182155
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#10758 Michaelnek sem szabadna engedni! :)
Legalább mindenki látta, hogy milyen jó nélküle a sorozat. -
#10757 Alonso: Baumgartnert keresztre feszítették volna
Ezen felröhögtem :D
A baj csak az, hogy Alonso-nak igaza van :\ -
#10756 Ezt a pályát b@szták el? Van egy német pálya, ami erdőben vezetett, és egy hajtűkanyarral teljesen összegányoltak. Mondjuk, ha minden igaz, annak nyár közepén, a magyar erőtt kéne lennie :) -
#10755 Az Forma3000 példa nagyon is jó példa, hiszen ott a csapattársának köszönhetően tudhatjuk, hogy az egyik legjobb kocsival is csak szerencsétlenkedett Zsófika, hiszen a kolléga brillírozott, Zsófi meg bukdácsolt.
"Tény, hoy Zsolt nem a leggyorsabb pilóta, de versenyen semmi gond vele"
Attól függ, mit értünk gond alatt. Szerintem a legnagyobb gond az, hogy még mindíg ott lehet a Forma1 és az Forma3000 környékén. Tudomásul kell venni, hogy nem oda való. Menjen vissza gokartozni, bár azt hiszem abban sem volt "bajnok". -
#10754 jaja...Na, megyek bemelegitek egy kis f12002-vel erre a futamra, már ugyis elfelejtettem a pálya vonalvezetését... -
#10753 hétvégén!!!
-
#10752 Ehhez a görbetükörhöz:Mindenki ,mindenhol irja,hogy csak Montoyanak okozott gondot Sumi lassulása,Lol,a többiek észrevették és nemhajtottak bele.
Ja Zsoltika,persze hogy nem:-))pedig ő is mögötte ment,igaz picit hátrébb,de itt a távolság nemszámít:-))
-
Gabor_(HSF) #10751 Na akkor egy kis staisztika a tavalyi és a 2002 es Minardiról..
2003,Verstappen/Minardi/1.18.706,Wilson/Minardi/1.20.063
Pol Ralf:1.15.259 Sumi:1.15.644..ezek a tavalyi idők ahol a ferrari is meg a minardi is a szar"B"gumival mentek..és az akkori köridök közel 2 mp hosszabbak,Nos ehez képest Zsófika nemhogy jobbat ment vola mint 1.18,hanem bőven 1.20 felett járt...
2002 Webber és a Minardi..1.19.674,csapattársa hasonlóan über LÁMA Yoong:1.21.556...ekkor a pol:1.16.676 a Gipsy-nek,Sumi itt 1.17.118 at ment ebben az évben bő 3 mp voltak lassabak a kocsik ill a pály...no hát ehez képest érdemes figyuzni Zsó-fika-nkat
-
badoer #10750 fisiella is minardival kezdett.vegsosoron akik minardival indultak sok pontot nem szereztek sokszor voltak utolsok de nem 6 kor hatrannyal mint zsofi.webber 2002 be australiaba szerzett pontot.a rajt utani balesetbe sokan kiestek.az egyik toyotat ugy emlekszem salot nem engete el.de azert webber nagyobb tehetseg mint a mi zsoltink. -
#10749 "Zsolt nem a leggyorsabb pilóta, de versenyen semmi gond vele ..."
loál
Csak leesik az útról, ha lekörözik, a Safety Car lerajtolja, stb. Azt ne mond, hogy ezt Webberék is ugyan így megcsinálták annak idején. Webber ezzel a trágyahordóval annakideján agyba főbe elverte Yoongot (nem tudom, hogy így kell e írni), majdnem úgy, mint most teszi ezt Bruni (aki szintén nem a mezőny legjobb pilótája).
Nem védeni kell Zsófit, hanem belátni, hogy nem odavaló. Jellemző rá, hogy amikor először láttam F3000-ben, már az első kanyarral is gondjai voltak: nem sikerült bevennie és rommátört még vagy 2 másik autót is :) -
Gabor_(HSF) #10748 Egyátalán nem biztos, hogy ez a Minardi szarabb mint a tavalyi,miért is lenne?..de ameddig két ekkora "LÁMA" ül benne ,soha sem fogjuk megtudni mire is képes ez a csapat -
#10747 Baz. Tudom. Ne nézz már stupidnak. Én erről a Minardiról beszélek. Ezzel max. tapasztalatot szerezne, hogy be kár volt ide igazolni ...
Beállítások:
ami szar, az szar. Ezt még Nakajima sem tudná jól beállítani, pedig ő értett hozzá! -
Gabor_(HSF) #10746 Ufff... azé figyelhetnél mekkora marhaságot írsz!!!!ugyanis Webber szerzett pontot a Minardival,ráadásul már az első futamon Ausztráliában,na meg a 6 mp lassabb körök,hát Bari is tudna akár 10mp is lassabb köröket menni mint SUMI,mondjuk ha én állitanám be a futóművét meg a szárnyacskáit..... -
#10745 Baz. Azért Bruni sem szar, és Webber is max a farkát tudta volna verni ebben a Minardiban nem pontot szerezni. Ha egy autó alapból 6 mpel lassabb, mint az első helyezett, akkor a büdös életbe nem lesz olyan pilóta, aki ezt a hátrányt be tudja hozni, max úgy, hogy széthajtja a szar szerkezetet, és a büdös fenéket sem fejez be egy futamot sem ... :)
Nem védem Zsoltot, mert pl. Brunit megverhetné mindig, de azért nem csak az ő nyakába varrom a szereplését, mert egy az egyben nem az ő hibája, hogy szar a kocsi. Ebben benne van sok tényező!
