Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #11596 Az meg azért ELKÉPESZTŐ,hogy itt senkinek sem tünek fel mekkora ellenmondásban vannak magukkal itt oly sokan...
Egyik pillanatban "spiritusz"-ról beszélnek,hogy ez mennyire tetszik a testremenő küzdelmek,meg ezt várják a F1-től,de ha már SUMI keményebb harcairól van szó,az viszont nem sportszerű..Hát nemtom..de kérdem én..miért is vagyok akkor én elfogult,vagy elvakult????
Ha ezt egy vitafórumnak tekinjük,akkor sztem az első alapszabály,legyen mindenkinek EGY! álláspontja és aztán vagy meglehet őt győzni valamiről, vagy sem..
Az hogy egyszer ezt írja ,aztán azt és fogalma sincs mi volt a véleménye tegnap...na mind1........
Én csupán azért vagyok itt,mert véletlenül beleolvastam ebbe a topicba és megdöbbenve láttam milyen szinten folyik itt SUMI cinkelése,bár rohadtul nem szeretek és nem is tudok írkálni,de megerőltetem magam,mert annyira sértőnek találom,hogy nem hagyom szó nélkül...
Más:ANULU!
Én nem azt találtam"kamusnak",hogy te 82-ben nem lehettél F1-en,mint már tudjuk 7 éves korodban,hanem azt ahogy előadtad..
"F1:
1982-ben láttam először versenyt ÉLŐBEN. Aztán még mielőtt idejött volna a F1, 84-től kijártam ismerősökkel Ausztriába is megnézni, élőben. Majd kicsit 90-től intenzívebben is foglalkoztam vele, de az külön történet ...
Mellesleg a 80-as, 90-es éveket végig kísértem, míg te valószínűleg a motorozással foglalkoztál. Aztán 2000 után már kevésbé érdekelt. Kicsit egysíkú lett a dolog.
Okoskodás az MS-el kapcsolatos álláspontom? Az biztos, hogy nem vagyok elfogult ennyire pozitívan, mint egyesek ..."
Tehát nem nyugtattál meg,már csak azért sem mert nemtudom ezzel mit akartál nekem értésemre adni,na meg ezeket pár sorral lejebb lévő szép belinkelt képeket sem tudom hova tenni,mert nézek bután és nem értem mit akarsz nekem bizonygatni