fantasy könyvek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
valaki tud starcraft könyveket?
eddig egyet találtam de külfödön van még 2.

Dzsini
Szergej Sznyegov

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]PAStheLoD
ki írta mert ha egy lapon emlegeted Asimov mûveivel akkor lehet hogy megérdemli hogy elolvassam :))

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

shaba23
Járok antikváriumokba de ezt még nem láttam, csak egyszer a Keletinél az aluljáróban
Punker
Tudom de sehol nem tudtam megszerezni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

shaba23
Az 1. a Holtak Légiója volt
Punker
Tényleg az volt a legjobb fõleg a fejvadászos, bár csak a 2.-tól a 8.-ig vannak meg a könyvek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

shaba23
Jó széllel a toroni partra ez volt az elsõ
Van még két komoly író
1. Peter McSky - A tizedik (versenymodulból készült)
2. Alan O'Connor - Síró fém
Legendák és Enigmék - Kráni krónikák ezt olvastam a legtöbbször
Punker
Jan van den Boomentõl csak novellákat olvastam azok tényleg jók voltak.

shaba23
Raul Renier a király!!!
Jan van den Boomen is jó Dale Avery is meg még 1-2, de Roland Morgan überszar
Az volt az egyetlen könyv amit csak egyszer tudtam elolvasni. Még a címét sem tudom...gagyi
Punker
M.A.G.U.S.
top 5

A Renegát : DALE AVERY
POKOL : RAOUL RENIER
ACÉL ÉS OROSZLÁN : RAOUL RENIER
GORDUIN ciklus : WAYNE CHAPMAN
SÖTÉT ZARÁNDOK triológia : RAY O'SULLIVAN

shaba23
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssssssss???? Arról senki nem ír véleményt? Nekem mind megvan és szerintem az egyik királyabb könyvek magyar fantasy írók tollából!!!
Punker
õ regényeket kérdezett nem a játékot.

Mhosah Myth
De én még most is

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Punker
De bár nem mostanában.

shaba23
M.A.G.U.S.-t senkisem olvas?
R.A. Salvatore:
Otthon, Számüzött, Menedék, Kristályszilánk, Ezüsterek, A félszerzett ékköve stb....

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

magus
Egy kérdés:
Terry Pratchett , A mágia fénye c. könyvében Kétvirág ugye hazamegy. De akkor a következõ részekben, pl Mort, nem lesz benne? Nélküle elég unalmas a Korongvilág. na meg, hogy Széltoló is tud már varázsolni. Attól még érdekes?

Madmaxx: Mik a Sötét Elf ciklusa könyvek? Így sehol sem találtam.

Salvatore - Sötét Elf ciklusa az isten!!!!
Drizzt über alles!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Dzsini
Budán a Krurspér utcában (a BME mellett) van az Univerzum könyvesbolt és antikvárium... oda szoktak behordani ilyesmiket.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok!
Tudom, hogy ez itt nem a társkeresõ, én mégis a társamat keresem, méghozzá a Battletech 2. részében.
Ha jól emlékszem a Vér szava a címe, na az nincs meg, nem találom sehol, de nagyon kéne.
Ha valakinek megvan, és eladó, jelezze nekem.
Hangianix
Engem az idegesit a magyar konyvkiadasban, hogy kovetkezetlen. Pl. en 17 konyvrol tudok Ravenlofton (utolso konyvem 97-s, tehat valoszinuleg tobb van) es a legjobbakat nem adtak ki. Vagy a Forgotten Realms-es Avatar trilogia. Finoman szolva is felejthetoek, de a folytatasok a Prince of Lies ill. a Crucible piszok jok. (Lowder es Denning irta oket)

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Hangianix
5th Ge-s konyveket nem szamitottam bele.

Coine
én a legendákról beszélek, asszem az 9 könyv.

meg a nagy 4esrõl :
-Õszi alkony sárkányai
-Téli éj ...
-Tavaszi...
-Nyári... => ez asszem 1-2 éve lett kiadva

nekem ezek vannak meg, plusz Huma legenmdája, de azt nem a Weiss - Hickman páros írta.

Dzsini
50+ Dragonlance könyv van...

Hangianix
Varjal, csak, de te mirol beszelsz? :D Csak az elso kiadott trilogiarol? :D

Mert en osszesen 9 trilogiarol, 1 sextett-rol +2-3 kulonallo konyvrol tudok az 5-od kor elotti termesbol, es valoszinuleg van meg.

Coine
Nemtom'...én nagyon el tudtam benne merülni és nekem a mai napon nagyon sokat tud adni az a könyv(sorozat).

Hangianix
Nekem tul heroikus a DL.

Coine
DragonLance a császár számomra, nameg az Alien és Predator könyvek.

Hangianix
Robert Jordan - The Wheel of Time Compendium(all9books).pdf

3551 oldalas PDF 15mb. Erdekel valakit?

Nekem Otthon megvan magyarul gépen vmint az elsõ 6 könyv angolul, ha kell felrakom vhova... Könyv formájában pedig pl innen!

Efreet
tomcs: belepakoltam azokat is amik töled jöttek, és igen, van benne duplázás. ráadásul a bromeliad sorozat is. :)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

ja de van ami megvan .htmlben meg txtben meg docban is szal tobbszoros nem er
rakd nevsorrendbe es ugy nyilatkozz ;)
Rincewind
Nem t'om, nem sorrendben vannak :))
opsza
akkor +nezem en is jobban
mi az utolso 4 cime?
Rincewind
Nem 26! Kerek 30 darabot szedtem le! :))
mnegvan mind a 26? azokat is amiket en toltottem fel efreet-nek?
Rincewind
>>>Efreet

Kösz a cuccokat! Elég sok érdekes dolog volt nálad. Például leszedtem még Tolkien-t és E.A.Poe-t is!
kuldtem levelet 1elore a cucc nelkul, lehet nalam pattant egyet, mindenesetre kaptam vissza, nem olvastam el miert
vissza is pattant jol, mindenesetre este irjal, aztan lesz valahogy :)
arra a chaos.hu cimre gondoltal ami ide is be van irva??? mert amugy oda probaltam kuldeni
az baj..lehet nekem pattant vissza?
este irjal mar oszt ftpre felrakom
Rincewind
De az enyém igen! :)
Efreet
mégnemgyütt... :(

m1 mindjart
Efreet
tomcs: mailban küldd már el lécci ami hiányzik innen, 6 mega helyem van emilcímen 2-3asával zipelve lécciléccilécci naaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))) (télleg nagyon hálás lennék)

Rincewind
Innye bazze! Mind kéne, majd este írok mail-t, csak most mennem kell, épp csak megláttam és gondoltam azért hozzászólok :(
marmint a discworld
ugyanezek vannak nekem 1-26ig
Efreet
így van :) inkább könyvet veszek én is, mint moziba megyek... nagyon nehéz úgy elmenni egy könyvesbolt mellett, hogy ne menjek be... ha pedig bent vagyok, akkor régen rossz :)))