Az, hogy a F3000-ben milyen volt, azt hagyjuk. 1998-ban Villeneuve benne ült a tavalyi világbajnok autóban, és versenyt sem tudott nyerni. Nem azért, mert szar volt, hanem mert rossz volt az autó. vagy Piquet 1988ban. Beleült abba a Lotusba, amivel Senna nyert pár futamot, erre ő a győzelem közelébe sem került. És tudnék még pár ilyen példát. Mivel ez technikai sport, így a technika eléggé számít. Tény, hoy Zsolt nem a leggyorsabb pilóta, de versenyen semmi gond vele ... -
#10744 Vagy meghalna szívinfarktusban :))) -
#10743 Gondold el, ha manapság ilyen küzdelmek lennének végig, akkor Palik minimum 10-szer elélvezne a közvetítés alatt :) -
Gabor_(HSF) #10742 Ez kemény meccs volt:)ilyenkor sajnálom hogy 95-óta gyüjtöm a futamokat:( -
Gabor_(HSF) #10741 Sőt pontot szerezni -
Gabor_(HSF) #10740 Teljesen igy van,apúcinak "angyal bögyörője" inkább Qrvákhoz járatta volna,ott ragadt rá volna valami,nem pedig beletenni valami olyasmibe ,amihez annyi érzéke van mint kb a kutyámnak -
#10739 Lehet okolni a Minardit Zsófoka enyhén harmatos szereplése miatt, de ennél az istálónál kezdte Alonso, Webber (de még Trulli is volt Minardis). Ők se nyertek futamot vele, de mégis tudtak maradandót alkotni. -
#10738 Szerintem ha kis tehetség is lenne a srácban akkor mindenki istenítené hiába ülne a Minardiban, nézzétek csak meg bármilyen sportban a magyar csapatokért mennyire szurkolnak az emberek ha megy a csapatnak illetve ha nem is megy legalább az akarat megvan.
Hát Zsoltinál lehet, hogy az akarat megvan de nem nagyon látszik. Egyszer végre megverte Brunit az időmérőn (hibázott is egy hatalmasat épphogy csak meglett) aztán rajtnál az első kanyar után megint rávert a Safety Car ez azért gáz. Ennyire nem szar a Minardi. -
#10737 Álljon meg a menet! Zsófika a Forma3000-ben megkapta az egyik legjobb autót, amivel semmilyen eredményt nem tudott felmutatni, a csapattársa viszont szinte minden futamon jól szerepelt ugyan azzal az autóval. Ezért valószínű, hogy Barom Zsófika se a Bar, se a Renault, se más autóval nem lenne képes eredményt elérni. Ezért nekünk is ki kell mondanunk a Bild újság után, Zsófika nem jó sofőr, nincs helye a forma1-ben -
G_ArchAngel #10736 egyébként nekem kellene egy Meki, mert nyáron nehéz mindig begyújtani a kerti grill-sütőt, a Merci motoron szerintem szépen átsülne a steak:)))
(persze, mint McL. rajongónak jól esne egy kerti WMM kiegészítő:D) -
#10735 Egy McLarennel sem menne semmire. Ott van Kimi. Sokkal jobb pilóta, és ő se megy vele semmire :))))))))) -
#10734 Zsolt lehet, hogy "elvileg" lassabb Bruninál, de Bruni alig fejez be versenyt, BZS meg azért, mégha utolsó is, de ált. megbízható. De mivel soha sem fogjuk megtudni, hogy milyen színvonalat tudna elérni pl. egy McLarennel vagy egyéb autóval, így tárgytalan. Kesjárt meg nem tudjuk összehasonlítani Zsolttal, mert nem ua korosztály volt. De nem hiszem, hogy ő pl. jobbat ment volna a Minardival, mint Zsolt.
Az arany csapat lehet, hogy über banda volt a fociban, de még a magyar vállogatott is szétfutná őket, és vsz alaposan elverné! -
#10733 KLIKK vannak itt jóféle videók a mostani szezonból :) -
#10732 B.Zs.-ről már kiderült,hogy béna ehhez nem kell Renault...
