182155
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
G_ArchAngel #11482 Most mi bajod a Lada motorral? azok jól bírják az amatőr rallyban is...
Minek égetik ezzel a német sz@rral...:) -
#11481 jövőre új csapat indul :))
-
G_ArchAngel #11480 egyébként szerintem, ha a 19B nem villant, akkor rohadt nagy gondban lesznek - és elsősorban nem a McLaren vagy a Michelin a hunyó...
Ron Denniséknek ideje lenne körbenézni a motor piacon...
Pl.: Ott a VW-Audi konszern alá tartozó Bugatti - ha utcai széria(?) versenyautóban a legerősebbet megcsinálták (tuning nélkül több, mint 1000ló), akkor talán gyárthatnának F1 motort is...) -
G_ArchAngel #11479 vagy az egész F1... -
#11478 szerintetek hány futamig tűrik még a szponzorok hogy ilyen szar a merci? -
#11477 Pfff megint milyen futam vót...:-((
De legalább (bármennyire is fikáztátok) ez a Sato tökös gyerek volt,s odabaszott Baricsnak!! Ez nagyon-nagyon tetszett!
-
badoer #11476 en ugy tudom hogy amokor 1970-be meghalt jochen rind utána fekete szinu autokal indultak el. -
#11475 Altatónak kiváló de komolyan.
Fekve nézem a futamokat és az időmérőt ha éppen ráérek.
Szombaton az időmérőnél láttam ez első ötöst aztán elaludtam, mikor felébredtem pont MS jött Kimiről meg lemaradtam...
Megnéztem MS körét meg Satot aztán mondom alszok tovább és nem tudtam. :D
Úgy látszik kellett volna még 1 kis időmérő akkor talán bealszok megint.
Amúgy tuti ötlet felvenni a futamot videóra aztán altató helyett elindítod ha nem tudsz aludni. Garantált hatás. :) -
#11474 Zsolt maximum időt kapott, fényezés nem volt. :) -
#11473 Lotus JPS 1972-től
(Emmerson Fittipaldi - Reine Wisel)
1986-ig.
(Ayrton Senna - Johnny Dumfries) -
G_ArchAngel #11472 Nyilatkozatokból...
Jenson Button, 3. hely:
„Figyelembe véve, hogy az egész hétvége alatt a tapadással küszködtem, a harmadik hely remek eredmény. Természetesen ez a dobogós helyezés nagyban a szerencsének tudható be, nem úgy, mint az előző négy, azonban akkor is pódium. Kemény verseny volt, és ismét gondom volt a forgalommal. Meg kellett előznöm David Coulthardot, mert körönként legalább 2 másodperccel tartott fel. Szerencsére egy kisebb hibát vétett az utolsó kanyarban, így a külső íven el tudtam menni mellette – merész volt, de jól sült el. Igazából ez Taku helye lett volna, de jó hogy a pódiumra állhattam, és a Honda 40. évfordulós versenyét ezzel ünnepelhettük.”
ilyen csapattársat kívánnék mindenkinek...
-
#11471 énb nem nagyon szeretem a forma 1-et mert mindíg michael nyer ,de az előző héten Trulli nyert na mindegy -
#11470 hy -
#11469 Azért az más lesz,millió ok,hogy ne a aludjak el!
Sok a pénz az biztos,valakinek megéri,na de ah így megy akkor vége,kit érdekel majd az F1?
Nincsenek versenyek.
Hogy örül má'a scórikám ha lát egy Monacót,régen mindenhétvégén az volt.
Úgy ültünk le,hogy na ma mi lesz,jiába voltak nagy nevek,azért nemtudtad vajon ma nyer e.
Most..hagyjuk..99,9%Sumi nyer aztán...a többi meg elvan.
Most is Sumi elment a rajtnál,a többiek meg egymást ölték.
Eltudom képzelni ott röhögött a sisak alatt.
Nézzétek már a csórikámékat,úgysem érnek utol,és pár kör és már másodpercekkel vezetett.
-
Holly #11468 A Nascar versenyein + ugyse fogsz aludni... -
Holly #11467 Mert Fuli tudod jol, hogy e mogott oriasi penzek allnak.
Teljesen nyilvanvalo, hogy Shuminak kell nyerni... Valameddig... Szertinem Senna sem veletlenul halt meg 10 evvel ezelott... Nem kene magad huzatni ezen, inkabb altatonak hasznald a forma 1-et. Arra azert meeeg jooo. -
#11466 hát ja sokat változott ez a topic...én ezért nem is sok kedvel írok már ide. de sajnos még sokan nem.
mivel Montoya le lett cigányozva...tök mindegy hgy honnan magyarázod agyon, szal ez komolytalanná tesz bármit nézel, tök mindegy mióta.
van aki csinálja...aki nem tudja csinálni az meg tanítja. ez elég általános. ez még bele is fér, de megsérteni, megbántani esetleges Monty szurkolók érzéseit, az már nem.
volt itt egy: rohadt cigány duma is.
amig itt ez ilyen szinvonalon megy, addig mindegy mit csinálsz, és mennyi ideje...engem spec. az sem érdekel ha értesz hozzá, ill. azt hiszed magadról.
mert ez igy nem a sport szeretetéről szól.
