634
fantasy könyvek
-
Viking #359 Valaki segitsen! Hol rendelhetnem meg a Kristalyszilank cimu Salvatore konyvet? -
Mester #358 Én sajnos angol könyveket nem angoyn tudok olvani, mert nem erőségem az angol.
DE lehet, hogy megpróbálkozok eggyel mert csak a töredékét fordítják le magyarra. -
Remetix #357 Salvatore-nak a a papos konyvei: a masodik (amelyikben az a speci kesztyu van) meg az utolso (vampiros) tetszett, a tobbi nem annyira. -
Mester #356 Gondoltam igen és vmivel sikeresebb is lett.:) -
Remetix #354 Nem tudom. En angolul olvastam oket.
Douglas Niles: The Druidhome trilogy, Ed Greenwood: Cormyr (ez jo vastag is).
Meg egy nem jo: Mark Anthony: Curse of the shadowmage.
-
Remetix #352 Amik nagyon tetszettek, erdemes elolvasni oket:
Ed Greenwood-tol szinte minden konyv, kulonosen a Shadow of the Avatar trilogia, meg az Elminster: making of a mage, es a Spellfire es Crown of Fire is.
Terry Pratchett konyvek, mindegyik, a legjobb talan a Small Gods, es az Interesting Times.
Amik nem tetszettek, nem ajanlanam oket:
Pool of Radiance (hogy kaphat egy elso szintu varazslo ring of three wishes-t???), dragonlance: legend of Huma (ez unalmas), Planescape: blood wars trilogy (a 3. konyvet mar nem is olvastam), Forgotten Realms: Netheril trilogy (bar az elso kotet meg nem olyan veszes), Waterdeep.
Egyebkent az Elminster in hell -t olvasta mar valaki? Erdemes megvenni? -
#349 gondolod most sikeresebb lesz? -
Demeter #346 Üdv cimbora!
Azért nem mindenki hanyagolja el ezt a topikot. Még emélkszik az a seftes azokra a régi szép idõkre. ;-)) -
The Fallen God #345 Ja! És Terry Pratchett - A mágia Színe nagyon Rulez könyv. Bár szerintem ezt mindenki tudja, de aki nem olvasta még, és érdeklődést mutat a Fantasy könyvek iránt mindenféleképpen olvassa el! -
The Fallen God #344 Helló! Nemtom mennyire számít Fantasy könyvnek a KalandJátékKockázat sorozat, de akinek van fölös előbb említett könyve és el akarja adni, esetleg ajándékozni nekem az legyen oly szíves írni a fórumba, vagy az emilemre, mert gyűjteményem kissé foghíjas! Köszi
-
Pali #341 Hogy micsodát? Úgy érted 3D-s grafikáról? A miskolci egyetemnek van egy kiváló jegyzete a témában, azt használják szerte az országban. -
Lara #340 Valaki nem tudja,hogy hol szerezhetnék 3D-s könyvet? .... nem tudom,hogy hogyan tudom másképp elmagyarázni... De szőke vagyok.. Sorry! :) Bejártam már fél Magyarországot,és nem találtam sehol.Valaki tud nekem segíteni? -
Pali #339 Robert N. Charrette Shadowrun könyvei nincsenek meg valakinek fileban magyarul vagy angolul?
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/14916/ref=b_brbx_c_1_14/102-0531499-0686535
-
Dem #333 Üdv klántagok! :-))
Rég " láttalak " ifjú hölgy, hogy smint? Csak olvasni, olvasni, olvasni tartja a mondás. ;-))
És milye igaz, amúgy az az Éjmaszkok nem is " olyan " rossz..... -
Tanja #331 Huhh azt is elkéne!
Szia Jock és mindenki!
Újra ittvagyok :) -
#329 naugye :)) -
#328 ahhoz is tudni kene a szukits cimet :) meg bemenni a postara brrrr inkabb a könyvesbolt akor mar :) -
#327 kettes számú módszer postai megrendelés -
#326 ettöl feltem :) -
#325 :( akkor marad a 2lábas módszer :) -
#324 kerestem vagy fel orat de nemtalaltam... amivolt szukits oldal az az extarn volt de az meg nemmuxik... fotexneten se volt. -
#323 paszpiros... de tudod hogy van.. aki keres az talál. én kezdeném a libri.hu-n, hátha, és ha nincs akkor kereső' -
#322 de itt most nema z a lenyeg... en lusta vagyok es postan akarom megrendelni... szoval? vana szukits nak weboldala? vagy valamilyen webkönyvesbolt ahol forgalmazzak? -
#321 je neked is az volt meg?:)
bar mokas volt amikor a haver kerdezte hogy felirtat van rajta mondtam van... gondolom elküldhetett a... na oda :)) -
#320 akármilyen lesz, megnézem :) legalább 2X. a szinkronra meg közszavazással gyűjtik a jelölteket, és Árpi bácsit csábítják, hogy írja meg a szöveget... :)
a dnd meg egy középkori episode1-nek beillett :) azt ias meg fogom nézni azért moziba', mert az a japán feliratos cucc "csak" sztereo volt :) -
#319 lehet a szinkoron nem annyira erdekel.. :)
csak ne olyan legyen ez a film is mint a a dnd mert az a szombat delutani csaladi filmek tökeletes, többre alkalmatlan. -
#318 siess, mert dec. 19-én éjjel 2kor nálunk is premier... (ofisöl info) ez azt jelenti, hogy a szinkronmunkálatok és a feliratozás miatt kb 1-2 hónappal előtte már csak az nem látta, aki nem akarja :)) -
Tanja #317 A Kantáta és minden Drizzt!!!
