634
fantasy könyvek
  • GeGab
    Szerintem a Dragonlance-ból nem csak az alap trilógia jó (legalábbis én szeretem)
    Cormyr - a regény (Forgotten Realms) is nagyon jó!
    A Pendragon ciklus is jó volt szerintem (Stephen Lawhead). Remélem minden helyesen írtam, ha mégsem, akkor bocs.
  • Csacsi
    Nekem eddig a best a gyűrűk ura trilógia után Terry Goodkind-tól az igazság keresője, és folytatásai.

Egytől egyig mind nagyon jó kis fantasy regények. Szerintem minden fantasí rajongónak kötelező darab.
  • Voltan
    Hát, szo-szo. Még a Dragonlance-t is meg kell emliteni, mert az azért nagyon ott van. (Csak az alap trilógia)
  • Punker
    Az Éj Triológiája is jó volt.
  • Voltan
    Sajnos az a nagy igazság, hogy a fantasy-könyvek tömegéből nagyon nehéz kihalászni azokat, amik tényleg jók. A többség egyszerűen nem ér semmit. Ez mondjuk nagyon igaz az AD&D könyvekre. Volt egy-két jó, a többi selejt. A Ravenloftok még hoznak egy egész jó szinvonalat, úgy ahogy, a Dark Sun sztorik borzalmasan rosszak, Forgotten Realms- ből egyedül a sötét elf ciklus első három kötete volt igazán jó. Csekély százalék ez, kérem.
  • QuippeR
    azt nem játszom
  • Punker
    most legszivesebben CyberPunk-t játszanék.....
  • QuippeR
    :(
  • Punker
    régen középiskola alatt játszottam de mostanában nincs ilyesmire idő :((((
  • QuippeR
    Én sem tudom. Egyébként játszol is, vagy csak olvasol?
  • Punker
    legendák és Enigmák közül 7 könyv van meg nem tom mennyi jelent meg összesen.
  • Punker
    M.A.G.U.S. könyvek közül nekem a Renegát és a Pokol jött eddig be a legjobban.
  • QuippeR
    Ha régi olvasó vagy, akkor nem érdemes megvenni, mert ebben csak a régebbi novellák meg kisregények vannak összegyűjtve.
    Nekem új, mert eddig nem olvastam Magust.
  • Punker
    Holdak és Vándorok
  • QuippeR
    melyik?
  • Punker
    akkor az új mert nem ismerem
  • QuippeR
    Robert Jordantől az Idő Kereke sorozat. 9 könyv, kb 8-9e oldal, nekem egy-másfél hónap volt elolvasni.

MAGUS terén most kaptam az egyik barátomtól a Legendák és Enigmák, Holdak és vandorok kötetet.
  • Punker
    tényleg az volt a legjobb.
  • Davidus
    Kráni krónikák NAGYON jó!
  • Punker
    szerintem még nem jelent meg mind magyarul.
  • Krinyo
    valaki tud starcraft könyveket?
    eddig egyet találtam de külfödön van még 2.
  • Dzsini
    Szergej Sznyegov
  • [HUN]PAStheLoD
    ki írta mert ha egy lapon emlegeted Asimov műveivel akkor lehet hogy megérdemli hogy elolvassam :))
  • shaba23 #530
    Járok antikváriumokba de ezt még nem láttam, csak egyszer a Keletinél az aluljáróban
  • Punker
    Tudom de sehol nem tudtam megszerezni.
  • shaba23 #528
    Az 1. a Holtak Légiója volt
  • Punker
    Tényleg az volt a legjobb főleg a fejvadászos, bár csak a 2.-tól a 8.-ig vannak meg a könyvek.
  • shaba23 #526
    Jó széllel a toroni partra ez volt az első
    Van még két komoly író
    1. Peter McSky - A tizedik (versenymodulból készült)
    2. Alan O'Connor - Síró fém
    Legendák és Enigmék - Kráni krónikák ezt olvastam a legtöbbször
  • Punker
    Jan van den Boomentől csak novellákat olvastam azok tényleg jók voltak.
  • shaba23 #524
    Raul Renier a király!!!
    Jan van den Boomen is jó Dale Avery is meg még 1-2, de Roland Morgan überszar
    Az volt az egyetlen könyv amit csak egyszer tudtam elolvasni. Még a címét sem tudom...gagyi
  • Punker
    M.A.G.U.S.
    top 5

A Renegát : DALE AVERY
    POKOL : RAOUL RENIER
    ACÉL ÉS OROSZLÁN : RAOUL RENIER
    GORDUIN ciklus : WAYNE CHAPMAN
    SÖTÉT ZARÁNDOK triológia : RAY O'SULLIVAN
  • shaba23 #522
    ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssssssss???? Arról senki nem ír véleményt? Nekem mind megvan és szerintem az egyik királyabb könyvek magyar fantasy írók tollából!!!
  • Punker
    ő regényeket kérdezett nem a játékot.
  • Mhosah Myth
    De én még most is
  • Punker
    De bár nem mostanában.
  • shaba23 #518
    M.A.G.U.S.-t senkisem olvas?
  • Madmaxx
    R.A. Salvatore:
    Otthon, Számüzött, Menedék, Kristályszilánk, Ezüsterek, A félszerzett ékköve stb....
  • magus
    Egy kérdés:
    Terry Pratchett , A mágia fénye c. könyvében Kétvirág ugye hazamegy. De akkor a következő részekben, pl Mort, nem lesz benne? Nélküle elég unalmas a Korongvilág. na meg, hogy Széltoló is tud már varázsolni. Attól még érdekes?

Madmaxx: Mik a Sötét Elf ciklusa könyvek? Így sehol sem találtam.
  • Madmaxx
    Salvatore - Sötét Elf ciklusa az isten!!!!
    Drizzt über alles!
  • Dzsini
    Budán a Krurspér utcában (a BME mellett) van az Univerzum könyvesbolt és antikvárium... oda szoktak behordani ilyesmiket.