182154
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#9518 én csak a hivatalason állaspontot ismerem,abban benne van,hogy ő egy csaló,ez meg hogy mostmár hogy neki van a legjobb kocsija,egy db klasszis értékű pilóta sincs a forma-1ben(abbahagyták,mert egy csalóval senki nem konkorál...) most ő a legnagyobb hát ez vhogy nem hat meg... -
#9517 elég ha schumacher menne :P -
#9516 Jah,lehet hogy benettonba csalt,de mivel most nagyon szigoruak az ellenorzesek,ezer nem tud csalni,se o se ferrari,se senki. egyebkent tobb forro helyzetben mutatta meg hogy milyen remek versenyzo:) ide mondhatnek jo sok peldat. -
#9515 Az Arden beszállna az F1-be -
#9514 A Ferrari 2007-ben kiléphet az F1-ből -
#9513 Villeneuve örül a BAR sikerének -
#9512 Schumacher fél a BAR barcelonai formájától -
#9511 én nem nevezem csalónak...ha valaki nem lát, vagy nem akar látni az az ő baja, speciel itt a te bajod, hogy egészen konkrét legyek.
látni rajta hombre hogy klasszis,...és nem is kellene hogy védeni kelljen.
A Summa öreg már mint gép azt még sem tudják (még)leverni.
Anno Capirossi(Motogp) kilökte a csapattársát hogy az ővé legyen a világbajnoki cím, és akkora arca volt, hogy felbillent a motoron, most meg már jó pár éve hihetetlen jó és emberi versenyző lett belőle.
összecsalt 6 vb cimet mi? én nem ezeket láttam, és ez a fickó nem azért lett ekkora, csak be kell támadni mert már túl régóta jó....biztos tehet róla, mert tesz is.
-
#9510 meg eleve nevetséges ez a folyton letagadjuk az égről a csillagokat is szintű hozzáállás,a tények makacs dolgok,sumiról többször kiderült,hogy csalt,aki csal azt nem túlzás csalónak minősíteni,innentől kezdve miről beszélünk?hogy 1 vagy 6 világbajnoki címet csalt e össze?számít? -
#9509 vhogy biztos,különben 3 év alatt nem érték volna el,hogy 2x kizárják a csapatot a pontversenyből egyszer meg még ő szentségét is a nagy sumákert,sőt őt is 2x zárták kide, másodikra azt mondták,hogy csak a csapat a hibás ő nem tudott semmiről,és így lett világbajnok ez a pitiáner kis csaló...nyugodtan olvass utána -
#9508 ő nem véletlenül megy a toyotához!!
mer tudja hogy kurrvasok lóvét tesztnek bele és egyre jobb lesz a csapat!
És így tutira neki is ki fogják fizetni a nem kis gázsiját. Az ifjú cipész nagyon el van durranva magától, és annyi lóvét kér a harmatos teljesítménye mellé, hogy sztem a bátyja is elszégyelli magát... Szőr Frank Williams pedig egy dolgot utál nagyon: a nagyarcú, arrogáns pénzhajhász pilótákat. Nála így néz ki a dolog: 33% pilóta, 33% autó, 33% szerelők. És elhajtja az elszállós pilótákat (Senna is panaszkodott anno emiatt, hogy nem kapott soha fizuemelést). -
#9507 Hááát van benne igazság,de azért ezen a cikken is látszik a Sumi seggnyalás...
ÓÓÓ hogy beleborzongok,mikor a futam közvetítésen Palik atyánk elkezdte a Smui méltatást,s ott nyáladzott legalább 15 percen ár tóla. Már eléggé untam... -
#9506 Ezzel egyet értek teljes mértékben... -
#9505 Az lenne már gyala,ha megnyerne az osszeset ebben az evben. :P -
#9504 Hat ez remek cikk, nagyon ertelmes gondolatok vannak benne. -
#9503 Imolai görbe tükör -
#9502 Schumacher nem nyeri meg mind a 18 nagydíjat
remélem is, Alonso majd megállítja -
#9501 tényleg csaltak volna?és hogy? -
#9500 nem ez sajnos az igazság -
#9499 ő nem véletlenül megy a toyotához!!
mer tudja hogy kurrvasok lóvét tesztnek bele és egyre jobb lesz a csapat!
és mostmár ralf is beleszólhat a fejlesztésbe ami jól jön a toyotának(mármint a tapasztalat).
2 év mulva jó kis csapat lesz az tuti!! -
#9498 Hat igen,ha valaki jo,akkor mar egybol csal,ugye? -
#9497 Hogy miket művelt azt inkább ne firtassuk, vagy ha igen akkor kb. ennyi tömören összefoglalva, hogy: annyit egy csapat sem csalt egyszerre, mint azokban az időkben a Benetton egy szabályos megmozdulásuk nem volt.
Volt anno egy cikk is erről, sumi balhéi meg a csalások voltak összegyújtve benne, abból a 3 oldalból 1.5 oldal arról az időszakról szólt pedig nem töltött el annyi időt ott, mint a Ferrarinál... -
#9496 Sztem M.Schumacher nem arrogáns. Ralf az nagyon:) -
#9495 Ezt nem tudom olvastátok-e:
"Head nem lát különbséget a két Williams-incidens között, és elmondta: "Az egyik esetben az autó a pályán belül haladt, a másiknál pedig az volt a kérdés, hogy a pálya belső részén lévő pilóta hagy-e elég helyet a kívül haladónak."
