182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
K.András #7357 A baszott nagy T-betü pedig azt jelzi hogy tanulok ülnek a kocsiban?:))) -
K.András #7356 Hamar észre fogják venni,csodálom hogy idáig nem,valami idiota felejthette le rola :))) -
#7355 Hehe :) Szólni kéne! :) Vagy nem? :) -
#7354 lol tényleg :)))) -
#7353 az orron rosszul van felvasalva a CIB Lizing felirat hiányzik egy G:))))) -
#7352 ennyi pénze nincs -
#7351 Zsolti és a nője? :)
-
#7350 kicsit nagy lesz
-
#7349 Nem baj focizni majd még elmehet:
Ralf Schumacher ellen focizott Baumgartner
Melbourne egyik legnagyobb parkjában sajátos labdarúgó mérkőzésre került sor, melyen pályára lépett Baumgartner Zsolt is, aki Felipe Massával és Gianmaria Brunival egy csapatban küzdött a Ralf Schumacher vezetésével felálló német együttes ellen. "Brunival éppen a délelőtti futóedzésünk végére értünk a parkban, amikor összefutottunk Schumacherrel és Massával, akik a park közepén készülődtek egy kis focizáshoz" - mondta a magyar pilóta.
Gyorsan kiderült, hogy az egyik csapatban Schumi vezetésével csak németek játszanak, míg a másik oldalon egy nemzetközi együttes verbuválódott. Abban többnyire olaszok játszottak, de Baumgartneren kívül még ausztrál csapattag is volt. A kapukat botokból és hátizsákokból alakították ki. "Majdnem egy órát játszottunk, és nagyon jól esett ez a kis kikapcsolódás" - értékelte az összecsapást Baumgartner.
-Index
-
#7348 Új Minardi, új névvel
A holland Wilux a Minardi új főszponzora
Index
Szerdán Melbourne-ben a Minardi csapat bemutatta új névadó-főszponzorát, új autóit, tesztpilótáit, valamint hivatalos energiaitalát. A sajtó nyilvánossága előtt megtartott rendezvényen Baumgartner Zsolt, Paul Stoddart és Gianmaria Bruni társaságában leplezte le a fekete lepellel takart új, immár Wilux Minardi Cosworth névre hallgató autót.(fürdőkozmetikumokat gyártó holland cég)
-
#7347 már csak pár nap :) -
#7346 de Irvine nem annyira :)
ő inkább a pilással és a qrvákkal volt elfoglalva :)) -
#7345 De Irvine is festette, meg Villneuve is -
#7344 az nem ő hanem a kanadai gyerek volt.... :)) -
#7343 Szerintem éppen a haját festi! -
#7342 Igen, de a Ferkó shell-el megy a rönó meg elf-el s igy tovább. Ugyanígy a tobbi alkatrész. Magnett-marelli Bosch, tattara-tattara stb.
A cigi meg az egyéb szponzorok az más.
-
#7341 tényleg nem tudjátok az öreg Irvine mit csinál most? ő volt a kedvenc pilótám -
#7340 pontosan nincs értelme -
K.András #7339 Egy versenysorozatban lévö autokat lehet egymáshoz hasonlitani,az más kérdés hogy speciel ebben az esetben nincsen értelme... -
#7338 könyörgöm ne hasonlítsuk a ferrarit a minardihoz vagy zsófit a többi pilótához, ez nem erről szól -
K.András #7337 Ez a két példa más.Ha jol sejtem ferrari azzal a benzinel megy amelyik társaság szponzorálja... -
#7336 na ja kicsit tényleg be van lassulva :) -
#7335 A ferrarit meg nem vellával mossák.
A merci meg nem westet szív. -
K.András #7334 Arrol még nem is beszéltünk mennyire unszimpatikus a csávo,az nyom a legtöbbet a latba,higyjétek el... -
#7333 Az nem kérdéses hogy megengedheti csak lát-e benne fantáziát? Mert hát volt idó amikor a rallyban fó szpozor volt a bajnok autóján és az egész autó MOL színekben pompázott. Annak volt reklám értéke mert az emberek láttak hogy ez az autó Mol benzinnel megy és bajnok lett.
De a Minardi nem megy MOL benzinnel. -
#7332 pontosan -
#7331 mondjuk én elsőként a Zwack-nál próbáltam volna pénzt kérni :) -
#7330 Szerintem nem az a lényeg, hogy a kieső autón van a logo.
Az a lényeg, hogy ez a cég megengedheti, hogy a korlátos számú f1 autók egyikén hirdet. -
#7329 Amikor láttam egy Trust terméket, azt gondoltam, noname.
Aztán láttam a kocsi szárnyán, azóta Hollandiában az irodaházukat, meg a raktárukat is. -
#7328 van benne valami. De ha így nézzuk akkor pl. ha egy kulfoldi látj a MOL logot az autón akkor szerinted HA eljut hozzánk akkor MOL benzint fog tankolni nem mondjuk Shell vagy Agip ami a világ minden részén van és jól ismert (Pl. mondjuk a Ferrarirol. Es nem a kiesett utolso Minardirol. -
#7327 Megmondom őszintén, nagyjából megnézve a reklámárakat...
Ha csak két közvetítésen néhány másodpercre látható a MOL felirat, már olcsón hirdet a cég.
És azért van már néhány országban MOL-kút. -
#7326 igen mert néha a kiesett versenyzőt többet mutatják mint azt aki a középmezőnyben végig autózza a futamot, és az emberek 2 hét múla már nem arra emlékeznek hogy kiesett hanem arra hogy ez a logót láttam az F1-ben. -
#7325 Ez nem kicsinyeskedés hanem racionális gondolkodás. Ha te cégvezetó lennél és odamenne hozzád valaik aki a bajnokságában utolsó (és korábban sem volt semmi eredménye!!) te adnál neki pénzt? -
#7324 Szerintem a menedzsere találta ki a kéregetésnek ezt a módját. Elég hülyén csinálta.
Már rég ki kellett volna baszni.
Több ellenséget szerzett, mint rajongót, neadjisten támogatót. -
#7323 nézzd törni nagyon nem szokta a kocsikat szal nem valószínű hogy kirúgnák az idény felénél -
#7322 Mol szerntme hülye volt mert akkor is reklám lett volna, egyébként nem a pilóta hibája hogy ilyen kicsinyesek a magyar cégek.... -
K.András #7321 Szerintem nem fogja befejezni az évadot,nem valo ö F1-be...
-
#7320 Az a szponzor is elég lúzer aki fantáziát lát benne. A Mol jó fej volt hogy eredményhez kototte a pénzt. Végulis is ki akar egy utolsó helyezett vagy egy kiesett versenyzo autóján hírdetni.
-
K.András #7319 Senkit nem zavar hogy ott ül a minardiban,az a kuncsorgás zavar amit lerendezett... -
#7318 volt szponzor aki benyomta, valaki zsófiért is fizetett mert biztos nem a a fantasztikus eredményei miatt van ott