182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #11398 Mikor volt az, mikor végigment a boxutca záróvonalán a Ferrari? és melyik? -
G_ArchAngel #11397 Szeretsz utazni?, akkor használd ki, mert jövőre nem visz magával egy cspat sem:))) -
ShaiHulud #11396 most total leirta magat nalam a gyerek...rizsagep. -
ShaiHulud #11395 ez a baum hulye:DD miket beszel????? en figyeltem a livetimingon...kozel nem igy volt ahogy o mondja:DD az elejen meg ott volt brunihoz 4-5 secre aztan a masodik feleben maradt le mint a borravalo :)) -
ShaiHulud #11394 hehe baum :DD elkezdett eleg jol gyorsulni:)) megis brunitol koronte felmasodperceket kapott:DD -
Aha. -
ShaiHulud #11392 takano ?? takuma = takano ? lehet valami becezes:) -
Szólni kéne Gombnak, hogy Sato nem az ütközés miatt esett ki, hanem a Honda miatt. -
G_ArchAngel #11390 A FIAT konszern vezérigazgatója... -
ShaiHulud #11389 valami olasz, ferrari szimpatizans:) mondtak pedig de nem emlexem mar:) -
aki ... -
De ami miatt meg van hatva. -
ShaiHulud #11386 sok ezer ember vilagszerte... -
Ki halt meg? :( -
ShaiHulud #11384 uhh sejtem mennyire meg van hatva:) -
G_ArchAngel #11383 +i -
G_ArchAngel #11382 Mióta az olasz himnuszra kibohóckodta magát és beíratták etikett tanfolyamra, azóta csak akkor ugrál, ha a Vili megengedi nek... -
ShaiHulud #11381 ehh inkabb csapattarsanak ment neki mint egy ferarrian k:(( kar:D -
ShaiHulud #11380 ahh akkor mar ertem miert nem orult annyira...de alszentseg ez te jo eg!! -
ShaiHulud #11379 most azert visszafogottabban orul schumi ;) nem sikerult az elso 6 futamot megnyerni:) -
Pedig az egész Ferrari győzelemnek annyi a kulcsa:
Feltörték a nagycsapatok számítógépeit a Ferrarinál.
Csávóka ott ül a gép előtt, és néha megnyomja a failure gombot, és elfüstölnek a riválisok.
Összeesküvés elméletek Rulez! :) -
Ismét egy qurva unalmas verseny. Még egy ilyen év, és nem lesz több amerikai nagydíj, vagy annyian lesznek, mint Phoenixben voltak.
Jöttek a fotósok, az újságírók. A vámos megkérdezi tőlük:
- Miért jöttek?
- A Grand Prix miatt.
- Azt még megrendezik?
Következő évtől nem volt USA nagydíj.
Még egy ilyen év, és semmilyen sem lesz. Zsolti be nem váltott "tehetség" marad! :) -
Brown-t be kéne rúgati futam elött hátha akkor elszámolná magát :) -
Mutattak elég ferrarit mit akarsza Saubertől????:) -
Már a No Mans Landben (Porsche tolvajokban) is megmondták:
"Én csak Porschét lopok, szar digó ócskavasat soha!"
Ez gondolom azóta változott, bár nincsenek hírek, hogy Ferrarit többen vennének, meg FIATot, pl. egy Toyotához vagy ********hez képest. -
Három fő részben adják ki, eddig az első jött ki, van benne 8 autó, és 4 helyszin különbőző utvonalakkal. A második fő rész fog valamikor az év vége felé kijönni, és csak abban kapunk uj autókat, és helyszineket majd. A 3. rész meg majd gondolom valamikor 2005 végén, akkor lesz gyakorlatilag befejezve a játék. -
Sauber hogy a pöcsbe jött így fel? nem is mutatták a futamon :) -
ShaiHulud #11371 bruni ugy veri el baumot mint schumi barichellot kb 20 - 20 sec a hatrany most -
utolsó 10? utolsó 59 inkább, minusz a 2 box kiállás -
G_ArchAngel #11369 Még, Laci, MÉÉÉ!!!
Nyaljál még egy kicsit a FIAToknak, olyan jó hallgatni, hogy nem vagy elfogult... -
850001 FT. -
Az utsó 10 körben R.B meg M.S tesztel már csak.... -
tujon #11366 szerintetek meddig megy fel a licit? 1 millio?
-
ShaiHulud #11365 igen de akkor full en votlam a hibas itt meg bari is "elbenazta" kicsit:) -
Három?
Meg kijött?
Le vagyok maradva! 
-
Már Palik sem tud mit mondani egyszerűen unalmas az egész.... -
Igazolja le a Meki Zsoltot, ha be akarja fejezni a futamokat!
-
Jaja, LFS. 3 részben adják ki, és az első már kijött, és még idén várható a 2.
Köszi
-
Mi lenne akkor, ha Zsolt vezetne és nyerne. Kb. 2 centivel nagyobb lenne Zsolt segglyuka!
-
G_ArchAngel #11359 McLaren megkérdezhetné a Minardit, hogy bírja a Ford motor...