"Ha helyet kell adni annak az autónak, amelyik a kanyarban a pálya belső részén halad, akkor azt gondolnám, hogy annak is helyet kellene hagyni, aki a külső részen autózik. Az FIA azonban nem így látja. Charlie Whiting megvizsgálta az eseteket, és véleménye szerint Michael manővere teljesen rendben volt."
"
Sztem van benne vmi ;)
Teljes cikk -
#9494 Abban az adott évben/években a Benetton volt az egyik legjobb autó......
Nem hiába eccer nyert konstruktőri VB-t is,szal..... -
#9493 Ralfnak a Toyotanal a helye... a bátyjától egyetlen dolgot örökölt... Az arroganciáját.... A toyotanal pár évig legalább nem okoz több balesetet hátul:)) -
#9492 Head aggódik a BAR jó formája miatt -
#9491 Pizzonia Ralf helyére pályázik -
#9490 Button a Ferrari bevásárló-listáján
zsófika vajon mikor kerül fel erre a listára? -
MrTressy #9489 Naja ez nem csak a forma 1ben igaz hanem mindenben.Ha van egy fix társaság az az idök folyamán képesek annyira össze csiszolódni hogy már ránézésre tudja mit akar a másik és ez igen nagy elöny... -
#9488 A Benettonos éveit elfelejtetted. :) az egy ratyi auto volt,egyszer beleult Prost,es azt mondta hogy vezethetetlen. Nos ezzel az autoval Sumi miket is muvelt?:)
Szoval o mar megcsinalta ezt,amit Rossi,csak o rosszabb csapttol jott jobbhoz. -
#9487 ja, és az hogy átült a Yamahához, nehogy azt hidd, hogy csak azért tette, hogy bizonyítson...dehogy is, Jeremy Burgessnek lejárt a szerződése, és túl sokat kért a Hondától, valamint a Honda 6 egyforma támogatottságú motort akart ebben az évben kiadni, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy japán pilótát tudjanak felnevelni Rossi-ék mellé..sajnos Daijiro meghalt tavaly Suzukában, mert már vele is erre alapoztak.
a Yamahánál mindent megadtak Jeremy-nek, és vele Rossi-nak.
amugy ssem szeretem ha Rossi mellől kihagyjá Jeremy Burgess-t, mivel lassan két évtizede világbajnokokat nevel.
hihetetlen mennyiségű nyerő beállítási adatai vannak a birtokában, mivel a versenyzői általában nyertek a pályákon. pl. az elmúlt 10 évben 1× nyert világbajnokságot olyan pilóta, aki nem az ő csapatában volt. -
#9486 na ezt azért nem mondanám még ki :)
voltak már nagy dolgok: Mikor Max Biaggi felment 500-ba, és kapásból megnyerte a Suzukai nagydíjjat, akkor is mindenki azt mondta: ez kész, itt a bajnok, és nem úgy lett.
Rossi frankón nagy pilóta, de ez az év szimplán csak a leg-leg legizgalmasabb lesz sztem.
nincs nagyobb esélye mint Max-nak, Colin-nak, Sete-nek..és még sorolhatnám.
és nekünk ez a jó. legyen csak a MotoGp-ben verseny, a Forma1-en látszik, hogy miért is jó az nekünk ha nem nyer meg Rossi mindent. -
#9485 Igen csak a különbség annyi,hogy Rossi átment,s már idén nagy eséllyel világbajnok lesz (még nincs vége az idénynek).
Suminak ehhez kellett 4-5 év.... -
#9484 Egyszer már megtette nem vagyok Schumi fan ezt mindig kijelentem, de el kell ismerni, hogy a Ferrarira azt mondta mikor átment, hogy 2000-re világbajnok lesz vele... meg is tette.... A Ferrarit szinte az alapoktól újraszervezték és ujratervezték... Schumachernek nagyon nagy szerepe volt abban, hogy a Ferrari most ott tart ahol.. Mikor Berger beült a benettonba Schumi helyébe sehova nem tudott jutni vele.... A Benetton Schumi után sehol nem volt... Én elismerem , hogy schumi rmek szervező és pilóa, de nem kedvelem a versenyzési stílusát, mert unalmassá teszi a versenyt... -
#9483 Mert tavaly, mikor gyengébb gumijai voltak, akkor majdnem rábaszott... -
#9482 Örülök,hogy Rossi példáját felhoztátok,mert mit is csinált ő?
Többszörös világbajnokként ott hagyta a legjobb csapatot (Honda),s átment egy kevésbé jobba (Yamaha),hogy megmutassa mit is tud. És mi is történik most? Hülyére veri a Hondásokat egy elvileg rosszabb Yamahával....
Ezt az általatok csodált és magasztalt Sumi mester miért nem tudja megtenni? Ha akkora nagy pilóta miért nem ül át egy gyengébb autóba...? -
#9481 Zsocának hány pont kell, hogy utolérje Sumákot? Sikerülni fog neki? -
#9480 a különbség pont 9 pont volt.... -
#9479 nem 4 volt az a pontmennyiség, hiszen suminak elég volt a 8. hely is, azaz 1 pont....ezt hozta....tehát lényegtelen, ki lett volna az első.....de ráadásul bari még meg is nyerte, úgyhogy kiminek esélye sem volt
ha megnyeri és sumi kiesik, akkor és csak akkor lett volna vb-nok