182155
  • Gabor_(HSF)
    Akkor még azt értesd meg velem,valyon miért csak SUMI-t lehet szidni???? Monticsóka szent??? Ha SUMI-t lehet nevezni "bakter,suszter faszkalap "és hasonlóknak,akkor Montit miért is nem lehet lecigányozni?ez valami tiltott szó? vagy mi a picsku van....
  • ShaiHulud
    haat...ugye a szezon elejen tavaly is ferrari dominancia volt aztan jott a michelin praktika akkor tudtak utolerni ferrarit...aztan amikor szabalymodostias volt akkor ujra ferrari dominalt...szal nem tudom mit ertesz azon hogy legjobb kaszni es legerosebb motor...
  • Gabor_(HSF)
    Rendem van ,hogy nem értesz vele egyet,de ez az én véleményem és ezt megerősiti az is,hogy tavaly a legerősebb motor hajtott legjobb kaszniban ült,de mégsem tudtak élni vele
  • b-type
    :)
    hát ha előásol valamit amiben én ócsároltam, vagy gúnyosan nyilatkoztam versenyzőről, akkor érteném mit akarsz mondani, de én nem teszek ilyet, ahogy régebben véstem, én lehet hogy szidok egy gyárat, mert nem tesz meg mindent egy sikerért, de versenyzőt nem, mert az életüket kockáztatják.
    össz-vissz ami elmarasztaló lehetett az Bari motiváltságáról tehettem, mivel az nálam nem össze egyeztethető a versenyzői felfogással, főleg mert egy olyan nemzetet képvisel akiknek már versenyző legendájuk van, és aki harcos, győzni akaró pilóta volt. de őt sem gúnyoltam, csak nekem nem fér be.
  • ShaiHulud
    ezzel azert nem ertek teljesen egyet...Montoya szvsz nem kozepmezony...azert tett mar le ezt azt az asztalra...nem kene egy r. schumacherrel osszehasonlitani...
  • Gabor_(HSF)
    Nem konkrétan erre a mondatra gondoltam,bőven írtál ott mást is...
    engem inkább az izgatott fel,hogy megkérdőjelezed a hozzászólásom valósságát és ezt teszed azután,hogy az előző futam után előadtál egy sztorit valami BMW.és esetről,amiben lehet ,hogy annyi az igazság mint hogy Anulu már ovodás korában kijárt Ausztriába F1-et nézni
  • Punker
    azt se felejtsétek el hogy 10 évvel ezelött a kocsik kibírtak 1 kis lökdösődést most meg ha lemegy a pályára már akkor mehet a box-ba mert elszáll az öszes beállítás, már túlságosan is precízek az F1-s autók ezért nem előz senki nem csak a ferrari hanem az összes csapat próbál a box-ban előbbre kerülni...
  • b-type
    oneal1: ( #11434 )
    "A montoya megint bebizonyította hogy egy rohadt cigány!!!!
    hogy lehet már ilyet tenni egy csapattársal???
    majom.... "

hát erről.

