi a szériaszáma a Registry Mechanic-nek? Mert több is van ám.
Akkor az Amerzone-t ma ne vigyem haza? Tegyem fel most?
4CD 1928MB. Tölthetem?
4CD 1928MB. Tölthetem?
Na ha már itt tartunk, elvileg nemsoká jön a Runaway 2. része is, az se lesz kutya 😊
De ami nagyon ígéretesnek tûnik a demó alapján, az a Project Joe, hagyományos point n click adventure, rajzolt grafikával, rengeteg poénnal, vicces karakterekkel, és nagyszerû hangulattal. Nekem rögtön a Broken Sword ugrott be a demó láttán. Ígéretes...
De ami nagyon ígéretesnek tûnik a demó alapján, az a Project Joe, hagyományos point n click adventure, rajzolt grafikával, rengeteg poénnal, vicces karakterekkel, és nagyszerû hangulattal. Nekem rögtön a Broken Sword ugrott be a demó láttán. Ígéretes...
Bocs, hogy megint offolok: www.tucows.com-ról leszedtem a Registry Mechanic nevû progit. Ehhez hol találhatnék valami cracket, vagy regisztrációs kulcsot?
Csak, hogy egy kicsit a témánál is maradjunk.
Megnéztem a most lészülõ Zak McKracken 2 demoját. Nem tudom láttátok-e már. Elég ígéretes. Mondjuk ez német nyelvû volt, így szinte semmit nem értettem belõlle. A grafika viszont elég jó. A Runaway Road Adventure-re emlékeztet. Remélhetõleg egyszer elkészül és kiadják. Gondolom akkor már lesz angol verzió is.
Megnéztem a most lészülõ Zak McKracken 2 demoját. Nem tudom láttátok-e már. Elég ígéretes. Mondjuk ez német nyelvû volt, így szinte semmit nem értettem belõlle. A grafika viszont elég jó. A Runaway Road Adventure-re emlékeztet. Remélhetõleg egyszer elkészül és kiadják. Gondolom akkor már lesz angol verzió is.
Ha mondjuk a www.tucows.com-on rákeresel, találsz tonna ilyen progit, freeware-t, shareware-t vegyesen. A shareware-ek nagy része 30 napos, szal nem fognak egybõl pénzért ugatni. Na meg crack is van majdnem mindhez.
Ilyet még nem láttam. Elvileg ahhoz a filehoz soha hozzá sem kell nyúlni. Legfeljebb csak akkor, ha valamilyen régi dos-os alkalmazás igényli. Ilyen például a munkahelyemen egy régi adatbáziskezelõ rendszer, amit még használunk és a megnyitható fileok számát kell jó magasra állítani mivel a dos alapból 30-at nyithat meg.
Az Easy Cleaner-hez biztosan nem kell.
Azért bemásolhatnád ide a C:\Windows\System32\AUTOEXEC.NT és a C:\Windows\System32\config.NT fileodat. Megnézzük és vakargatjuk a fejünket.
Az Easy Cleaner-hez biztosan nem kell.
Azért bemásolhatnád ide a C:\Windows\System32\AUTOEXEC.NT és a C:\Windows\System32\config.NT fileodat. Megnézzük és vakargatjuk a fejünket.
Áá, nem hiszem el, a setup végénél kiadja ezt a hibaüzenetet:
"C:\Windows\System32\AUTOEXEC.NT. A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz."
Most micsináljak, ezt mért írja ki?
"C:\Windows\System32\AUTOEXEC.NT. A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz."
Most micsináljak, ezt mért írja ki?
Majd akkor hálálkodj, ha azt csinálja amit szeretnél.
Egyébként egyszerû a mûködése. Feltelepítés után ad egy kis menüt, ahol kiváaszthatod, hogy mit szeretnél csinálni. Mindegyik kis eszköz hasznos, érdemes majd sorban kipróbálnod.
Elsõ menüpont a regisztráció tisztítás. A keres gombal megkeresi az összes felesleges bejegyzést. Ha kész, akkor a mindent kijelöllel kijelölöd õket, majd a törlés gomba klikkelve letörlöd õket. Ennyi.
Egyébként egyszerû a mûködése. Feltelepítés után ad egy kis menüt, ahol kiváaszthatod, hogy mit szeretnél csinálni. Mindegyik kis eszköz hasznos, érdemes majd sorban kipróbálnod.
Elsõ menüpont a regisztráció tisztítás. A keres gombal megkeresi az összes felesleges bejegyzést. Ha kész, akkor a mindent kijelöllel kijelölöd õket, majd a törlés gomba klikkelve letörlöd õket. Ennyi.
Azt tudom, hogy nagy barátok, de azt már nem miként került döglégy a kalandjáték képbe. Állítólag egyûtt szoktak kalandjátszani (?????). Pont azzal a tuskóval?
Egyszer láttam egy mûsorban a Zoli fiút. A lakásában voltak és eldicsekedett a PS2-es gépével, amin állandóan jégkorongoznak a haverokkal. Na mondom az pont neki való párosítás (mármint a ps2 és a jégkorong program). Ezt simán kinéztem belõle, de egy összetett kalandjáték végigjátszását már nem.
