fantasy könyvek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy micsodát? Úgy érted 3D-s grafikáról? A miskolci egyetemnek van egy kiváló jegyzete a témában, azt használják szerte az országban.
Valaki nem tudja,hogy hol szerezhetnék 3D-s könyvet? .... nem tudom,hogy hogyan tudom másképp elmagyarázni... De szõke vagyok.. Sorry! :) Bejártam már fél Magyarországot,és nem találtam sehol.Valaki tud nekem segíteni?
Robert N. Charrette Shadowrun könyvei nincsenek meg valakinek fileban magyarul vagy angolul?

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/14916/ref=b_brbx_c_1_14/102-0531499-0686535
Üdv klántagok! :-))
Rég " láttalak " ifjú hölgy, hogy smint? Csak olvasni, olvasni, olvasni tartja a mondás. ;-))
És milye igaz, amúgy az az Éjmaszkok nem is " olyan " rossz.....
Huhh azt is elkéne!
Szia Jock és mindenki!
Újra ittvagyok :)
Efreet
naugye :))

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Laalee
ahhoz is tudni kene a szukits cimet :) meg bemenni a postara brrrr inkabb a könyvesbolt akor mar :)

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
kettes számú módszer postai megrendelés

Laalee
ettöl feltem :)

Efreet
:( akkor marad a 2lábas módszer :)

Laalee
kerestem vagy fel orat de nemtalaltam... amivolt szukits oldal az az extarn volt de az meg nemmuxik... fotexneten se volt.

Efreet
paszpiros... de tudod hogy van.. aki keres az talál. én kezdeném a libri.hu-n, hátha, és ha nincs akkor keresõ'

Laalee
de itt most nema z a lenyeg... en lusta vagyok es postan akarom megrendelni... szoval? vana szukits nak weboldala? vagy valamilyen webkönyvesbolt ahol forgalmazzak?

Laalee
je neked is az volt meg?:)

bar mokas volt amikor a haver kerdezte hogy felirtat van rajta mondtam van... gondolom elküldhetett a... na oda :))

Efreet
akármilyen lesz, megnézem :) legalább 2X. a szinkronra meg közszavazással gyûjtik a jelölteket, és Árpi bácsit csábítják, hogy írja meg a szöveget... :)
a dnd meg egy középkori episode1-nek beillett :) azt ias meg fogom nézni azért moziba', mert az a japán feliratos cucc "csak" sztereo volt :)

Laalee
lehet a szinkoron nem annyira erdekel.. :)

csak ne olyan legyen ez a film is mint a a dnd mert az a szombat delutani csaladi filmek tökeletes, többre alkalmatlan.

Efreet
siess, mert dec. 19-én éjjel 2kor nálunk is premier... (ofisöl info) ez azt jelenti, hogy a szinkronmunkálatok és a feliratozás miatt kb 1-2 hónappal elõtte már csak az nem látta, aki nem akarja :))

A Kantáta és minden Drizzt!!!
Azok jók!
Sajna a Gyûrûk urát még nem olvastam de már kacsintgatok felé. :)
Efreet
ha új dûne=atreides ház, akkor még utcán is simán bele lehet szaladni, és rengeteg antikvárban is van. sokaknak nem tetszett, télleg nem is olyan jó mint az alap 6. apropó néztétek prosieben-en ápr 22-23-24 a miniseriest? az se semmi... :)

Laalee
sukits könyveket honnan lehet rendelni neten? az uj dunet sehol nemtalalom neten... se a szukits weboldalát.

Részemrõl R.A.Salvatore.
Naszóval két könyv adta az apropót, hogy újból felélesszem eme fantasy-s topicot. Az egyik egy rég várt folytatás, mégpedig a jólelkû papunk Cadderly-nek a viszontagságos kalandjaival foglalkozó Éjmaszkok.
Igaz még csak eléggé az elején járok benne, de meg kell, hogy mondjam " nekem tetszik ". Szóval még akármi is lehet belõle. ;-)
A másik könyv egy Dragon Lance kiadvány, mely a legendás Krónikák elõzményeit taglalja. A mai napíg az egyik legjobban kedvelt trilógiám ( ugye Dark ? ;) ) és éppen ezért gondolkodás nélkül vetettem bele magam, hogy megismerjem végre mi is hozta össze Tanist és Kovát a két jóbarátot.
Csak most egy picit bajban vagyok mert itt ez a két könyv és nem tudom, hogy melyikkel kezdjem. :D
No de sebaj valahogy csak megoldom ezt az egetverõ problémát. :))

\" örökké nem eshet.... \"

Vagy: (bocsi a nagy méretért elõbb)
Hupszi, ez érdekesre sikeredett...

Gyûrûk Ura az abszolút nyerõ!!
Najó, a többi fantasy könyv is jó...
Jól mondod Dark akarva akaratalanul de meg kell, hogy húzzuk a párhuzamot eme két hõs ( Wulfgar, Caramon ) között. Nem értem RAS-t miért nem hagyta, hogy az a nagy hõs békében nyugodjon ama több tonnányi kõtömb alatt?! Miért volt jó '' neki '' hogy feltámasztotta Wulfgart?? Netán enélkül már értelmetlen lett volna a folytatás?? Mert ha már így állunk akkor mondjuk milyen lett volna ha a DL-féle Krónkiákban mondjuk Sturm nem hal meg hanem simán túléli a sárkánnyal való találkozást?! Hisz benne van a pakliban, hogy aki harcol az eleshet. Vagy netán úgy gondolta, hogy ez az öttagú banda halhatatlan??? Brrrr....
Már elõre félek, hogy mik lesznek a következõ részekben.
Na de mind1 nem is szaporítom tovább a szót mindenesetre hiányzik az a bíborszemû kósza ( még jó, hogy legalább azok a monológok megmaradtak a fejezetek elején ) talán azok érnek a legtöbbet....
Jockey
háát igen: meg kell hagyni mentorom nélkül még mindig vak vizeken eveznék, nem a mostani törpebirodalom fennsíkjain...(a mélysötétrõl meg ne is beszéljünk..:)))