• rezsofiz
    Ja,meg a gyorsabb auto elengedese is:D
  • Ramore
    zsófikától nemcsak a pole van távol, sokkal inkább az előzés
  • Gabor_(HSF)
    De azért ne Monticsókát hozzuk fel példának, ő csak egy hasonló kvalitású pilóta mint Ralf, az pedig erősen a középmezöny
  • Gabor_(HSF)
    Egyféleképpen tudnék ilyesmit elképzelni...de ahoz vissza kellene hozni a régi időmérő rendszert és csapaton belül minden futamon az lenne a "B" versenyző aki hátrébb indul...
  • Gabor_(HSF)
    Na igen ,de ez nem "roncsderby" egyik csapat sem akar mégegyszer abba a hibába esni ,mint SENNA-PROST idején a mclarennél és megvallom nem is lenne értelme
  • badoer
    én ferraris vagyok.de nem olyan elvakult hogy azt mondjam hogy ez remek.nem remek.rossz.en a veleményedet elfogadom mert nincs kuzdelem csupan a morzsákért jelképesen mondva.szoval a gondolatodat tovabb vezetve sajnos a ferrari megoli a f1-et.mindig voltak ilyen csapatok akik a tobbiek elott jartak.de ilyen unalmas es érdektelen évadokat mar unom.kivéve a tavalyi évadot
  • G_ArchAngel #11509
    Ha a pályám agresszív a biztonságos és elfogadott határok között, azért senki nem szídja se Schu'-t, se Monty-t...
    Az, hogy a múltban a fair-play néha olyan messze állt tőle, mint Zsoltitól a pole, az tette unszimpatikussá...
    Versenyezzen, de ésszel - rakják be mellé Montoya-t normális szerződéssel, és egy szavam sem lesz a Ferrarira...
    Lehet egyik sem fog célba érni...:DDD
  • badoer
    azert ez nem olyan egyszeru hogy megyunk korbe korbe.sokan azt hiszik hogy beulok egy jo autoba es nyerek.csakhogy azt az autot el is kell jutatni a celig.es egybe.raádásul kimilni kell a motort mert maskuloben sato szindroma kovetkezik.
  • Gabor_(HSF)
    Az egyik azt írja ,azé utálom SUMI-t mert nem versenyez sosem előz, a másik szerint meg túl agresszív volt...ugyan kérem ..döntsétek már el mit akartok kifejezni,ez olyan LOL
  • Bucser
    Nekem még most is az a véleményem, hogy a ferrari okozta a helyzetet ami miatt ellaposodott a Forma-1 és ő is hozhatná rendbe... Mondjuk úgy, hogy Barrichello helyére felvesznek valami tökösebb pilótát aki nem azt teszi amit Schumi mond. Schumacher versenybe nem előzött az elmúlt 2 idényben vagy 3-ban nem néztem minden futamot de nekem az jött le, hogy nem igazán előz máshol csak a boxban... Ettől unalmas a verseny... Az lehet, hogy a győzelemre van akarása de harcolni már nem akar.... Ross Brawn a számolgatásával megnyeri neki a futamokat... Schumachernek csak körbe kell mennie a pályákon.:( Én ezért nem Szeretem Schumachert... Egy kis lökdösősének jobban örülnék a futamokon..HA pilóták kicsit bevállalósabbak lennének... Így olyan mintha táncverseny lenne nem pedig Autóverseny....

Gabor_(HSF) - Az ász hozzászólásait meg innentől inkább nem reagálom le.... Nem süllyedek ugyanazon szintre...
  • badoer
    erdekes massa mindig azt nyilatkoza hogy feltartsak
  • rezsofiz
    Fisichella nem hitte, hogy hatodik lehet
  • rezsofiz
    Webber: PONT ezt rendelte az orvosom!
  • badoer
    igen.de egy futam utan visszaadta ha jol emlékszem
  • Gabor_(HSF)
    Ha nem szivesen teszed ,akkor ne írjál,feleslegesen ne erőltesd meg magad..de ha mégis akkor meg olvasd már előtte mit írsz, és mire.......
  • a.carkey
    Miért? Alonso lekörözte tavaly a ringen Schumachert. :)
  • badoer
    lehetseges ez csak egy ilyen tipp volt hogy mert szerepelnek ilyen lesujtoan.tudom a mclaren csapat csinalta.a legrosszabb az hogy a willemsnel meg csak tippem sincs.a szezon elejen valaki azt mondja hogy a ferrari lekorozi monty es ralfot hát azt kirohogtem volna.
  • Punker
    az tulzás hogy minden lóvé az új központra ment, amúgy a központot nem a merci csinálta szal a motor fejlesztést ez nem befolyásolta...
  • badoer
    valamikor irtam hogy a mclaren felépitet egy bazist es minden toke oda lett befektetve.szerintem jovore ismet a csucson lesznek.egy ilyen csapatot nem szabad leirni mint ahogy palik teszi
  • badoer
    egyebként kar hogy a lotus nincs mar.sokan nem is gondoljak milyen meghatarozo csapat volt anno annak idejen.foleg colin chapman ujitasai pl szarnyak tokeletesitese illetve a 79 féle légpárnas auto.de a sok fejlesztes sok tragediaba is kerult.utána neztem a szineknek.1968-tol vőrős feher aranyszin.teljesen 1972-ig ahogy irtad.
  • DJ RX7
    KI VAN A FASZ SUCHMAHERREL
  • Jano
    Az egy 8 literes, 16 hengeres, 4 turbó által lélegeztetett motor. Nagyon-nagyon más...
  • a.carkey
    Az a baj, hogy elég nagy százaléka van a Mercinek a McLarenben. :( Így vsz marad egy darabig. Hasonlóval már kisérletezett más is. Pl. a Porsche is birtokolt részvényeket a Mekiben, de 1987-ben eléggé leszerepeltek, kb, mint 2001-ben, és a Honda motorral egy szinten nem tudtak fejleszteni. Ki is szálltak. Egy ideig a Footworkben még volt Porsche, de akkor is lebőgtek, és azóta nincs F1-es projectük.

