634
fantasy könyvek
-
Matarese #512 Sziasztok!
Tudom, hogy ez itt nem a társkereső, én mégis a társamat keresem, méghozzá a Battletech 2. részében.
Ha jól emlékszem a Vér szava a címe, na az nincs meg, nem találom sehol, de nagyon kéne.
Ha valakinek megvan, és eladó, jelezze nekem. -
#511 Engem az idegesit a magyar konyvkiadasban, hogy kovetkezetlen. Pl. en 17 konyvrol tudok Ravenlofton (utolso konyvem 97-s, tehat valoszinuleg tobb van) es a legjobbakat nem adtak ki. Vagy a Forgotten Realms-es Avatar trilogia. Finoman szolva is felejthetoek, de a folytatasok a Prince of Lies ill. a Crucible piszok jok. (Lowder es Denning irta oket) -
#510 5th Ge-s konyveket nem szamitottam bele. -
#509 én a legendákról beszélek, asszem az 9 könyv.
meg a nagy 4esről :
-Őszi alkony sárkányai
-Téli éj ...
-Tavaszi...
-Nyári... => ez asszem 1-2 éve lett kiadva
nekem ezek vannak meg, plusz Huma legenmdája, de azt nem a Weiss - Hickman páros írta. -
#508 50+ Dragonlance könyv van... -
#507 Varjal, csak, de te mirol beszelsz? :D Csak az elso kiadott trilogiarol? :D
Mert en osszesen 9 trilogiarol, 1 sextett-rol +2-3 kulonallo konyvrol tudok az 5-od kor elotti termesbol, es valoszinuleg van meg. -
#506 Nemtom'...én nagyon el tudtam benne merülni és nekem a mai napon nagyon sokat tud adni az a könyv(sorozat).
-
#505 Nekem tul heroikus a DL. -
#504 DragonLance a császár számomra, nameg az Alien és Predator könyvek. -
#503 Robert Jordan - The Wheel of Time Compendium(all9books).pdf
3551 oldalas PDF 15mb. Erdekel valakit? -
Viking #502 Nekem Otthon megvan magyarul gépen vmint az első 6 könyv angolul, ha kell felrakom vhova... Könyv formájában pedig pl innen! -
#500 tomcs: belepakoltam azokat is amik töled jöttek, és igen, van benne duplázás. ráadásul a bromeliad sorozat is. :) -
tomcs #499 ja de van ami megvan .htmlben meg txtben meg docban is szal tobbszoros nem er
rakd nevsorrendbe es ugy nyilatkozz ;) -
#498 Nem t'om, nem sorrendben vannak :)) -
tomcs #497 opsza
akkor +nezem en is jobban
mi az utolso 4 cime? -
#496 Nem 26! Kerek 30 darabot szedtem le! :)) -
tomcs #495 mnegvan mind a 26? azokat is amiket en toltottem fel efreet-nek?
-
#494 >>>Efreet
Kösz a cuccokat! Elég sok érdekes dolog volt nálad. Például leszedtem még Tolkien-t és E.A.Poe-t is! -
tomcs #493 kuldtem levelet 1elore a cucc nelkul, lehet nalam pattant egyet, mindenesetre kaptam vissza, nem olvastam el miert -
tomcs #492 vissza is pattant jol, mindenesetre este irjal, aztan lesz valahogy :) -
tomcs #491 arra a chaos.hu cimre gondoltal ami ide is be van irva??? mert amugy oda probaltam kuldeni -
tomcs #490 az baj..lehet nekem pattant vissza?
este irjal mar oszt ftpre felrakom -
#489 De az enyém igen! :) -
#488 mégnemgyütt... :( -
tomcs #487 m1 mindjart
-
#486 tomcs: mailban küldd már el lécci ami hiányzik innen, 6 mega helyem van emilcímen 2-3asával zipelve lécciléccilécci naaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))) (télleg nagyon hálás lennék) -
#485 Innye bazze! Mind kéne, majd este írok mail-t, csak most mennem kell, épp csak megláttam és gondoltam azért hozzászólok :( -
tomcs #484 marmint a discworld -
tomcs #483 ugyanezek vannak nekem 1-26ig -
#482 így van :) inkább könyvet veszek én is, mint moziba megyek... nagyon nehéz úgy elmenni egy könyvesbolt mellett, hogy ne menjek be... ha pedig bent vagyok, akkor régen rossz :))) -
#481 900ft ot megert az kitudja lehet meg jo is lesz :) -
#480 no comment :)))) -
#479 en azert megvettem :) a cim miatt :) -
#478 "... találtam egy baltát. felvittem az öregfickóhoz, egy százasért beazonosította, akkor derült ki, hogy nem is balta... de ránézésre láttam, hogy 30%-al jobban sebez élöholtak ellen, és mivet tudtam, hogy nemsokára megyek a ropikirály ellen, megtartottam..."
naneeee :))) -
#477 lattam a diablo könyvet leforditottak magyarra :) erdekes lehet parszaz oldalon azt meselni hogy hentelek es felszedem a rare cuccokat :) -
#476 Rinc3:
van Pratchett-em angolul...
Discworld01 - The Colour of Magic.txt
Discworld02 - The Light Fantastic.html
Discworld02 - The Light Fantastic.txt
Discworld03 - Equal Rites.txt
Discworld05 - Sourcery.rtf
Discworld07 - Pyramids.txt
Discworld09 - Eric.txt
Discworld10 - Moving Pictures.html
Discworld11 - Reaper Man.txt
Discworld14 - Lords And Ladies.txt
Discworld16 - Soul Music.html
Discworld18 - Interesting Times.html
Discworld20 - Hogfather.html
Discworld21 - Jingo.html
Bromeliad01 - Truckers.txt
Bromeliad02 - Diggers.txt
Bromeliad03 - Wings.txt
ha kell valami dobjál mailt -
tomcs #475 megvan tole a discworld, eleg sok txt, most igy nem tom hogy azok kulon konyvek vagy fejezetek -
tomcs #474 asszem van valami tole, megnezem -
#473 Terry Pratchet érdekelne, ha van angolul! -
tomcs #472 nekem +van par da meg egyeb magyarul, meg sok angolul