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jock: ízlések és pofonok tesó ! :))
Ha a Halálbrigád tetszett akkor az Utolsó Nemes tuti tetszeni fog!!
Amúgy én meg most vettem meg a legújabb Shadowrun könyvet ( Véres Utcák ) na nekem meg ezek jönnek be de piszkosul. Igaz a téma nem teljesen a fantasy kategóriába tartozik de szerves része az '' irodalomnak ''.
Jock figy mindíg is jó könyvetakartál olvasni hát itt az ideje, hogy megismerkedj Középfölde történelmével hisz lassan aktualitását nyeri kishazánkban is. A Gyûrûk Uráról van szó!! Jó olvasgatást a fantasy stílus eme kimagasló gyöngyszeméhez..
Jockey
ja és persze amit elfelejtettem megint: bocsi a helyesrírásért, de ennyi idõ után ez már csak romlani tud...:)

Jockey
nekem bárki bármit mondd a kantáta is bejött, meg a shilmista árnyai is..
mellesleg most szereztem be Dragonlance káosz korszakának elsõ két kötetét..(halákbrigád, utolsó nemes)
a halálbrigád elején járok de eddig nem tûnik rossznak...

Ha már RAS könyveknél tartunk akkor szerintem ( ismétlem szerintem )a legjobb könyve ezidáig a Homeland ( Otthon ). Azt nem értem, hogy egy ilyen kaliberû iró, hogy adhat ki ilyen könyvet mint a Spine of the World??? Hol marad az a tûz, az a lángolás ami mondjuk az Otthont fémjelezte?? Miért van az, hogy ha egy író befutott illetve sikeres lesz az már mindjárt a fejébe száll és ezáltal elkezdi ontani magából a silányabbnál silányabb '' tucatkönyveket '' ??!!
Csak annyit tudok mondani, hogy tisztaszívembõl sajnálom azt a bíborszemû kószát.... :(
Jockey
na csako mindenkiek:}
lent volt a topic 1reszt, masreszt meg erdeklodnek hogy nem valna e meg valaki, vagy esetlge tud/e olyan helyet ahol Salvatore {forgotten realms} Drizztjenek:} a jeges szelek volgybeli kalandjait meg lehetne keriteni, venni, stb..:}?

Dikkma
Trailer, leírás, bármi infó?????
Elolvastam a Kantátát és szerintem nem volt rossz.
De nekem a "Drizzt" regények sokkal jobban tetszettek.
Noxon te meg tényleg reagálhatnál a véleményekre!

Lourker

Darkon
Új Rpg játék jelent meg Evil Island néven. A képek alapján elég ígéretes(bár én személy szerint nem szeretem az Rpg "szimuátorokat"), a grafikája nagyon szép, a honlapjuk is nagyon igényes: http://www.evil-islands.com/usa/
Na majd meglátjuk...

Born to win

Végre elkészült a Gyûrûk Ura film. Láttam róla egy kis részletet nem nézett ki rosszil. Bár a hobbitokat(ha azok voltak azok, lehet hogy nem) teljesen máshogy lépzeltem el. A filmet sajnos csak 2002 dec.-ben fogják vetíteni.

MEgvettem a Kantátá már nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz. Itt hallottam rosszat is jót is.
Noxon: Az Írrás mikor folytatódik?

Lourker

Én egy pillanatig sem gondoltam, hogy te voltál.
Amúgy, hogy állsz Zsigmond ( alias Madár ) további kalandjaival ? :)

ezt kerdezem en is;)
Noxon : Nem volt rossz, bár volt benne 1-2 dolog, ami nem tetszett, de hát nehéz olyat irni, ami mindenkinek jó. De azért várom a folytatást
Noxon nehogy a szívedre vedd a szidalmat.
Szerintem nem volt rossz, sõt jó volt.(nem Salvatore, de azért jó)

Lourker

Felvetődik bennem a kérdés mégpedig ha olyan '' szar '' mint állítod, akkor minek olvastad el!?
Mert gondolom, hogy csak olvastál ezirányú könyveket ha már így vélekedsz??!!
Why?????

Darkon
Ez gyönyörû volt :)
Ki is fejted esteleg bõvebben?

Born to win

az uj generacio neven alatt futo weis hickman konyvfolyamot olvasta valaki (a nyari tuz folytatasa)
a legutobbi trilogia (ami nalunk 6 darabban jott ki) felelmetesen rossz volt, es nem merek ujabba belevagni
http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/cyberick/fan2.htm
Ezen a címen egy nagyszerû fantasy regényt olvashattok, érdemes megnézni...
Darkon
Úrjaindul a Fantasyworld;)
Fantasyworld

Born to win

Megnéztem. Csak angolul van (ez még nem lenne baj, csak az ára kicsit húzós - majdnem 2k+ postaköltség)...messze van még karácsony...:((
Köszi, majd megnézem
Jockey
címet nemtudok, de állítólag megrendelni meglehet a rpg.hu..
keresd ott ha minden köté szakad...:))
remélem tudtam segíteni..üdv jockey

Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne R.A. Salvatore - Kristályszilánk cimü könyvet megvenni?
Lehetöleg úgy Heves megyén belül?
Darkon
Nem nem. Ez Lauranna(kezében egy gyalogsági sárkánydárdával) és Sturm.

Born to win