Egyszer láttam egy mûsorban a Zoli fiút. A lakásában voltak és eldicsekedett a PS2-es gépével, amin állandóan jégkorongoznak a haverokkal. Na mondom az pont neki való párosítás (mármint a ps2 és a jégkorong program). Ezt simán kinéztem belõle, de egy összetett kalandjáték végigjátszását már nem.
És a Gankszta Zolikát <#levele>#levele> és õ managgeli! Persze, én személy szerint ettõl még nem esek hasra....
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Off: Valamelyikõtök ki tudna segíteni, és fel tudna tölteni ideiglenesen az ftp-re egy nem fizetõs, full Registry cleanert, mert már két verziót is leszedtem a netrõl, de amikor ki kellett volna javítania a hibákat, akkor vagy pénzt kért, vagy jelszót. PLZ HELP!
Elõre is Köszi!
Elõre is Köszi!
Az a munksó, aki a megasztár zsûrijében balszélen ûl. Na persze szembõl nézve.
Régebben pedig énekelgetett és az arca egyik fele fehérre, míg a másik barnára volt festve.
Na persze ezek miatt még egyáltalán nem érdekelne minket, de ez a jóember Magyarországon egyedülállóan kalandjátékot fejleszt. Mivel pedig neki nem csak hatalmas lelkesedése, hanem megfelelõ anyagi háttere is van, ezért szépen haladgat a kalandjáték készítés és már a 3. rész is elkészült. A siker pedig arra buzdította, hogy dobozos verzióban is kiadja mind a 3 részt egyben. Ennek lett a neve AGON és decembertõl már a boltokban lesz.
Hát hirtelenjében ennyi jutott eszembe pijeróról...
Régebben pedig énekelgetett és az arca egyik fele fehérre, míg a másik barnára volt festve.
Na persze ezek miatt még egyáltalán nem érdekelne minket, de ez a jóember Magyarországon egyedülállóan kalandjátékot fejleszt. Mivel pedig neki nem csak hatalmas lelkesedése, hanem megfelelõ anyagi háttere is van, ezért szépen haladgat a kalandjáték készítés és már a 3. rész is elkészült. A siker pedig arra buzdította, hogy dobozos verzióban is kiadja mind a 3 részt egyben. Ennek lett a neve AGON és decembertõl már a boltokban lesz.
Hát hirtelenjében ennyi jutott eszembe pijeróról...
Micsoda projekt kezd itt kialakulni. 😊)
...ötlet...
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ötelt nem is rossz... <#hehe>#hehe>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na, akkor ha már 800 oldalt olvastatunk be a telefonba, akkor van egy javaslatom. Bérelünk egy emelt díjas telefonvonalat. Aminek a percdíjja úgy 300 Ft körül mozog. Aztán a Pierro-ank hagyunk egy megfelelõen megfogalmazott üzenetet, amire lehetõleg elönti agyát a vér és rögtön felhív a megadott telefonszámon. Ott szépen végig hallgatja a 800 oldalnyi szöveget, ami betart úgy 2 napig. Ezután bezsebeljük az emelt díjjas telefon után járó hozalékot. A kapott pénzbõl pedig minden TLJ topik látogatónak veszünk egy eredeti dobozos AGON játékot <#vigyor0>#vigyor0>
..és azt a 800 oldalt be kéne olvasni a telefonba, mikor Pierott-ot fehíjjuk. 😊
Amúgy, lehet a CD galaxis is pont ezt teszi, és majd ezután hív vissza téged. Leellenõrzik a telefonvonalad, bankszámlaszámod, vércsoportod..., és ha elsõ vásárló vagy a lábad méretét is, mellé a melltartód színével együtt. Utóbbi téged speciel nem fenyegethet. 😊)
Amúgy, lehet a CD galaxis is pont ezt teszi, és majd ezután hív vissza téged. Leellenõrzik a telefonvonalad, bankszámlaszámod, vércsoportod..., és ha elsõ vásárló vagy a lábad méretét is, mellé a melltartód színével együtt. Utóbbi téged speciel nem fenyegethet. 😊)
Ügyvéddel fogom megíratni a precíz szöveget, gondosan bezárva minden jogi kiskaput. Így gondolom majd kapunk egy kb. 800 gépelt oldalas jogi formulát, na de az aztán betonbiztos lesz minden támadás ellen.
Felhívtam a cdgalaxist AGON ügyben. Azt mondta az ügyintézõ, hogy majd visszahívnak. Hmmm....
oszt ak'ó jóvan...
Felhívtam a cdgalaxist AGON ügyben. Azt mondta az ügyintézõ, hogy majd visszahívnak. Hmmm....
oszt ak'ó jóvan...
Arra az ftp-re felkúszhat majd a most megjelent örökzöld Pirates. Esetleg a DarkFall elsõ része.
Amerzone is itt van /pill., de asszem az már volt fenn.
Amerzone is itt van /pill., de asszem az már volt fenn.
"A mi Marcink, drágám..." <#awink>#awink>
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Hosszú...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap