fantasy könyvek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Van még két komoly író
1. Peter McSky - A tizedik (versenymodulból készült)
2. Alan O'Connor - Síró fém
Legendák és Enigmék - Kráni krónikák ezt olvastam a legtöbbször
Jan van den Boomen is jó Dale Avery is meg még 1-2, de Roland Morgan überszar
Az volt az egyetlen könyv amit csak egyszer tudtam elolvasni. Még a címét sem tudom...gagyi
top 5
A Renegát : DALE AVERY
POKOL : RAOUL RENIER
ACÉL ÉS OROSZLÁN : RAOUL RENIER
GORDUIN ciklus : WAYNE CHAPMAN
SÖTÉT ZARÁNDOK triológia : RAY O'SULLIVAN
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Otthon, Számüzött, Menedék, Kristályszilánk, Ezüsterek, A félszerzett ékköve stb....
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Terry Pratchett , A mágia fénye c. könyvében Kétvirág ugye hazamegy. De akkor a következõ részekben, pl Mort, nem lesz benne? Nélküle elég unalmas a Korongvilág. na meg, hogy Széltoló is tud már varázsolni. Attól még érdekes?
Madmaxx: Mik a Sötét Elf ciklusa könyvek? Így sehol sem találtam.
Drizzt über alles!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Tudom, hogy ez itt nem a társkeresõ, én mégis a társamat keresem, méghozzá a Battletech 2. részében.
Ha jól emlékszem a Vér szava a címe, na az nincs meg, nem találom sehol, de nagyon kéne.
Ha valakinek megvan, és eladó, jelezze nekem.
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
meg a nagy 4esrõl :
-Õszi alkony sárkányai
-Téli éj ...
-Tavaszi...
-Nyári... => ez asszem 1-2 éve lett kiadva
nekem ezek vannak meg, plusz Huma legenmdája, de azt nem a Weiss - Hickman páros írta.
Mert en osszesen 9 trilogiarol, 1 sextett-rol +2-3 kulonallo konyvrol tudok az 5-od kor elotti termesbol, es valoszinuleg van meg.
3551 oldalas PDF 15mb. Erdekel valakit?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
rakd nevsorrendbe es ugy nyilatkozz ;)
akkor +nezem en is jobban
mi az utolso 4 cime?
Kösz a cuccokat! Elég sok érdekes dolog volt nálad. Például leszedtem még Tolkien-t és E.A.Poe-t is!
este irjal mar oszt ftpre felrakom