Azok jók!
Sajna a Gyűrűk urát még nem olvastam de már kacsintgatok felé. :) -
#316 ha új dűne=atreides ház, akkor még utcán is simán bele lehet szaladni, és rengeteg antikvárban is van. sokaknak nem tetszett, télleg nem is olyan jó mint az alap 6. apropó néztétek prosieben-en ápr 22-23-24 a miniseriest? az se semmi... :) -
#315 sukits könyveket honnan lehet rendelni neten? az uj dunet sehol nemtalalom neten... se a szukits weboldalát. -
Gab #314 Részemről R.A.Salvatore. -
Demeter #311 Naszóval két könyv adta az apropót, hogy újból felélesszem eme fantasy-s topicot. Az egyik egy rég várt folytatás, mégpedig a jólelkû papunk Cadderly-nek a viszontagságos kalandjaival foglalkozó Éjmaszkok.
Igaz még csak eléggé az elején járok benne, de meg kell, hogy mondjam " nekem tetszik ". Szóval még akármi is lehet belõle. ;-)
A másik könyv egy Dragon Lance kiadvány, mely a legendás Krónikák elõzményeit taglalja. A mai napíg az egyik legjobban kedvelt trilógiám ( ugye Dark ? ;) ) és éppen ezért gondolkodás nélkül vetettem bele magam, hogy megismerjem végre mi is hozta össze Tanist és Kovát a két jóbarátot.
Csak most egy picit bajban vagyok mert itt ez a két könyv és nem tudom, hogy melyikkel kezdjem. :D
No de sebaj valahogy csak megoldom ezt az egetverõ problémát. :)) -
AnonymouS #310 Vagy: (bocsi a nagy méretért előbb)
-
AnonymouS #309 Hupszi, ez érdekesre sikeredett... -
AnonymouS #308
-
Dem #307 Jól mondod Dark akarva akaratalanul de meg kell, hogy húzzuk a párhuzamot eme két hõs ( Wulfgar, Caramon ) között. Nem értem RAS-t miért nem hagyta, hogy az a nagy hõs békében nyugodjon ama több tonnányi kõtömb alatt?! Miért volt jó '' neki '' hogy feltámasztotta Wulfgart?? Netán enélkül már értelmetlen lett volna a folytatás?? Mert ha már így állunk akkor mondjuk milyen lett volna ha a DL-féle Krónkiákban mondjuk Sturm nem hal meg hanem simán túléli a sárkánnyal való találkozást?! Hisz benne van a pakliban, hogy aki harcol az eleshet. Vagy netán úgy gondolta, hogy ez az öttagú banda halhatatlan??? Brrrr....
Már elõre félek, hogy mik lesznek a következõ részekben.
Na de mind1 nem is szaporítom tovább a szót mindenesetre hiányzik az a bíborszemû kósza ( még jó, hogy legalább azok a monológok megmaradtak a fejezetek elején ) talán azok érnek a legtöbbet.... -
#305 háát igen: meg kell hagyni mentorom nélkül még mindig vak vizeken eveznék, nem a mostani törpebirodalom fennsíkjain...(a mélysötétről meg ne is beszéljünk..:))) -
Dem #304 Jock: ízlések és pofonok tesó ! :))
Ha a Halálbrigád tetszett akkor az Utolsó Nemes tuti tetszeni fog!!
Amúgy én meg most vettem meg a legújabb Shadowrun könyvet ( Véres Utcák ) na nekem meg ezek jönnek be de piszkosul. Igaz a téma nem teljesen a fantasy kategóriába tartozik de szerves része az '' irodalomnak ''.
Jock figy mindíg is jó könyvetakartál olvasni hát itt az ideje, hogy megismerkedj Középfölde történelmével hisz lassan aktualitását nyeri kishazánkban is. A Gyûrûk Uráról van szó!! Jó olvasgatást a fantasy stílus eme kimagasló gyöngyszeméhez.. -
#303 ja és persze amit elfelejtettem megint: bocsi a helyesrírásért, de ennyi idő után ez már csak romlani tud...:) -
#302 nekem bárki bármit mondd a kantáta is bejött, meg a shilmista árnyai is..
mellesleg most szereztem be Dragonlance káosz korszakának első két kötetét..(halákbrigád, utolsó nemes)
a halálbrigád elején járok de eddig nem tűnik rossznak...