182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#2975 höhö, 2 Ferrari indul előről.
Kíváncsi leszek, sztem minden erővel Rubenset fogják segíteni, hiszen nagy valószínűséggel ha nem lesz semmi probi akkor +szerzeik a konstruktőri VB címet is és akkor már csak a VB 2. hely kell Rubensnek és kész és az ezévi Ferrari diktatúra és alázás, amit fognak még pár év(tized)en keresztül emlegetni :)
-
#2974 Na Shumi elörre engedtte Barit.......
-
#2969 Bocs, de ezt nem értem, kifejtenéd, mert érdekel ! -
#2968 Valószínüleg vagy nem nézted vagy csak végig aludtadd és a végére fel ébresztettek akkor hogy legaláb azt meg tudd nezni!
Mert végig feltartották , az eggyik boxát is eltolták a végén valószínüleg azért hívták ki a mit mondtál de én nem arra gondoltam hogy kitoltak vele az utolsó boxnál........
Hanem végig a versenyen !
Nekem ez a véleményem és késssz. -
speed #2967 hogy toltak ki vele?
azert mert a szelepeket vezerlo hidraulika egyenetlenul mukodott, es helyreallitottak a nyomast, hogy ne soljenek be a dugattyuk es vegig tudjon menni a versenyen?
szerinted jobb kiesni a vege elott 2 korrel a 2, helyrol, vagy inkabb befejezed valahol a par ponttal kevesebbert?
azert arra kivancsi lennek, hogy lehetett volna elso? -
speed #2966 elromlott a kormany
tul erzekeny a kormany
beszaras, mar csak ezert is erdemes volt idejonni;)))
valszeg egesz ejszaka ezen fogok rohogni;))
ezeket a videobol persze remekul meg le7 allapitani
nem tudott mast csinalni
hat persze, hiszen ha nem megy neki elvesziti a vbi cimet;) -
speed #2965 ehh, ize az eredmenyeket nem lehet valoban megdonteni, de azert ez nem minden.
Alain Prost a jelenlegi rendszerrel szamolva (10,6,4,3,2,1 es minden futam szamit) 7xes igen jol latod HETSZERES vilagbajnok lenne.
szoval a statisztika nem minden -
speed #2964 ezt honnan veszed, hogy akkor tobb jobb pilota volt?
egyszeruen csak nem szamitott annyira a technika, mint mostanaban -
speed #2963 jah pl kepzeld el, ahogy az ausztral nagydijon a safety car mogott autozo dc kicsuszik, es mindenkinek ki kell menni utana a fure, mert nem lehet elozni a safety car mogott;) -
speed #2962 neha nem ertem minek farasztom magamat kisiskolasok gyozkodesevel, de felvilagositanalak par dologrol:
1. m$ sajat hibajabol kicsuszott
2. a serult autoval visszajott a palyara
3. szandekosan nekiment hillnek, mert tudta, hogy csak igy lehet vilagbajnok.
mielott karomkodni kezdenel, megosztom veled, hogy ezt o is elismerte, a 97es villenueve elleni merenyletettel egyetemben -
#2960 Király futam volt. -
#2959 Na M. Shumink:)
Megnyerte!
A kis Shumival meg jol kitoltak pedig lehet hogy első is lehettet volna:(
Ám így csk a 3. leet. Bari meg balfaszvolt 4.-lett. -
#2955 hajrá Sumi, jól lemaradtam az időmérőről. -
#2954 Köszi szépen a likeket!
:) -
#2953 Ki nézte az edzést?
MERT NAGYON FRANKÓ VOLT AKI NEM LATTA AZ BÁNHATTYYA!!!!!!!!!!!!
Persze ismét SHUmmaher az elsŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!!
Montoyka csak a 4.
A kis shumi nagy jó volt ő a második.....
(M. Shummaher a leg JOBB)!!!! :) !!!! -
#2951 Honnan szedted ezeket a felvételeket mert en gem érdekelnének? -
#2950 Jol tette bár jo versenyző volt.
Persze jó kocsival... -
#2949 Hakkinen ma hívatalosan is vissza vonult. -
#2945 jojo lehet lázítani, de én '92 óta nézem a F1-et és azóta Sumi a kedvencem.
Rajta kívül még Mansellt szerettem igazán.
lehet szapulni, de az eredmények Sumi oldalán vannak és ezt semmilyen szóval nem dönthetitek meg. -
#2943 Ha nem tévedek Coulthard is versenyzett jó kocsival mikor a Mercedes lett a VB csapat mégse bírt Schumival -
#2942 ha sumi nem egy ferrariban ülne hanem mondjuk egy jaguárban vagy egy arrowsban akkor biztosan nem lenne világbajnok
és ha az ő helyén mondjuk coulthard vagy montoya ülne akkor valószínüleg most ők ünnepelnék az x-edik világbajnoki címüket
itt nem sumi a jó hanem a ferrari -
#2941 Tetszik nem tetszik ez van. Néha szerintem is egyhangú így a verseny, de sajnos hiába a jó autó lásd Williams ha a pilóták nem úgy teljesítenek ahogy lehetne. -
#2940 Prost és Mansell tényleg király volt, de ne felejtsük el ,hogy akkor több "jobb" pilóta volt egyszerre. A mostani mezőnyben tényleg schumi a legeredményesebb és a legjobb. -
#2939 Cipész Misi Suxx -
atominator #2936
A győzelem pillanata. -
#2935 KIs gyökér hogy néz ki és mijjen nője van:((
De hát ez van a mai nők 80% sajna ijjen : híres vagy van pénzed ::: akkor te vagy a király...;((((
Meg a kis KImiröl még annyit hogy a kis gyökér még nem is örült a második hejjnek!!!!!!!!! -
#2934 :)))) -
#2933 kis köcsög, addig kiütném. -
#2932 -
Kimi biztosan a győzelemi utáni jutalom puszin gondolkozott mielőtt elfékezte magát. -
#2930 Előzés az is, ha a másik autó a pályát elhagyta? -
#2929 Jó lenne. -
#2928 NEm is volt, bazzb nelkurta az elotte levo, ez benne van a pakliban a verseny addig tarts amig le nem intik.. tudod?
Es ha nem kap buntetest szerinted hol vegzett volna???
Ezt erdekes elfelejted:DDD -
#2927 Schumi akkor esőben győzött amikor még Irvene csak10. volt a másik FERRAI-val.Szóval nem az autó a lényeg.97-ben olyanrossz volt amikor kicsuszott és a kavics ágyban ragadt.manapság már nem történhet ilyen.Most is annyira szépen kivezette a kavics ágyból az autót!! -
#2925 lol beszólás. -
#2924 ha letérdelünk, sem? -
budasp #2923 Látom, hogy itt sokan (tisztelet a kivételnek) rendkívül jól meg tudják ítélni a Forma-1 kérdéseit, mások véleményének helyet nem adva és egymást csezsegetve. Ezért be sem szállok a "vitába", mivel nem azt nevezik egészséges vitának, ami itt folyik... -
#2922 Mellesleg Érdekes hogy uttánna SENKI semm csúszott meg csak Ő!!!!!! -
#2921 Ron dennis vádját visszautasították mert Raikonnen
már nem volt a pályán mikor Schumacher megelőzte. -
#2919 Hjó hát igazad van, ma se volt nagy szerencséje!