634
fantasy könyvek
-
Dem #301 Ha már RAS könyveknél tartunk akkor szerintem ( ismétlem szerintem )a legjobb könyve ezidáig a Homeland ( Otthon ). Azt nem értem, hogy egy ilyen kaliberû iró, hogy adhat ki ilyen könyvet mint a Spine of the World??? Hol marad az a tûz, az a lángolás ami mondjuk az Otthont fémjelezte?? Miért van az, hogy ha egy író befutott illetve sikeres lesz az már mindjárt a fejébe száll és ezáltal elkezdi ontani magából a silányabbnál silányabb '' tucatkönyveket '' ??!!
Csak annyit tudok mondani, hogy tisztaszívembõl sajnálom azt a bíborszemû kószát.... :( -
#292 na csako mindenkiek:}
lent volt a topic 1reszt, masreszt meg erdeklodnek hogy nem valna e meg valaki, vagy esetlge tud/e olyan helyet ahol Salvatore {forgotten realms} Drizztjenek:} a jeges szelek volgybeli kalandjait meg lehetne keriteni, venni, stb..:}?
-
#290 Trailer, leírás, bármi infó????? -
Mester #289 Elolvastam a Kantátát és szerintem nem volt rossz.
De nekem a "Drizzt" regények sokkal jobban tetszettek.
Noxon te meg tényleg reagálhatnál a véleményekre! -
#288 Új Rpg játék jelent meg Evil Island néven. A képek alapján elég ígéretes(bár én személy szerint nem szeretem az Rpg "szimuátorokat"), a grafikája nagyon szép, a honlapjuk is nagyon igényes: http://www.evil-islands.com/usa/
Na majd meglátjuk... -
Mester #286 Végre elkészült a Gyűrűk Ura film. Láttam róla egy kis részletet nem nézett ki rosszil. Bár a hobbitokat(ha azok voltak azok, lehet hogy nem) teljesen máshogy lépzeltem el. A filmet sajnos csak 2002 dec.-ben fogják vetíteni.
MEgvettem a Kantátá már nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz. Itt hallottam rosszat is jót is.
Noxon: Az Írrás mikor folytatódik? -
Demeter #283 Én egy pillanatig sem gondoltam, hogy te voltál.
Amúgy, hogy állsz Zsigmond ( alias Madár ) további kalandjaival ? :) -
speed #280 ezt kerdezem en is;) -
Szepi #279 Noxon : Nem volt rossz, bár volt benne 1-2 dolog, ami nem tetszett, de hát nehéz olyat irni, ami mindenkinek jó. De azért várom a folytatást -
Mester #277 Noxon nehogy a szívedre vedd a szidalmat.
Szerintem nem volt rossz, sőt jó volt.(nem Salvatore, de azért jó) -
Demeter #276 Felvetődik bennem a kérdés mégpedig ha olyan '' szar '' mint állítod, akkor minek olvastad el!?
Mert gondolom, hogy csak olvastál ezirányú könyveket ha már így vélekedsz??!!
Why????? -
#273 Ez gyönyörű volt :)
Ki is fejted esteleg bővebben? -
speed #270 az uj generacio neven alatt futo weis hickman konyvfolyamot olvasta valaki (a nyari tuz folytatasa)
a legutobbi trilogia (ami nalunk 6 darabban jott ki) felelmetesen rossz volt, es nem merek ujabba belevagni -
noxon #269 http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/cyberick/fan2.htm
Ezen a címen egy nagyszerű fantasy regényt olvashattok, érdemes megnézni... -
#264 Úrjaindul a Fantasyworld;)
Fantasyworld -
Szepi #263 Megnéztem. Csak angolul van (ez még nem lenne baj, csak az ára kicsit húzós - majdnem 2k+ postaköltség)...messze van még karácsony...:(( -
Szepi #262 Köszi, majd megnézem -
#261 címet nemtudok, de állítólag megrendelni meglehet a rpg.hu..
keresd ott ha minden köté szakad...:))
remélem tudtam segíteni..üdv jockey -
Szepi #260 Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne R.A. Salvatore - Kristályszilánk cimü könyvet megvenni?
Lehetöleg úgy Heves megyén belül? -
#259 Nem nem. Ez Lauranna(kezében egy gyalogsági sárkánydárdával) és Sturm.
-
speed #258 kik ezek kitiara vs sturm? -
Demeter #257 Akkor itt az ideje, hogy megismerkedj más világokkal is. Mondjuk kezd e kép ( illetve e világ megismerésével ) elmzésével. De ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni egy kicsit utána kell majd keresned.
Belemész ebbe a játékba ? -
Demeter #255 Ne is törődj vele cimbora. Korlátolt elméje fel sem foghatja eme kép eszmei mondanivalóját.
De kérlek ROB ezentúl tartózkodj az ilyen és az ehhez fogható kinyilatkoztatásoktól.
Thx!
- Rest in peace my friend.. - -
ROB #254 Mér'?
igaz kicsit csövesnek meg büdösnek meg korcsnak meg kur*nak néz ki.ÉS KIÁBRÁNDÍTÓ A FRIZURÁJA:))
ésaztán? -
#253 Rob nem is tudod hogy most milyen ostobaságot mondtál. -
#251 -
#250 dark: :))
na és danica focista hajához hozzátartozik súlyemelő lába is...:)))
kantata: az a piroscsuhás abalister lenne?
-
#249 Most látom hogy az eredeti borító(In Sylvan Shadows) nem sikerült valami jóra. Pl. Danica focista frizurája kiábrándító és egy sötételf számszeríj sem ilyen nagy. Ja és a Sylvan(erdei) elfek viseletének a színe mindig igazodik a természethez(a fekete nem éppen ilyen szín) Na egy kicsit kukacoskodtam(Cadderly rendben van). -
Demeter #248 Tudom Chris tudom ! :)) -
-
Chris #246 Dem:
Felejtsd már el a Shimilista-t... :)))
Múlkor csak tréfából mondtam ezt. :)))
Az igazi címe egyébként Sylvan Árnyai. -
#245 bahh, közbe megtaláltam a könyv elején a köteteket felsorolva..:))
jók a képek mellesleg, nekem bejönnek..:)
-
#244 Úgylátom, hogy elemedben vagy cimbora ! ;-)
Amúgy a képek nagyon jók. Az első képen lévő Drow? :) mintha ismerős lenne.
Tuti, hogy láttam már valahol...sőt még a nevére is emlékeztem...de most nem akar beugrani...
:)) -
#243 Huh ezt most nem hagyhattam ki(sorry ha a képek miatt lassan jönne le az oldal.)
-
(Kicsit szinesítem a fórumot ;) -
#241 -
#240 A másodiknak pedig az a címe, hogy ' Shilmista árnyai '...cimbora ;-) -
#239 Üdv:
R.A. Salvatore Papi ciklusának melyik a második kötete?
az első a Kantata, a második..??
thx jockey -
Mester #238 Olvasta vki Salvatore-tol a Mágia visszhangjait ?
És ha igen, akkor mi a véleményetek róla?