-
ShaiHulud #11465 igen mert akkor meg midneki bizott abban hogy vegre egy magyar versenyzo megmutathatja hogy mire kepes...de sajnos mint kiderult erre a szerepre Zsotika alkalmatlan:(...azthiszem a vagyaink elvakitottak bennunket.:( -
Gabor_(HSF) #11464 Hát akkor elég lapos lehetett ez a topik,bár még nem olvastam vissza, de felcsigáztál -
#11463 Sokat változott ez a topik, pár hónapja még elég sokan fényezték a Palik féle közvetítéseket, és Barom Zsófikát a tehetséges pilótát sem volt szabad kritizálni. Mára szerencsére megváltozott a helyzet, és mindenkinek kinyílt a csipája. :)) -
G_ArchAngel #11462 belegondolok, hogy most egy MP4-17F-fel lehet, hogy lenne egy megbízható McLaren, ami tudná hozni - ha nem is a BAR és Ferrari - a Renault szintjét... -
G_ArchAngel #11461 na, ez már lehet, azért egy ált.sulis srácot már megfog az F1...:) -
G_ArchAngel #11460 Hu, '80-ban 4 éves voltam - akkor lehet már a Lotusok utolsó éveit láthattam inkább, mert nem hiszem, hogy ilyen fiatalon megmaradt volna bennem... -
#11459 85ben került a lotushoz -
Gabor_(HSF) #11458 Hát igen ,sokminden volt tavaly,de összegezve jó év volt -
Gabor_(HSF) #11457 Abba kezdett SENNA,80' as évek eleje de pontos évszámra már nem emlékszem -
G_ArchAngel #11456 Jó, de a Meki 18-asa becsödölt, összeráztak vmi korcsa autót, aminek szintén voltak gondjai, arról nem is beszélve, hogy néhány kedves versenyző kiszedte Kimi alól a lovat...
A Ferrari KICSIT durvább gép volt még a Bridgestone gumikkal is, mint a 17D (a Williams meg elcseszte a lehetőséget, mert ők közelebb voltak az olaszokhoz, mint a Merci) -
Gabor_(HSF) #11455 Persze ,hogy tuti puska ezt mondtam én, de ti letámadtatok,hogy shotgunnal telepumpáltok ,mire én becélzom az illetőt,aztán amikor kiderült ,hogy mégse akkor lezárult ez a balhé -
G_ArchAngel #11454 Én nem tudom, mióta nézek F1-et, de Ti majd segítetek..
Mikor volt a fekete JSP matricás Lotus? (erre még emléxem) -
Gabor_(HSF) #11453 A gumiról ne feledkezz meg ,sem az automata váltóról és a rengeteg problámáról a ferrarinál -
G_ArchAngel #11452 Nem arra a Jacques-ra gondoltam aki a Honda tesztbábuja volt, hanem aki a Williams-szel izgalmas pillanatokat szerzett, mind a versenyzőknek, mind a nézőknek..:) -
Gabor_(HSF) #11451 Itt Mika még rendben..de Jackos?? na hát ő sem idevaló -
G_ArchAngel #11450 Levezetem:
Tavalyi Ferrari (7alma)+ Schu'(3alma) = 10 alma
Tavalyi Mercedes (5alma)+ Kimi (4alma)= 9 alma
tehát Kimi többet adott a Mercihez, hogy hozza ezt az eredményt, na?
:DDD
(bocs, fáradt vagyok)
-
Gabor_(HSF) #11449 Azthiszem ilyen nem volt még, de egyet értek ezzel...Nos Kimi,hát ő már tényleg valaki és pipa is vagyok,hogy idén ebben a "szarban" kell mennie,bár még sztem őt is lehet hibára kéztetni,de belőle még akármi is lehet -
#11448 Nem sértődtem meg.
Más.
Elismerni elsimerem, de nem szeretem. Csak a Palikék féle túlfényezést nem bírom. Ennyi.
MP5SD.
Nem volt az rossz fegyver plussz tárral. (Ha néha fent vagyok, akkor is azzal vagyok.) Sőt. Emiatt szerettem: nem hordott félre, pontos volt, csak sok lőszer kellett az illetőbe. -
G_ArchAngel #11447 megnézném, ha MS és KR egy istállóban lenne - adja isten - a Saubernél vagy a Toyotánál, akkor ki hová érne be...
Lehet, hogy először Schu' hozná a nagyobb pontokat, de ez a két versenyző közepes autókkal is szétzavarná az élmezőnyt...
ÉS EZ ESETBEN VERSENY LENNE A PÁLYÁN!!!
(arról ne is beszéljünk, ha Mika és Jacques is ott lenne...) -
G_ArchAngel #11446 Idértve Kimit? Aki a tavelyi össztákolt Mercedes-szel folymatosan hozta a dobogós helyeket - tehát megbízhatóan versenyzett - és végig partyban volt a VB címért...
Én Őt már nem venném Alonso-val, Webber-rel, Button-nal egy kalap alá - Kimi már bizonyított, hogy gyengébb autóhoz hozzá tudja adni a "Kimi-faktort"...
És nem csak néha-néha, hanem, mikor nem esett ki akkor szépen hozta a pontokat az istállójának...
Kicsit közelebb van a tudása és tehetsége MS-hez (bár a németnem nagyon sok gyakorlata van), mint a többieknek...
Ezt lenne jó, ha a Ferrari rajongók elismernék... -
#11445 hát nemtudom... azon kivül hogy elrajtol, és pezsgözik a futam végén nemnagyon csinál más elismerést kiválto dolgot (jo persze, hogyne...)
#11442: ennyi idö alatt, abban a ferrariban szvsz többen is megtanulták volna hogy, hogy kell autozni :)
#11444: miért kell flémelni? :D valyon=vajon :) -
Gabor_(HSF) #11444 Azért azt még megkérdezném...valyon a nicked gagyi vagy te? vagy 6-8 évesen már Austriába jártál F1 et nézni???? -
Gabor_(HSF) #11443 Azt még hozzá tenném tavaly volt aut-váltó,hát ami ugye ...de ezt ne is folytassuk...igazat adok Laudának,miszerint is ezek a nagy mai feltörekvő "csillagok" kuplungos verdával mennének,naaaaa,hát nemsokan érnének célba