Kesjár csabát én nem szidtam volna,mert szvsz messze nagyobb tehetség volt,mint most Zsófi. -
#10731 szép példája annak amikor egy cikkírónak van egy elképzelése és mindent annak alárendel ill. ha kell belemagyarázza. külön tetszett, hogy blokkoló kerekeket szeretett volna látni kanyaríven.
egy elég szutyok(tények helyett feltevések) cikk egy megmagyarázni szerető embertől. -
#10730 Hát ezbaszt azbeszt megbaszta a Blikk hozta megint a kritikán aluli színvonalát. Mikor tiltják már be ezt a szennylapot? -
#10729 Ezt valami buzi írhatta. A közepéig jutottam, de ahol már elkezdte isteníteni a Ferrarit, onnan nem bírtam tovább. Tényleg görbe: a Schumákok (mindkettő) és a Ferrari felé görbül. -
G_ArchAngel #10728 Monacoi Görbetükör -
G_ArchAngel #10727 Fisico, az autóbontó:))) -
#10726 ezt nem tudhatod... -
#10725 Csak azt nem veszed figyelembe, hogy Bruni, a csapattársa is rendszeresen tönkreveri, és legalább ő nem megy le a pályáról, ha lekörözik (ez azért már nevetséges).
Nem kell félreérteni, én örülök, hogy magyar ember is ül F1-es autóban, de miért pont Zsófi??? (költői kérdés)
És ha beülne a Bar vagy a Renault autójába, akkos szvsz vagy szintén az utolsó volna, vagy 2 futam után halálra törné magát. :((( -
G_ArchAngel #10724 Baumgartner és a pontszerzés - érdekes cikk... -
#10723 Ha akartok egy kis F1-et nézni, akkor meg ez a ti klikketek.
1993, Silverstone - Ayrton Aenna, Michael Schumacher, Alan Prost - szimpla pozícióharc. ;) -
#10722 Egy érdekes eset a Safety Car vigyázó szemei alatt, csakhogy volt már érdekes, hasonló eset. ;)
Nézd csak! -
G_ArchAngel #10721 Szexstop a Forma 1-es futamokon
Blikk, 2004-05-26
Monte-Carlo - A Forma-1-es Williams-BMW-csapat megtiltotta pilótáinak, hogy kedveseik a helyszínen izgulják végig a világbajnoki sorozat futamait, ugyanis a csapatvezetők szerint a versenyzőik nem a munkájukra, hanem a feleségükkel töltött intim órákra koncentrálnak. Ralf Schumachert és Juan Pablo Montoyát azonban hidegen hagyta a regula, s mindketten szerelmükkel mutatkoznak a boxutcákban.
Frank Williams csapatfőnök és Patrick Head, a tegnaptól új munkakörben dolgozó egykori technikai igazgató megelégelte, hogy a szezon elején az esélyesek közé sorolt Williams-BMW csak szenved idén, ezért néhány hete megtiltotta versenyzőinek a nagydíjhétvégi pásztorórákat.
- Itt az ideje, hogy kizárólag a vezetésre koncentráljanak! Úgy nem lehet eredményes munkát
végezni, ha állandóan rajtuk csüng a feleségük, este pedig nem pihenéssel töltik az idejüket - mondta mérgesen Patrick Head, akinek dörgedelmes szavai szemmel láthatóan cseppet sem ijesztették meg a pilótákat. Sőt! Montoya azóta is folyamatosan Connie-val, R. Schumacher pedig Corával mutatkozik, s egyiküket sem feszélyezi a tiltás.
- Cora nem hátráltat a munkámban, egyébként is, ketté tudom választani a Forma-1-et és a magánéletemet. A versenyautóban ülve maximális teljesítményre törekszem, ám ahhoz, hogy a pályán kívül mit teszek, senkinek semmi köze - hangzott a kis Schumi válasza, majd kedvese is véleményt alkotott.
- Higgyék el, tudom, hogy mire van szüksége Ralfnak, s tőlem azt meg is kapja - mosolygott hamiskásan Cora.
...no comment :DDD -
#10720 Amúgy reálisan nézve Zsoltot és a hétvégi +6 körös 9. helyét:
- nem egy világklasszis, de ebben a Minardiban nem is jön ki igazán, hogy tulképpen mennyit is tud!
- ha lenne pl. Sumáknak tehetsége, mondjuk a pályája elején, az ebben az idei irtó lassú Minardiban a büdös életben nem jött volna ki!
- az az autó, ami 4 mp-el lassabb a Jordannnél, a Jordan meg úgy 2.1 mp-el lassabb a Ferrarinál, ott egyszerűen nem lehet érvényesülni!
- szidni lehet ezt a kutyaütőt, de ezzel az autóval mindenki szenvedne!
- ha BZS-t betennék egy Renaultba, vagy egy BAR-ba, és ott is bénázna, a középmezőnyből indulna, és képtelen lenne a pontszerzésre, akkor tényleg reménytelen a tag, de mivel ez sohasem valósul meg, sajnos nem tudjuk meg a valós képességeit!
- ha anno Kesjár Csaba a Zakspeed volánja mögé tudott volna ülni - másba egyszerűen ő nem fért volna be -, akkor kb. ő is úgy végzi, mint Zsolt: fikák céltáblájává válik, és Punker talán rá is mondta volna, hogy ha pontot szerez, ő többet nem néz F1-et ... :)
-
#10719 Túl "dagadt" a csapat!
:)