634
fantasy könyvek
  • Dem
    Ha már RAS könyveknél tartunk akkor szerintem ( ismétlem szerintem )a legjobb könyve ezidáig a Homeland ( Otthon ). Azt nem értem, hogy egy ilyen kaliberû iró, hogy adhat ki ilyen könyvet mint a Spine of the World??? Hol marad az a tûz, az a lángolás ami mondjuk az Otthont fémjelezte?? Miért van az, hogy ha egy író befutott illetve sikeres lesz az már mindjárt a fejébe száll és ezáltal elkezdi ontani magából a silányabbnál silányabb '' tucatkönyveket '' ??!!
    Csak annyit tudok mondani, hogy tisztaszívembõl sajnálom azt a bíborszemû kószát.... :(
  • Jockey
    na csako mindenkiek:}
    lent volt a topic 1reszt, masreszt meg erdeklodnek hogy nem valna e meg valaki, vagy esetlge tud/e olyan helyet ahol Salvatore {forgotten realms} Drizztjenek:} a jeges szelek volgybeli kalandjait meg lehetne keriteni, venni, stb..:}?
  • Dikkma
    Trailer, leírás, bármi infó?????
  • Mester
    Elolvastam a Kantátát és szerintem nem volt rossz.
    De nekem a "Drizzt" regények sokkal jobban tetszettek.
    Noxon te meg tényleg reagálhatnál a véleményekre!
  • Darkon
    Új Rpg játék jelent meg Evil Island néven. A képek alapján elég ígéretes(bár én személy szerint nem szeretem az Rpg "szimuátorokat"), a grafikája nagyon szép, a honlapjuk is nagyon igényes: http://www.evil-islands.com/usa/
    Na majd meglátjuk...
  • Mester
    Végre elkészült a Gyűrűk Ura film. Láttam róla egy kis részletet nem nézett ki rosszil. Bár a hobbitokat(ha azok voltak azok, lehet hogy nem) teljesen máshogy lépzeltem el. A filmet sajnos csak 2002 dec.-ben fogják vetíteni.

MEgvettem a Kantátá már nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz. Itt hallottam rosszat is jót is.
    Noxon: Az Írrás mikor folytatódik?
  • Demeter
    Én egy pillanatig sem gondoltam, hogy te voltál.
    Amúgy, hogy állsz Zsigmond ( alias Madár ) további kalandjaival ? :)
  • speed
    ezt kerdezem en is;)
  • Szepi
    Noxon : Nem volt rossz, bár volt benne 1-2 dolog, ami nem tetszett, de hát nehéz olyat irni, ami mindenkinek jó. De azért várom a folytatást
  • Mester
    Noxon nehogy a szívedre vedd a szidalmat.
    Szerintem nem volt rossz, sőt jó volt.(nem Salvatore, de azért jó)
  • Demeter
    Felvetődik bennem a kérdés mégpedig ha olyan '' szar '' mint állítod, akkor minek olvastad el!?
    Mert gondolom, hogy csak olvastál ezirányú könyveket ha már így vélekedsz??!!
    Why?????
  • Darkon
    Ez gyönyörű volt :)
    Ki is fejted esteleg bővebben?
  • speed
    az uj generacio neven alatt futo weis hickman konyvfolyamot olvasta valaki (a nyari tuz folytatasa)
    a legutobbi trilogia (ami nalunk 6 darabban jott ki) felelmetesen rossz volt, es nem merek ujabba belevagni
  • noxon
    http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/cyberick/fan2.htm
    Ezen a címen egy nagyszerű fantasy regényt olvashattok, érdemes megnézni...
  • Darkon
    Úrjaindul a Fantasyworld;)
    Fantasyworld
  • Szepi
    Megnéztem. Csak angolul van (ez még nem lenne baj, csak az ára kicsit húzós - majdnem 2k+ postaköltség)...messze van még karácsony...:((
  • Szepi
    Köszi, majd megnézem
  • Jockey
    címet nemtudok, de állítólag megrendelni meglehet a rpg.hu..
    keresd ott ha minden köté szakad...:))
    remélem tudtam segíteni..üdv jockey
  • Szepi
    Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne R.A. Salvatore - Kristályszilánk cimü könyvet megvenni?
    Lehetöleg úgy Heves megyén belül?
  • Darkon
    Nem nem. Ez Lauranna(kezében egy gyalogsági sárkánydárdával) és Sturm.
  • speed
    kik ezek kitiara vs sturm?
  • Demeter
    Akkor itt az ideje, hogy megismerkedj más világokkal is. Mondjuk kezd e kép ( illetve e világ megismerésével ) elmzésével. De ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni egy kicsit utána kell majd keresned.
    Belemész ebbe a játékba ?
  • Demeter
    Ne is törődj vele cimbora. Korlátolt elméje fel sem foghatja eme kép eszmei mondanivalóját.

De kérlek ROB ezentúl tartózkodj az ilyen és az ehhez fogható kinyilatkoztatásoktól.
    Thx!

- Rest in peace my friend.. -
  • ROB
    Mér'?
    igaz kicsit csövesnek meg büdösnek meg korcsnak meg kur*nak néz ki.ÉS KIÁBRÁNDÍTÓ A FRIZURÁJA:))
    ésaztán?
  • Darkon
    Rob nem is tudod hogy most milyen ostobaságot mondtál.
  • Darkon
  • Jockey
    dark: :))
    na és danica focista hajához hozzátartozik súlyemelő lába is...:)))
    kantata: az a piroscsuhás abalister lenne?
  • Darkon
    Most látom hogy az eredeti borító(In Sylvan Shadows) nem sikerült valami jóra. Pl. Danica focista frizurája kiábrándító és egy sötételf számszeríj sem ilyen nagy. Ja és a Sylvan(erdei) elfek viseletének a színe mindig igazodik a természethez(a fekete nem éppen ilyen szín) Na egy kicsit kukacoskodtam(Cadderly rendben van).
  • Demeter
    Tudom Chris tudom ! :))
  • Darkon

• Chris
    Dem:
    Felejtsd már el a Shimilista-t... :)))
    Múlkor csak tréfából mondtam ezt. :)))
    Az igazi címe egyébként Sylvan Árnyai.
  • Jockey
    bahh, közbe megtaláltam a könyv elején a köteteket felsorolva..:))
    jók a képek mellesleg, nekem bejönnek..:)
    Úgylátom, hogy elemedben vagy cimbora ! ;-)
    Amúgy a képek nagyon jók. Az első képen lévő Drow? :) mintha ismerős lenne.
    Tuti, hogy láttam már valahol...sőt még a nevére is emlékeztem...de most nem akar beugrani...

:))
  • Darkon
    Huh ezt most nem hagyhattam ki(sorry ha a képek miatt lassan jönne le az oldal.)
  • Darkon

(Kicsit szinesítem a fórumot ;)
  • Darkon
    A másodiknak pedig az a címe, hogy ' Shilmista árnyai '...cimbora ;-)
  • Jockey
    Üdv:
    R.A. Salvatore Papi ciklusának melyik a második kötete?
    az első a Kantata, a második..??
    thx jockey
  • Mester
    Olvasta vki Salvatore-tol a Mágia visszhangjait ?
    És ha igen, akkor mi a véleményetek róla?