634
fantasy könyvek
-
GeGab #554 Szerintem a Dragonlance-ból nem csak az alap trilógia jó (legalábbis én szeretem)
Cormyr - a regény (Forgotten Realms) is nagyon jó!
A Pendragon ciklus is jó volt szerintem (Stephen Lawhead). Remélem minden helyesen írtam, ha mégsem, akkor bocs. -
#553 Nekem eddig a best a gyűrűk ura trilógia után Terry Goodkind-tól az igazság keresője, és folytatásai.
Egytől egyig mind nagyon jó kis fantasy regények. Szerintem minden fantasí rajongónak kötelező darab. -
#552 Hát, szo-szo. Még a Dragonlance-t is meg kell emliteni, mert az azért nagyon ott van. (Csak az alap trilógia) -
#551 Az Éj Triológiája is jó volt. -
#550 Sajnos az a nagy igazság, hogy a fantasy-könyvek tömegéből nagyon nehéz kihalászni azokat, amik tényleg jók. A többség egyszerűen nem ér semmit. Ez mondjuk nagyon igaz az AD&D könyvekre. Volt egy-két jó, a többi selejt. A Ravenloftok még hoznak egy egész jó szinvonalat, úgy ahogy, a Dark Sun sztorik borzalmasan rosszak, Forgotten Realms- ből egyedül a sötét elf ciklus első három kötete volt igazán jó. Csekély százalék ez, kérem. -
#549 azt nem játszom -
#548 most legszivesebben CyberPunk-t játszanék..... -
#547 :( -
#546 régen középiskola alatt játszottam de mostanában nincs ilyesmire idő :(((( -
#545 Én sem tudom. Egyébként játszol is, vagy csak olvasol? -
#544 legendák és Enigmák közül 7 könyv van meg nem tom mennyi jelent meg összesen. -
#543 M.A.G.U.S. könyvek közül nekem a Renegát és a Pokol jött eddig be a legjobban. -
#542 Ha régi olvasó vagy, akkor nem érdemes megvenni, mert ebben csak a régebbi novellák meg kisregények vannak összegyűjtve.
Nekem új, mert eddig nem olvastam Magust. -
#541 Holdak és Vándorok -
#540 melyik? -
#539 akkor az új mert nem ismerem -
#538 Robert Jordantől az Idő Kereke sorozat. 9 könyv, kb 8-9e oldal, nekem egy-másfél hónap volt elolvasni.
MAGUS terén most kaptam az egyik barátomtól a Legendák és Enigmák, Holdak és vandorok kötetet. -
#537 tényleg az volt a legjobb. -
#536 Kráni krónikák NAGYON jó! -
#535 szerintem még nem jelent meg mind magyarul. -
#534 valaki tud starcraft könyveket?
eddig egyet találtam de külfödön van még 2.
-
#533 Szergej Sznyegov -
#532 ki írta mert ha egy lapon emlegeted Asimov műveivel akkor lehet hogy megérdemli hogy elolvassam :)) -
#530 Járok antikváriumokba de ezt még nem láttam, csak egyszer a Keletinél az aluljáróban -
#529 Tudom de sehol nem tudtam megszerezni. -
#528 Az 1. a Holtak Légiója volt -
#527 Tényleg az volt a legjobb főleg a fejvadászos, bár csak a 2.-tól a 8.-ig vannak meg a könyvek. -
#526 Jó széllel a toroni partra ez volt az első
Van még két komoly író
1. Peter McSky - A tizedik (versenymodulból készült)
2. Alan O'Connor - Síró fém
Legendák és Enigmék - Kráni krónikák ezt olvastam a legtöbbször -
#525 Jan van den Boomentől csak novellákat olvastam azok tényleg jók voltak. -
#524 Raul Renier a király!!!
Jan van den Boomen is jó Dale Avery is meg még 1-2, de Roland Morgan überszar
Az volt az egyetlen könyv amit csak egyszer tudtam elolvasni. Még a címét sem tudom...gagyi -
#523 M.A.G.U.S.
top 5
A Renegát : DALE AVERY
POKOL : RAOUL RENIER
ACÉL ÉS OROSZLÁN : RAOUL RENIER
GORDUIN ciklus : WAYNE CHAPMAN
SÖTÉT ZARÁNDOK triológia : RAY O'SULLIVAN -
#522 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssssssss???? Arról senki nem ír véleményt? Nekem mind megvan és szerintem az egyik királyabb könyvek magyar fantasy írók tollából!!! -
#521 ő regényeket kérdezett nem a játékot. -
#520 De én még most is -
#519 De bár nem mostanában. -
#518 M.A.G.U.S.-t senkisem olvas? -
Madmaxx #517 R.A. Salvatore:
Otthon, Számüzött, Menedék, Kristályszilánk, Ezüsterek, A félszerzett ékköve stb.... -
#516 Egy kérdés:
Terry Pratchett , A mágia fénye c. könyvében Kétvirág ugye hazamegy. De akkor a következő részekben, pl Mort, nem lesz benne? Nélküle elég unalmas a Korongvilág. na meg, hogy Széltoló is tud már varázsolni. Attól még érdekes?
Madmaxx: Mik a Sötét Elf ciklusa könyvek? Így sehol sem találtam. -
Madmaxx #515 Salvatore - Sötét Elf ciklusa az isten!!!!
Drizzt über alles! -
#513 Budán a Krurspér utcában (a BME mellett) van az Univerzum könyvesbolt és antikvárium... oda szoktak behordani ilyesmiket.