Szóval sajna vagy nem sajna, de marad a Merci egy ideig. Bár dagadt ott a fő looser. Neki kéne mennie végre. Ha egy csapatnál szar a motor versenyről versenyre, akkor az azért felelősön kell számonkérni a dolgokat. Jelen esetben Haugon. Mondjuk ezt már vagy két éve kellett volna ...
  • a.carkey
    1972-1986-ig volt JPS a Lotus. Előtte piros színű volt. Persze lehet, hogy Rindt halála után egy ideig fekete volt, de JPS csak 72-től.
  • rezsofiz
    Ez telleg allat:D
  • G_ArchAngel #11490
    Rubens Barrichello, 2. hely:
    „A tegnapi nap már éreztük, hogy Michael gyorsabb nálam, így ahelyett, hogy a második helyre kvalifikáltam volna magam a pálya piszkos felére, a csapat felkínált számomra egy másik lehetőséget, ami elnyerte a tetszésem. A két kiállásos stratégia is működött, mivel a hetedik helyről feljöttem a második pozícióba, azonban arra nem volt esélyem, hogy az első helyre érjek. Jól kaptam el a rajtot, és az első kanyart is tisztán vettem Jenson Buttonnal, de talán hozzáértem az egyik Renault-hoz. Mikor forgalomba kerültem keményen kellett hajtanom, ami kihatással volt az abroncsokra is. Úgy gondolom Szato manővere amatőr volt. Szerencsére megláttam autójának orrát, és kicsit félre tudtam húzódni. Az ütközés következtében az oldallemezem egy részét elvesztettem, de mivel már a futam végső szakaszában voltunk ez nem volt olyan nagy probléma, ám az autó vezethetősége romlott. Pár körbe tellett míg hozzászoktam az autóhoz, aztán a csapat rám szólt, hogy lépjek rá a gázra, mert közeledik Jenson.”

.........
    No comment, kedves nagyarcú Ferrari pilóta - nem aludni kellene a volánnál és akkor legalább a boxból sem szólnak rád, hogy nyomjad...
  • G_ArchAngel #11489
    Sato jót nevetett Barrichello nyilatkozatán SzNZsolty - [2004-05-31 11:28]

A japán pilóta tökéletesen ura volt a helyzetnek

Takuma Sato a BAR-Honda csapat versenyzője a tegnapi futam utolsó harmadában elvesztette autójának első terelőszárnyát, amikor egy előzést kezdeményezett a Ferraris Rubens Barrichello ellen.

A futamot követő sajtótájékoztatón Barrichello „amatőr próbálkozás”-nak titulálta Sato manőverét, melyben akár ő is áldozattá válhatott volna.

„Jót nevettem, mikor meghallottam, mit mondott” – mondja Sato „Teljesen az irányításom alatt tartottam a dolgokat.”

A hétvége után nem csak Barrichello, de Jarno Trulli is elmarasztalóan beszélt a japán versenyző arroganciájáról. Trulli szerint kétszer is kényszerű volt engedni a BAR Hondának, mert hanem, akkor könnyedén a kavicságyban találta volna magát.

Hogy mi szabályos még, és mi nem, azt a verseny Stewardjainak a dolga eldönteni, az azonban bizonyos, hogy aki meglátja Takumát a visszapillantó tükrében, annak a szerelői nyugodtan készülődhetnek…

Sato egy állat, Kimi után Ő a kedvencem:DDD
  • rezsofiz
  • KG21
    :D mondja ezt egy Lakers drukker. Irónikus nem? A másik sportban nem zavar a hasonló dominancia?
  • rezsofiz
    Egyébként lehet hogy a Ferrari a legjobb auto,de ki tudja hogy mennyivel jobb mondjuk a mezony 2. legjobb autojanal. Mert ott van Barrichello ,egy atlagos kepessegu pilota,aki nem fix 2. hanem inkabb ugy a 2.-3.-4. hely kornyeken szokott lenni. Ugyanazzal a Ferrarival M.Schumacher mindig elso stbstb... szoval mindenki ugy gondolja hogy a ferrari a legjobb ,de ebben benne nagyon SChumacher keze is..
  • KG21
    cigányozzon, akinek tetszik, magukat járatják le vele. Én sem szeretem ezt a topicot már régóta, túl sok negatív hozzáállás van erre. Nem kedvenceiket méltatni járnak ide a legtöbben, hanem fikázni, acsarkodni:(
  • BaLeeX
    Te ez qrva nagy!