182273
  • Punkerwork
    a sulinetes mocsok gépek kiégették az agyam azért írok hülyeségeket
  • Bucser
    De akkor azt így kellett volna írni "lej-t?"

De csak kötözködök mert nekem sem volt világos elsőre:)(tudod mint a sör)
  • mukika
    lej=román pénz
  • K.András
    ???
  • Punkerwork
    lejt-t???
  • rezsofiz
    900 ezret ért Raikkönen sisakja
  • rezsofiz
    Tesztek - Monza, csütörtök
  • rezsofiz
    Tesztek - Silverstone, csütörtök
  • rezsofiz
    Baumgartner Dél-Afrikába utazott
  • rezsofiz
    A Toyota is ringbe szállt Webberért?
  • rezsofiz
    A5 Szubjektív - Nürburgringi görbe tükör
  • tujon
    Ahogy az egyik barátom mondaná "A piros pizza-szállítok jelenleg a legjobbak" "Megverni nehéz őket"
  • tujon
    Szerintem nem a Ferrarinak kell lesüllyedni a többihez! hanem a többinek kellene felzárkózni!!! A Ferrari több év alatt építette ilyenné a csapatot! Emlékezzetek vissza amikor a Ferrari azért küzdött hogy beérjen a célba!
  • rezsofiz
    Így van,egyetértek.
  • badoer
    igy van.mar irtam hogy ezeket az autokat el kell jutatni a célig.es ez nem konnyu.masreszt a ferrari ezert szerzodtete schumit hogy ide jussanak.es nem sajnaltak a pénzt semmire.
  • K.András
    "de sokat nem csinált érte még előznie sem kellett nagyon "

Tényleg nem akarlak megbántani,de nem érzed mennyire debil ez az irás?Nem csinált szinte semmit???Miröl beszéltek ti???
    Ez a ferrari nem magátol lett ilyen,hanem a csapat és föleg az elsöszámu pilota tapasztalatainak köszönhetöen,ez nem az a sport ahol aládraknak egy autot,ez az a sport ahol együtt fejleszted a csapattal,hiszen a pilota véleménye nélkül nem lehet autot épiteni.Mennyit ér ez a vb-cim?ANNYIT mint az eddigiek,HA VALAKI AZT HISZI FERRARIBAN ÜLVE NEM KUNSZT VILÁGBAJNOKSÁGOT NYERNI,az nem foglalkozik komolyan ezzel a sporttal.
  • a.carkey
    Én csak erre reagáltam:

"... amiben lehet ,hogy annyi az igazság mint hogy Anulu már ovodás korában kijárt Ausztriába F1-et nézni ..."

Itt a pont részemről!
  • BaLeeX
    Mellesleg csalódnék benne ha élvezné azt a helyzetet amiben most éppen sumák van, hogy a közelében nincs ellenfele és még egy hátvédje is van.
  • BaLeeX
    Egy ilyen Ferrarival megnyert VB címnek amire éppen sumák készül?
    De van értéke, kiteheti a polcra, hogy ez is megvan de sokat nem csinált érte még előznie sem kellett nagyon eddig a pole meg még akkor is az övé ha kétszer hibázik a gyorskörben...
  • Punker
    miért ha Kimi a Ferrari-nál lesz VB annak nincs értéke???????
  • BaLeeX
    Ezt a cserét nem lépi meg a McLaren. Nehéz világbajnok pilótát találni, nekik van egy csak normális kocsit kéne alá tenniük. Brawn számolgathat akármit azt nem tudja kiszámolni, hogy mikor száll el a gép alattuk.
    Bár Kimi szempontjából biztos jobb lenne ez a Ferrarihoz szerződés de inkább maradjon és itt is meglesz a VB cím és még értéke is lesz neki, nem úgy mint a ferrarinál lenne.
  • G_ArchAngel #11619
    de szar lenne, ha többször lenne VB Brawn számolgatásai nélkül, mint Michael "előre kiszámoltak nekem mindent" Schumaher :)))
  • PREMIERE1
    Kimi odaszerződik és 10x egymás után megnyeri a vb-t.
    Schumacher térhet vissza !
  • Bucser
    Jahh csak nem tudom, hogy KIMI mit gondol róla.... Akar e verseny nélkül nyerni 6 VB-t
  • Punker
    "Májusi számában egyébként az F1 Racing című brit lap még azt fejtegette, hogy Brawn hamarosan átszerződhet a McLarenhez - Kimi Räikkönenért cserébe. A lap feltételezése szerint Michael Schumacher az év végén befejezi a versenyzést, s Brawn már régen a Ferrari tudtára adta, hogy a német sztár visszavonulása után azonnal hazatér Angliába. A szerződése azonban 2006 végéig szól, így a maranellói istálló feltételekhez kötné a távozását; ha kicserélnék Räikkönennel, a Schumacher helyére utódot kereső Ferrari és a technikailag mélyponton lévő McLaren is jól járna."

na ez lenne még 1 mókás csere :)

• rezsofiz
    Brawn lehet a Ferrari új csapatfőnöke :P
  • Punker
    Már a jövő hétvégén debütál az új McLaren?
  • rezsofiz
    Ez a 4 dolog megmagyarazhato:D
    Eloszor is szinte mindig az elen van,szoval eleve nem is szokott nagyon elozgetni
    az alagutas dolog mar ki van targyalva...
    a coulthardos dolgot most en is csak a kepen lattam,viszont azt is lattam hogy szakadt az eso de nagyon(bar ez nem minden korulmeny kozt lehet mentseg)
    Palik meg no comment: D;)
  • Shaman
    :-DDDDDDDD
  • rezsofiz
    LOL!!:DDDDD
  • kiserik
    De az is Sumák:D Viszont vezetni, azt tényleg nem tud :)
  • Gabor_(HSF)
    Akiről itt most te beszélsz az csak egy árnyék,bár régebben valóban nagon hasonlitott a báttyára, de csak külsőleg
  • PREMIERE1
    Kovinak is ezt mondták. Lefogyott, de a "szakmában" maradt.
  • BaLeeX
    Mindenki jobban járna ha inkább fogyózni járna és eltakarodna a helyéről.
  • BaLeeX
  • Punker
    lol
  • G_ArchAngel #11604
    Reggeli torna Norbival!!! :DDD

• PREMIERE1
    Láttam róla egy viedot. A két barom ahogy egymásnak esett!
  • Punker
    a 82-sről van videm :)
  • kiserik
    En nem szeretem Sumékert. A véleményem: régebben, mikor még nem ment ennyire a szekér, akkor volt versenyen egy arogáns f@szkalap. Életveszélyesen versenyzett, és ezt a többi versenyző mondta. Nem nézett se istent, se embert. Aztán jött az elengedés, meg a büntetések elmaradása, ha csinált vmi galibát. Én ekkor utáltam meg. Manapság nincs vele különösebb bajom, mert nincs rászorulva, hogy versenyeznie kelljen.
    Montoyát meg ne tessék szidni. Igen is jó pilóta. Egy kicsit forrófejű, de vezetni tud, az tény.